egunal cnm tedavin hayırlı olsun inş sonu bebişli olur
kızlar merhaba ....salı günü transferim vardı. bebişlerim benimle inşallah...24ün test günüm ama ben 23ünde yapmayı düşünüyorum...o günden beri yatıyorum ve ilk defa yazıyorum ...gaz problemim var cumartesi jeli sıktıktan 1-2 saat sonra pembe pembe kalıntılar geldi neden bilmiyorum belki tutunuyolar bebişlerim diye düşündüm.... ama olmadı sonra...karnım şişmi yoksa kilo mu aldım yatmaktan bilmiyorum. akşama kadar yatıyorum arada kalkıyorum o kadar...dua edin benim için..
Balım dalim çiçeğim ani kararla tedaviye basliyormussun hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin bol bolbebisli olsun Allah seni ikiz anası eylesin insallah yeni yılda gobisin dolsun insallah halaylar çekek burda insallah
evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama maalesef şeytanda bi taraftan hep dürtüyo
doktorum elinden geleni yaptı transferden önce %70 şanş vermişti çok şükür oldu tüm tedaviler uygulandı geresi allah a kaldı sende dua et tatlım hepimiz için...
Arkadaşlar tedaviye başladım...3.deneme inş.güzel haberler vermek nasip olur...iğnelere bugün başlayacağım(2 toz +1 su menogon)...gürgan klinikte tedavi görüyorum...hayırlısı inş.dualarını bekliyorum
hatunlar ben çıkıyorum
babam gözünden ameliyatı olmuş eve geliyormuş
gene görüşmek dileği ileeeeee
inşallah bu kadar ara vermeden gelebilirim yanınıza
İnsallah pirtlatirsinsaol canım
bende seni merak ettim amaaaaa....
demek oldun transferini...
sımsıkı tutunsunlar bırakmasınlar hiç annesini...
sürekli yatma tabii evde abartmadan işlerini yap yemek derleme toparlamadan bahsediyorum ötesi yasak...
şişkinlik olur ama nefes darlığı yaşarsan mutlaka doktorunla görüş..
canım benim gamzeli güzelim çok teşekkür ediyorum ve Aminnnn diyorum...
ikiz istiyorum bende inşallah bi kerede iki tane pırtlatırım
kızlar akşam konuşuyoduk çocuğa dicez diye seni biz zevkle yapmadık.... nasıl ama...
ben çok beğendim labaratuarda yaptık diye
Hay Allah hiç gulecem yoktukız deme öyle yazık bebisine psikolojisi bozulur Allah korusun
kızlar kafama takıldı...gonal f ile menogon arasında fark nedir? ilk tedavide gonal f kullnmıştım şimdi menogon verdi forumlarda okudum kafam karıştı...benim yumurta problemim yok...menogon yumurta rezervi düşük olanlara veriliyor vs deniliyor...bilen biri bana lütfen farkını anlatabilirmi?
kızlar akşam konuşuyoduk çocuğa dicez diye seni biz zevkle yapmadık.... nasıl ama...
ben çok beğendim labaratuarda yaptık diye
Dahasida var canim ask cocugu degilsin gibi:))) aman canim iste oyle guluyoz esimle aslinda onlar kadar istenen zahmetli melekler var ki herseyimizi koyduk bu yola saglikla alalim kucagimizada bak neler yapicaz biz ona o kadar bekletti bizi diye:)))
Alla allaaa ben hem menegon hem gonal f kullandım hatta 4. günden sonra bide ilave cetrodite kullandım 3 iğne oluyodum... benim rezervlerim düşüktü
görürsün canımmm hiç endişelenme bende diyordum acaba bu zamana gelir miyim diye çok şükür rabbime son günlere geldik sende gelirsin bu günlerin keyfini çıkar sonra benim gibi kavga edersin sende sığamazsınız bir bedene
menogon çok ağrıtıyormu? ayrıca üniversite hastanesi acilde iğne vurmaya para alıyormlarmı?
Dahasida var canim ask cocugu degilsin gibi:))) aman canim iste oyle guluyoz esimle aslinda onlar kadar istenen zahmetli melekler var ki herseyimizi koyduk bu yola saglikla alalim kucagimizada bak neler yapicaz biz ona o kadar bekletti bizi diye:)))
bende diyorumkii çok steril bi bebek olcak el deymeden üretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?