Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız gülden ne fesatsın sen kız öleeeeeeee...
şuna bak yaaaa.. ayyy...

canolar abdest alıp dualar etmem lazım gelirim yine benn öptümmm

Allah kabul etsin canoo..
şimdik bende kıldım namazı geldim..
isimlerini bildiklerime ismen ediyorum duaları..
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah..

amin kızlar bende her namazda isimlerini bildiğim bilmediğim herkese dua ediyorum biliyorsunuz başkasının ağzından edilen dua günahsız ağızdan yapılmış gibi olurmuş

şekerim emel hatun bugün elif te sen biliyonmuuu
julii söledi aramışlar ben de şaşırdım tabii bugün buluşacaklarını falan demediydi bizim özel de de yazmadı ya da ben görmedimm...ki kimse görmemiş baksana...benim telefonum yok yaa kimsyele haberleşemiyorumm...bi de canısım çok özledim seni demez miii
beni aradılar...
cidden gidecegini bileydim giderdim bende..
çay höpürdetiyorlardı beni aradıklarında
hee ben bilem kalkar kocamla düşerdim yola o da zaten şimdi kadıköye geçiyo telimi servise verecek alırdı beni işi bitince ama yalnız buluşmak istemişler demek kii
bas gaza gülden bas gaza kim tutar seni bas gazaaa

hee birde elif bana kızıyor neden gelmedin diye?
dedim siz cidden buluşacağınızı yazmadınız kiiii

bas gaza hakkettiler tabisiii arayıp da bide haber vermezler miii kız jülii diyeydin ya çağırdınız mı ki neden gelmedin diye soruyosun
ben de yarın ki karışık planlarımı halledeyimm işinden çıkabilirsemm telim de yapılsınn serapa gidecem oturacam aaa sen niye gelmedin diyee arayacam Elifi ya da bisenle buluşup yaparız kapak olur milsee

Son düzenleme:

verilebilecek herşeyi vermişler bu kez inşallah işe yarar canım...
bende her defasında ya kapsül ya da jel kullandım ama hep bir tane oldu...

yok kız aslında melekim ben

a ha senide etkiledim doldurdum işte ha ha haaayyyyy düşünsünler şimdiiiii
der kızım buluşun gizli gizli gönül almak içinde çok özledim seni deeeee hııhhh hadi ordan

bwnim canım çok sıkıldı şimdiii yaaa bir saatten fazladır kocamla eski iş arkadaşlarımdan biiryle yazışıyorumm...eski şefimin hani 2 bebsi oldu demiştim yaa muhasebe şefim yarın için sözleşmiştik ben memlekete gitmeden ufak oğlunun doğum gününü yapacaktı ben de gelirim diye söz vermiştim...bugün arkadaş özelden sordu haberin var mı giidyo muyuz diyeee....kuzenim kocası ve bebeği de yarın akşama gelebilirlerrmiş ikiis de muallakta şuan da biri netleşeydi evde temizlik pasta börek mi ypacam çıkıp hediyemi alacam jkarar veriridimm ayool napiim ben şimdi arkadaşı arattım kocama ortak iş arkadşımız sonuçta netleşmedi akşam haber veririm demiş

buyur burdan yak şimdi ben kalkiim temizliğim yapiimm bari işimi garantiye aliimmm
kek falan da çırpayım olmadı biz yerizz

Benim xanimda kek istiyor valla olsada yesem simdi.....

kuzum sen dediğin gibi temizliği filan yap bide kek çırp güzelce..
bide salatavari bişey yaparsın
olmadı sizyersiniz zaten..

üzüldüğün şeye bak. canım kuzenini ara ve önceden verilmiş sözümüz var de sonuçta kuzenin kırılmaz bence.

yengem için gün sayıyoruz 8.günü inşallah tutar 11senelik evliler benimde 5.senem nasip olursa bizde seneye gideceğiz.irenbeyi düşünüyoruz doktor önerisi olan varmı

amin canım benimde 8.günüm yengen de bekleyen herkes de pozitifi görür inşallah yengen nerede yaptırdı bide doktor önemli ama asıl önemli olan ALLAH ol diyecek

amin canım benimde 8.günüm yengen de bekleyen herkes de pozitifi görür inşallah yengen nerede yaptırdı bide doktor önemli ama asıl önemli olan ALLAH ol diyecek

ay inşaalah

arkadaşlar bana tüp bebek aşamalarını anlatır mısınız

mesela dr 2 günde bir ultrasona mı çağırıyor

banada dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr..

Hepimiz burda ne dualar ettik bugüne kadar listelerimiz bile oldu okuduk emin ol canım sende dualarımızda geçeceksin...

kendinle çelişiyosun farkındasın dimi cicim

evet farkındayım ama yapcak bişi yok ben böyleyim

ohhh yoooooo sevgılımmmm...
son dakika işlerini hiç sevmiyorum bi de daha belli değil...
sen halledersin kuzum güveniyorum sana..

Benim xanimda kek istiyor valla olsada yesem simdi.....
hheee ne güzel olurdu dimii
kuzum sen dediğin gibi temizliği filan yap bide kek çırp güzelce..
bide salatavari bişey yaparsın
olmadı sizyersiniz zaten..
öle yapacam napalımm birinden biri olmaz ikiis de olmayıveririse sıkıntı yok da ikisi de biri gel biir de geliyos derse yandımm
üzüldüğün şeye bak. canım kuzenini ara ve önceden verilmiş sözümüz var de sonuçta kuzenin kırılmaz bence.

canım telefonum yolculukta b..k yoluna gitti bugün servise götürdü kocam ama kaç gündür çalışmıyorr çalışsa bile bolar gittiği için kızkardeşime gelebiliriz demiş o da net değil yani arasam gelmeyin desem ayıp olur idğer sözü unutmuştum ben tühh yaa şimdi ikisi de muallakta arayabileceğim tel de yok Rabbim ilk defa telefonsuzluğuma yandımm...işin kötüüsü sordukları zaman olur demiştim kızkardeşime şimdi olmaz sözüm var dersem yalan sölemiş olurum gözlerinde
bakalım kociş gelsi netleştirecez inşaallah olmadı gece bitirirm temzilik ve kek çörek işlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…