bende dedım bu akasya ne hamarat hem oruyor hem yazıyor hem yemek ne yesem dıye dusunuyor yaaaaa
evet evet evet
hatta hiç geçmiyor geçen gece yine migren tuttu dün akşama kadr yattım akşam istifra edince rahatladım sabahta pek birşey kalmamıştı
yok kız yiyip yiyip yatıyooooo bi de bize yazıyoooo...
hamiş hatunlarrrr.. baş ağrısı yaşıyormusunuz? ben dayanmıyorum artık yaaa
hadı yaaaa bende ne hamarat dıyordum heeee ama sankı kayıplara karıstı cvp bıle yazmıyor hatunnnnn
Arkadaslarım hepinize selamlar evet ben geldim biraz geç kaldım ama öğlenden beri evin ici kalabalık misafir vardı yeni gittiler hemen yazmak istedim size evt bugün Dr kontrol vardı hersey yolunda şükür bizimki poposunu donmuş uyuyordu Dr amca bakın şimdi dedi uyandiricm bizimki resmen geçinmeye basladiBabası kilikli üykucu olucak hersey yolunda dedi şükür Rabb'ime hatta şimdiden enseye baktım ölçü ok dir dedi 2hafta sonra test için çağırdı birde esim beni şikayet etti abi bu hep nette takılıyor biryerlere sonra kuruntu yapıyor ya birşey olduysa diye dedi yasaklayalım o zamn pc dedi hemcidden radyasyon alıyorsun bu saka değil dedi hatta takıldığın yerdeki arkadaşlarında söyle çok vakit geçirmeyen bilgisayar basında dedi hem bana kızdı hem iPhone hem iPad bravo sana iğne diyorsunuz kan uyuşmazlığı için ya birşey olursa diye radyasyonu atlıyorsun ama tebrikler dedi
Ya yine beni güldürüyosun?kimin hakkında atıp tutuyon sensanırım akasya nın..ama o hamile ya aglar şimdi yazık..kıyamazsın sen ona
kapı çaldı geveze komşum geldi.... bu arada site beni attı:))) şimdik geri geldim:)))))))
Buarada 600.sayfamız hayırlı ugurlu olsun..artık hızınıza yetişemiyorum ve maalesef itiraf ediyorum bi kac gündür gecmişi okumuyorum,okuyamıyorum..inanın kafam almıyo,ve coook zor oluyo..oyüzden kacırdıgım bişey varmı bilmiyorum varsada kusura bakmayın..yoksa ben herkese kutlama,destek,üzüntü,soru,cevap vs..yazmaya calışan bi hamileyim..beni bilen bilir diyorumbunuda yazmadan gecemiycem aklıma takıldı cünkü..:124::124 turdugum yerden kutliyim bari..
Arkadaslarım hepinize selamlar evet ben geldim biraz geç kaldım ama öğlenden beri evin ici kalabalık misafir vardı yeni gittiler hemen yazmak istedim size evt bugün Dr kontrol vardı hersey yolunda şükür bizimki poposunu donmuş uyuyordu Dr amca bakın şimdi dedi uyandiricm bizimki resmen geçinmeye basladiBabası kilikli üykucu olucak hersey yolunda dedi şükür Rabb'ime hatta şimdiden enseye baktım ölçü ok dir dedi 2hafta sonra test için çağırdı birde esim beni şikayet etti abi bu hep nette takılıyor biryerlere sonra kuruntu yapıyor ya birşey olduysa diye dedi yasaklayalım o zamn pc dedi hemcidden radyasyon alıyorsun bu saka değil dedi hatta takıldığın yerdeki arkadaşlarında söyle çok vakit geçirmeyen bilgisayar basında dedi hem bana kızdı hem iPhone hem iPad bravo sana iğne diyorsunuz kan uyuşmazlığı için ya birşey olursa diye radyasyonu atlıyorsun ama tebrikler dedi
önceden pek bi hamaratmış hamile kalınca tembelleşmiş valla ben kendisinin yalancısıyım..bana sanki bebeği bahane ediyo gibi geliyooo aslında hep tembeldide bebek bahanesine sığınıyooo...hain kadın bize bişi demeden çıktı topikten..gelmediği her geçen dakika hakkında atıp tutmama sebep olacak...hayır ben kendisini düşünüyorum hakkındaki iddialara yanıt vermesi zaman alacak
kapı çaldı geveze komşum geldi.... bu arada site beni attı:))) şimdik geri geldim:)))))))
akasyanın hakkında atıp tutuyodum ama gelmişşşşş
bakalım hakkındaki iddialara ne yanıt verecek
heee bende diyordum nereye gitti canım arkadaşım...kızlar tembel olduğun konusunda söylenti çıkardılar haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?