oooooo bu topik bayağı kalabalık ben sevdim buraya ben burada takılayım bari:)
yengem için gün sayıyoruz 8.günü inşallah tutar 11senelik evliler benimde 5.senem nasip olursa bizde seneye gideceğiz.irenbeyi düşünüyoruz doktor önerisi olan varmı
ay inşaalah
arkadaşlar bana tüp bebek aşamalarını anlatır mısınız
mesela dr 2 günde bir ultrasona mı çağırıyor
amin canım benimde 8.günüm yengen de bekleyen herkes de pozitifi görür inşallah yengen nerede yaptırdı bide doktor önemli ama asıl önemli olan ALLAH ol diyecek
hoşgeldiinnnnnn
ben bu sefer kesin kaçıyom kızlaarrr öpüuom siiziii aradığınız kişi şu anda bu modda bilginizee
Eki Görüntüle 565408 tek eksiği arkadaki bebe
kek kek kek dediniz canımı çektirdiniz
kalkayım bi kek yapayım dedim en portakallısından..
gribim ya hani..:2::2:
bol c vitaminli olsun die şettimdi..
aaa bide ne göreyim benim portakal sıkacağım yok..
o olmadığı gibi limon sıkacağımda yok..
sonrada zaten hevesim kaçtı ahanda geri gelip oturdum pc başına
Canımm eğer embriyolarının durumu 5. güne gidebilecek olursa zaten bekliyolar ama donmuş transferinde çözündükten sonra fazla bekletmeyip hemen zarını inceltip öle transferini yapıyolar...sizdeki prosedürün farklı olacağını sanmıyorumm 5. güne bekleme olayı donmadan öce yapılıyo..benim 4 embriyom çözülüp 2 si transfer edilmişti diğer ikisi de iyi kalitede dedikleri halde tekrar dondurulmadan önce izlenecek dediler 5. güne gidemediler yavrılarım...sonuçta ilk tedavimde hem donmuş tarnsferi yaşadım hem de başa döndümm ikinci bir donmuş deneme şansım da kalmadı açıkçası...vardır bunda bir hayır diyorum şimdi yumoş ve sperm kalitesini yükseltecek ilaçlar kullanarak başlayacam tedaviyee 10 yumoştan sıfıra düştüm tek denemede ...
Amin canım tüm dualarımız hep bu yönde bu mübarek günün hürmetine Rabbim kabul eder inşallah 2 canlı Hatunn Allah razı olsun senden Rabbim gıyabımızda edilen duları kabul etsin inşaallah
tanışmamıştık değil mii güzelim ben ikramaya istanbullu tüpçü hatunumm...35 yaşıma girecem ikinci denemem olacak inşaallah toparlanıp başlayabilirsemmm..derd,im asherman sendromu ve pıhtılaşma sorun kocam da değil bende
Ayy kendimi çok sorunlu gördümm birdeeenn
Çok fena hastayım fenalardayım seksi bedenim gribin kollarında
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Nazaramı geldim ne
canım sana tedavideyken yazıcaktım ama yazamadım kötü etkim olur diye...
benim eski merkezimdesin sen...
çok ayrıntıya gitmek istemiyorum çünkü şuanki halim o günleri bile hatırlayıp yinelemye müsait değil benim...
bencede daha dikkatli olunması lazım konuş iyice..
kaç donmuşun var ??
kızlarrrrrrr bende burdayım :)))) 5. günümüz bu gün
bende 28 im canım
BEN antalyadayım sizler ??*
kijlarrrrr bugün cok sükür keseyi gördük.Rabbim tamamina erdirir insallah. darisi burdaki herkesin basinaaa
Canim arkadaslarım nasılsiniz? Herkesi cok özledim ve durumları merak ediyorum hepinize dogum anında dua ettim. Bazı isimlere aklıma gelmeyenlere de hepsine diye.. Nihayet 8 sene sonunda meleğime kavuştum şükürler olsun.. 10 gunümüz bitti bile. Kucuk ama sağlıklı bı cadı geldi evimize. Spinal anestezi sezeryan ile 19 Kasım'da doğdu meleğim. Haberler böyle bizde cok öpüyorum biraz zor anne olmak gecem gündüzüm karıştı Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
ben bu sefer kesin kaçıyom kızlaarrr öpüuom siiziii aradığınız kişi şu anda bu modda bilginizee
Eki Görüntüle 565408 tek eksiği arkadaki bebe
malesef şekercim malesef yaaakolay gelsin canımcım...
eksik olanı da tamamlasın Rabbim en kısa zamanda..
demek kek yapma girişimin hüsranla son buldu canım benim ben sana yapar yollarım ver bakiimm adresini
kek kek kek dediniz canımı çektirdiniz
kalkayım bi kek yapayım dedim en portakallısından..
gribim ya hani..:2::2:
bol c vitaminli olsun die şettimdi..
aaa bide ne göreyim benim portakal sıkacağım yok..
o olmadığı gibi limon sıkacağımda yok..
sonrada zaten hevesim kaçtı ahanda geri gelip oturdum pc başına
canım eğer başlamadıysan önce muayene oluyorsun sonra belli olmuyor önceleri bir kaç günde bir gidiyorsun sonra iğneler var iğnelere başladıktan sonra 2 günde bir gidip geliyorsun çünkü yumurtaların büyümesine bakılıyor yeteri kadar olgunlaştıktan sonra yumurta toplama işleminden bir gün önce çatlatma iğnesi var onuda yaptıktan sonra yumurtalar toplanıyor 3.gün sonrada embriyo transferi yapılıyor ve başlıyorsun bizim gibi test gününü beklemeye sana bol şanslar ALLAH yardımcın olsun inşallah anlatabilmişimdir
bu arada çok sempatik ve sevgi dolu birisin bu msjlarına yansıyor bu arada bu güzel mutluluk ifadelerini nerden ayarlıyorsun ben bulamıyorumda
ben de irenbeye gidiyorum aslında orada yapılacak dersem daha doğru olur. doktorum ahmet seçkin önoğlu.izmir irenbede yaptırdı doktoru dilek hanımdı ALLAHIM onunla birlikte herkesin yüzünü güldürür inşallah
peki aranızda ankarada tüp bebek yaptıran var mı varsa kime gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?