hemde nasıl heyecanmerak ediyom ne kadar büyümüş diye artık fasülye olmuştur....insan özlüyo canım değişik bişiii bi daha ki ay sende yaşıycan aynı şeyleri inşallah...
aminnn canım beniminşallah darısı başına hemd bu ay
ama ama ben zaten olumlu düşünüyom kuzum...
rahim filmi için belki gecikir bir ay tedavim diye yazdım 9ay e hani demiş ya ne zaman başlıyon diye bende
daktırın dediğini dedim bir ihtimal rahim filminden gecikebilir dediydimdi...
geçmişi düşünsem yine oturur bişi yapmam
kaç aydır o yüzden yapamadım işte...
merak etmezmi insan ben hergün görmek isterim valla...
bi dahaki aya bende yaşayacam evettttt
iğnelerimin 3.günü...umarım herşey güzel olur..inş.
günaydınlaaarrrr...
Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallaaaaaahhhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hıııı bende geçmişi düşünüp korktuğunu sanmıştım yanlış anlamışım kusura bakma canım ama ilk defa yanlış anladığıma sevindim çünkü benim arkadaşıma hep pozitif olmak yakışır
gülden sana bişey soracam ankarada centrum tüp bebek merkezi varmış hiç duydunmu Prof.Dr.Recai Pabuçcu nun başkanlığında bi ekip miş 12 yıldır hizmet veriyomuş
günaydınlaaarrrr...
Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallaaaaaahhhhhh
evet biliyorum canım...
kendisiyle bizzat görüşmedim ama hep duydum iyi olarak..
ama efeylül ün kötü bir tecrübesi varmış onu anlatmış bir ara tavsiye etmiyordu kesinlikle o nedenle kendin için soruyorsan bi kere daha düşün derim...
benim daktırıma gelseneeee
Kızlar aslında topikteyim ama 2 dak. hareketsiz kalsam çıkmış gibi görünüyorum 2 gündür böyle oluyor anlamadım sebebini...
amin canım deryacım nasılsın moralin nasıl
iyiyim canımcımm...
iyi olmaya çalışyorum..
moralde bazen yüksek seyrediyo bazen diplerde ..
korlu telaş heyecan hepsi birarada..
sonu iyi olur inşallah..
canımm napıyosun??
keseyi gördünüzmü?
bebişi de gördün mü naptın??
günaydın kızlar....bol hamişli bi gün olsun inşallah...bugün bebişi görmeye gidicez..
bi sonraki tedaviyi düşünmek için o kadar erkenki ve hatta korkuyorum bile tedavi falan düşünmek dahi istemiyorum aslında ama yinede böyle çocuklarım olsun istiyorum yalvarıyorum Allahıma benimde böyle sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün çocuklarım olsun diye çünkü içimde bu hasret ateşi hep yanıyo bazende korkuyorumda ya olmazsa diye ne yaparız hiçbişey haşa isyan etmem ama Allahım nolur kaderimize hayırlısıyla sağlıkla evlat sahibi olmayı yaz bizi kimseye imrendirme nolur Allahım sen yardım et
Eki Görüntüle 581212 Eki Görüntüle 581213
kendim için soruyodum evet canım hıııım demek efeylülün kötü tecrübesi var
senin daktırın hangi hastanede :26::26::26::26::26::26::26:
beni unutmayı işaretledinmi hoş ben işaretlediğim halde banada oluyo aynısı kkda bi sorun var sanırım
bi sonraki tedaviyi düşünmek için o kadar erkenki ve hatta korkuyorum bile tedavi falan düşünmek dahi istemiyorum aslında ama yinede böyle çocuklarım olsun istiyorum yalvarıyorum Allahıma benimde böyle sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün çocuklarım olsun diye çünkü içimde bu hasret ateşi hep yanıyo bazende korkuyorumda ya olmazsa diye ne yaparız hiçbişey haşa isyan etmem ama Allahım nolur kaderimize hayırlısıyla sağlıkla evlat sahibi olmayı yaz bizi kimseye imrendirme nolur Allahım sen yardım et
Eki Görüntüle 581212 Eki Görüntüle 581213
cnm keseleri gördük :)
inşallah 29 aralıkta kalp atışlarını dinlicez..
sen ne yaptın?kese gördün mÜ?kalp atışları için ne zaman çağırdı?
Öncelikle negatif sonuç alanlara geçmiş olsun demek istiyorum Allah daha fazla bekletmeden en kısa zamanda doldursun kucaklarınızı inşallah..
Bize gelince yaklaşık bi ay önce kontrolde Dr bebeklerimin birinin kalbinde bi nokta ve bağırsaklarında da bişeyler görmüştü (o zamanda yazmıştım hatırlarsınız belki) bunların down sendromu belirtileri olabileceğinden amniyosentezden falan bahsetmişti ama ondan önce biraz bekleyelim belki kaybolur demişti geçtiğimiz Pazartesi kontrolümüz vardı çok şükür bagırsaklarındaki o şeyler kaybolmuş kalbindeki noktada önemli değilmiş her bebekte olabilen bişeymiş yani çok şükür amniyosenteze falan gerek kalmadan rahatladık bir aydır çok kötüydüm sık sık geldim okudum sizleri ama yazmak içimden gelmemişti..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın herşeyin hayırlısını versin..
Canm sende tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun kendini hazır hissederek başlamana çok sevindim sonuda güzel olur son tedavin olur inşallah
evet şekerim topiği sen açmışın
bende erken kalktım ama topiğe gelemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?