yok canım bir kaçgündür böyle bi hüzün var içimde depresyonamı girdim ne yav
kusurda nedemek canım dedimya ben biraz kötüyüm niye böyleyim bilmiyorum herşeye ağlayasım var kendimi tanıyamıyorum artık
kızlar cuma günü kan tahlili vermiştik hamilelik için beta da baktırmıştık değer >15000.00
allah size daha yükseklerini göstersin inşallahhh
hep dualarımdasınız....
ne güzel canım ya bende o günleri görsem allah ın izniyle.oturtacaklar canım sen hiç merak etme
ikisi birden olunca koca göbeğin olacak normalden daha büyük daha çok kilo alacaksın
bende kızımı alıp gülden teyzesine gezmeye gidecez
yok canım gördük duyduk çok şükür.....maaşallah canımmmmm çok güzell değer
kese falan görmedin mi canım sen kalp atışları başlamıştır artık
hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah ankarada nerde olacaksın tedavini
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla rabbim yardımcın olsun inşallahhh
öncelikle hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ya ALLAH deyip başla canım
ne güzel canım ya bende o günleri görsem allah ın izniyle......sağlıkla al cadı kucağına
yok canım gördük duyduk çok şükür.....
ama daha önce bu kadar yüksek değer görmemiştim
Teşekkür ederim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin. Canım ben kendimi hazır hissetmekten ziyade eşim görevde yükseldiği için türkiyenin herhangi bir yerine gidebilir onun için bir an önce halletmemiz lazım. Benim doktorum hakan şatıroğlu bakalım ne olacak ne bitecek yaşayıp göreceğiz...
Hoşbulduk canım Hepimizin yüzü gülsün inş Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Dediğin gibi ya Allah deyip başlıyorum nasipse şimdi gelsin kırmızılar diye gün sayıyorum hay Allahım ya içim kıpır kıpır sanki ocak sonu hamile müjdesi alacakmışım gibi heyecanlıyım
merhaba hoşgeldin
Bende Ankara dayım nerde başlıyorsun tedavine
depresyon mu dedin benim diğer adım o arada bir girip çıkıyoruz topikçee..bacımm ben bazen öle kötüyüm ki kocam tahammül edemeyip suratımı çekemeyip evden kaçıyor..ki bana deli divane düşkündür kendisi bana o derece çekilmez hallerimi biliyorumm...ama normal bunlar gelip geçiyor normale günlük hayatımıza dönüyoruz bir şekilde ağlamak istyorsan ağla rahatla deşarj ol vallaa tutma içinde birikmesinn..ben saatlerce ağlaya zırlaya günümü geçirdiğimi bilirim daha dün o moddaydımm..bugün başka moddayımm delimiyim neyimsıyırmak üzeryim ...belki de sadece insanım omzumdaki yükü bazen taşıyamıyor indirip dinleniyorum kimbilir..
vayy vayyy vayy ışlık hızıyla tedavi kararı ddiye buna denir herhaldee...
çocuğu sevdiğin adamla yapmak lazımm.:13::13:.ben de seviyom daktırımı ama arada bir frekanslarımız tutmii....kız hesaplarsak 2013 ilk ayında hamiş olacaksın inşaallah bakalım nasıl bişi gelecek....... ben heyecanlandım şimdiii inşaallah üçer beşer hamiş olacakasınız önümüzdeki aylarda bebeemm.... öremeye başlamak lazım hemen malum bi sürü bebiş gelecek jülii bebekim de niyetlendi tedaviyee
tatlımm buyuk gün gelmiş sonundaa inşaallah pozitif haberlerini alırız...
nerdeki devlet hastanesi bu hayatım istanbuldaysan sıkıntı çıkabilir ben devlet hastanesine gittim yaptıramadım testi uyuzlarr sıra lacakmışım da yok neymiş de kadın doğumdan randevu almalıymışım ordan da laboratuar sırasııı......neyse naçizane tavsiyem daralmayacağın bir hastanede yaptır ilk testini
görürsün canımmm hiç endişelenme bende diyordum acaba bu zamana gelir miyim diye çok şükür rabbime son günlere geldik sende gelirsin bu günlerin keyfini çıkar sonra benim gibi kavga edersin sende sığamazsınız bir bedene
eeee senin azalmış tatlım girememen normal dimi yaaman iyi maaşallahhhh
ben son haftalarda pek giremedim maalesef o yüzden uzak kaldım kim nerde ne durumda kaçırdıklarım oldu maalesef
yetişmeye çalışıyorum
kızlar cuma günü kan tahlili vermiştik hamilelik için beta da baktırmıştık değer >15000.00
allah size daha yükseklerini göstersin inşallahhh
hep dualarımdasınız....
oturtacaklar canım sen hiç merak etme
ikisi birden olunca koca göbeğin olacak normalden daha büyük daha çok kilo alacaksın
bende kızımı alıp gülden teyzesine gezmeye gidecez
tedavin hayırlı olsun.inşallah son denemen olsun.rabbim sağlıcakla kucağımızı doldursun.çok sevindim.inşallah önümüzdeki ay senin güzel haberin için kutlama yapıp havai fişek atıcaz topikte :)seni böyle görcez Allahın izniyle.işte aynen böyle olacaksın
Hoşbulduk. Ben hakan şatıroğluna gidiyorum yumurta takibi ve aşılamalarım orada oldu tüp bebeğe de orada devam etmeye karar verdik. sen hangi merkeze gidiyorsun canım
her seferinde oyle olacak diye bişey yok canım ya düşünüp kendini de bebeğini de üzme bence bu sefer önlenmleri alınmıştır inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğineeeee senin azalmış tatlım girememen normal dimi ya
ne güzel endişelerim var canım ya son bebeğim 9 haftalıkken öldü maalesef düşünmemeye çalışıyorum ama yinede hep aklımın bi köşesinde:18::18::18::18:
allah emanet canım rabbim korusun bebişlerimizi
kızlar merhaba ....salı günü transferim vardı. bebişlerim benimle inşallah...24ün test günüm ama ben 23ünde yapmayı düşünüyorum...o günden beri yatıyorum ve ilk defa yazıyorum ...gaz problemim var cumartesi jeli sıktıktan 1-2 saat sonra pembe pembe kalıntılar geldi neden bilmiyorum belki tutunuyolar bebişlerim diye düşündüm.... ama olmadı sonra...karnım şişmi yoksa kilo mu aldım yatmaktan bilmiyorum. akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum o kadar...dua edin benim için..
evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama maalesef şeytanda bi taraftan hep dürtüyoher seferinde oyle olacak diye bişey yok canım ya düşünüp kendini de bebeğini de üzme bence bu sefer önlenmleri alınmıştır inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine
maşallahhhhhhh darısı bize olsun inşallah o neder oooooooo
şimdi 50 kiloyum çok alsamda sanırım 60 civarı olurum kilo almaya müsait değilim normalde benim totom büyür
tabii gelceksiniz kızınla bana
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?