Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beniben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızdabenim ki sadece bi önergeydi ha haaaakötüyüm ben kötüyüm

selam canım,yok canım ne karanlıgın ne uyumanın ne yatmanın ne kalkmanın ne saga cevirmenin ne sola cevirmenin inan bi faydası yokkk..dün kocişe dedim ki işaret diliyle:))kafamı koparmak,içini ceviz gibi yarmak ve ne var ne yok bakmak istiyorum dedim..adam bana demesinmi bebelerim dogsun ondan sonra ben yaparım bu dedigini diyeayyy nasıl kınadım kendisini anlatamamdogurmuyom ulenn kalsınlar içimde gör dedim benderabbim hamilelikte inan başagrısı vermesin..

sen onlara uyma çocuğum sen hep böyle derslerine çalış 1. ol tamam mı? onlara sonra anlatacağım gerçi ama .. sana aferin...

hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız insallah...

ay kiyamam savunmasiz hamile akasyamizin arkasindan nasil atarsiniz cok ayipladim sizi

fenasiniz ne diyeyim size

Ay teşekkür ederim cicim o senin fenalığın

canım benim okudum ve cvp yazdım... ama kociş geldi.. ayrıca sen ankaraya gel sana pastalar börekler yapıcam... diğer iki arkadaşada kurupasta alır ikram ederim artık....

olsun ben kuru pastada yerim...en azından güzel olacağı garanti...ne biliyim senin yaptıklarının güzel olacağını hiç riske atamam kendimi erva yesin senin pastalarını bana kuru pasta al sen

bugün hiç durmamışsınız.. lak lak lak.... ohhhhh sefanız olsun masallah...

kadın milleti cicim...çene çene çene yok teknik olarak bu imkansız klavye klavye klavye...

sende yangına korukle gtmesene yawwwwwwwww canım arkadasımm benımmmm

yok inada bindi madem işi mahkemeye taşıyorlar erva ve akasya bende yangına odun kömürle giderim

ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beniben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızdabenim ki sadece bi önergeydi ha haaaakötüyüm ben kötüyüm

mahkemede görüşürüz akasyanın şahidi olcan yaaaa

Son düzenleme:

dogrudur canim ya,benim kafam allaha sukur fazla agrimaz sadece grip oldugumda agrir okadar ki onda bile olurum
seninki tam bi felaket olmali,ne deyeyim canim allahim acil sifa versin..
esini bende kinadim,ve protesto yap dogurma 9 ay 10 gun
gerci sen dogururken esin 9 dogurcak ya,ozaman o lafinin intikamini almis olucaksin tatlim ve bu intikaminda ona kapak olacak

ayy canim egunalim,sari papatyam,topigin balii daha ne desemki
bana sarmayinda saygilar benden size

kalsınlar ıcınde verme adama yoksa kafa gıdecek kuzummm bak dıyımmm

sen bızden ne ıstedın heeee hele ben detavıye baslamısken bebegımı alamadan hapısmı yatcam yaaaa kızım dusersın bak elıme ona gore heeeee aaaa once duygu somurusu sonra tehdıt

bugün hiç durmamışsınız.. lak lak lak.... ohhhhh sefanız olsun masallah...

evet tatlım bugun guzel gectıııı gevezeyızde napalımmm

canım benim okudum ve cvp yazdım... ama kociş geldi.. ayrıca sen ankaraya gel sana pastalar börekler yapıcam... diğer iki arkadaşada kurupasta alır ikram ederim artık....

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh hasbammmmmmmmmmmm

kızlar geçmişe dalıp çıkacağım....

hosgeldın ogretmenımmmmm

Son düzenleme:
yanındayım cnm sonuna kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kader arkadasım benımmmmmmm

Son düzenleme:
Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:

kuzum hosgeldin
anladigim kadariyla guzelligine guzellik katmaya gitmissin
hazirliklar tam hizinda devam ediyor galiba

ayy canim egunalim,sari papatyam,topigin balii daha ne desemki
bana sarmayinda saygilar benden size

heh şöyleee...mahkemede şahidimsin ona göreee

tamam tamam özür dıelrızzzzz mahkeme yok dımı

tüüüüüüü korkak satıcı seniiii...ay ölseydim de bugünleri görmeseydim...bir sürü iddaa at ortaya bi de teslim bayrağını çek...a ha da küstüm daha da yazışmammmmm belki yazarım tam da emin değilim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…