Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aynen canm nasıl rahatladım bi bilsen her uyandığımda yüreğimin üstünde öküz oturuyomuş gibi hissediyodum çok şükür kalktı artık :)

ne güzeeeeeeeeeeel...inşallah darısı bize.gelince yaz karından mı baktı,alttan mı?bi sonraki randevuyu ne zamana verdi?falan filan herbişeyi yaz :)
canım bana hep alttan baktı doktorum bi geçen hafta üstten baktı ben her hafta gidicem tatlım kendi istediğim üzerine anlaştım doktorum istediğin zaman gel dedi sağolsun şimdi gidiyorum 2 3 saate evde olur yazarım herşeyi

evet canm ben erken geldim girdim hemen sonrada sara geldi ben cıktım
ama şimdiii yine burdayım

iyiki burdasıınnnnn

Aynen canm nasıl rahatladım bi bilsen her uyandığımda yüreğimin üstünde öküz oturuyomuş gibi hissediyodum çok şükür kalktı artık :)

bundan sonra keyfini çıkar hamileliğinin yok ohss yok bebeğindeki hastalık vs.. derken bi kendine gelemedin bundan sonra herşey çok güzel olacak..

Kızlar tam sökülmesede nazlı adetim sonunda geldi bikaç güne gidicem inşallah doktora.

süppperrrrrr
çok sevindim canım..

Merhabalar ben yeni üyeyim:) Hemen derdimi anlatıyım ki derman bulayım umuduyla üye oldum. 4 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. İkimizde de problem var.(ikimiz de soğan kürü& keçiboynuzu kürüyle tanıştık) Bende 3.5-4 cm çikolata kisti var malesef. doktor; durumunuz çok kritik aşılama bile olmaz size hemen tüp bebek denemeliyiz dedi. Tüp bebekten önce istersen aspirasyon (İğneyle kisti çekme işlemi) deneyelim ya da laparoskopi yapalım dedi. Şimdi size sormak istiyorum tüp bebek denemelerinden önce bu aspirasyon işlemini yaptıran var mı? Tehlikeli olabileceğini ve artık bu işlerin iyice ticarete döküldüğünü düşünüyorum:S yumurtalıklara zarar verebilir gibi geliyo...ama faydalı olacaksa herşeye katlanıcaz tabi napalım

msjıma cevap gelmedi tekrar yazıyım dedim. bu işlemi yaptıran ya da duyan biri varsa lütfen yardımcı olur musunuz? bide tüp bebek uygulamasını ankara da yaptıran arkadaş varsa onunla da konuşmak isterim

Hadi beni de ekleyin o zaman.. 30 yaşındayım, 2 kere denedim, Florance Nightingale Gayrettepe şubesi, sebebi eşimde sperm hareket yavaşlığı var, ikiz bebeklere 7 haftalık hamile :)

benim sonuç negatif yıkıldık resmen RABBİM sabır versin

canım neler hissettiğini biliyorum, hepimiz aynı duyguları yaşadı. Ama bu seni yıldırmasın daha çok hırslandırsın lütfen. Hayata zıt gitmezsen sahip olamıyorsun birşeye ben bunu öğrendim. İlk denemen miydi?

merhaba arkadaşlar.
bana da 14 aralıkda tüp bebek transfer edildi.yaşımdan dolayı tek embriyo sadece koyuldu.
26 aralığı bekliyorum test için. Rabbim kimsenin çabalarını boş bırakmasın.benimde ilk tüp denemem.inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırım bende.

Bende ilk tüp bebek tedavimden negatifimi gecen hafta aldım.Anca toparlandım şimdi yine araştırmaya başladım sorunumuz sayı ve morfoloji ( sayı 17 milyon morfoloji %1) yaşım 27 sizce umut varmı kızlar artık aglamaktan yoruldum.Benim gibi olup başaran vardır umarım aranızda

inş. canım rabbim gönlüne göre versin..

canm ben basarı diyemicem ama bizimde sorunumuz aynı sayılır eşimin sayı az morfoloji bozuk hareketlilik azz bende de pko var bizde ilk dememmizi yaptık ohss gelişince transfer olmadı bu senin umarım ilk ve son negatifin olur....

geçmiş olsun canım Allah bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın hayırlısıyla evlatlarınıkucağına almayı nasip etsin

Canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabrını artırsın..
Bebek hasretini o kadar güzel dile getiriyosun ki Rabbim duysun bu güzel duaları inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amin güldencim senin daktırınıda düşünecem peki bu hastanenin sgk ile anlaşması varmı emekli sandığı ile daha doğrusu yoksa sırf özelmi acıbadem gibi

biliyomusun ben izmirde başkent üzniversitesi zübeyde hanım eğitim ve araştırma hastanesinde doçent doktor haşmet mesut özsoyda yumurta takibi tedavisi görmüştüm ve o ay hamile kalmıştım

demem o ki başkent üniversitesi benim hafızamda iyi bir yere sahip

Son düzenleme:

Sagol canım güzel dileklerin için. Umuyorum sen hiç almazsın o negatifi...benim kafama hep morfoloji takılıyor sayı hareketlilik düzeltebiliyor ama morfoloji değişmiyor.Bizdede baya agır durumda(((
Allah isteyen herkese nasip etsin gercekten çok zormus

canm inş. saglıcakla alırsın bebişlerini dogumunda kolay olur inş. takma bunları kafana bide bişey dicem tüp bebek olanları illa sezeryanmı yapıyolar..

canım benim dr. um sen ne düşünüyosun dedi.. ben sezeryan dedim.. ama çoğu dr sezeryan yapıyor.. normal doğumda terslikler olabiliyor diye...

Arkadaşlaaar dünde sormuştum Arada kaynadı galibaBiz şimdik bebişlerin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıcaz? Birde mide bulantıları ne zaman başlar benimin fena midem?

canım son adet tarihine göre hesaplayacaksın.. normal hamilelikten bir farkımız yok yani...

canım arkadeşlerim... 2 haftadır yoktum...geçmişi okuyamadım.. ama hemen listelere dalıp çıkıyorum...

benimde 14ünde transferim oldu ama 27sinde test yap demişlerdi bende 26sında yapıcamm bananeeee bananeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…