cnm baştan beri hep olumlu düşüncelerinle destek olduğun için Allah razı olsun..en kısa zamanda tüm isteyen arkadaşlarım gibi sen de ana ol emi
arada girip çıkıyomm ölee takılıyorum sıkılınca çıkıyorum herhaldee...
vaktimi oyun oynayarak geçirdiğim için muhabbetlerden de uzak kaldım ondan herhaldee
herkeslere günaydın..
2 gündür gelemiyorum..
bu günda aranızda olamayacağım kızlar..
yarıından itibaren yine araanızda olurum inşallah öpüyorumsizi..
iyi pazarlar kızlar.
biz de boya tam gaz devam ediyo.
Allah'ım bitsin artık şu işler.
hakllısın canım. ben 5 haftadan biraz fazlayım son adet tarinine göre hesaplanıo değil mi??son adet 7 kasım işte
Tebrikler canimmerak ediyordum ben seni.bire bir konusmasak da yazdiklarindan takipteydim.cok sevindim.kacinci gun embriyosuydu?Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
Kizlarrmerhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
bebrikler canim allah tamamini erdirsin sanirsam oldu
Kızlar benim transferin bu gün 10.günü 5.günden itibaren bel ve kasık ağrısı var sanki regl olacakmışım gibi
olmadı galiba sizce bunlar normalmi moralim çok bozuk
Cnm guzel belirtiler onlar bence canini sikma yarin test yapsan cikar tatlim
inş öyledir canım çok stresli bi dönem
salı günü yapıcam cnm testi dua et cnm yaaa valla çok çok streslym
olmus cnm olmus hem de cok guzel olmus:))hayirli olsun...Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
Tebrikler canimmerak ediyordum ben seni.bire bir konusmasak da yazdiklarindan takipteydim.cok sevindim.kacinci gun embriyosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?