Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkeslere günaydınlar...yağmurlu bir istanbul sabahından..
kahvaltıya geçiyorum ama öncesinde bal çörek otu tarçınımı yemeliyim..
bisürüde işim var bu gün..
görüşmek üzere canlar..
günaydın efenim...
bende daha yeni kahvaltı yapıyorum kürcü hatunlar olarak erkenden soğan suyu içinde kahvaltıda bu saate kalıyoo...
yarasın çörek otlu karışımın şifa olsun canım

saol canım bende seni çok seviyorum..
böyle duyguları hepimiz yaşıyoruz hemde çok kez inşallah bu çıkmazdan bi şekilde çıkma gücünü verir birileri ya da bişeyleri vesile kılarda Rabbim al sana emnatini gönderdim doğur büyüt ölene kadar bak der...kimbilir olur birgün..ama vazgeçmek kabullenmek dumunda bırakmasın yeterki hep umut edecek durumda olalım...

kız sen daha doğurmadın mıı anam ittir içeri gelmesin vakitsiz sıpaaa.beklesin zamanını doktor amcasını :18::18::18::18:...Allah yar ve tardımcın olsun tatlım yaaa
tamam hep ediom kuzum zaten.inşallah bizim gebelikleri sağlıkla devam ettirsin , size de en yakında bi sağlıklı gebelik bol bol bebbişler nasip etsin Rabbimm

bence de erken yapmışsın idrar testini önce kanda belli olur değerin 50 yi geçmeden idrarda görünmez bebeğim...moralini bozmadan beklemeye devam şekerimm...:26::26::26::26:
herkeslere günaydınlar...yağmurlu bir istanbul sabahından..
kahvaltıya geçiyorum ama öncesinde bal çörek otu tarçınımı yemeliyim..
bisürüde işim var bu gün..
görüşmek üzere canlar..
Günaydın deryaaa sultaan ben de sabah yedim baltarçın çörekotu karışımımı ...kocama da yedirsem bişey olur mu acaba bence iyi gelir..kış ayında şifa niyetine yesin de bağışıklığı güğçlensin hasta olmasın evimin direği değil mii...kaç gün devam edeceksin bebeemm:44::44:

Sayın arkadaşlarım bir bankadan sürekli aranıyorum taaaaaa önceden bana ek kart için başvuran eşim yüzünden şu an mağdurum kurye arar bankası arar şaka giibi..
istemiyom dedim hala başka sbeplerden aranıyom delimi bunlar beee...neyse demem o ki bende tel sessize aldım arayanlar için duyurulur bana ulaşamama ihtimaliniz çok yüksek

bebeeeemm adetin 2. günü başladım ben..
24 aralıkda da benim laporoskopi var..
işte 23 aralıka kadar yiycem ben..
normalde 25 e kadar yemem gerekio kuralına bakılırsa ama..
ben laporoskopi olcam ya bi gün önceye kadar yerim die düşünüyorum..

ohh şifa olsun kürün sana inşaallah gelisn cücüğümüzz...
koklaya koklaya yiyeyim ankaraya geldikçee...

inşaallah hep umudumuz olsun sağlığımız olsunki deneyelim..
rabbim bizi o cümleyle karşılaştırmasın deneme şansımzıın olmadığını...
olucakk herşey güzel olucak ve biz bugünlere sadece gözlerimiz dolarak gülümseyerek hatırlıycaz binlerce şükürle...

amin diyorum dualarınaa memleket kokan arkadaşımm...soğan kürü de yapasım var ama rahimi inceltiyomuş yaa belki ne varsa söker tertemiz kalınlaşır sonrasında diye umuyorumm sil baştan başlamak gerek değil mi daha kötü olamaz değil mi derken isyana kaçmıyorumdur inşaallah sonuçtaa uğraşınca kalınlaşabilen bir rahimim var..Şifa Allah tan ne de olsa ..kafamızı ruhmuzu vicdanımızı tertemiz tuutp beklemeye çalışmak tek yapmamız gereken...Ben de Ales e çalışmaya başlıcam karralıyım bu sefer daha yüksek bir puan alacağımm.....inşaallah

dediğin iyi oldu seni arardım yien duymazdın bende yinemii yinemii deyip ağlardım amaaa
hem bende deli oldum uleeyyyynn bankacılar bırakın hatunu o bebek çalışmasında strese sokmayın onuuuu:13:

günaydııııııııııııınnnnn nasılsınız kızlaaaarr

günaydın canım iyiyiz çok şükür diyelim sen nasılsın

merhaba .. antalyadan sevgiler...

merhabalar efenim

inşallah canım soğan cücüklerimiz gelsin hele Ankarada cücüklerimizi oynatcaz biz....

ben de şimdilik 6. hafta olacak hamdolsun.
bakıcaz artık Rabbbim sağlıkla devam ettirsin ,,sana ve isteyen herkese versin arkadaşım.
güzel haberlerini bekliyoruz. kutlama yapcaz

ayy canım benimm aminn çok saol böyle pozitif haberlerini duymak bizlere moral oluyor inşallah bizde iyi sonuçlar alırız sizlerle duygularımızı paylaşırız...

hem memlekt kokan hemd emantarlı...
haydi başla alese bakalım..
canım yaa ben bişeye başlıyorum böyle aksi bişey çıkınca bırkaıyorum..
aynenn bende soğan yapsam herşeyi siler atar sonra rahim nolur diyorummm bu sorunda aynıyız ama bilemiyorumm..
soğanında şifası çok yanii..hemn zayıflatırda sporada başalrsam aynı anda...
anam bende hırs irade yok herhalde napayım balımı yiyodum napcma dedim yiyipte ekşın bilem olmaz bu meret mantarla...
bal şifa yemem lazım hem bağışıklık çökmüşken bugün başlıyom yineeee :))
aslında daktırım sne inatçısın İLLA OLUCAKSIN anne didi ama...
heee siz bişi anlatayım benn şimdii..ben maalesef tüp sonrası mantar oldum 3gündür..
sarı kaıntı peynriimsi akıntı ve kaşıntı sebebiylen biliyorumm..
dedim daktırımı arayımda o filitin adını versin napayım diye sorayım..
sekreteri açtı..konuştuk ben sorucam arıycam dedi..sonra ismiimi sordu bende derken dedimki aslında kayıtlıydı(bi an sildi diye üzüldümde)
hee evet dedi hani size diyodum ye s yerine z...adam öyle kaydetmiş ayy ne güldüm keşek bu gülmeye mantarda geçiverse...
gidipte muayene olmak istemiyorum du bakalım dönermiler...aslında bi belirli akıdn doğumcumda olmadı daktırım uzakta arada bi gidip lazım olurr:26:

Son düzenleme:
dediğin iyi oldu seni arardım yien duymazdın bende yinemii yinemii deyip ağlardım amaaa
hem bende deli oldum uleeyyyynn bankacılar bırakın hatunu o bebek çalışmasında strese sokmayın onuuuu:13:

kız sen bir ara beni aramıştın dimi
neden laftan anlamıyorlar bende bunu anlamıyorum yaniii

kız sen bir ara beni aramıştın dimi
neden laftan anlamıyorlar bende bunu anlamıyorum yaniii

heee aramıştımmm hatırladınmı
ya saranın ilk test günüydü aradığımda hemde sesini duyam dedim olmadıı
amanınn amannnnn
bende anlamıyorummmmm serserilerrrrrrrr

Kızlar günaydın ama ağlattınız beni yaaaaa Okudukça canım yandı nasıl aynı şeyler yaşamışız ama....

öyle bende açtım duygu seline kapıldım ama bak gülmeyede başladık...
şükürler olsun rabbim unutturacak acı versin geçer bunlar bigün sırayla...
tabiki bizi bizden başkasıı anlamaz anlayamaza herkes kendii yaşaıdğını bilir imtihanı neyse onu...

evet canım gerçekten nasıl hissedebiliyoruz bir birimizin acısını çok ilginç hiç görmemişiz sesinizi duymamışım ama iyi varsınız seviyorum sizi
geçicek allah ın izniyle neler geçmedi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…