Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam şekerler.
boya işleri bitti çok şükür.
bugün de temizlik yapıldı.
her yer dip bucak temizlendi.

Güldeeeen tedaviye başlıyomuşsun çoook sevindim,hayırlısı olsun canım benim.

hadi gözün aydın çok yoruldun be kuzum. geçmiş olsun . misler gibi olmustur evin var mıydı yardım eden biri yanında

ya sedacım ilk haftalarda 5. 6. haftalarda bel ağrısı oluyo muydu sende de?normal mi..

Son düzenleme:
kızlar bugün iğnelerimi aldım ilk iğnemi olacağım lucrin
amaaaa ben çokmu çok heycanlıyım yaaa tedaviye 2 yıl ara verince böyle oluyor galiba bir an önce transfer olsun istiyorum
dualarınızı esirgemeyin nolurrr

heyecanlı olman doğal kuzum ben bugün tedaviye başlama kararı aldım o bile heyecan yaptı bi de lucrinimi vurayım gör sen beni
hayılı olsun bebeğine kavuş inşallahhhh

heyecanlı olman doğal kuzum ben bugün tedaviye başlama kararı aldım o bile heyecan yaptı bi de lucrinimi vurayım gör sen beni
hayılı olsun bebeğine kavuş inşallahhhh

aaaaaaaaaaa cnm çok sevindim hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun cnm
ankarada nerde düşünüyorsun
valla ben ölecek gibiyim heycandan kıpır kıpır içim :)))

selam şekerler.
boya işleri bitti çok şükür.
bugün de temizlik yapıldı.
her yer dip bucak temizlendi.

Güldeeeen tedaviye başlıyomuşsun çoook sevindim,hayırlısı olsun canım benim.

eveeettttt başlıyorsum canım cumartesi muayenede bişi çıkmazsa tamamdır oldu bu iş anne oluyorummm
bu arada işler bitmiş bi de dip bucak temizlik olmuş valla görmesemde içim açıldı temizlik gibisi varmı...

aaaaaaaaaaa cnm çok sevindim hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun cnm
ankarada nerde düşünüyorsun
valla ben ölecek gibiyim heycandan kıpır kıpır içim :)))

saol canımcım...
ben ikinci tüpü yaptırdığım Başkent üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum...
kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı bu kez tam tutturcaz inşallah ikiz istiyoruummmmmm

aynen temizlik gibisi yok valla bende adet olayım dip köşe bi temizlik yaparım :)) nede olsa bidaha baya bi yapamıycam
tatlım yaptığın özel birşeyler varmı ben yine nar suyuna başlıycam klasik :)))
birde aslan peçesi aldım transfere kadar içeyim diyorum olurmuki :44:

hadi gözün aydın çok yoruldun be kuzum. geçmiş olsun . misler gibi olmustur evin var mıydı yardım eden biri yanında

ya sedacım ilk haftalarda 5. 6. haftalarda bel ağrısı oluyo muydu sende de?normal mi..

sedacım benim de belim ağrıyor,çıkarmıyorum ama midem bulanıyor...sürekli mide bulantısı var.

aaaaaaaaaa heycan olmami aradan bir kac ay gecse bile heycan yapardin inan bana insallah tedavin positif sonuclanir canim benim

Insallahhhhhhhhhh bende ponponlari simdiden tedaviye basladigin icin oynatayim :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ı
Canımmm benim süperrrr bir haber çokk sevindim Rabbim sağlıklı saatli kucagına almanı nasip etsin İnş amin kaçıncı denemen canısı nerede denedin sorun neydii

Cok sagol canim benim.. Yumurtalik rezervim cok dusuk, Ozel bir doktor yapti, Engin Oral, Ilk denemdi,, Cok sukur simdilik bebem benimle.. Insallah allah tamamina erdirir.. Isteyen herkesin de dualari kabul olur insallah..:))

canım benim tebrik ederim. Rabbim kucağına alacağın günleri göstersin. çok güzel bi duygu gerçekten. severim seni yeni anne adayıııı

Amin canim.. Hala inanamiyorum ve de zaten emin olamiyorum... Su diger tahlil de yapilsin bir keseyi goreyim insallah, bbelki o zaman inanirim..:)) Allah hepimizin yuzunu guldursun..:))

Dualarimiz seninle canim.. hayirlisiyla al bebegini kucagina insallah..:))

Veeeee 3.tüp denemem cumartesi daktırımın beni çağırmasıyla start veriyor

Hayirli olsuuuunnn ve insallah bu son olsn... Insallah guzell sounclar seni bekliyor... Inaniyorummmm

Hayirlisiyla iyi sonuclar almani yurekten dilerim canim..:))

Hersey guzel olacak... Tedavin hayirli olsun canim benimmm..:))

maşallahh maşallaaaaaaahhh güzel güzel bebişler olur inşallaaahhh

inşallahhhhhhhhhh

yerim ben senin pon ponlarınıııı

Hayirli olsuuuunnn ve insallah bu son olsn... Insallah guzell sounclar seni bekliyor... Inaniyorummmm

inşallah öyle olur

bebek battaniyesi başladım geçen gün onu örüyom

ör yavrum ör , amaaa süper modeller var yanii. çabucak içine sarmaya bir melek Yarabbim ne olurrr arkadaşıma , bana ve dileyen herkeslere.
ben de oyalanmaya bi ip alsam bari canım sıkılıo , öle çok modelleri bilemem ama düzden bi bere öreyim bari kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…