Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bu sefer kesin kaçıyom kızlaarrr öpüuom siiziii aradığınız kişi şu anda bu modda bilginizee
tek eksiği arkadaki bebe

Son düzenleme:
ay inşaalah

arkadaşlar bana tüp bebek aşamalarını anlatır mısınız

mesela dr 2 günde bir ultrasona mı çağırıyor

canım eğer başlamadıysan önce muayene oluyorsun sonra belli olmuyor önceleri bir kaç günde bir gidiyorsun sonra iğneler var iğnelere başladıktan sonra 2 günde bir gidip geliyorsun çünkü yumurtaların büyümesine bakılıyor yeteri kadar olgunlaştıktan sonra yumurta toplama işleminden bir gün önce çatlatma iğnesi var onuda yaptıktan sonra yumurtalar toplanıyor 3.gün sonrada embriyo transferi yapılıyor ve başlıyorsun bizim gibi test gününü beklemeye sana bol şanslar ALLAH yardımcın olsun inşallah anlatabilmişimdir

amin canım benimde 8.günüm yengen de bekleyen herkes de pozitifi görür inşallah yengen nerede yaptırdı bide doktor önemli ama asıl önemli olan ALLAH ol diyecek

izmir irenbede yaptırdı doktoru dilek hanımdı ALLAHIM onunla birlikte herkesin yüzünü güldürür inşallah

kek kek kek dediniz canımı çektirdiniz
kalkayım bi kek yapayım dedim en portakallısından..
gribim ya hani..:2::2:
bol c vitaminli olsun die şettimdi..
aaa bide ne göreyim benim portakal sıkacağım yok..
o olmadığı gibi limon sıkacağımda yok..
sonrada zaten hevesim kaçtı ahanda geri gelip oturdum pc başına

ben bu sefer kesin kaçıyom kızlaarrr öpüuom siiziii aradığınız kişi şu anda bu modda bilginizee
Eki Görüntüle 565408 tek eksiği arkadaki bebe

kolay gelsin canımcım...
eksik olanı da tamamlasın Rabbim en kısa zamanda..

demek kek yapma girişimin hüsranla son buldu canım benim ben sana yapar yollarım ver bakiimm adresini

Canım kesinlikle balık yağı ve coenzim Q10 kullan. Omega 3 fatty acid + EPA (1600mg EPA, 1300 DHA)
Koenzim Q10 ise 600 yada 800 mg günde
Yumurta kalitesi için

Çok fena hastayım fenalardayım seksi bedenim gribin kollarında
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Nazaramı geldim ne

Gemiş olsun güldencimmm

Canım pek memnun kalmadın sanırım? Ben hiç memnun değilim ama donmuşlarım orda o nedenle bir kere daha dişimi sıkıp gideceğim.

kızlarrrrrrr bende burdayım :)))) 5. günümüz bu gün

Hayırlı olsun :)

bende 28 im canım

Ben de 28 yaşındayım!

BEN antalyadayım sizler ??*

Ankara canım :)

kijlarrrrr bugün cok sükür keseyi gördük. Rabbim tamamina erdirir insallah. darisi burdaki herkesin basinaaa

Gözün aydınn Darısı benim vebütün bekleyen arkadaşlarıma inşallah

Ne güzel Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Zordur ama şu an yaşadıklarımız kadar zor olamaz. Allah böyle zorluklar yaşamayı nasip etsin

kolay gelsin canımcım...
eksik olanı da tamamlasın Rabbim en kısa zamanda..

demek kek yapma girişimin hüsranla son buldu canım benim ben sana yapar yollarım ver bakiimm adresini
malesef şekercim malesef yaaa
sen kargo yap maltepe istanbul şubesine yolla..
ben ordan alırım..
şindi burdan şetmeyim adresi

bende yapicimmmm...
elinle sık ayoll aaaaa üşenme üşenme hadi bakimm deryaaa çaya gelecem sana..
nerede oturuyorsun sen bakimmmm
ama demiştin sen bana pardon cnm bnmmm

Son düzenleme:

henüz başlamadım şu vajinal ultrasondan çok korktuğum için her tarafa bu soruyu sordum aşılama gibi sanmıştım:)

anne olmak için her yolu denerim

aşılama yaptırdım önce sonuç yüksekti sonra düşmeye başladı gerçi hala adet olmadım

ama tüp yolu gözküktü bize

bu arada çok sempatik ve sevgi dolu birisin bu msjlarına yansıyor bu arada bu güzel mutluluk ifadelerini nerden ayarlıyorsun ben bulamıyorumda

teşekkürler canııımmmmmm

hemen anlatıyorum yazdıklarımı aynen uygula..
*sayfanın sağ üst köşesinden kullanıcı kontrol paneline gir
*sol tarafta seçenekleri düzenleye tıkla
*karşına çıkan sayfanın aşağısına doğrı MESAJ EDİTÖRÜ kısmı var
*Buradan STANDART EDİTÖR ya da GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİYİ seç
*değişiklikleri kaydeti tıkla ve çık
bir mesaj yaz bakalım olmuşmu

Arkadaşlar hiç beta 3 integrin testi yaptıran var mı? Embriyo eğer b-integrin yoksa tutunamıyormuş. Yurt dışında çok yapıyorlar bu testi ama burda hiç duymadım.

jüli bana geliyomuş kız çaya..
ben keke devam ediyim o zaman..
gerçi hiç başlamamıştım ama
sıfırdan başlıyım oı zaman..
şekerim sen başka zaman yollarsın olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…