Tüp Bebek Günlüğümüz !

emin değilim ki tuvalet kağıdında gördüm .. şimdi tekrar tuvalete gittim ıslak mendille güzelce temizledim kendimi, eğer bir daha ki sefere yine aynı leke olursa o zaman tutunma lekesi dicem :)))))))) ay kalbim hopp yapıyooo

bas gaza gülden bas gaza kim tutar seni bas gazaaa

hee birde elif bana kızıyor neden gelmedin diye?
dedim siz cidden buluşacağınızı yazmadınız kiiii

bende dışarı işlerimi hallederkene emeli aradım azcık sesim çıkıyorken değerlendireyim diye bi de ne duyayım elif teyim ben dedi elif te kahkaha patlatıyoo arkadan düşün elif bana bile dememiş belki size söylerim diyevalla çok pis fesatlık soktum araya emelle elif düşünsünler artık

inşallah öyledir canım inşallah bizde o arkadaş gibi bebek alışverişine gideceğimiz günler gelicek

kızzz gülümmmmmmmmm saat 1 olmuş beni arıolar len ben nasıl geleyim o saatte beee insaffff

sabahtan beri berbersinizzzzz..

nasıl oldu diye sorcam ama sanırım gerek yok teee istanbuldan anlaşılıyo nasıl olduğun ..
gayet sümüklü:2::2::2::2::2:

o kadar belli ediyom demek:2::2::2::2::2::2:
dışarı çıktım bir saat yolda hapşırarak gidiyorum skandal yaniii..
bi makyaj yapayım dedim burun kızarıklığımı kapatmak için ne mümkün ben sürüyom ardından hapşırınca tekrar siliniyooo malum mendil burun ilişkisinden:2::2::2:

kızzz gülümmmmmmmmm saat 1 olmuş beni arıolar len ben nasıl geleyim o saatte beee insaffff

sabahtan beri berbersinizzzzz..

olmaz ayıp denen bişi var laf olsun diye sende gel demişler işte nezaketen yani
napalım yalnız olmak istediler sanırsam sende Ankaraya gel intikam alalım
emel tel de diyoki bir ay içinde ordayım...sende ona takıl gel bizde elifi arayıp sen neden gelmedin deriz

tedavim olmayaydı iyiydi ama nerde be gülimmmmmm

emel gelir ama ben memorial yollarında helak olacammmm

kahverengi lekelenmeyi ben iki gebeliğimde de yaşamadım..
yaşayanlarda progestan jel kullananlar jeli yapınca kahve olarak geri geldiğini söylüyorlardı..
çamaşırlarında pembe ya da kavhe leke görüyorlarmış ya da tuvalet kağıdıyla silince kağıda değiyormuş az bişey...

olabilir. ben daha önceki transferimdede jel kullandım hiç böle bir şey yaşamadım . teşekkür ederim.

sara'nın transferi nasıl geçti acaba??

inşallah iyi gecmiştir..

dualarımız onunlaaaaa

tedavim olmayaydı iyiydi ama nerde be gülimmmmmm

emel gelir ama ben memorial yollarında helak olacammmm

biliyorum canım...
emelin eşi gelecekmiş zaten o da onunla gelip hulusiye uğrayacak sanırsam..

hhiiç bişi olmaz akşam kocişine sarılırsııınn...
ısıtrı o seni kuzum..

o hasta etti beni eve gribi sokan ooo gel ısıtayım seni dedim bu hale geldim bu akşamda o ısıtsın benii

canolar abdest alıp dualar etmem lazım gelirim yine benn öptümmm

Allah kabul etsin jülicim..

olabilir. ben daha önceki transferimdede jel kullandım hiç böle bir şey yaşamadım . teşekkür ederim.

demekki bu kez bi hareket var hadi inşallah geldi bebeğin..

sara'nın transferi nasıl geçti acaba??

inşallah iyi gecmiştir..

dualarımız onunlaaaaa

bende çok merakk ediyorum embriyolar nasıl çözüldüler bi sorun oldumu gerçekten merak ediyorum:26:

kızlar ben bu jeli ilk kez kullanıyorum bide progestan iğne oluyorum bilmiyorum bu 3 denemem her seferinde başka başka ilaçlar kullanılıyor değişmeyen tek şey bantlarım 2.denememde sağde ce yumuşak kapsül vardı şimdi hem iğne hem de jel kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…