canım benim ben ne anlarım örgüden.... anca kendi başıma çorap örerim:))))aferın sana obezım benımmm bu ugurda alınan kılolar deger kuzum benımmmm ne oruyon bakaımmmm oyle
yazıyorum.. okuyorum.. düşünüyorum.. tlfnla konuşuyorum.. ama yalanım yok örgü öremiyorum....bende dedım bu akasya ne hamarat hem oruyor hem yazıyor hem yemek ne yesem dıye dusunuyor yaaaaa
benimde oluyo ama çok şiddetli değil...hamiş hatunlarrrr.. baş ağrısı yaşıyormusunuz? ben dayanmıyorum artık yaaa
yiyip yiyip oturuyoda anlaşalım.....yok kız yiyip yiyip yatıyooooo bi de bize yazıyoooo...
dedim ya şekerim komşu baskını...bişi demeden nereye kayboldun sen:44:
ya bak habire hamarat olmadığımı ima ediyosun küscem ama....hadı yaaaa bende ne hamarat dıyordum heeee ama sankı kayıplara karıstı cvp bıle yazmıyor hatunnnnn
önceden pek bi hamaratmış hamile kalınca tembelleşmiş valla ben kendisinin yalancısıyım..bana sanki bebeği bahane ediyo gibi geliyooo aslında hep tembeldide bebek bahanesine sığınıyooo...hain kadın bize bişi demeden çıktı topikten..gelmediği her geçen dakika hakkında atıp tutmama sebep olacak...hayır ben kendisini düşünüyorum hakkındaki iddialara yanıt vermesi zaman alacak
ah ervacım ya... ecrinle bir olup vermiş veriştirmişler bana....Ya yine beni güldürüyosun?kimin hakkında atıp tutuyon sensanırım akasya nın..ama o hamile ya aglar şimdi yazık..kıyamazsın sen ona
annem derki padişahın bile arkasından atarlar.. yok KADI nın mıydı o... aman ne bileyim öle işte..akasyanın hakkında atıp tutuyodum ama gelmişşşşş
bakalım hakkındaki iddialara ne yanıt verecek
heee bende diyordum nereye gitti canım arkadaşım...kızlar tembel olduğun konusunda söylenti çıkardılar haberin olsun
Cnm evet maşallah büyüdü şükür Rabb'ime âmin herkes saglikla alsın inslhh kucağına bende cnm son zamanlarda anneme diiyordum esim duydu inanmam dedi midem bulanıyor pc ve tlfn dn güldüler bana bugün dedi iste radyasyon Dr vücud hassas şimdi etkileniyor sende inslhh yarın güzel hbr ver bize cnm bakalım m ettim seni kafa üstü duran miniginiSelam canım..nasılsın..bebeginin fotosunu gördüm,maşallah diyim dedim..fındık kurdu büyümüş maşallah..saglıkla kucagınıza alın inş..bende yarın görcem inş.benimkileri heyecanlanıyorum:))buarada beni bil in başında oturmak son haftalarda baya etkiliyo canım,ben hissediyorum,cokta oturamıyorum ama burdan da kopamıyorum..sende dikkat et,radyasyon cok etkiliyo diye biliyorum bende..öptüm canım..kib
haklisin egunalim hersey zararlı artık önümüzdeki 5yilda tüp bebe çağı başlıyor diye okumuştum dünde tv de izledim onkoloji baskanı konuşurdu kisirlastiriliyr nesil diyor ölü dogum ve düşükler çok arttı normal değil dediMAŞALLAH kuzuna demek uyuyodu ay yerim ben onuuu...evet doktor haklı olabilir ama herşey radyasyon yayıyor artık hangi birinden koruncaz...
ya neden uyandırdı mınıgınıcanım benım cok sevındım ıyı olduguna ama artık zararsız ne var de bakemmm esınde hemen soylemıs hanı bos durmamıs hanı sussa ne var sankı sen evde canın sıkılıyor butun gun
yaaaa analdım bende onu savunuyordum eee napım su bır kac gundur topıkde bu kadara aktıfım o yzuden analdım yanı bende dedım bu kız ne ısler becerır neler yapar ama gordum kı nerdeee herkesde ondan dertlenıyor arkadassss
aaaa genemı ya ben bunu 2 gun oncede duymustum yawwwww bızde senden bahsedıyorduk sımdıkocısıne yemekler hazırlar guzel masalar kurar dıye hamaratlıklarını sayıyorduk yaaa
canım benim ben ne anlarım örgüden.... anca kendi başıma çorap örerim:))))
yazıyorum.. okuyorum.. düşünüyorum.. tlfnla konuşuyorum.. ama yalanım yok örgü öremiyorum....
benimde oluyo ama çok şiddetli değil...
yiyip yiyip oturuyoda anlaşalım.....
dedim ya şekerim komşu baskını...
ya bak habire hamarat olmadığımı ima ediyosun küscem ama...
önceden kim hamaratmış? benmi,? belki çok önceden... ben örgüden hiç bizaman anlamadım hiçte sevmem annm diyoki senin bebene kim örcek... ama bi gerçek varki ben işi bırakınca hakkaten tembelleştim.
ah ervacım ya... ecrinle bir olup vermiş veriştirmişler bana....
annem derki padişahın bile arkasından atarlar.. yok KADI nın mıydı o... aman ne bileyim öle işte..
kızlar maalesef sonuç negatif yine olmadı maalesef(((
Aynen canım ya,zaten inan oku oku kafam kazan gibi oluyo,kime ne yazcagımı bilemiyorum,falan filan..bişey olursa hatırlat bari bana da,bu erva da kimseye bişey yazmıyo demesinler,aslında herkese tek tek yazmak,hal hatır sormak istiyorum ama olmuyo canım ya..şu bil in sesi,radyasyonu beni etkiliyo,bide sandalyede yazıyom malum..anlayın işte..ama sizi coook özlüyorum,yazılanları merak ediyorum,aklım burda kalıyo..bu ne sevgiii ahhhh diycem..artık arkadaşlarımla degil sizle görüşüyom yaa ve tabi bugün yine buraya kar yagdı bana dışarı cıkmak yalan oldu buarada evsahibime kızdım kadın hasta olmuş benim yanıma oturmaya geliyo,gelme kardeşim zaten hap,ilac kullanamıyorum..bende yüzü yumuşak aldım içeri,ama hasta oldugunu içeri girince farkettim..allahtan kocası geldide oturamadan gitti,bende sinir oldum acaba içerideki havaya mikrop salmışmıdır diye düşünüyorum:26:amannn insanlar ne acaip ya,hastaysan ne işin var hamile kadının yanında yaw...
kızlar derkennnnnnnnnnnn baskanımmmmm
canım benim ben ne anlarım örgüden.... anca kendi başıma çorap örerim:))))
yazıyorum.. okuyorum.. düşünüyorum.. tlfnla konuşuyorum.. ama yalanım yok örgü öremiyorum....
yiyip yiyip oturuyoda anlaşalım.....
önceden kim hamaratmış? benmi,? belki çok önceden... ben örgüden hiç bizaman anlamadım hiçte sevmem annm diyoki senin bebene kim örcek... ama bi gerçek varki ben işi bırakınca hakkaten tembelleştim.
ah ervacım ya... ecrinle bir olup vermiş veriştirmişler bana....
annem derki padişahın bile arkasından atarlar.. yok KADI nın mıydı o... aman ne bileyim öle işte..
karasum canim yinemi gordun seni bebisini masallah yaArkadaslarım hepinize selamlar evet ben geldim biraz geç kaldım ama öğlenden beri evin ici kalabalık misafir vardı yeni gittiler hemen yazmak istedim size evt bugün Dr kontrol vardı hersey yolunda şükür bizimki poposunu donmuş uyuyordu Dr amca bakın şimdi dedi uyandiricm bizimki resmen geçinmeye basladiBabası kilikli üykucu olucak hersey yolunda dedi şükür Rabb'ime hatta şimdiden enseye baktım ölçü ok dir dedi 2hafta sonra test için çağırdı birde esim beni şikayet etti abi bu hep nette takılıyor biryerlere sonra kuruntu yapıyor ya birşey olduysa diye dedi yasaklayalım o zamn pc dedi hemcidden radyasyon alıyorsun bu saka değil dedi hatta takıldığın yerdeki arkadaşlarında söyle çok vakit geçirmeyen bilgisayar basında dedi hem bana kızdı hem iPhone hem iPad bravo sana iğne diyorsunuz kan uyuşmazlığı için ya birşey olursa diye radyasyonu atlıyorsun ama tebrikler dedi
tamam yiyip yiyip otoruyorsun anlastık
kusemezsın cunku sen hamılesın dayanamazsın bızsiz cunku evden dısarı cıkmıyrosun bızımle konusmak zorundasın
bu komsu senı hıc bırkamıyor galıba
insan sevdigine takılırmıs kuzum senı sevıyoruz ve takılıyoruz napalımmmm tatlım benımmm
Ya kızlar benim agrıda aynen öleydi dün..geceen girmiş,enseden başladı,önce sadece sol taraftaydı,sonra bütün kafatasıma yayıldı,nasıl bişeydir bu yaa..sabahtan akşam 9 a kadar dayanabildim,ve istemesemde yine minoset içtim..yoksa kafayı yicem yani..minosette eften püften bişey zatende yinede rahatlattı,şimdi biraz iyiyim..aman cook korkuyorum ben bu başagrısından yaa..o kadar saat acaba kendiliginden gecermi diye bekliyorum cekiyorum yok gecmek bilmiyo üstüne daha da kuduruyo..bi de bende migren var..amann amannn..sizlerede gecmiş olsun..en iyi ceken bilir..bende sizi anlıyorum..
sanırım geri dönücem o avatara o tam beni yansıtıyo:)))))
orası öylede.. yemekte yapmassam adam başlıcam senin kk na diye laptopu kesin kırar:18::18::18:
canım anlatmış arkadaşalar olmadıysa tekrar anlatırız. kontrol panelinden gelişmiş editörü seçmen yeterli...
gel tabi.. bu topik sensiz öksüz kalır...
öğretmenim ben dersi kaçırdım...
bizde seni öptüm karasumm....
kızlar geçmişe dalıp çıkacağım....
YA BENİM AKASYAM COOK HAMARATTIR..NEDEN DERSENİZ SÜREKLİ NE YESEM DİYE DÜŞÜNÜYO HER SEFERİNDE PEYNİR EKMEK YEMİYO YA,EMİNİM GÜZEL YEMEKLER YAPIP YİYODUR..ZATEN HAMİŞLERİN ARASINDA EN COK YEMEYİ SEVEN,İŞTAHI ACIK HAMİŞ O..DİYİM HEMEN..AMA İŞ KONUSUNDA BEN GİBİ TEMBELLİK YAPIYODUR EMİNİM,BENDE SÖYLE ÜSTÜN KÖRÜ ORTALIGI TOPLUYORUM GERSİ SALLA GİTSİN BANA KALIRSA HAKKINDA Kİ İDDİALAR ASILSIZ DAVA ACSIN YAZANLARA..ARAMIZDA AVUKAT VAR,BİDE HAKİM BULDUKMU MAHKEME GÖRÜLÜR İDDİALARI ORTAYA ATANLAR CEZALARINI CEKERLER
ya benim akasyam cook hamarattır..neden derseniz sürekli ne yesem diye düşünüyo her seferinde peynir ekmek yemiyo ya,eminim güzel yemekler yapıp yiyodur..zaten hamişlerin arasında en cok yemeyi seven,iştahı acık hamiş o..diyim hemen..ama iş konusunda ben gibi tembellik yapıyodur eminim,bende söyle üstün körü ortalıgı topluyorum gersi salla gitsin bana kalırsa hakkında ki iddialar asılsız dava acsın yazanlara..aramızda avukat var,bide hakim buldukmu mahkeme görülür iddiaları ortaya atanlar cezalarını cekerler
YA BENİM AKASYAM COOK HAMARATTIR..NEDEN DERSENİZ SÜREKLİ NE YESEM DİYE DÜŞÜNÜYO HER SEFERİNDE PEYNİR EKMEK YEMİYO YA,EMİNİM GÜZEL YEMEKLER YAPIP YİYODUR..ZATEN HAMİŞLERİN ARASINDA EN COK YEMEYİ SEVEN,İŞTAHI ACIK HAMİŞ O..DİYİM HEMEN..AMA İŞ KONUSUNDA BEN GİBİ TEMBELLİK YAPIYODUR EMİNİM,BENDE SÖYLE ÜSTÜN KÖRÜ ORTALIGI TOPLUYORUM GERSİ SALLA GİTSİN BANA KALIRSA HAKKINDA Kİ İDDİALAR ASILSIZ DAVA ACSIN YAZANLARA..ARAMIZDA AVUKAT VAR,BİDE HAKİM BULDUKMU MAHKEME GÖRÜLÜR İDDİALARI ORTAYA ATANLAR CEZALARINI CEKERLER
Cnm evet maşallah büyüdü şükür Rabb'ime âmin herkes saglikla alsın inslhh kucağına bende cnm son zamanlarda anneme diiyordum esim duydu inanmam dedi midem bulanıyor pc ve tlfn dn güldüler bana bugün dedi iste radyasyon Dr vücud hassas şimdi etkileniyor sende inslhh yarın güzel hbr ver bize cnm bakalım m ettim seni kafa üstü duran minigini
haklisin egunalim hersey zararlı artık önümüzdeki 5yilda tüp bebe çağı başlıyor diye okumuştum dünde tv de izledim onkoloji baskanı konuşurdu kisirlastiriliyr nesil diyor ölü dogum ve düşükler çok arttı normal değil dediEvt teyzesi uyuyordu çok güldük resmn zor uyandı sonra gerinip durdu
Aynen cnm esim hemen girdik başladı şikayete abi bu söyle böyle diye sendn daha psikopatında gördüm dediDr dikkat edicim artık sizi özlucm ama az takilicam çünkü esim vinn aldı evden beni bırakırken sade ce 1saat izin dedi
ay huylandım valla sen anlatırken...ben sürekli aksıran tıksıran insanın yanında durunca psikolojikmen burnum akmaya başlar çok etkilenirim..bi de hamilesin azcık düşünceli olmak bu kadar zor mu ya hu...kapına da gelmiş git denmezki bi de ev sahibi...neyse evi azcık havalandırsaydın bariii...tabii üşütmeden...
kendimi kurtarmak için öyle dedim
ah canıııımmm kıyamam sanaaaa yan gelip yat sen en güzel zamanların bebe doğunca istesende yatamayacaksın zaten...hamaratlığın kitabını yazacaksın o zaman...
Ya yine beni güldürüyosun?kimin hakkında atıp tutuyon sensanırım akasya nın..ama o hamile ya aglar şimdi yazık..kıyamazsın sen ona
Etrafimda normal yolla hamile kalan yok gibi bisey, herkes tup bebekte. Kac sene once ilk bebegimi (dogal hamilelik) aldirmak zorunda kalmistim. Esimden ayriliyordum o zaman. Dr um aldirma diye cok kizmisti bana. Muthis erkek kisirligi var falan demisti bana, uzulerek aldirmistim...zaten sonra da bosandik.
Simdi 2. evliligimde morfoloji problemi yasiyorum
Allah bana hala kizgin sanirim..
seni öven bi yazı yayınladım ama hala görmedin galibaegunalim aynen öle huylandım,insanlar cok düşüncesiz yaa,inan anlayamıyorum,gelme kardeşim hastaysan bana..evide havalandıramadım dışarda kar yagıyo,buz gibi olcak,ısınana kadar bekle işin yoksa..inş.bişey olmaz,içimi ferah tutayım bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?