Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlar tedaviye başladım...3.deneme inş.güzel haberler vermek nasip olur...iğnelere bugün başlayacağım(2 toz +1 su menogon)...gürgan klinikte tedavi görüyorum...hayırlısı inş.dualarını bekliyorum

egunal cnm tedavin hayırlı olsun inş sonu bebişli olur

saol canım

bende seni merak ettim amaaaaa....
demek oldun transferini...
sımsıkı tutunsunlar bırakmasınlar hiç annesini...
sürekli yatma tabii evde abartmadan işlerini yap yemek derleme toparlamadan bahsediyorum ötesi yasak...
şişkinlik olur ama nefes darlığı yaşarsan mutlaka doktorunla görüş..

canım benim gamzeli güzelim çok teşekkür ediyorum ve Aminnnn diyorum...
ikiz istiyorum bende inşallah bi kerede iki tane pırtlatırım

hiç etmezmiyim canımmm
insan her ne kadar düşünmemeye çalışsa da olmuyor canım
ama biraz geçsin büyüdükçe kendini daha rahat hissedeceksin

Hayırlı olsun inşallah...
Son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun...
Ankaradasın o zaman sende

kızlar akşam konuşuyoduk çocuğa dicez diye seni biz zevkle yapmadık.... nasıl ama...
ben çok beğendim labaratuarda yaptık diye

Son düzenleme:
hatunlar ben çıkıyorum
babam gözünden ameliyatı olmuş eve geliyormuş
gene görüşmek dileği ileeeeee
inşallah bu kadar ara vermeden gelebilirim yanınıza

kızlar yaa ben cuma transferim oldu ya 2 saat hastanede yattım sonra eve geldim evde yattım bi tuvalete kalktım c.tesi pazar dinlendim ama sürekli yatmadım uzun oturdum öyle e bugünde iş başı yaptım işim ağar değil masa başı ... bana doktorum günlük hayatına devam et dedi diye birazda içim rahat ama duyuyorum test gününne kadar sürekli yatanlar var hangisi doğruu acabaaa:26:

İnsallah pirtlatirsin Uyyyyy benim kırmızılarda teşrif etti bende bi horon testi yaptirsammi acaba?

kızlar kafama takıldı...gonal f ile menogon arasında fark nedir? ilk tedavide gonal f kullnmıştım şimdi menogon verdi forumlarda okudum kafam karıştı...benim yumurta problemim yok...menogon yumurta rezervi düşük olanlara veriliyor vs deniliyor...bilen biri bana lütfen farkını anlatabilirmi?

Hay Allah hiç gulecem yoktu kız deme öyle yazık bebisine psikolojisi bozulur Allah korusun

Dahasida var canim ask cocugu degilsin gibi:))) aman canim iste oyle guluyoz esimle aslinda onlar kadar istenen zahmetli melekler var ki herseyimizi koyduk bu yola saglikla alalim kucagimizada bak neler yapicaz biz ona o kadar bekletti bizi diye:)))

Alla allaaa ben hem menegon hem gonal f kullandım hatta 4. günden sonra bide ilave cetrodite kullandım 3 iğne oluyodum... benim rezervlerim düşüktü

kızlar akşam konuşuyoduk çocuğa dicez diye seni biz zevkle yapmadık.... nasıl ama...
ben çok beğendim labaratuarda yaptık diye

Dahasida var canim ask cocugu degilsin gibi:))) aman canim iste oyle guluyoz esimle aslinda onlar kadar istenen zahmetli melekler var ki herseyimizi koyduk bu yola saglikla alalim kucagimizada bak neler yapicaz biz ona o kadar bekletti bizi diye:)))

Doğru diyon cooook bekletiyorlar ......

ayyyy çok sevindim ne güzel şeyler ya nasıl heyecanlandım.Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bende o günleri görürüm yavrumu kucağıma alırım.Nerde yaptırdınız tedavinizi.

menogon çok ağrıtıyormu? ayrıca üniversite hastanesi acilde iğne vurmaya para alıyormlarmı?

ben önce 3toz 1su başladım sonra 4 toz 2suya çıkarttılar... biraz farklı bi ilaç yanii benkiii hiç nazlanmam acıya çok dayanıklıyımdır yatarken falan işte o gün hangi tarftan iğne olduysam o tarafın üstüne yatamıyodum ama normal ayaktayken falan gündüz çok etkilemiyordu,

enjeksiyonu özel poliklinikler bile ücretsiz yapıyor sana iğnesini aldırıyolar bi tek canım

bende diyorumkii çok steril bi bebek olcak el deymeden üretim

selam şekerler.
boya işleri bitti çok şükür.
bugün de temizlik yapıldı.
her yer dip bucak temizlendi.

Güldeeeen tedaviye başlıyomuşsun çoook sevindim,hayırlısı olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…