2 ocakta randevusu kuzum..
çok şükür canım çok sevindim...
eminim üzerinden büyük yük kalkmıştır kolaymı bir ay da yaşadıkların...
Allah evlatlarınla sınamasın bi daha...
bende cumartesi tedaviye başlıyorum daktırcımla görüştüm
canım bana hep alttan baktı doktorum bi geçen hafta üstten baktı ben her hafta gidicem tatlım kendi istediğim üzerine anlaştım doktorum istediğin zaman gel dedi sağolsunne güzeeeeeeeeeeel...inşallah darısı bize.gelince yaz karından mı baktı,alttan mı?bi sonraki randevuyu ne zamana verdi?falan filan herbişeyi yaz :)
evet canım Allahın izniyle başlıyorum cumartesi bi göstereyim takımı bakalım ne var ne yok
evet canm ben erken geldim girdim hemen sonrada sara geldi ben cıktım
ama şimdiii yine burdayım
Aynen canm nasıl rahatladım bi bilsen her uyandığımda yüreğimin üstünde öküz oturuyomuş gibi hissediyodum çok şükür kalktı artık :)
Kızlar tam sökülmesede nazlı adetim sonunda geldi bikaç güne gidicem inşallah doktora.
iyiki burdasıınnnnn
teşekkür ederim canm sizlerde iiki varsınız... ilk defa kendimi bi topiğğeadapte olmus gibi hissettim gerçi çoğunuzla tam tanısmadık ama olsun zamanla o da olur inanıyorum
egunal canım tedavin hayırlı olsun inşallh.Allah emeğini boşa çıkarmasın bnmki gibi ikiz olur inşALLAHHH.
teşekkür ederim canm hepimizin hakkında hayırlısı inş.
benim ilk tedavim.. ohss yüzünden transfer ertelendi öyle işte...
seninde bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş..
Canımm bu gardını düşürmesin sakın. ben Ekim ayında gittim doktora hadi hazırım transferi yapalımm dedim. Meğerse adetin 1. gününden itibaren bant kullanmam gerekiyormuş bu yüzden Kasım yapabiliri diyince dellendim ben. Niye daha önce söylemedin diye? Çıkıp söylene söylene eczaneye gittim ilaçları almaya. Artık dırdırıma dayanamayan eczacı dedi ki " sıkma canını herşeyde bir hayır vardır ". Bir durdum cevap bile veremedim.. Dank etti desem yeridir. Kasım daki transferimden de olumlu sonuç aldım. Gerçekten herşeyde bir hayır oluyor. O yüzden bu durumun sana sıkıntı yaratmasın belki beklemek şansını arttıracak. Güzel temennilerin için teşekkür ederim. Bak görürsün aynı temennileri de ben sana dile getireceğim. Bana da mutlaka haber ver lütfen.. Bol bol dua edeceğim senin için de..
bilmemmi göğşen beyi...
ama benim daktırım hulusi hoca..
gerçi opu ve transferimde olamadı şehir dışında olduğu zamanlara dek geldi göğşen bey yaptı hem opumu
hem transferimi...hepsini severim kerataların
nasıl bi anın var acaba merakımı cezbetti doğrusu...
canım battaniyeyinin modeli diye bişi yok bu ipi düz örüp gidiyosun model ipin kendisinde..
fotosunu bir arkadaşımızın bebeğinin üzerinde olduğundan burdan açıktan yayınlayamıyorum...
e o zaman yat gitsin amaannnn boşver beeee sefan olsun bebemmmm
çok sevindim evet biliyorum yeteeer dek gelmiştim bi kaç kez çok güzel bir haber bu ben o yüzden sana düşük değer çıkınca umutsuz olma demiştim bi kaç örnek biliyorum ben böyle çünkü..
evet canım bilgilerini ver ekleyim ilk fırsatta...
yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
ye beni
heeee ben yanlış anlamışım ne biliiimmmm kızımmmmm açmaktan çekiniyon sandım tamam ön tarafı habire açıyozda arka tarafı açmıyoz teknik olaraktan orası bi işe yaramıyoooyüzüstü yatsanda bişi olmaz çünkü saatlerce yatmayacan ezmezsin bebeleri merak etme
benim sonuç negatif yıkıldık resmen RABBİM sabır versin
nasıl gidio kuzum battaniye..
bende pek sevdimonu yaaaa...
bende mi örsem ne
Çok merak ettim şu modeli. Var mı resmi :)
merhaba arkadaşlar.
bana da 14 aralıkda tüp bebek transfer edildi.yaşımdan dolayı tek embriyo sadece koyuldu.
26 aralığı bekliyorum test için. Rabbim kimsenin çabalarını boş bırakmasın.benimde ilk tüp denemem.inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırım bende.
Bende ilk tüp bebek tedavimden negatifimi gecen hafta aldım.Anca toparlandım şimdi yine araştırmaya başladım sorunumuz sayı ve morfoloji ( sayı 17 milyon morfoloji %1) yaşım 27 sizce umut varmı kızlar artık aglamaktan yoruldum.Benim gibi olup başaran vardır umarım aranızda
Öncelikle negatif sonuç alanlara geçmiş olsun demek istiyorum Allah daha fazla bekletmeden en kısa zamanda doldursun kucaklarınızı inşallah..
Bize gelince yaklaşık bi ay önce kontrolde Dr bebeklerimin birinin kalbinde bi nokta ve bağırsaklarında da bişeyler görmüştü (o zamanda yazmıştım hatırlarsınız belki) bunların down sendromu belirtileri olabileceğinden amniyosentezden falan bahsetmişti ama ondan önce biraz bekleyelim belki kaybolur demişti geçtiğimiz Pazartesi kontrolümüz vardı çok şükür bagırsaklarındaki o şeyler kaybolmuş kalbindeki noktada önemli değilmiş her bebekte olabilen bişeymiş yani çok şükür amniyosenteze falan gerek kalmadan rahatladık bir aydır çok kötüydüm sık sık geldim okudum sizleri ama yazmak içimden gelmemişti..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın herşeyin hayırlısını versin..
Canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabrını artırsın..
Bebek hasretini o kadar güzel dile getiriyosun ki Rabbim duysun bu güzel duaları inşallah
Başkent üniversitesi hastanesi Prof.Dr.Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU olur kendileri şiddetle tavsiye ediyorum...
bende de işaretli ama oluyooooo...
ama çok güseelllll bu melekler Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım Rabbim hepimize nasip etsin bu güzelliklerden..
inş. canım rabbim gönlüne göre versin..
canm ben basarı diyemicem ama bizimde sorunumuz aynı sayılır eşimin sayı az morfoloji bozuk hareketlilik azz bende de pko var bizde ilk dememmizi yaptık ohss gelişince transfer olmadı bu senin umarım ilk ve son negatifin olur....
canm inş. saglıcakla alırsın bebişlerini dogumunda kolay olur inş. takma bunları kafana bide bişey dicem tüp bebek olanları illa sezeryanmı yapıyolar..
Arkadaşlaaar dünde sormuştum Arada kaynadı galibaBiz şimdik bebişlerin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıcaz? Birde mide bulantıları ne zaman başlar benimin fena midem?
merhaba arkadaşlar.
bana da 14 aralıkda tüp bebek transfer edildi.yaşımdan dolayı tek embriyo sadece koyuldu.
26 aralığı bekliyorum test için. Rabbim kimsenin çabalarını boş bırakmasın.benimde ilk tüp denemem.inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?