Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi pazarlaarrrrr....
Bugün derbi günü biz derbiyle kalktık bütün gün konuşulur artık akşamada güzeellll hazırlıklarım olacak bi de Galatasaray yenerse
süpper olur kocacım ekşına dopingle girer kesin yaparız bu gece bebeği

cnm baştan beri hep olumlu düşüncelerinle destek olduğun için Allah razı olsun..en kısa zamanda tüm isteyen arkadaşlarım gibi sen de ana ol emi

ne demek canım benim senden de Allah razı olsun

arada girip çıkıyomm ölee takılıyorum sıkılınca çıkıyorum herhaldee...
vaktimi oyun oynayarak geçirdiğim için muhabbetlerden de uzak kaldım ondan herhaldee

oyuna fazla sarınca dediğin gibi muhabbetten uzak kalıyorsun azcık fazla takıl bizimlen belki daha iyi hissedersin olmazmııı

herkeslere günaydın..
2 gündür gelemiyorum..
bu günda aranızda olamayacağım kızlar..
yarıından itibaren yine araanızda olurum inşallah öpüyorumsizi..

günaydın canım ama neden aramızda olamıcan merak ettimmm...
insan sebebinide yazar

iyi pazarlar kızlar.
biz de boya tam gaz devam ediyo.
Allah'ım bitsin artık şu işler.

sanada iyi pazarlar kaan paşanın annesi..
kolay gelsin canımcım...

hakllısın canım. ben 5 haftadan biraz fazlayım son adet tarinine göre hesaplanıo değil mi??son adet 7 kasım işte

Canım biz seninle aynıyız benimde regl tarihim 7 Kasım.transferin ne zaman dı bide kaçıncı gün transfer yapıldı? Benim 24 Kasım ve 5.gün transferim

Selam kizlar nasilsiniz?? sabah bi kalktim benim tocam mutfagi toplamis bulasiklari makineye atmis odayi toplamis camasirlari asmis gozlerim yasardi vallahi insan alisik olmayinca sasiriyo.... gulden cim dualarim bi bjk li olarak gs icin yeterki bebis olsun tatlim...gerci esimde gs li ama bizde 2 aydir eksin meksin yok maalesef....:))

ben geldim kimse yokkk nerelerdesiniz opucuklerini yerim gecen tedavimi sormustun kuzum doktorumla gorustum zonadan sonra vucud 3 ve 6 ay dinlenmesi kendini toparlamasi gerekiyormus birsuru vitamin verdi bana 240 mg magnezium b1 B6 50mg B12 vitasprint diye bir icecek ve 5 gune bir 50mg cinko ve folit asit 8mg vucudum kendimi toparlamasi gerekiyormus once bi iyilesiyim vucud elden komple bi gecti su yil bitsede bende yeni yila umitle baslasam depresyondayim sanirsam

Kızlar benim transferin bu gün 10.günü 5.günden itibaren bel ve kasık ağrısı var sanki regl olacakmışım gibi
olmadı galiba sizce bunlar normalmi moralim çok bozuk

bebrikler canim allah tamamini erdirsin sanirsam oldu

Kızlar benim transferin bu gün 10.günü 5.günden itibaren bel ve kasık ağrısı var sanki regl olacakmışım gibi
olmadı galiba sizce bunlar normalmi moralim çok bozuk

Cnm guzel belirtiler onlar bence canini sikma yarin test yapsan cikar tatlim

Tebrikler canimmerak ediyordum ben seni.bire bir konusmasak da yazdiklarindan takipteydim.cok sevindim.kacinci gun embriyosuydu?

Sagol canim, cok cok tesekkur ederim.. Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..:)) pazar toplanip arsamba yransfer olmustu..4. Gun galiba.. Ya da 3.. Senin durumun ne? Tekrar tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…