seviyorum senii ruhuma eş yoluma arkadaş fikrime ses yüreğime nefes arkadaşımm...
ver herkesin ağzının payını dicem amaa bu sefer de imajın bozuluyor biz evladımız için mazlum olup duaya sığındıkça yüceliyor sankii ruhumuz....dua öle bir güç ki kimin duası kime geçer bilemiyoruz senin benim o nasıl pat diye hamile kaldı deiklerimize anası babası beddu aediyor anne olda bana çektirdiklerini gör diyor duası kabul oluyor....ama evlatlarının kıymetini ne kadar bilecek muamma tabii..
ayy şımardım bak şimdi sabah sabah ...sen güzel güzel dua et benden daha tatlı bişey doğurayım biranönce taamm mıııı
yanii biz çok şükür çocuk yapmak için durumumuz kötü olursa naparız zihniyetinde değiiz tüp bebek yapabilecek maddi duruma ve evlat sahibi olabilmek için de manevi bir hasrete sahibiz..bunu bulamayanlara bakarak şükrediyorum ben..çok şükür diyorum eşimeee yaa çaresizliğimizde boğulsak ve manevi destek göremediğimiz akrabalarımızdan maddi desteğe de muhtaç olsaydık...başka sağlık sorunumuz olmadığı için de hergün şükretsek azdır
Kızlar pardon mesaj ikikez gitmiş. Biri eksik.
Hepimiz benzer şeyler, benzer cümleler yazmışız. Zaten bizi bizden başka kimse anlamaz diye boşuna demiyoruz. Ancak yaşan bilir bunları.
Aynı fikirdeyim
Canım ben de bu ara Allah'ın isimlerini öğreniyorum. Hatta bak bununla ilgili bir mesaj yazmıştım. 8206. sayfada. Mutlaka oku.
Sen de öğrendiklerini benimle paylaş lütfen.
canm yaa bu insanlar hepmi aynı kafa bende kuş aldım k.v. aynısını demesede cocuk yerinemi aldınız demeye getirdi lafı bu arada bursadamısın canm bende bursadaym yani ilçesinde
canim insallah senin icin ve diger arkadaslarimiz icin dua ediyorum. herseyin yolunda gitmesi icin sabir . senin kendini koyuvermemen gerekiyo. demesi zor ama mecburuz. rabbim sabir versin.
dar görüşlülerin hepsinin kafası bir canım malesef
ben bursada oturmuyorum canım giresundayım ama tüp bebek için acıbadem hastanesine geldim hem annemlerde orada yaklaşık 20 gündür oradaydım dün döndüm
tamam hep ediom kuzum zaten.inşallah bizim gebelikleri sağlıkla devam ettirsin , size de en yakında bi sağlıklı gebelik bol bol bebbişler nasip etsin Rabbimm
tecrübeli olanlardan bilgi almak istiyorum geçen pazartesi transferim oldu 1 hafta dinlendim 21 aralık test günüm bugün işe geldim ancak dayanamayıp sabah idrar testi yaptım negatif gözüküyor erken olduğu için çıkmamış olabilir değil mi?
hmm tmm canm bende jinemedde dr murat erdemire yaptırdım tedavimi bakalım nasıl olacak bizde önümüzdeki ay ilk transferi olacagız canm napalım yasayacakgörecek seylerimiz varsa görcez
inşallah sonu bebekli olur ve hiç sıkıntı yaşamazsın
tecrübeli olanlardan bilgi almak istiyorum geçen pazartesi transferim oldu 1 hafta dinlendim 21 aralık test günüm bugün işe geldim ancak dayanamayıp sabah idrar testi yaptım negatif gözüküyor erken olduğu için çıkmamış olabilir değil mi?
amannn ne yapican cnm o zaman gormemeye calis dua et Allah kocana bol kazanclar versin bi feraha ciksinlar belki bi yolu bulunurmalesef yok canm
çünkü dedim belki görmüşsündür k.p. bi sürü borc var eşim abisiyle ortak esnaf babadan bi ev bide o dükkan kaldı onlarda hipotekli eve cıksak kira verileek bi sürü para bide k.v. yanlız onunda evi ayrı olacak onuda almak isticek bu sefer dahada dert artacak en iisi böyle... ben evi geçtim yemekleri bile ayırsam şükretcem ama yok bi eltim var ablam yok ama onun yerine zaten karşı komşumun kızı kendisi.. 6 senelik evli bi cocugu var onlar biz k.v. hep birlikte yiyoru z pazarımız bile yok...
bu aralar iice bastırmaya basladık ayıralım annende bi bizde bi onlarda yesin diye ama sonuc ne olacak 4 gözle bekliyoruz..
amannn ne yapican cnm o zaman gormemeye calis dua et Allah kocana bol kazanclar versin bi feraha ciksinlar belki bi yolu bulunur
sevil cim ya ben seni tebrik ettim mi hamileliğinden dolayı inan hiç hatırlamıyorum etmemişsemde nolur kusuruma bakma kafam hiç yerinde değil canım
Allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun bebeğin
sana da günaydın gubi , erken çıkmıyo idrarda canım. güvenilir olmuyo pek.
ben de dayanamamıştım ama senin kadar erken değilse bile 10. gündü sanırım yapmıştım testi.
bence sen ya 11. gün filan yap ya da direk kanda baktır kuzum. hayırlı olsun transferin, çalışıorum demişsin inşallah yoğun bi iş değildir. çalışan bayana hakkaten daha mı zor bu evreler ne.
gerçi oraya odaklanmamak da iyi diyor kimisi. neyse velhasılı kelam bebeişin sımsıkı tutunur sana inşallahhh.
sevgiyle....
önce bir regl ol vücudun rahatlasın hormonların düzene otursun sonra psikolojik açından da daha iyi hissettiğini farkedeceksin...
evet herşey üstüste gelmiş ama salata olmasada olur diyenlerdenim ben...
bu salatasız yemek fikrini kabuş ettim demek değil olumsuz sonuçlardan sonraki kendimi avutma şeklim belkide...
bir süre kendini dinle bencede her açıdan toparlan o ara geleceği tutar belki nazlı bebeğinin...
bu işin stresle bi akalakası yok canım ben çevremden örneklerle biliyorum doktorlar nasip değilmiş diyemediklerinden stresten olmuyor diyorlar...
evlendiğimde anne olmak için bu kadar uğraşacağımı biri dese gülerdim korunmazsan çocuk olur bu kadar basitti herşey
sonra bi baktım 4 yıl geçmiş stresten olmuyor sizin bişeyiniz yok lafları duymuşum 4 yılda sadece
ilk aşılamada olur dedim sorun yokya
bi bakmışım 2.aşılamadayım ama bu kez kesin olacak daha bilinçliyim ve doktor yüksek şans veriyor
derken ilk tüp bebeğe başlamışım neler neler yaşamışım bi sürü şey herkes iğnesini olur sorunsuz tüp bebeği sonlandırır
negatif sonuç alsada üzülür biter gider ama bende öyle bile olmamış negatifi almışım bir ay da ohss denen şeyle uğraşmışım
ve öyle bir hal almışımki sadece negatif alıp üzülenlere bile özenir olmuşum canımla uğraşırken
dibe vurduktan sonra nasıl bir duyguysa anne olma isteği tekrar ayağa kalkıp
2.tüpte soluğu almışım o zamanda kimyasal gebelik ve ardından bitmesi bir buçuk ayı bulan dış gebelik tecrübesi...
bunları yaşarken 3.tüp deneyeceğim hiç aklıma gelmemişti her defasından bu kez olcak dedim ama bak 3.tüp zamanım geldi...
hiç birşey umduğum gibi olmadı sağlığımdan çok şey kaybettim eski ben değilim bi sürü yan etkilerle uğraştım hala uğraşıyorum...
hayat bize kadın olmanın en büyük lütfunu bahşemedi maalesef belkide hiç anne olamayacaz bilmiyoruz...
ya anne olmaktan vazgeçecez ya da her türlü imkanımızı maddi manevi sağlığımız el verdiği sürece bu yola harcıyacaz...
Hep diyorum biz çooooooooooooooooook yorgun ama güçlü kadınlarız hiç kolay şeyler yaşamıyoruz...
Düşmesi kolay kalkması çok zor bir sürecin içindeyiz Allah yardımcımız olsun...
evet bir daha yapmam zaten insan ister istemez bi umutsuzluğa kapılıyor artık kanda baktırırım bende.evet çalışıyorum ama bir haftadır izinliydim gelmedim işe oturarak çalışıyorum ön muhasebeci olduğum için zaten kuzenimizin şirketi sıkıntı olmuyor pek onlarla durumu paylaşmak zorunda kaldım izin dönemimde saolsunlar hepsi gelme istersen yine dediler ama evde hiç zaman geçmiyor daha sıkıntı basıyor kısmet artık herşeyin hayırlısı Rabbim hepimize yardım etsin inşallahhh... sen ne durumdasın canım inşallah sen güzel sonuçlarını almışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?