Tüp Bebek Günlüğümüz !

ooh ne güzel ne renk örüyorsun dicektim ama sen ikiz yapıcam demiştinbende bugün temizlik yaptım sağdece bide sizin yazdıklarınızı okudum

iyimiiiiiş..örnekinden bakakta bizde örek

örnek hangisi biliyomusuunnnnn..
lotus83 arkadaşımızın öykü bebeğine ördüğü battaniyenin aynısı olacak...

evet canım süpper modeller var ama ben kolaya kaçıp modeli ipinde olan bir battaniye başladım...
alizenin marifetli ipleri var çok güzel ondan dümdüz örüyosun..

ooh ne güzel ne renk örüyorsun dicektim ama sen ikiz yapıcam demiştinbende bugün temizlik yaptım sağdece bide sizin yazdıklarınızı okudum

ikiz yapcan eveettttt...
bu battaniyenin renkleri sarı beyaz mavi olcak

Canıımmmm cumartesi hulusinin yanına gidiyorum tedaviye başlıyorum biliyomusunnnn

örnek hangisi biliyomusuunnnnn..
lotus83 arkadaşımızın öykü bebeğine ördüğü battaniyenin aynısı olacak...

bu battaniyenin renkleri sarı beyaz mavi olcak

aaa o mor lila beyz olanmııııııı
çok güzel o be kuzum..
ne ara aldın ipi..daha bu gün karar verdin tüpe

aaa o mor lila beyz olanmııııııı
çok güzel o be kuzum..
ne ara aldın ipi..daha bu gün karar verdin tüpe

evet oooooo işte...
işin aslı şuuuuu..
13 aralık sabahı uyandığımda rüya da görmemişken bi de tedaviye başlama isteğiyle uyandım şaka gibi ama öyle...
sonra anneme gittim ve o gün ipleri almıştım işte...
2 gün oldu başlayalı...

okudun mu cnm gulden bebelerine sari mavi fenerli battaniye oruyomus

o sarı lacivert canım mavi başka lacivert başka bi renk

anaammmm sende lacivertle maviyi karıştıranlardansın demek renk körü benim arkadaşlarımmmm
ama renkler nasıl güzel biliyomusunnn uçuk sarı ve mavi beyaz uçuk beyaz olamayacağından sadece iki renk uçuk

Ya kizlar ben hamile kalirsam her gun yasin okuyacam demistim mslum kanamalarim kalkma yasagim yapamadi ilk zamanlar ne guzel okuyodum kac gundur okuyamadim ama icim icimi yiyo anneme dedim o okuyo her gun ama ben cok rahstsizim napabilirim sizce....

Ya kizlar ben hamile kalirsam her gun yasin okuyacam demistim mslum kanamalarim kalkma yasagim yapamadi ilk zamanlar ne guzel okuyodum kac gundur okuyamadim ama icim icimi yiyo anneme dedim o okuyo her gun ama ben cok rahstsizim napabilirim sizce....

hııımmmmm güzel soru ama sonuçta elinde olan bir durum değil bu ve yinede senin adına okunuyor bence için rahat olmalı sen müsait olunca zaten okumaya devam edeceksin kuzum

canım okudum
inanki oku okumaz da bir güzel dua edip sana gönderdimmmmmmmm
inşallahhhhh çok güzel sonuçlanacak
hayırlısı olsun canımmmmmmm

canıımmmm çok teşekkürler Allahrazı olsun ne mutlu bana hamile duası aldım inşallah kabul eder Rabbim benimde ikizlerim olur

hııımmmmm güzel soru ama sonuçta elinde olan bir durum değil bu ve yinede senin adına okunuyor bence için rahat olmalı sen müsait olunca zaten okumaya devam edeceksin kuzum

Evet cnm ama cok tedirgim icimi kemiriyo.... canim renkler cok guzel senin ikizlerden biri erkek olucak herhalde hazirlamissin kendini icine dogdu galiba cnm temiz kalplisin sen malum olmustur canim sana....

nedenki güldenim çok güzel bir dua dinlemenizi isterdim

bugün pc im takılıyooo kaç kez müzik dinlemeye kalkıştım olmadı pc yi açıp kapatmak zorunda kalıyorum ekran donuyooo o nedenle şimdi açmayı denemiyorum bile çünkü takılırsa kk danda çıkmış pc yi kapatmış olcam kapatıncada daha açmam ekşına giderim o nedenle

Kizlar iyi geceler benim gozler kapaniyo bide telden yaziyom harfleri goremiyom rabbim hepinizi nu gece hamile yapsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…