Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlarrrrr kari koca formalarimizi giydik maca hazir bekliyoruz:)))ama benim sevgili kocam bizi maca cagiranlara siz gelin dedi ve misafir dolcak evvv

Canım bana hastaneye kalktığım gün doktorum telefondan prolutn depot vurdurdu. Bir de yanlış hatırlamıyorsam endomin fitil. Bir daha da hi iğne olmadım. hatta fitil için bile bir kere kullanacsn dedi ağrı kesiciymiş. Ben karnımı tutamadı canım. o kadar çok titriyordum ki düşmemek için koltk kenarlarına tutundum. Benden hiç parça gelmedi. Ama evet en ufak bir sıcaklık hissettiğimde koşuyorum. Peki senini neden olmuş

Allah içini ferahlatsın arkadaşım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok söylenecek söz yok aslında..
bende 3.denemeye başlayacam korksam da anne olma isteği herşeyi bastırıyor işte..

Güzel sonuçlar diliyorum sizee... Allah sizinde yüznüzü güldürecek görürsünüz

badana bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii
derbiyi bekliyoruz

merhaba arkadaşlar ,, herkes iidir inşallah. bugün günüm vardı apartmanda , sonra alışverişe gittik efendimle .
o taşıdı garibim herşeyi, millet diodur ne tiki kadın bu ,, adamı ezioo
bi çorba yaptım eve gelince , ama halsiz düşüom çabucak bu ara.. ev aldı başınıo gidio.. ama napiiim yaaa..

malum derbi var az kaldı.. Gönlüm Galatasaraydan yana.
Tüm cimcomlulara selam olsun

Sagol canim, cok cok tesekkur ederim.. Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..:)) pazar toplanip arsamba yransfer olmustu..4. Gun galiba.. Ya da 3.. Senin durumun ne? Tekrar tesekkurler...

Canim bugun transferim oldu basladik beklemeye benim5.gun transferi oldu.sonumuz hayir olsun insallah...

Evde hava süpper GALATASARAY ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi darısı maç sonuna inşallahh...
Kocacım pek bi keyifli haliyle bende e ben bu moral motivasyonu değerlendiririm arkadaş..
O bebek bu akşam bana gelecek arkadaşşş

napıyosunuz canım arkadaşlarımmmmmmm:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:

eşimin adına selamını alıyorum canım
ama sen bi yerinde oturmuyon kiiiiii dikkat et azcık çok taze annesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…