Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canım bir kaçgündür böyle bi hüzün var içimde depresyonamı girdim ne yav

kusurda nedemek canım dedimya ben biraz kötüyüm niye böyleyim bilmiyorum herşeye ağlayasım var kendimi tanıyamıyorum artık

depresyon mu dedin benim diğer adım o arada bir girip çıkıyoruz topikçee..bacımm ben bazen öle kötüyüm ki kocam tahammül edemeyip suratımı çekemeyip evden kaçıyor..ki bana deli divane düşkündür kendisi bana o derece çekilmez hallerimi biliyorumm...ama normal bunlar gelip geçiyor normale günlük hayatımıza dönüyoruz bir şekilde ağlamak istyorsan ağla rahatla deşarj ol vallaa tutma içinde birikmesinn..ben saatlerce ağlaya zırlaya günümü geçirdiğimi bilirim daha dün o moddaydımm..bugün başka moddayımm delimiyim neyim sıyırmak üzeryim ...belki de sadece insanım omzumdaki yükü bazen taşıyamıyor indirip dinleniyorum kimbilir..

kızlar cuma günü kan tahlili vermiştik hamilelik için beta da baktırmıştık değer >15000.00
allah size daha yükseklerini göstersin inşallahhh
hep dualarımdasınız....

maaşallah canımmmmm çok güzell değer
kese falan görmedin mi canım sen kalp atışları başlamıştır artık

hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah ankarada nerde olacaksın tedavini
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla rabbim yardımcın olsun inşallahhh

Teşekkür ederim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin. Canım ben kendimi hazır hissetmekten ziyade eşim görevde yükseldiği için türkiyenin herhangi bir yerine gidebilir onun için bir an önce halletmemiz lazım. Benim doktorum hakan şatıroğlu bakalım ne olacak ne bitecek yaşayıp göreceğiz...

öncelikle hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ya ALLAH deyip başla canım

Hoşbulduk canım Hepimizin yüzü gülsün inş Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Dediğin gibi ya Allah deyip başlıyorum nasipse şimdi gelsin kırmızılar diye gün sayıyorum hay Allahım ya içim kıpır kıpır sanki ocak sonu hamile müjdesi alacakmışım gibi heyecanlıyım

ne güzel canım ya bende o günleri görsem allah ın izniyle......sağlıkla al cadı kucağına

görürsün canımmm hiç endişelenme bende diyordum acaba bu zamana gelir miyim diye çok şükür rabbime son günlere geldik sende gelirsin bu günlerin keyfini çıkar sonra benim gibi kavga edersin sende sığamazsınız bir bedene

yok canım gördük duyduk çok şükür.....
ama daha önce bu kadar yüksek değer görmemiştim

aman iyi maaşallahhhh
ben son haftalarda pek giremedim maalesef o yüzden uzak kaldım kim nerde ne durumda kaçırdıklarım oldu maalesef
yetişmeye çalışıyorum

hs kliniktesin yaniii
hadi hayırlı olsun tedavin inşallah sonu bol bebişli olsun
inşallah gittiğiniz yere bebeğiniz kucağınızda gidersiniz

sorma canım benim eşimde bana çok düşkün birazda ona üzülüyorum adam hırpalanıyor suratımı asıyorum konuşmuyorum hele dün gel çıkalım diyo yok yemeğe gidelim yok alışveriş yapalım yok yokta yok oda sus pus oturdu bütün gün dışarıda çıkmaz bensiz öyle işte üzülmesin diye pek konuşmuyorum çünkü konuşurken ağlıyorumoda kendini suçluyor benim yüzümden böyle oluyor diye onun için konuşmuyorum çünkü eşimi çok seviyorum nediyim inşallah bugünler bir an önce geçer hepimiz anne oluruz

canım benim tedavi gördüğüm merkez 2.5 saat mesafede o yüzden orda yaptıramıyorum
en yakın olsun çabuk olsun istiyorum
şimdi bi tane özel buldum orda yaptırcam hadi haırlısı

aman iyi maaşallahhhh
ben son haftalarda pek giremedim maalesef o yüzden uzak kaldım kim nerde ne durumda kaçırdıklarım oldu maalesef
yetişmeye çalışıyorum
eeee senin azalmış tatlım girememen normal dimi ya
ne güzel endişelerim var canım ya son bebeğim 9 haftalıkken öldü maalesef düşünmemeye çalışıyorum ama yinede hep aklımın bi köşesinde:18::18::18::18:
allah emanet canım rabbim korusun bebişlerimizi

kızlar merhaba ....salı günü transferim vardı. bebişlerim benimle inşallah...24ün test günüm ama ben 23ünde yapmayı düşünüyorum...o günden beri yatıyorum ve ilk defa yazıyorum ...gaz problemim var cumartesi jeli sıktıktan 1-2 saat sonra pembe pembe kalıntılar geldi neden bilmiyorum belki tutunuyolar bebişlerim diye düşündüm.... ama olmadı sonra...karnım şişmi yoksa kilo mu aldım yatmaktan bilmiyorum. akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum o kadar...dua edin benim için..

kızlar cuma günü kan tahlili vermiştik hamilelik için beta da baktırmıştık değer >15000.00
allah size daha yükseklerini göstersin inşallahhh
hep dualarımdasınız....

maşallahhhhhhh darısı bize olsun inşallah o neder oooooooo

oturtacaklar canım sen hiç merak etme
ikisi birden olunca koca göbeğin olacak normalden daha büyük daha çok kilo alacaksın

bende kızımı alıp gülden teyzesine gezmeye gidecez

şimdi 50 kiloyum çok alsamda sanırım 60 civarı olurum kilo almaya müsait değilim normalde benim totom büyür
tabii gelceksiniz kızınla bana

saol canım inşallah kutlama yapacağımız günüde görürüz ama daha önemlisi gebelik sağlıklı olsun ve doğurabileyim zira iki kez kutlama yapıldı sonuç olumsuz oldu..

Hoşbulduk. Ben hakan şatıroğluna gidiyorum yumurta takibi ve aşılamalarım orada oldu tüp bebeğe de orada devam etmeye karar verdik. sen hangi merkeze gidiyorsun canım

bu topikte Başkent Üniversitesi Prof.Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu hastası çok canım bende ona gidiyorum..
ikinci tüp tedavimde onunla oldu kimyasal gebelikle sonuçlandı 3.de onunla olacak cumartesi randevum var...

Balım dalim çiçeğim ani kararla tedaviye basliyormussun hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin bol bol bebisli olsun Allah seni ikiz anası eylesin insallah yeni yılda gobisin dolsun insallah halaylar çekek burda insallah

her seferinde oyle olacak diye bişey yok canım ya düşünüp kendini de bebeğini de üzme bence bu sefer önlenmleri alınmıştır inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine

inşallah seni hiç bırakmazlar canım sımsıkı tutunurlar sana
çok yatmana gerek yok canım bence gerçi kendini nasıl rahat hissedeceksen ole davran ama uzun süre yatman kan dolaşımını etkileyeceği için ve rahime kan akışının rahat olması için hareket gerekiyor evin içinde kısa yürüyüşler yapabilirsin dışarı çıkmasan bile

her seferinde oyle olacak diye bişey yok canım ya düşünüp kendini de bebeğini de üzme bence bu sefer önlenmleri alınmıştır inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine
evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama maalesef şeytanda bi taraftan hep dürtüyo
doktorum elinden geleni yaptı transferden önce %70 şanş vermişti çok şükür oldu tüm tedaviler uygulandı geresi allah a kaldı sende dua et tatlım hepimiz için...

hiç belli olmuyor canım bu kilo işleri
bende kendime 20 kilo alırım demiştim çünkü yemeği çok seviyorum
ama ben 9 kilo aldım şimdiye kadar 2 kilo da doğuma kadar alsam tamamdır bu iş
sende gebelik tam tersi yapıyormuş koca göbekli koca poponla gezersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…