vah vah vah geçmişin derinlikte boğulmayasınnnn ses et hemen gelirim...
yok bi kere gayet ciddiydik takılmıyorduk baya baya hakkında atıp tuttuk kıvırmanın bi anlamı yok
ay kiyamam savunmasiz hamile akasyamizin arkasindan nasil atarsiniz cok ayipladim sizi
fenasiniz ne diyeyim size
aynen kuzum o yuzden kımse yok benceeee
hoşgeldin kuzummmm özledik tabı hatta sorcaktım kızlara ne zaman gıdecek diye seni merak ettimmm
öğretmenim ögretmenim canım benım canım benımmmm notumda super milostene akasya tebmel ögrencilerrrrrrrrr
o avatara alsıtık sımdı send eo yuzden ama ben bu bebek resmınıde cok sevıyorummmm...
desene esler yakında ayaklanacakkkkk
iyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.
ay kiyamam savunmasiz hamile akasyamizin arkasindan nasil atarsiniz cok ayipladim sizi
fenasiniz ne diyeyim size
canım benim okudum ve cvp yazdım... ama kociş geldi.. ayrıca sen ankaraya gel sana pastalar börekler yapıcam... diğer iki arkadaşada kurupasta alır ikram ederim artık....
bugün hiç durmamışsınız.. lak lak lak.... ohhhhh sefanız olsun masallah...
sende yangına korukle gtmesene yawwwwwwwww canım arkadasımm benımmmm
ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beniben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızda benim ki sadece bi önergeydi ha haaaa kötüyüm ben kötüyüm
selam canım,yok canım ne karanlıgın ne uyumanın ne yatmanın ne kalkmanın ne saga cevirmenin ne sola cevirmenin inan bi faydası yokkk..dün kocişe dedim ki işaret diliyle:))kafamı koparmak,içini ceviz gibi yarmak ve ne var ne yok bakmak istiyorum dedim..adam bana demesinmi bebelerim dogsun ondan sonra ben yaparım bu dedigini diyeayyy nasıl kınadım kendisini anlatamam dogurmuyom ulenn kalsınlar içimde gör dedim bende rabbim hamilelikte inan başagrısı vermesin..
ayy canim egunalim,sari papatyam,topigin balii daha ne desemkiAy teşekkür ederim cicim o senin fenalığın
olsun ben kuru pastada yerim...en azından güzel olacağı garanti...ne biliyim senin yaptıklarının güzel olacağını hiç riske atamam kendimi erva yesin senin patalarını bana kuru pasta al sen
kadın milleti cicim...çene çene çene yok teknik olarak bu imkansız klavye klavye klavye...
yok inada bindi madem işi mahkemeye taşıyorlar erva ve akasya bende yangına odun kömütle giderim
mahkemede görüşürüz akasyanın şahidi olcan yaaaa
selam canım,yok canım ne karanlıgın ne uyumanın ne yatmanın ne kalkmanın ne saga cevirmenin ne sola cevirmenin inan bi faydası yokkk..dün kocişe dedim ki işaret diliyle:))kafamı koparmak,içini ceviz gibi yarmak ve ne var ne yok bakmak istiyorum dedim..adam bana demesinmi bebelerim dogsun ondan sonra ben yaparım bu dedigini diyeayyy nasıl kınadım kendisini anlatamam dogurmuyom ulenn kalsınlar içimde gör dedim bende rabbim hamilelikte inan başagrısı vermesin..
ya kızlar akşam akşam güldürdünüz beniben diycegimi dedim artık akasya karar versin hakkınızda benim ki sadece bi önergeydi ha haaaa kötüyüm ben kötüyüm
bugün hiç durmamışsınız.. lak lak lak.... ohhhhh sefanız olsun masallah...
canım benim okudum ve cvp yazdım... ama kociş geldi.. ayrıca sen ankaraya gel sana pastalar börekler yapıcam... diğer iki arkadaşada kurupasta alır ikram ederim artık....
kızlar geçmişe dalıp çıkacağım....
tamam tamam özür dıelrızzzzzmahkeme yok dımı
sen onlara uyma çocuğum sen hep böyle derslerine çalış 1. ol tamam mı? onlara sonra anlatacağım gerçi ama .. sana aferin...
ayy canim egunalim,sari papatyam,topigin balii daha ne desemki
bana sarmayindasaygilar benden size
tamam tamam özür dıelrızzzzzmahkeme yok dımı
bende yoktum epeybi birikmis,fazla geriye donmeden okudumAnam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:
Anam maşallah yaaaa.topu topu şurda 2 saatcik yoktum yani.Bu ne hız yaaaa.. :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?