selam şekerler.
boya işleri bitti çok şükür.
bugün de temizlik yapıldı.
her yer dip bucak temizlendi.
Güldeeeen tedaviye başlıyomuşsun çoook sevindim,hayırlısı olsun canım benim.
kızlar bugün iğnelerimi aldım ilk iğnemi olacağım lucrin
amaaaa ben çokmu çok heycanlıyım yaaa tedaviye 2 yıl ara verince böyle oluyor galiba bir an önce transfer olsun istiyorum
dualarınızı esirgemeyin nolurrr
heyecanlı olman doğal kuzum ben bugün tedaviye başlama kararı aldım o bile heyecan yaptı bi de lucrinimi vurayım gör sen beni
hayılı olsun bebeğine kavuş inşallahhhh
selam şekerler.
boya işleri bitti çok şükür.
bugün de temizlik yapıldı.
her yer dip bucak temizlendi.
Güldeeeen tedaviye başlıyomuşsun çoook sevindim,hayırlısı olsun canım benim.
aaaaaaaaaaa cnm çok sevindim hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun cnm
ankarada nerde düşünüyorsun
valla ben ölecek gibiyim heycandan kıpır kıpır içim :)))
eveeettttt başlıyorsum canım cumartesi muayenede bişi çıkmazsa tamamdır oldu bu iş anne oluyorummm
bu arada işler bitmiş bi de dip bucak temizlik olmuş valla görmesemde içim açıldı temizlik gibisi varmı...
hadi gözün aydın çok yoruldun be kuzum. geçmiş olsun . misler gibi olmustur evin var mıydı yardım eden biri yanında
ya sedacım ilk haftalarda 5. 6. haftalarda bel ağrısı oluyo muydu sende de?normal mi..
saol canımcım...
ben ikinci tüpü yaptırdığım Başkent üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum...
kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı bu kez tam tutturcaz inşallah ikiz istiyoruummmmmm
aaaaaaaaaa heycan olmami aradan bir kac ay gecse bile heycan yapardin inan bana insallah tedavin positif sonuclanir canim benimkızlar bugün iğnelerimi aldım ilk iğnemi olacağım lucrin
amaaaa ben çokmu çok heycanlıyım yaaa tedaviye 2 yıl ara verince böyle oluyor galiba bir an önce transfer olsun istiyorum
eveeettttt başlıyorsum canım cumartesi muayenede bişi çıkmazsa tamamdır oldu bu iş anne oluyorummm
bu arada işler bitmiş bi de dip bucak temizlik olmuş valla görmesemde içim açıldı temizlik gibisi varmı...
Nasilsin bidenemmmmmmmmmm fazla denk gelemiyoruz
ı
Canımmm benim süperrrr bir haber çokk sevindim Rabbim sağlıklı saatli kucagına almanı nasip etsin İnş amin kaçıncı denemen canısı nerede denedin sorun neydii
canım benim tebrik ederim. Rabbim kucağına alacağın günleri göstersin. çok güzel bi duygu gerçekten. severim seni yeni anne adayıııı
kizlaaaar ben geldim. kasilmalar tam gaz devam. ama hala dogurmadim :))
ama o kadar agirlastim ve gerildim ki, gobegimde indi asagiya dogru, cok belli oluyo.
bebis itiyo asagi dogru , musluk hic kapanmiyo, devamli akinti halinde , hayirlisi bekliyoruz bakalim ne olacak. dualarinizi esirgemeyin bizden .
Veeeee 3.tüp denemem cumartesi daktırımın beni çağırmasıyla start veriyor
selam kızlar nasılsınız
yarın RABBİM nasip ederse test günüm çok heyecanlıyım birazda hevesim kırık açıkçası bel ağrısı olduğu için
kızlar ben testi devlet hastnsnde yaptırmayı düşünüyorum randevu almak gerekiyormuki acaba
bide sonuçlar ne kadar zamanda çıkar bi bilginiz varmı
kızlar bugün iğnelerimi aldım ilk iğnemi olacağım lucrin
maşallahh maşallaaaaaaahhh güzel güzel bebişler olur inşallaaahhh
aaaaaaaaaa heycan olmami aradan bir kac ay gecse bile heycan yapardin inan bana insallah tedavin positif sonuclanir canim benim
Insallahhhhhhhhhhbende ponponlari simdiden tedaviye basladigin icin oynatayim :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Hayirli olsuuuunnn ve insallah bu son olsn... Insallah guzell sounclar seni bekliyor... Inaniyorummmm
nbr bebegimmm?habire ne oruyon yavrum?
bebek battaniyesi başladım geçen gün onu örüyom
bebek battaniyesi başladım geçen gün onu örüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?