evet canım aynen öyle benim 2.denememde olmuştu doktor korkma bazen tutunma lekesi olarak kabul ediyoruz demişti ve sonuç pozitifti gerçi şimdiki transferimden beri hiçbir belirti yok ama hayırlısı inşallah seninkide tutunma lekesidir
bas gaza gülden bas gaza kim tutar seni bas gazaaa
hee birde elif bana kızıyor neden gelmedin diye?
dedim siz cidden buluşacağınızı yazmadınız kiiii
emin değilim ki tuvalet kağıdında gördüm .. şimdi tekrar tuvalete gittim ıslak mendille güzelce temizledim kendimi, eğer bir daha ki sefere yine aynı leke olursa o zaman tutunma lekesi dicem :)))))))) ay kalbim hopp yapıyooo
güldeeeeeeeeeeeeeeennn çok yaşaaaaa
saol canım sende gör:2::2::2::2::2::2::2::2:
bende dışarı işlerimi hallederkene emeli aradım azcık sesim çıkıyorken değerlendireyim diye bi de ne duyayım elif teyim ben dedi elif te kahkaha patlatıyoo arkadan düşün elif bana bile dememiş belki size söylerim diyevalla çok pis fesatlık soktum araya emelle elif düşünsünler artık
du o zaman öpim seni engriplisindeeennn
Eki Görüntüle 565374 Eki Görüntüle 565375 Eki Görüntüle 565376 Eki Görüntüle 565378
Eki Görüntüle 565377 çok fena üşüyom öptün grip oldum bişeyim yoktu aslında
nasıl oldu diye sorcam ama sanırım gerek yok teee istanbuldan anlaşılıyo nasıl olduğun ..
gayet sümüklü:2::2::2::2::2:
kızzz gülümmmmmmmmm saat 1 olmuş beni arıolar len ben nasıl geleyim o saatte beee insaffff
sabahtan beri berbersinizzzzz..
inşallah öyledir canım inşallah bizde o arkadaş gibi bebek alışverişine gideceğimiz günler gelicek
o kadar belli ediyom demek:2::2::2::2::2::2:
dışarı çıktım bir saat yolda hapşırarak gidiyorum skandal yaniii..
bi makyaj yapayım dedim burun kızarıklığımı kapatmak için ne mümkün ben sürüyom ardından hapşırınca tekrar siliniyooo malum mendil burun ilişkisinden:2::2::2:
olmaz ayıp denen bişi var laf olsun diye sende gel demişler işte nezaketen yani
napalım yalnız olmak istediler sanırsam sende Ankaraya gel intikam alalım
emel tel de diyoki bir ay içinde ordayım...sende ona takıl gel bizde elifi arayıp sen neden gelmedin deriz
kızlar bit tutsunda inşaallahhhhhhhhhhhh.. doğum için amerikaya gidicem ordan hepinize hediyeler yollarımmm :)
kahverengi lekelenmeyi ben iki gebeliğimde de yaşamadım..
yaşayanlarda progestan jel kullananlar jeli yapınca kahve olarak geri geldiğini söylüyorlardı..
çamaşırlarında pembe ya da kavhe leke görüyorlarmış ya da tuvalet kağıdıyla silince kağıda değiyormuş az bişey...
tedavim olmayaydı iyiydi ama nerde be gülimmmmmm
emel gelir ama ben memorial yollarında helak olacammmm
hhiiç bişi olmaz akşam kocişine sarılırsııınn...
ısıtrı o seni kuzum..
canolar abdest alıp dualar etmem lazım gelirim yine benn öptümmm
olabilir. ben daha önceki transferimdede jel kullandım hiç böle bir şey yaşamadım . teşekkür ederim.
sara'nın transferi nasıl geçti acaba??
inşallah iyi gecmiştir..
dualarımız onunlaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?