Ben de bi daktırımı arayım tedaviye başlayım bariiii
Veeeee 3.tüp denemem cumartesi daktırımın beni çağırmasıyla start veriyor
Ben de bi daktırımı arayım tedaviye başlayım bariiii
Daktırımı aradım naber gülden diye açtı telefonu neden aramıyosun hiç küstünmü bana dedi
Bi de doğurdunmu yoksa ondan mı bizi terke ettin dedi
Bende yok hocam herşeyimden haberiniz olur mutlaka dedim...
Adam resmen içerlemiş ayol gayet ciddi ciddi dedi bunları bana gel dedi gitmedim yaaa...
Ben gelcem deyince gülüştük
Adetin 21.günü gel dedi ama pazara dek geliyooo o zaman cumartesi sabahtan göreyim seni dedi..
bu da demek oluyo ki bir sorun yoksa pazar günü lucrine başlarım ben
bu arada ben çok seviyorum bu adamı
bu ayet bu sabah ferahlattı benii gerçekten gerçek teselli veren rabbimiz bize arkdaşlarım..
hepimizin ayrı hikayesi var diliyorum bu hikayeleirmizin sonu mutlu biter...en kısa zamanda rabbin işte anne olmanın zamanı geldiği dediği zamanda..
duam tez vakit olsun dhaa fazla üzülmeyelim...
rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş..
daha dün negatifden sonra çok samimi bir arkdaşımla görüştüm beni anlayan..
ben herşey hafifledi sanıyordum hani geçti ya 22 gün ama öyle olmamış ona anlatırken yeniden boğuldum nefes alamadım..
hiç birşey keyif aldırmıyor sanki tutmayan embyola raldı götürdü ama yinede gülebiliyorum geçiyor yanii...
SARA...canım herşey daha çok yenii hiç kendini kasma bu böyle böyle geçicek saBRETR bitanem..
yaşadığını hep anlıyoruz biz..anladığımız için burda beraberiz değilmii,
ben evlendim en az 1yıl düşünmüyorum dedim bebek diyordum..
2ay sonra kendiliğinden gebe kaldım gidip öğrenmek bile sitemiyordum düşün nerdeyse adetin 10 günü geçti idrarda..
20 günü kanda öğrendim belkide 6 hafta 5 günlükken ve 5 gün sonra düşük yaptım..yandı içim kendimi suçladım ama sağlıksız dedik çektik sineye..
rabbin bildği vardır diye şimdi olsa ben 7 haftada kaç kere giderdim doktoraa değilmiii..
bekledim olucak diye olmadı 2senenin üstüne ilk aşılamada tamam anneyim dedim ama kimyasal oldu...
HANi gebe kaldım ya bidaha olurdu öyle böyleeee....
derken 3aşılama 2 tüp ben hala anne olamadım,insna ne yaşıyacağını bilmiyor...
evlilik senemiizi soranlar aldıkları cevapta biel bakışları değiştiyor...hani çocıuğumuz yok ya yıllar çok geçti yaa...
insan evliliğin çok yıl olduğuna üzülürmü buna bile üüzülüyoruz evlilik yıldönümlerimiz bile buruk bazen..
bu ateş sönmüycek ne zmaan sağlıkla yavrumuzu kokluycaz alcaz kucağımıza yada göbüşümüze sönecek..
ilk tüpte anneme 2.tüpte eşime dedim o an ölüm acısı gibi geldii sonradan o hallerim gelinc egözüme kendimden sağlığımdan korktum..
dedimki"BİDAHA TÜP DENEMEM ÇOK ZOR BUNUN SONUÇLARI"..ama öyle olmuyor hemen başlıyosun yeni planlara..
yeniden alevleniyor....
STRESSSSS...yıllarca duyduğum laf ama artık teşhisim bu değil..
aşılamalar tutmaz doktor sebep bulamaz stres der..millet kafaya takma olur der..azz dellenmedim..
hala bunu diyen var kafana takma olur..tamam sakin olmak güzel tabiki mutlulukla olsun herşey ama elde değil işte...
önlisans bitirdim kafam dağılsın diye sporlara yazıldım 3.evimdeyim taşındım,kardeşlerimin düğünü oldu yoğun oldum ama hamile kalamadım..
dyolar yaa "ayy kafmadan attım o ara taşındım o ara şu oldu bu oldu"ben bunları hep yaşadım ama olmayınca olmadı...
rabbim ol demedi işte bu işin lamı cimi yok...MEVLA OL DİYECEK bide zamanımız gelicke evet inaıyoruz buna...
ben ağlarken annem derdi bak isyan oluyor diyorudmki"elimde değil bende ondan kokruyorum bide rabbim isyan etmiyorum diye ağlardım sne biliyosun halimi derdim...
bu bir kısır döngü işte kanayan yara gibi arada kanayan arada duran arada sızlayan öyle bir şey..
bir şekilde hortlayan bi yerden geçmeyen bi şey...
bize verilen imtihan adı bu aslında rabbim GERÇEKTEN SABREDEN KULLARINDAN EYLESİN..MÜKAFATIMIZI VERSİN..HEPİMİZİN EVİNİ NEŞENDİRSİN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARLA..
YUVALARIMIZA GÜNEŞ OLSUNLAR BİZİ YENİDEN DİRİLTSİNLER...
neyyyy kızz şaka ettin sanıyommmmmmm
vallahada çok heyecanlandımm bennn..
ama sen bu ayın sonun beklemiyomuydun ama soğan cüücğü vardı ya hanii
neyse uzun protokol biizmkiler ama...
çıkmışmı işlemden bende arayımmmm
kuzucuk hayırlısıyla ne zaman başlıosun.
Rabbim bu yolda önüne taş koymasın, tıkır tıkır sağlıcakla gitsin herşey. veeeeeeeeeeeee bi bakmışsınnn bebişin kollarındaaaaaaaaaaaaaa..
bugün bi arkadaşımla konustum 10 haflaık ya da 11 gitmiş ultrasona herşeyi kolu bağcağı oluşmus diyo,, bi de çok hareketliymiş. dokt. demiş erkek bu % 51
erkek çocuk daha çabuk hareketlenirmiş. öyle mi hiç duymus muydun????
ayyyyyyy ne güzelllll
ara araadeki" r...zanın selamı varrr mantar çıkmış napsınnnn
bu ayet bu sabah ferahlattı benii gerçekten gerçek teselli veren rabbimiz bize arkdaşlarım..
hepimizin ayrı hikayesi var diliyorum bu hikayeleirmizin sonu mutlu biter...en kısa zamanda rabbin işte anne olmanın zamanı geldiği dediği zamanda..
duam tez vakit olsun dhaa fazla üzülmeyelim...
rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş..
daha dün negatifden sonra çok samimi bir arkdaşımla görüştüm beni anlayan..
ben herşey hafifledi sanıyordum hani geçti ya 22 gün ama öyle olmamış ona anlatırken yeniden boğuldum nefes alamadım..
hiç birşey keyif aldırmıyor sanki tutmayan embyola raldı götürdü ama yinede gülebiliyorum geçiyor yanii...
SARA...canım herşey daha çok yenii hiç kendini kasma bu böyle böyle geçicek saBRETR bitanem..
yaşadığını hep anlıyoruz biz..anladığımız için burda beraberiz değilmii,
ben evlendim en az 1yıl düşünmüyorum dedim bebek diyordum..
2ay sonra kendiliğinden gebe kaldım gidip öğrenmek bile sitemiyordum düşün nerdeyse adetin 10 günü geçti idrarda..
20 günü kanda öğrendim belkide 6 hafta 5 günlükken ve 5 gün sonra düşük yaptım..yandı içim kendimi suçladım ama sağlıksız dedik çektik sineye..
rabbin bildği vardır diye şimdi olsa ben 7 haftada kaç kere giderdim doktoraa değilmiii..
bekledim olucak diye olmadı 2senenin üstüne ilk aşılamada tamam anneyim dedim ama kimyasal oldu...
HANi gebe kaldım ya bidaha olurdu öyle böyleeee....
derken 3aşılama 2 tüp ben hala anne olamadım,insna ne yaşıyacağını bilmiyor...
evlilik senemiizi soranlar aldıkları cevapta biel bakışları değiştiyor...hani çocıuğumuz yok ya yıllar çok geçti yaa...
insan evliliğin çok yıl olduğuna üzülürmü buna bile üüzülüyoruz evlilik yıldönümlerimiz bile buruk bazen..
bu ateş sönmüycek ne zmaan sağlıkla yavrumuzu kokluycaz alcaz kucağımıza yada göbüşümüze sönecek..
ilk tüpte anneme 2.tüpte eşime dedim o an ölüm acısı gibi geldii sonradan o hallerim gelinc egözüme kendimden sağlığımdan korktum..
dedimki"BİDAHA TÜP DENEMEM ÇOK ZOR BUNUN SONUÇLARI"..ama öyle olmuyor hemen başlıyosun yeni planlara..
yeniden alevleniyor....
STRESSSSS...yıllarca duyduğum laf ama artık teşhisim bu değil..
aşılamalar tutmaz doktor sebep bulamaz stres der..millet kafaya takma olur der..azz dellenmedim..
hala bunu diyen var kafana takma olur..tamam sakin olmak güzel tabiki mutlulukla olsun herşey ama elde değil işte...
önlisans bitirdim kafam dağılsın diye sporlara yazıldım 3.evimdeyim taşındım,kardeşlerimin düğünü oldu yoğun oldum ama hamile kalamadım..
dyolar yaa "ayy kafmadan attım o ara taşındım o ara şu oldu bu oldu"ben bunları hep yaşadım ama olmayınca olmadı...
rabbim ol demedi işte bu işin lamı cimi yok...MEVLA OL DİYECEK bide zamanımız gelicke evet inaıyoruz buna...
ben ağlarken annem derdi bak isyan oluyor diyorudmki"elimde değil bende ondan kokruyorum bide rabbim isyan etmiyorum diye ağlardım sne biliyosun halimi derdim...
bu bir kısır döngü işte kanayan yara gibi arada kanayan arada duran arada sızlayan öyle bir şey..
bir şekilde hortlayan bi yerden geçmeyen bi şey...
bize verilen imtihan adı bu aslında rabbim GERÇEKTEN SABREDEN KULLARINDAN EYLESİN..MÜKAFATIMIZI VERSİN..HEPİMİZİN EVİNİ NEŞENDİRSİN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARLA..
YUVALARIMIZA GÜNEŞ OLSUNLAR BİZİ YENİDEN DİRİLTSİNLER...
valla bende heyecanlandım
ben dedim ama hiç belli olmaz napacağım bir anda içime o isteğin gelmesi lazım dedim diiii geliverdi otururkene
daha kocacım bilmiyooo bi ara söylesem iyi olar
canım benim çok saol ne güzel dilekler bunlar inşalla bu kez herşey yolunda gider...
vallahi şaşırdım nasıl belli olmuş hemen 11 haftada cinsiyeti ben ilk kez duyuyorum senden...
erkek bebeklerin daha çabuk hareketlendiğini duydumda cinsiyet için çok erken be kuzum..
eveetttttt
deliiiiiiii şimdi okudum bunu aramadan önce diyeydin ilk senin mantarını sorardım
kuzucuk hayırlısıyla ne zaman başlıosun.
Rabbim bu yolda önüne taş koymasın, tıkır tıkır sağlıcakla gitsin herşey. veeeeeeeeeeeee bi bakmışsınnn bebişin kollarındaaaaaaaaaaaaaa..
bugün bi arkadaşımla konustum 10 haflaık ya da 11 gitmiş ultrasona herşeyi kolu bağcağı oluşmus diyo,, bi de çok hareketliymiş. dokt. demiş erkek bu % 51
erkek çocuk daha çabuk hareketlenirmiş. öyle mi hiç duymus muydun????
bende seviyommmmm..
ayyy iyi demiş yaniii sende iyi demişin herbişeyi,mden haberiniz olur diye..
evettt lucrin timee başlıyorrr canım yaaaa:13:
bak bende öyleyim mantar oldum illa diyecemm..
aradım şimdi o açtı oo sekreteri bekleyemem ben dönücekte bana..
nasılsın diyor banaa??halhatırdan sonra dedim ilaçalrdnamı oldu mantar yok üstünden çok geçti diyorr..
dikkat et kendine dedi kapadık eee..biz yeni başlamöıyoz ya bu kadar
aglattin beni kiz
aaaaa ne güzel çarşamba ben de sorıyım doktora dakikada kaç kez atıyo diye erkenn mi benim için cnm??canim ben kizimi hissettgimde 8-9 haftalikti .hic belli olmuyo. bende internetten birsey okumustum. ilk haftalarda bebgiin kalp atislari 140 in altindaysa erkektir , 140 in ustundeyse kizdir diye yaziyordu. tabiki kesin bir bilgi degil bu.benimki 11-12 haftalikken 165 atiyodu. 12 haftalikkende doktorum %70 kiz demisti. ve kizimiz her an gelmek uzere insallah rabbimin izniyle. tetikteyiz su an :)
canim ben kizimi hissettgimde 8-9 haftalikti .hic belli olmuyo. bende internetten birsey okumustum. ilk haftalarda bebgiin kalp atislari 140 in altindaysa erkektir , 140 in ustundeyse kizdir diye yaziyordu. tabiki kesin bir bilgi degil bu.benimki 11-12 haftalikken 165 atiyodu. 12 haftalikkende doktorum %70 kiz demisti. ve kizimiz her an gelmek uzere insallah rabbimin izniyle. tetikteyiz su an :)
üzgünüm ağlattığımaa hemde 38 haftalık her an doğurcak gebe kaıdnı ağlatığım için....
özür dilerim kızların yazılarını görünce döküldü duygularım..
sevilmeyecek adammı kendileri mikemmel bişiiii
lucrinsiz tedavim olsa şaşırırım ben zaten ama bu gidiş lucrin olcak anlamına geliyiiiii...
adetin 21.günü bu demek şekerim kist neyim yoksa doğum kontrol hapı kullandırmadan direk bu ay başlayacaz işte...
hemen hesap yapayım kendi adıma
pazar iğneye başlasam yılbaşında adet olsam
diğer iğneye geçişim 3 ocak gibi olur 10 de onu vursam lucrinle beraber
14-15 ocak gibi çatlatma iğnesini vururum
17 ocak gibi de opu da olurum
ocak sonu şubat başıda sonuç belli olur
ozur dileyecek birsey yok bitanem. neden oyle dusundun. seninle alakali bir durum degil. ben bu aralar hep boyleyim. kizimla konusurken bile agliyorum. benim hormonlar daha yeni yeni gosteriyo etkisini heralde. cesit cesit huysuzluklarim cikti. ben bile tiksindim kendimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?