Canımm merhaba bu çaya o kadar ihtiyacım varki anlatamam benim yumiş az ve çok kalitelide sayılmaz araştırmam gerek saraçoğlundan yani oyy canım sende ye yeee çıkar olsun balımmm ne yapıcan herşey bebiş içinnnnn
Allah hepinimizi tez vakitte anne etsin...
bugün randevum vardı,kese görmek için gittim.
çift kese gördük
2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.
Allah hepimize nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlatlar...isteyene teker teker,isteyene çifter çifter nasip etsin rabbim.
Baştan başalacaksa bir kaç ay beklemeyi öneriyorlar. Sanırım donmuşlarda fazla beklemeye gerek yokmuş. Canım inşallah ya. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kendime dikkat ediyorum, çok dua ediyorum. İnşallah olur artık. Keşke senin de beklerken olsa
Yap canım yap o çok güzel bir kür. Faydasını göreceğine inanıyorum. Ben başladım da eşim pazar günü tutma diyor. Beni çok özlemişTüp bebek, histo derken çok ihmal ettim. Şimdi de oruç diye uzak tutuyorum. Kocamın da dediğini yapmam gerek artık yarın tutmam pazartesi devam ederim
Anatolia'da Hakan Yaralı. Ben Ankara'dayım canım. Zaten şu an tavsiye etmiyorum. İşini iyi yapıyor ama hastayla iletişimi çok eksik diyordum. Embriyolarımı eski yöntemle dondurduğunu öğrendiğimden beri işini ne kadar iyi yaptığı hakkında da şüphelerim var. Ben işimi şansa bırakmak istemiyordum. Zaten zar zor elde edilen embriyoları neden bana sormadan kötü yöntemle dondurdu hala bilmiyorum. En öenmlisi seni bilgilendiren, güvendiğin bir doktor bulman. Sen o merkezde histo yaptırmaya kararlı mısın?
Ayyyy canim ne guzel iki tane rabbim kucagina aldirsin canim saglikla....Allah hepinimizi tez vakitte anne etsin...
çift kese gördük
Allah hepimize nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlatlar...isteyene teker teker,isteyene çifter çifter nasip etsin rabbim.
egunal canım benim bal çörekotu kürüne başladım ya benim bu ay adetim 4 gün sürdü 6 gün sürüyodu acaba kürden dolayımı bide başka topikte erken adet olmaya neden oluyomuş ben zaten erken oluyorum ALLAHIM ya bir hamile kalsakta bu tür işlerden kurtulsak dimi
çift kese gördük
Geçmiş olsun Tatlımm Dinlen yat lütfenn Allah korumuş bebeğini çok şükürr..nazlı bebeklerimiz maalesef sürekli özen ihtimam istiyor yok öle ev temizliğ falan yaptırmıyoo anelerineee
Arada mesajına denk geldimm arkadaşımm ben de giremiyorum bu aralar bütün gün mutfaktaydımm kocam da evde oluncaa arada bir mesaj yazdım saatler sonra gelebildim ama sayfalar uçmuşş....
ben de diyorum ne ara transfer oldu bu hatuun bunu da mı kaçırdımm...neyse ki adetini beklerken rutin bir test yapmışsınn...neyse kii rahatladımm....sağlık olsun sağlıkla gelsin ebelerin göbüşüne inşaallah...
burası tüp topiği ama hepimizin belli dönemlerde kv ile sorunlarımız oluyr olmaya hatta devam ediyor..çektiğimiz evlat hasretinin yanında bir de bunlarla uğrşıyoruz ...ben bi ara psikolojik destek aldım öyle toparladım şu ara muhatap olmadan duymazdan gelerek yaşıyorum hayatımı..hayat biizm evlilik bizim Rabbim verirse evlat da biizm inşaallah gerisi teferruat....zamanla sen de geleceksin bence bu aşamayaaa..
ben de o boş bırakanlardan biiryimm.... iyi değilim pek bugün mutfakta saatlerce yemek yaptımm o kadar daraldım kii kocamm bile dayanamayıp attı kendini dışarıı....adam giidyor geliyor gözümün içine bakıyor niye konuşmuyorsun diyeee soruyor o sordukçaaa bana sus geldii sinir oldumm. o da en sonunda dayanamadı çekti gittii..boşuna yapıyosun o yemekleri yemiicemm ben bekleme beni dedi...çekti gitti.....1 saat sonra geldi tabii hiç bişey olmamış gibi...neysee canımın sıkıntısı geçti ama hala canım kimseyle konuşmak istemiyorr...
kürle alakası yok canım adetine bişi yapmaz öyle hemencecik...
bu kür sadece yumurta kalitesini artırıyor başka bişeye etki etmez...
kim demişse uydurmuş yani
kız sen varya iyiki varsın canım arkadaşım ALLAH seni tez zamanda anne yapsınnnnnnnnnnnn ve beni beraber inşaallah
çift kese gördük
Kızlar ben çıkıyorum sizleri çokkk seviyorum iyiki varaınız iyiki arkadaşlarımsınız sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorumm
tam yatıcaktım yazını gördüm maşallah suphanallah çok sevindim birkaçgündür duyduğum engüzel haber tebrik ederim seni
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah ne güzel ikiz olması bizlerede nasip olur inşaallah
maşallahhhhhh gece gece ne güzel bir haberle geldin pardon iki haberle geldin..
çok tebrik ederim canım aslında ben bekliyordum ikizi..
cnm baştan beri hep olumlu düşüncelerinle destek olduğun için Allah razı olsun..en kısa zamanda tüm isteyen arkadaşlarım gibi sen de ana ol emi
depresyonamı girdin acabaaa noldu kız sana
Canım hiç olurmu öyle şeyler mahalle baskısı diye tabir edilen bu diğer insanların baskısı herkesde var kaynanan halt etmiş sende yüzüne vur oğlunun spermleri güçsü benim yumurtlamam var ama dölleyemiyomuş de ikimizde tedavi görüyoruz bu bizim aile meselemiz özelimiz siz karışmayın de kapat ağızlarını. Yorum yapmalaına izin dahi verme eşine de tembihle anlatmasın. Bizimkîşer hiç karışmaz müdahale etmezler eşim asla paylaşmaz bama da çok nadiro sorarlar yüzeysel anlatırım dua ederler hep o kadar. Sen insanları kafana takarsan olacağı varsa da olmaz istersen 3 aylık evli ol sorum varsa olmuyorsa tedavi olacaksın kaynanan anlamaz ama bi etrafına baksın kısırlık ne kadar yaygınlaştı..canm bende daha 1 adet geçirdim 2. de bakarız dedi dr um umarım benmde sennde hatta hepimizin son kırmızıları olur bunlar...
insan çok zor durumlar yaşıyo bide etraftakiiler umursamayınca daha kötü oluyo bana bi kendi ailem bide eltimle esim destek oluyo diğerleri hiç sormazlar..
daha erkenmiş 1 bucuk sene olmuş evleneli onlara soracakmışız tüp bebek yaptırırken...
o kadar doluyumki canm insan anlatamadıkca daha bunalıyo...
tamam belki erkendir bende biliyorum ama onlara sormamı gerektirecek bi durum yok bu cocuk benm yuvamda olacak.. hem bizde iki taraflı sorun var dr um asılama deneyip hiç vakit ve para kaybetmeyin dedi...
çünkü aşılamada yumurtalıklara koyuluyo benm pko var eşimin morfoloji bozuklugu sayıda problem var o yüzden aşılama istemedi...
ama eşim tarafında kimse eşimin sorununa kafa patlatmıyo öyle bişey olamazmıs drlar herşeyi ne bilirlermiş falan filan diyolar ama benm probleme takmıs durumdalar işte zaten düzenli adet olmuyonki olmaz tabi cocugun kadında bitiyo iş diye diye kaynvalide geriyo beni....
coookkk üzülüyorum bi cırpıda anlattım içimdekileri kusura bakmayın uzun oldu ve burası tüp bebek günlüğü k.v. cekiştirme yeri diyenler olabilir ama baska topiklere yazamadım bunları sizi daha yakın gördüğüm için bu dönemde onları yasadıgım için size yazmak istedim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?