heh şöyleee...mahkemede şahidimsin ona göreee
tüüüüüüü korkak satıcı seniiii...ay ölseydim de bugünleri görmeseydim...bir sürü iddaa at ortaya bi de teslim bayrağını çek...a ha da küstüm daha da yazışmammmmmbelki yazarım tam da emin değilim yaniii
yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm
Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:
heh şöyleee...mahkemede şahidimsin ona göreee
tüüüüüüü korkak satıcı seniiii...ay ölseydim de bugünleri görmeseydim...bir sürü iddaa at ortaya bi de teslim bayrağını çek...a ha da küstüm daha da yazışmammmmmbelki yazarım tam da emin değilim yaniii
whahahahaha whahahahahaha
gor iste kimle yola ciktigini
ecrin bunu burnundan fitil fitil getiricem senin...ya neden uyandırdı mınıgınıcanım benım cok sevındım ıyı olduguna ama artık zararsız ne var de bakemmm esınde hemen soylemıs hanı bos durmamıs hanı sussa ne var sankı sen evde canın sıkılıyor butun gun
yaaaa analdım bende onu savunuyordum eee napım su bır kac gundur topıkde bu kadara aktıfım o yzuden analdım yanı bende dedım bu kız ne ısler becerır neler yapar ama gordum kı nerdeee herkesde ondan dertlenıyor arkadassss
aaaa genemı ya ben bunu 2 gun oncede duymustum yawwwww bızde senden bahsedıyorduk sımdıkocısıne yemekler hazırlar guzel masalar kurar dıye hamaratlıklarını sayıyorduk yaaa
nereye kaçıcanki....kızlar derkennnnnnnnnnnn baskanımmmmm
çevir kazı yanmasın.... dimi???tamam yiyip yiyip otoruyorsun anlastık
kusemezsın cunku sen hamılesın dayanamazsın bızsiz cunku evden dısarı cıkmıyrosun bızımle konusmak zorundasın
bu komsu senı hıc bırkamıyor galıba
insan sevdigine takılırmıs kuzum senı sevıyoruz ve takılıyoruz napalımmmm tatlım benımmm
hala laf sokuyosun banaay huylandım valla sen anlatırken...ben sürekli aksıran tıksıran insanın yanında durunca psikolojikmen burnum akmaya başlar çok etkilenirim..bi de hamilesin azcık düşünceli olmak bu kadar zor mu ya hu...kapına da gelmiş git denmezki bi de ev sahibi...neyse evi azcık havalandırsaydın bariii...tabii üşütmeden...
kendimi kurtarmak için öyle dedim
ah canıııımmm kıyamam sanaaaa yan gelip yat sen en güzel zamanların bebe doğunca istesende yatamayacaksın zaten...hamaratlığın kitabını yazacaksın o zaman...
içinizdeki canavar ortaya çıkmış sizin yokluğumda....yok bi kere gayet ciddiydik takılmıyorduk baya baya hakkında atıp tuttuk kıvırmanın bi anlamı yok
sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....seninlede yaparız bir özel ders.. bak ecrin-mert in tickerı oldu bile...
evet de... bizim avukat aktif değil bu ara...vallahamıııııı diyon senn:18::18::18::18:
arkamdan at at at.. sonrada akasya birtane....yok yok ne hakımı ne avukatı kım ne yapmıs ne olmus akasya bırtane hamaratlıgına kım laf soylemıssss
dıkkat et kuzum ama bızı habersız bırakma 1 saatte olsa sen gunluk ızınlerını kullan zarar verme mınıgıne sonra bol bol gırresınnn
oncekı gun karasu sattı sımdı sen hıhhhhhhhhhh
beni yalnız buldular atıp duruyolar hakkımda....ay kiyamam savunmasiz hamile akasyamizin arkasindan nasil atarsiniz cok ayipladim sizi
fenasiniz ne diyeyim size
sen yangını çıkar... sonrada körükle gitme de....sende yangına korukle gtmesene yawwwwwwwww canım arkadasımm benımmmm
ervacım seni seviyorum ve mahkemede şahit yazdırıcam....ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beniben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızda benim ki sadece bi önergeydi ha haaaa kötüyüm ben kötüyüm
tamam tamam özür dıelrızzzzzmahkeme yok dımı
kuru pastanında bayatını alıcam.....Ay teşekkür ederim cicim o senin fenalığın
olsun ben kuru pastada yerim...en azından güzel olacağı garanti...ne biliyim senin yaptıklarının güzel olacağını hiç riske atamam kendimi erva yesin senin pastalarını bana kuru pasta al sen
kadın milleti cicim...çene çene çene yok teknik olarak bu imkansız klavye klavye klavye...
yok inada bindi madem işi mahkemeye taşıyorlar erva ve akasya bende yangına odun kömürle giderim
mahkemede görüşürüz akasyanın şahidi olcan yaaaa
onlara hayır dicem ama sen çaktırma ikisinide çok seviyorum....akasyaya sormak gerek kabul ediyormu..)))))))))
whahahahaha whahahahahaha
gor iste kimle yola ciktigini
bi karar versen iyi olur...olay çok ciddi ilk duruşmaya hazırlanmamız gerekiyor...sonunda mapusa düşmek var...bebeleri kodeste doğurmak var...ah ahhhhh efkar bastıııı
bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....milostene akasya
catlayın patlayın tembel ogrencılerrrrr
siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm
canım ben yazarken yetişemiyom....Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:
sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....heh şöyleee...mahkemede şahidimsin ona göreee
ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))bi karar versen iyi olur...olay çok ciddi ilk duruşmaya hazırlanmamız gerekiyor...sonunda mapusa düşmek var...bebeleri kodeste doğurmak var...ah ahhhhh efkar bastıııı
seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......kuzum ben sen geri çekildin sandım mahkemeyı duyunca anam dedınya o yuzden ama sonra dedım arkandayım dıye yaaaaaa
egunalımla bırlıkteyımmmmm sana naıkkkkk hıh
hanımlar coook güldürdünüz beniallahta sizi güldürsün inş.minecanım evet kapak olcak ha haaa..ecrin mert kıyamam sana tamam yok hapis falan,,senden korkan sen gibi olsun kızım egunalimmm evet ben pastaları ben yicem siz kurupasta,buarada satıldın ha haaa,,evet şahidi de benim itirazın varmı hepinizi cook öptüm kib
hanımlar coook güldürdünüz beniallahta sizi güldürsün inş.minecanım evet kapak olcak ha haaa..ecrin mert kıyamam sana tamam yok hapis falan,,senden korkan sen gibi olsun kızım egunalimmm evet ben pastaları ben yicem siz kurupasta,buarada satıldın ha haaa,,evet şahidi de benim itirazın varmı hepinizi cook öptüm kib
kizlar camentayi goremedim hic,azcik geriyi okudumda hic yazmamis
merak ettim
senınleyım ama hakıme dıyelımde benım transferden sonra atsın benı yaaa olamzmı senı yalnız bırakırmıyım hıc kuzummmmmm bebelerımıze bakarız orda babalarıda gelır telelrın arkasından goruru artık yavrularını
kizlar camentayi goremedim hic,azcik geriyi okudumda hic yazmamis
merak ettim
o da kararsız korktu tabi mahkeme koridorlarından neyse son mesajında aklı başına teşrif etmişti..
cabuk gel canim,korkuyorum :18:gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....
bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....
siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....
canım ben yazarken yetişemiyom....
sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....
ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))
seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......
gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....
ben yakalamazmiyim seni topikte yanliz
egunal ve ecrin insallah en kisa zamanda hamile kalinda sizde cok yiyin, is yapmayin,biraz sisko olun emii
ohhh ohhh amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?