Tüp Bebek Günlüğümüz !

whahahahaha whahahahahaha
gor iste kimle yola ciktigini

yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm

bi karar versen iyi olur...olay çok ciddi ilk duruşmaya hazırlanmamız gerekiyor...sonunda mapusa düşmek var...bebeleri kodeste doğurmak var...ah ahhhhh efkar bastıııı

Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:

kuzum ben sen geri çekildin sandım mahkemeyı duyunca anam dedınya o yuzden ama sonra dedım arkandayım dıye yaaaaaa

ecrin bunu burnundan fitil fitil getiricem senin...

kızlar derkennnnnnnnnnnn baskanımmmmm
nereye kaçıcanki....

çevir kazı yanmasın.... dimi???
hala laf sokuyosun bana yazarım tabi... alişan erkekliğin kitabını yazıyoda ben mi, yazamıcam hamaratlığın kitabını....

yok bi kere gayet ciddiydik takılmıyorduk baya baya hakkında atıp tuttuk kıvırmanın bi anlamı yok
içinizdeki canavar ortaya çıkmış sizin yokluğumda....

seninlede yaparız bir özel ders.. bak ecrin-mert in tickerı oldu bile...
sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....

vallahamıııııı diyon senn:18::18::18::18:
evet de... bizim avukat aktif değil bu ara...

arkamdan at at at.. sonrada akasya birtane....

ay kiyamam savunmasiz hamile akasyamizin arkasindan nasil atarsiniz cok ayipladim sizi

fenasiniz ne diyeyim size
beni yalnız buldular atıp duruyolar hakkımda....
sende yangına korukle gtmesene yawwwwwwwww canım arkadasımm benımmmm
sen yangını çıkar... sonrada körükle gitme de....

ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beniben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızdabenim ki sadece bi önergeydi ha haaaakötüyüm ben kötüyüm
ervacım seni seviyorum ve mahkemede şahit yazdırıcam....

tamam tamam özür dıelrızzzzz mahkeme yok dımı

kuru pastanında bayatını alıcam.....
akasyaya sormak gerek kabul ediyormu..)))))))))
onlara hayır dicem ama sen çaktırma ikisinide çok seviyorum....

hanımlar coook güldürdünüz beniallahta sizi güldürsün inş.minecanım evet kapak olcak ha haaa..ecrin mert kıyamam sana tamam yok hapis falan,,senden korkan sen gibi olsun kızımegunalimmm evet ben pastaları ben yicem siz kurupasta,buarada satıldın ha haaa,,evet şahidi de benim itirazın varmıhepinizi cook öptüm kib

bi karar versen iyi olur...olay çok ciddi ilk duruşmaya hazırlanmamız gerekiyor...sonunda mapusa düşmek var...bebeleri kodeste doğurmak var...ah ahhhhh efkar bastıııı

senınleyım ama hakıme dıyelımde benım transferden sonra atsın benı yaaa olamzmı senı yalnız bırakırmıyım hıc kuzummmmmm bebelerımıze bakarız orda babalarıda gelır telelrın arkasından goruru artık yavrularını

milostene akasya
catlayın patlayın tembel ogrencılerrrrr
bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....

yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm
siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....

Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:
canım ben yazarken yetişemiyom....
sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....

ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))

kuzum ben sen geri çekildin sandım mahkemeyı duyunca anam dedınya o yuzden ama sonra dedım arkandayım dıye yaaaaaa
seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......

gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....

sen hep gul tatlim,ikiz annesi olmak kolaymi sen rutbelisin

yok kuzum ilkin satıldım sonra doğru yolu buldu hatun...mahkeme fikrini at ortaya sonra kaç topikten...senin yüzünden mapuslara düşcez...ama haklıyız kazanacağızzzz

kizlar camentayi goremedim hic,azcik geriyi okudumda hic yazmamis
merak ettim

az kaldı yakın zamanda aramızda...ara verdi biraz...

ne senaryo ne senaryooooooo....
bergende dinleriz mapusta...
of offfffff

sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....

aaa... şikayet yok.. valla benim öğrencileri geçtiniz ama.... çok güldüm ya...

kizlar camentayi goremedim hic,azcik geriyi okudumda hic yazmamis
merak ettim

son zamanlarda gırmıyor cnm dondurulmus topıgede baktım ordada goremedım bu ara yok yanı ...

bayatınıda yerız ne varrrr ohhhh mıdeye ındırırız ne olcak benım ıcın farketmezzzzz sahıtlık yapsanda senın mj dada sankı ıyneleyıcı laflar varrrrr sankııı
o da kararsız korktu tabi mahkeme koridorlarından neyse son mesajında aklı başına teşrif etmişti..

etmez olurmu ben senı yalnız bırakırmıyım kuzum aaaaa sonuna kadar senleyımmm

demek bundan şikayet ettin ....bak sen....eh sizi sizi..... bence aranızda halletmelisiniz sorunlarınızı...halledemezseniz bana gelin..

gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....

bu mesaj tehdit içeriklidir ve aleyhinde delil olarak kullanılacaktır

ben yakalamazmiyim seni topikte yanliz
egunal ve ecrin insallah en kisa zamanda hamile kalinda sizde cok yiyin, is yapmayin,biraz sisko olun emii
ohhh ohhh amin

AMİİİNNNNN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…