günaydın efenim...herkeslere günaydınlar...yağmurlu bir istanbul sabahından..
kahvaltıya geçiyorum ama öncesinde bal çörek otu tarçınımı yemeliyim..
bisürüde işim var bu gün..
görüşmek üzere canlar..
böylee okurkenn canım canım diye okudum ...
rabbim daha beterini yaşatmasın bunlar heepp son olsun arkdaşım benim..
"maalesef belkide hiç anne olamayacaz bilmiyoruz...
ya anne olmaktan vazgeçecez ya da her türlü imkanımızı maddi manevi sağlığımız el verdiği sürece bu yola harcıyacaz...
Hep diyorum biz çooooooooooooooooook yorgun ama güçlü kadınlarız hiç kolay şeyler yaşamıyoruz...
Düşmesi kolay kalkması çok zor bir sürecin içindeyiz Allah yardımcımız olsun"....
bunları bend edüşünüyorum diyorumkii bikaç sene sonramı görsem izlesem ne haldeyim acaba?
bu negatifden sonra acaba boşamı kürek sallıyroum dedim sonrada DAHA HERŞEY BİTMEDİ dedim..
bian bi yalnızlık kaplıyor içim hala eşim ve ben iki kişiyiz diyorum..
sonra o bitmeyen umut ışık açılıyor gönlümde evim şenlenmiş evlat sesleriyle artık onlarda varlarr..
çok fena oluyorumm doluyorumm ben....
bu negatifden sonra acaba boşamı kürek sallıyroum dedim sonrada DAHA HERŞEY BİTMEDİ dedim..
şükür mevlaya paramızı var sağlığımızıda korusun rabbim...
inşaallah olucaz canım enerjilermiizi ömrümüzü adıyacağız onlar için olucak artık herşey....
pastalar tatlılar tüm hünerlerimiz onlara olucakkben inanıyorum inanmak istiyorum mevlam bize daha ağır imtihan vermesin inşaallahh...
seni çok seviyorummm...dünki arkdaşımda beni anlayan biriydi ama sen başkaısn diğer arkdaşlarımda öyle ..
biz bakıştık anladık ogün birbrimizi yandı içimiz...iyiki tandıım senii
kız sen daha doğurmadın mıı anam ittir içeri gelmesin vakitsiz sıpaaa.beklesin zamanını doktor amcasını :18::18::18::18:...Allah yar ve tardımcın olsun tatlım yaaakizlaaaar ben geldim. kasilmalar tam gaz devam. ama hala dogurmadim :))
ama o kadar agirlastim ve gerildim ki, gobegimde indi asagiya dogru, cok belli oluyo.
bebis itiyo asagi dogru , musluk hic kapanmiyo, devamli akinti halinde , hayirlisi bekliyoruz bakalim ne olacak. dualarinizi esirgemeyin bizden .
tamam hep ediom kuzum zaten.inşallah bizim gebelikleri sağlıkla devam ettirsin , size de en yakında bi sağlıklı gebelik bol bol bebbişler nasip etsin Rabbimm
bence de erken yapmışsın idrar testini önce kanda belli olur değerin 50 yi geçmeden idrarda görünmez bebeğim...moralini bozmadan beklemeye devam şekerimm...:26::26::26::26:tecrübeli olanlardan bilgi almak istiyorum geçen pazartesi transferim oldu 1 hafta dinlendim 21 aralık test günüm bugün işe geldim ancak dayanamayıp sabah idrar testi yaptım negatif gözüküyor erken olduğu için çıkmamış olabilir değil mi?
Günaydın deryaaa sultaan ben de sabah yedim baltarçın çörekotu karışımımı ...kocama da yedirsem bişey olur mu acaba bence iyi gelir..kış ayında şifa niyetine yesin de bağışıklığı güğçlensin hasta olmasın evimin direği değil mii...kaç gün devam edeceksin bebeemm:44::44:herkeslere günaydınlar...yağmurlu bir istanbul sabahından..
kahvaltıya geçiyorum ama öncesinde bal çörek otu tarçınımı yemeliyim..
bisürüde işim var bu gün..
görüşmek üzere canlar..
Günaydın deryaaa sultaan ben de sabah yedim baltarçın çörekotu karışımımı ...kocama da yedirsem bişey olur mu acaba bence iyi gelir..kış ayında şifa niyetine yesin de bağışıklığı güğçlensin hasta olmasın evimin direği değil mii...kaç gün devam edeceksin bebeemm:44::44:
günaydın efenim...
bende daha yeni kahvaltı yapıyorum kürcü hatunlar olarak erkenden soğan suyu içinde kahvaltıda bu saate kalıyoo...
yarasın çörek otlu karışımın şifa olsun canım
saol canım bende seni çok seviyorum..
böyle duyguları hepimiz yaşıyoruz hemde çok kez inşallah bu çıkmazdan bi şekilde çıkma gücünü verir birileri ya da bişeyleri vesile kılarda Rabbim al sana emnatini gönderdim doğur büyüt ölene kadar bak der...kimbilir olur birgün..ama vazgeçmek kabullenmek dumunda bırakmasın yeterki hep umut edecek durumda olalım...
bu ayet bu sabah ferahlattı benii gerçekten gerçek teselli veren rabbimiz bize arkdaşlarım..
hepimizin ayrı hikayesi var diliyorum bu hikayeleirmizin sonu mutlu biter...en kısa zamanda rabbin işte anne olmanın zamanı geldiği dediği zamanda..
duam tez vakit olsun dhaa fazla üzülmeyelim...
rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş..
daha dün negatifden sonra çok samimi bir arkdaşımla görüştüm beni anlayan..
ben herşey hafifledi sanıyordum hani geçti ya 22 gün ama öyle olmamış ona anlatırken yeniden boğuldum nefes alamadım..
hiç birşey keyif aldırmıyor sanki tutmayan embyola raldı götürdü ama yinede gülebiliyorum geçiyor yanii...
SARA...canım herşey daha çok yenii hiç kendini kasma bu böyle böyle geçicek saBRETR bitanem..
yaşadığını hep anlıyoruz biz..anladığımız için burda beraberiz değilmii,
ben evlendim en az 1yıl düşünmüyorum dedim bebek diyordum..
2ay sonra kendiliğinden gebe kaldım gidip öğrenmek bile sitemiyordum düşün nerdeyse adetin 10 günü geçti idrarda..
20 günü kanda öğrendim belkide 6 hafta 5 günlükken ve 5 gün sonra düşük yaptım..yandı içim kendimi suçladım ama sağlıksız dedik çektik sineye..
rabbin bildği vardır diye şimdi olsa ben 7 haftada kaç kere giderdim doktoraa değilmiii..
bekledim olucak diye olmadı 2senenin üstüne ilk aşılamada tamam anneyim dedim ama kimyasal oldu...
HANi gebe kaldım ya bidaha olurdu öyle böyleeee....
derken 3aşılama 2 tüp ben hala anne olamadım,insna ne yaşıyacağını bilmiyor...
evlilik senemiizi soranlar aldıkları cevapta biel bakışları değiştiyor...hani çocıuğumuz yok ya yıllar çok geçti yaa...
insan evliliğin çok yıl olduğuna üzülürmü buna bile üüzülüyoruz evlilik yıldönümlerimiz bile buruk bazen..
bu ateş sönmüycek ne zmaan sağlıkla yavrumuzu kokluycaz alcaz kucağımıza yada göbüşümüze sönecek..
ilk tüpte anneme 2.tüpte eşime dedim o an ölüm acısı gibi geldii sonradan o hallerim gelinc egözüme kendimden sağlığımdan korktum..
dedimki"BİDAHA TÜP DENEMEM ÇOK ZOR BUNUN SONUÇLARI"..ama öyle olmuyor hemen başlıyosun yeni planlara..
yeniden alevleniyor....
STRESSSSS...yıllarca duyduğum laf ama artık teşhisim bu değil..
aşılamalar tutmaz doktor sebep bulamaz stres der..millet kafaya takma olur der..azz dellenmedim..
hala bunu diyen var kafana takma olur..tamam sakin olmak güzel tabiki mutlulukla olsun herşey ama elde değil işte...
önlisans bitirdim kafam dağılsın diye sporlara yazıldım 3.evimdeyim taşındım,kardeşlerimin düğünü oldu yoğun oldum ama hamile kalamadım..
dyolar yaa "ayy kafmadan attım o ara taşındım o ara şu oldu bu oldu"ben bunları hep yaşadım ama olmayınca olmadı...
rabbim ol demedi işte bu işin lamı cimi yok...MEVLA OL DİYECEK bide zamanımız gelicke evet inaıyoruz buna...
ben ağlarken annem derdi bak isyan oluyor diyorudmki"elimde değil bende ondan kokruyorum bide rabbim isyan etmiyorum diye ağlardım sne biliyosun halimi derdim...
bu bir kısır döngü işte kanayan yara gibi arada kanayan arada duran arada sızlayan öyle bir şey..
bir şekilde hortlayan bi yerden geçmeyen bi şey...
bize verilen imtihan adı bu aslında rabbim GERÇEKTEN SABREDEN KULLARINDAN EYLESİN..MÜKAFATIMIZI VERSİN..HEPİMİZİN EVİNİ NEŞENDİRSİN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARLA..
YUVALARIMIZA GÜNEŞ OLSUNLAR BİZİ YENİDEN DİRİLTSİNLER...
Sayın arkadaşlarım bir bankadan sürekli aranıyorum taaaaaa önceden bana ek kart için başvuran eşim yüzünden şu an mağdurum kurye arar bankası arar şaka giibi..
istemiyom dedim hala başka sbeplerden aranıyom delimi bunlar beee...neyse demem o ki bende tel sessize aldım arayanlar için duyurulur bana ulaşamama ihtimaliniz çok yüksek
günaydııııııııııııınnnnn nasılsınız kızlaaaarr
merhaba .. antalyadan sevgiler...
ohh şifa olsun kürün sana inşaallah gelisn cücüğümüzz...
koklaya koklaya yiyeyim ankaraya geldikçee...
inşaallah hep umudumuz olsun sağlığımız olsunki deneyelim..
rabbim bizi o cümleyle karşılaştırmasın deneme şansımzıın olmadığını...
olucakk herşey güzel olucak ve biz bugünlere sadece gözlerimiz dolarak gülümseyerek hatırlıycaz binlerce şükürle...
merhaba .. antalyadan sevgiler...
ben de şimdilik 6. hafta olacak hamdolsun.
bakıcaz artık Rabbbim sağlıkla devam ettirsin ,,sana ve isteyen herkese versin arkadaşım.
güzel haberlerini bekliyoruz. kutlama yapcaz
günaydııııııııııııınnnnn nasılsınız kızlaaaarr
amin diyorum dualarınaa memleket kokan arkadaşımm...soğan kürü de yapasım var ama rahimi inceltiyomuş yaa belki ne varsa söker tertemiz kalınlaşır sonrasında diye umuyorumm sil baştan başlamak gerek değil mi daha kötü olamaz değil mi derken isyana kaçmıyorumdur inşaallah sonuçtaa uğraşınca kalınlaşabilen bir rahimim var..Şifa Allah tan ne de olsa ..kafamızı ruhmuzu vicdanımızı tertemiz tuutp beklemeye çalışmak tek yapmamız gereken...Ben de Ales e çalışmaya başlıcam karralıyım bu sefer daha yüksek bir puan alacağımm.....inşaallah
dediğin iyi oldu seni arardım yien duymazdın bende yinemii yinemii deyip ağlardım amaaa
hem bende deli oldum uleeyyyynn bankacılar bırakın hatunu o bebek çalışmasında strese sokmayın onuuuu:13:
kız sen bir ara beni aramıştın dimi
neden laftan anlamıyorlar bende bunu anlamıyorum yaniii
Kızlar günaydın ama ağlattınız beni yaaaaaOkudukça canım yandı nasıl aynı şeyler yaşamışız ama....
evet canım gerçekten nasıl hissedebiliyoruz bir birimizin acısını çok ilginç hiç görmemişiz sesinizi duymamışım ama iyi varsınız seviyorum siziöyle bende açtım duygu seline kapıldımama bak gülmeyede başladık...
şükürler olsun rabbim unutturacak acı versin geçer bunlar bigün sırayla...
tabiki bizi bizden başkasıı anlamaz anlayamaza herkes kendii yaşaıdğını bilir imtihanı neyse onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?