Tüp Bebek Günlüğümüz !

aferın sana obezım benımmm bu ugurda alınan kılolar deger kuzum benımmmm ne oruyon bakaımmmm oyle
canım benim ben ne anlarım örgüden.... anca kendi başıma çorap örerim:))))

bende dedım bu akasya ne hamarat hem oruyor hem yazıyor hem yemek ne yesem dıye dusunuyor yaaaaa
yazıyorum.. okuyorum.. düşünüyorum.. tlfnla konuşuyorum.. ama yalanım yok örgü öremiyorum....

hamiş hatunlarrrr.. baş ağrısı yaşıyormusunuz? ben dayanmıyorum artık yaaa
benimde oluyo ama çok şiddetli değil...

yok kız yiyip yiyip yatıyooooo bi de bize yazıyoooo...
yiyip yiyip oturuyoda anlaşalım.....

bişi demeden nereye kayboldun sen:44:
dedim ya şekerim komşu baskını...

hadı yaaaa bende ne hamarat dıyordum heeee ama sankı kayıplara karıstı cvp bıle yazmıyor hatunnnnn
ya bak habire hamarat olmadığımı ima ediyosun küscem ama....

önceden kim hamaratmış? benmi,? belki çok önceden... ben örgüden hiç bizaman anlamadım hiçte sevmem annm diyoki senin bebene kim örcek... ama bi gerçek varki ben işi bırakınca hakkaten tembelleştim.
Ya yine beni güldürüyosun?kimin hakkında atıp tutuyon sensanırım akasya nın..ama o hamile ya aglar şimdi yazık..kıyamazsın sen ona
ah ervacım ya... ecrinle bir olup vermiş veriştirmişler bana....

annem derki padişahın bile arkasından atarlar.. yok KADI nın mıydı o... aman ne bileyim öle işte..

YA BENİM AKASYAM COOK HAMARATTIR..NEDEN DERSENİZ SÜREKLİ NE YESEM DİYE DÜŞÜNÜYO HER SEFERİNDE PEYNİR EKMEK YEMİYO YA,EMİNİM GÜZEL YEMEKLER YAPIP YİYODUR..ZATEN HAMİŞLERİN ARASINDA EN COK YEMEYİ SEVEN,İŞTAHI ACIK HAMİŞ O..DİYİM HEMEN..AMA İŞ KONUSUNDA BEN GİBİ TEMBELLİK YAPIYODUR EMİNİM,BENDE SÖYLE ÜSTÜN KÖRÜ ORTALIGI TOPLUYORUM GERSİ SALLA GİTSİNBANA KALIRSA HAKKINDA Kİ İDDİALAR ASILSIZDAVA ACSIN YAZANLARA..ARAMIZDA AVUKAT VAR,BİDE HAKİM BULDUKMU MAHKEME GÖRÜLÜRİDDİALARI ORTAYA ATANLAR CEZALARINI CEKERLER

Cnm evet maşallah büyüdü şükür Rabb'ime âmin herkes saglikla alsın inslhh kucağına bende cnm son zamanlarda anneme diiyordum esim duydu inanmam dedi midem bulanıyor pc ve tlfn dn güldüler bana bugün dedi iste radyasyon Dr vücud hassas şimdi etkileniyor sende inslhh yarın güzel hbr ver bize cnm bakalım m ettim seni kafa üstü duran minigini
MAŞALLAH kuzuna demek uyuyodu ay yerim ben onuuu...evet doktor haklı olabilir ama herşey radyasyon yayıyor artık hangi birinden koruncaz...
haklisin egunalim hersey zararlı artık önümüzdeki 5yilda tüp bebe çağı başlıyor diye okumuştum dünde tv de izledim onkoloji baskanı konuşurdu kisirlastiriliyr nesil diyor ölü dogum ve düşükler çok arttı normal değil dedi Evt teyzesi uyuyordu çok güldük resmn zor uyandı sonra gerinip durdu

Aynen cnm esim hemen girdik başladı şikayete abi bu söyle böyle diye sendn daha psikopatında gördüm dediDr dikkat edicim artık sizi özlucm ama az takilicam çünkü esim vinn aldı evden beni bırakırken sade ce 1saat izin dedi

Bende merak ediyorum hala kafaüstü duruyomu:))yarın belki fotolarını koyarım..

tamam yiyip yiyip otoruyorsun anlastık
kusemezsın cunku sen hamılesın dayanamazsın bızsiz cunku evden dısarı cıkmıyrosun bızımle konusmak zorundasın
bu komsu senı hıc bırkamıyor galıba
insan sevdigine takılırmıs kuzum senı sevıyoruz ve takılıyoruz napalımmmm tatlım benımmm

ay huylandım valla sen anlatırken...ben sürekli aksıran tıksıran insanın yanında durunca psikolojikmen burnum akmaya başlar çok etkilenirim..bi de hamilesin azcık düşünceli olmak bu kadar zor mu ya hu...kapına da gelmiş git denmezki bi de ev sahibi...neyse evi azcık havalandırsaydın bariii...tabii üşütmeden...

kızlar derkennnnnnnnnnnn baskanımmmmm

kendimi kurtarmak için öyle dedim

ah canıııımmm kıyamam sanaaaa yan gelip yat sen en güzel zamanların bebe doğunca istesende yatamayacaksın zaten...hamaratlığın kitabını yazacaksın o zaman...

karasum canim yinemi gordun seni bebisini masallah ya kuzuna
trde nekadar cok ultrasyona giriyorsunuz:44:
babasi kilikli ha..))))

yok bi kere gayet ciddiydik takılmıyorduk baya baya hakkında atıp tuttuk kıvırmanın bi anlamı yok

canim hepinize gecmis olsun ya,birde hamilelikte cekilmez ervacim..cok gecmis olsun canim
karanlikta oldugunda faydasi oluyormu kafa agrina:44:

seninlede yaparız bir özel ders.. bak ecrin-mert in tickerı oldu bile...

seni öven bi yazı yayınladım ama hala görmedin galibaegunalim aynen öle huylandım,insanlar cok düşüncesiz yaa,inan anlayamıyorum,gelme kardeşim hastaysan bana..evide havalandıramadım dışarda kar yagıyo,buz gibi olcak,ısınana kadar bekle işin yoksa..inş.bişey olmaz,içimi ferah tutayım bari..

ervam benim desteğin için teşekkür ediyorum.. mufakla aram hep iyiydi yemeyi sevmesemde yapmayı sofara hazırlamayı çok yeni tarifler denemeyi çok severim... ama ev işi konusunda haklısın bi süpür sil toz al.... detaya insem çıkamam işin içinden.. mutfak dolabınına sos damlamış onu sileyim derken bütün dolapları silmek zorunda kaldım:)))) oyüzden hiç bulaşmamak en iyisi...
akşam akat gelsin bi sorayım dava edebilirmiymişim...

vallahamıııııı diyon senn:18::18::18::18:

yok yok ne hakımı ne avukatı kım ne yapmıs ne olmus akasya bırtane hamaratlıgına kım laf soylemıssss

dıkkat et kuzum ama bızı habersız bırakma 1 saatte olsa sen gunluk ızınlerını kullan zarar verme mınıgıne sonra bol bol gırresınnn

oncekı gun karasu sattı sımdı sen hıhhhhhhhhhh

öyle düşünme tatlım.. RAbbim kuluna neden eziyet etsin ki.. vardır bunda da bir hayır demeliyiz bence.. bende arada isyan etmiyor muyıum sankii.. evet bende neden ben? sorusunu çok soruyorum.. ama sonra üzülüyorum böyle dediğim için..

canım benim okudum ve cvp yazdım... ama kociş geldi.. ayrıca sen ankaraya gel sana pastalar börekler yapıcam... diğer iki arkadaşada kurupasta alır ikram ederim artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…