Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
olmus cnm olmus hem de cok guzel olmus:))hayirli
bebrikler canim allah tamamini erdirsin sanirsam oldu
Hadi canim gozun aydin olmus olmus hemde cok guzel olmus saglikla al canim kucagina....
Coook sagolun kizlarrr.. Allah herkese nasip etsin.. Hepimizin de kucagina almayi nasip etsin yarabbim..:))
Tekrar sagolun..
maşallah canım darısı tüm isteyenlere ve bana beniinde 10.günüm bu gün bakalım hayırlısı
inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder RABBİM
Allah beraberinde olsun cnm.. İnsallah hayirli haberler alirsin.. Saglikla dolsun kucaklarimiz insallah..:))
Kızlar benim transferin bu gün 10.günü 5.günden itibaren bel ve kasık ağrısı var sanki regl olacakmışım gibi
olmadı galiba sizce bunlar normalmi moralim çok bozuk
Moralini hicc bozma.. Cok da dusunme. Herkeste farkli belirtiler oluyor.. Adet olacak gibi hissediliyor bu donemde.. Sadece olumlu dusun.. Bebegin baglansin sana insallah..
olmus cnm olmus hem de cok guzel olmus:))hayirli olsun...
Cook tesekkur ederim arkadasim amin..:)
Merhabalar..
Dün çok acı bir deneyim yaşadım..6 hafta 3 günlük hamileyim. Makineye çamaşır attım belime ağrı girdi. Uzandım ağrım şiddetlendi. Kasıklarımda ağrımaya başlayınca tuvaletim geldiğini düşündüm. Tuvalete girdiğimde durduramadığım bir kanamam başladı. Evde yalnızdım ve eşim evime çok uzak bir yerde çalışıyor. Hatta tüm tanıdıklarım en az 2 saatlik uzaklıktalar. Önce doktorumu aradım ulaşamadım, sonra eşimi aradım. Ardından doktorumun sekreterini. Bu arada hala kanamayı durdurmak için tampon yapıyordum. Sonunda iyice paniğe kapılarak ağlama krizine tutuldum. Aklıma hastaneye gitmek geldi. Özel bir sitede oturduğum için güvenliği harekete geçirecek imdat düğmesine bastım. Hemen taksi geldi ve 5 dk içinde özel bir hastanenin acilindeydim. Hemen kadın doğum doktorunun yanına çıkartıldım. Benim paniğimin aksine doktor o kadar ağırkanlıydı. Üst ultrasonla göremedik bebeklerimi. Hemen vajinal ultrasona geçtik. Bebeklerimin keseleri duruyordu. Bir tanesinin kalp atışını bile gördüm doktor her ne kadar ikinciyi de gördüm kalbi atıyor desede gözümle görmediğim için tatmin olmadım. Bu arada kendi doktorum aradı. Bir iğne vurdurttu hemen bir de ağrılarım geçsin diye fitil verdi. Ben dün 50 yaş yaşlandım arkadaşlar. Allahıma çok şükür evlatlarım hala benimle. Ama yaşadığım şoku, çaresizliği anlatsamda kimse anlamaz. Şimdi yatak istirahatindeyim sadece tuvalete kalkmama izin var yani. Allahım kimseye yaşatmasın. Bırakın işşi gücü sadece bebeklerinizi düşünün. Ben onları kaybetseydim ne yapardım bilmiyorum. Allahım beni de tüm bebek bekleyenleri de korusun.[/QUO]
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bağışlamış bebişlerini. Aman dikkat et bundan sonra. Bizde dikkat edelim bende ev işine biraz düşkünüm o sebeple özellikle ablam çok kızıyor. Hemen hemen aramızda 1 hafta falan seninle
Hayırlı osun o zaman seni de tebrik ederi. Allah sağıcaka kucağımıza almayı nasip etsin. Benden 1 hafta önde misin geride mi? ence ev işlerinide bırak ablan yapsn
Tam uc ay ciddi kanamam oldu bir aksm ustu annemi gonderdm cok iyiym dedim esim geldi hadi in igneye gotureym seni dedi ve ben tam kapiya geldim bacaklarimdan sicacik kan akiyr sok korku ve telas o halde kalablk bir trafik afim adim merkeze gittk merkez kapanmisti dr umz buzi bekliyrdu guvenlikle berabr o halimi gorunce sok esime alttn muayne etmedn once ben hazrlanirken bu sefer gitmis olabilir bebeginiz demis ben elim surekli karnimda bebegim dusucek bende onu tutucak gibiyim ne zamnki o piric tanesi gorundu dr oh sukur kalp atslari baslamis hic kipirdamicaksn eger yatmazsn bebegin gider dedi ve uc aylik uzun yolculuk basladi kizimla uc gunde bir prolutn depot hergunde progestan igne ve progestan fitil kullandim ben seni cook iyi anliyorum her wc ye gidis korkudu ya parca geliyordu yada idrarim bildigin kan di sadece raht ol konus evlatlarinla sonu dusun guzel gelicek gunleri iki kisi ciktigin evine 4 kisi donuceksin insallhhh
Allah içini ferahlatsın arkadaşım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok söylenecek söz yok aslında..
bende 3.denemeye başlayacam korksam da anne olma isteği herşeyi bastırıyor işte..
Hayırlı osun o zaman seni de tebrik ederi. Allah sağıcaka kucağımıza almayı nasip etsin. Benden 1 hafta önde misin geride mi? ence ev işlerinide bırak ablan yapsn
İnşallah şuan da tek duam hayırlısıyla kucağımıza almamız cümlesiyle birlikte.benden 1hafta öncesin sen:) sende çok dikkat et kendine.mide bulantıların, uyku hâlin varmı?
Canım yaaa valla okurken sinirlerim bozuldu çok üzüldüm yaşamıs kadar oldum yaaa dikkat et arkadaşım off boşver işi güçü yakınların yokmu çagır yardım falan gelsinler yaaa
Canım o günden beri annem bakıyor bana. yataktan kalkmam yasak. Bugünde ablama geldim trafik çekmeyim diye.Yarın da kontrolümz var. Umarım güzel haberlerle geleceğiz :) Teşekkür ederim.
ne demek canım benim senden de Allah razı olsun
oyuna fazla sarınca dediğin gibi muhabbetten uzak kalıyorsun azcık fazla takıl bizimlen belki daha iyi hissedersin olmazmııı
günaydın canım ama neden aramızda olamıcan merak ettimmm...
insan sebebinide yazar
sanada iyi pazarlar kaan paşanın annesi..
kolay gelsin canımcım...
Slm canım yaşadıklarını anlıyorumRabbim yardım etmiş meleklerini korumuş çok şükür. Bende yaklaşık 10 gündür yatıyorum. Sadece lavoba için kalkıyorum. Meleğimin gelmesini 6 yıl bekledim. LüTFEN Kalkma yerinden rabbim meleklerimizi korusun
Çok geçmiş olsun canım.. Gaha ne kadar yatacaksın peki..
Sagol canim, cok cok tesekkur ederim.. Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..:)) pazar toplanip arsamba yransfer olmustu..4. Gun galiba.. Ya da 3.. Senin durumun ne? Tekrar tesekkurler...
Sen niye yatiyosun cnm seninde kanaman mi var yoksa????
Yok canım ben yatmıyorum yanlış anlaşıldım galiba. Benim hiç kanamam olmadı aksine normal mi ? Hani diyorlar ya tutunma kanaması olur diye
merhaba arkadaşlar ,, herkes iidir inşallah. bugün günüm vardı apartmanda , sonra alışverişe gittik efendimle .
o taşıdı garibim herşeyi, millet diodur ne tiki kadın bu ,, adamı ezioo
bi çorba yaptım eve gelince , ama halsiz düşüom çabucak bu ara.. ev aldı başınıo gidio.. ama napiiim yaaa..
malum derbi var az kaldı.. Gönlüm Galatasaraydan yana.
Tüm cimcomlulara selam olsun
Ay canim yanlis anladim o zaman sen test yapmismiydin canim ya ben seni hamis biliyorum ama yanlismiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?