Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm okuyunca yaziyim dedim arayip siparis veriyomussun....olur canim ben yumurta takibinde 10 yumurtan var demisti dr az degil mi dedim hepimiz tek yumurtadan olmadik mi dedi olur canim yeter ki allah ol desin... bi arastir istersen tatlim cayi belli mi olur umut...

tam yatıcaktım yazını gördüm maşallah suphanallah çok sevindim birkaçgündür duyduğum engüzel haber tebrik ederim seni

Yok tatlım hastane ve dr araştırıyorum bakalım canım daha zaman var Hayırlısı hepimiz içinnn

Ayyyy canim ne guzel iki tane rabbim kucagina aldirsin canim saglikla....

kürle alakası yok canım adetine bişi yapmaz öyle hemencecik...
bu kür sadece yumurta kalitesini artırıyor başka bişeye etki etmez...
kim demişse uydurmuş yani

maşallahhhhhh gece gece ne güzel bir haberle geldin pardon iki haberle geldin..
çok tebrik ederim canım aslında ben bekliyordum ikizi..

depresyonamı girdin acabaaa noldu kız sana

Kızlar ben çıkıyorum sizleri çokkk seviyorum iyiki varaınız iyiki arkadaşlarımsınız sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorumm

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah ne güzel ikiz olması bizlerede nasip olur inşaallah

Kızlar ben çıkıyorum sizleri çokkk seviyorum iyiki varaınız iyiki arkadaşlarımsınız sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorumm

ne güzellll sözler bunlar böleeee bende seni çoooook seviyorum mehtap sultan...
iyi geceler canım Allah rahatlık versin...

kızlar burda takı kursuna gidiyorum güzel hoşuma gidiyor ama herkesin çocuk mevzusu açılınca kötü oluyorm kursta bayağı bir iyi aslında

canim benimmmmm cok sevindim maasallahhh
hayirli olsun bitanemmm zaten degerinden ikiz oldugunu anlamistik simdi tescillemis olduk.. :)Allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsinn insallah
doktorlarimiz ayni bi daki yaptirdirdigimda goks e nasil yaptiysan bana da oyle yap dicem:)))kutluyorum canim seni

Canım hiç olurmu öyle şeyler mahalle baskısı diye tabir edilen bu diğer insanların baskısı herkesde var kaynanan halt etmiş sende yüzüne vur oğlunun spermleri güçsü benim yumurtlamam var ama dölleyemiyomuş de ikimizde tedavi görüyoruz bu bizim aile meselemiz özelimiz siz karışmayın de kapat ağızlarını. Yorum yapmalaına izin dahi verme eşine de tembihle anlatmasın. Bizimkîşer hiç karışmaz müdahale etmezler eşim asla paylaşmaz bama da çok nadiro sorarlar yüzeysel anlatırım dua ederler hep o kadar. Sen insanları kafana takarsan olacağı varsa da olmaz istersen 3 aylık evli ol sorum varsa olmuyorsa tedavi olacaksın kaynanan anlamaz ama bi etrafına baksın kısırlık ne kadar yaygınlaştı..

herkeslere günaydın..
2 gündür gelemiyorum..
bu günda aranızda olamayacağım kızlar..
yarıından itibaren yine araanızda olurum inşallah öpüyorumsizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…