Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canm morfoloji değişmiyomuş eşime grade 2 arikosel dediler ameliyat dediler ama dr ilk bebek olmadan ameliyat olmayın dedi ne kadar ii sonuclar alınsada riske atmayn kendinizi dedi... inş. bizde almayız negatf sonuç canm.. benmde ocakta olacak tranfer

canm valla bendede gebelik yok ama merak ediyorum tüpte nasıl dogum oluyo sezeryanmı normalmi die...

Hangisi hakkında hayırlıysa ondan başlarsın inşallah canım. Rahim filmi de kolay. Belki faydası olur. Belki bu ay adet olmazsın Benim içimde hep bu umut var.

gülden sana bişey soracam ankarada centrum tüp bebek merkezi varmış hiç duydunmu Prof.Dr.Recai Pabuçcu nun başkanlığında bi ekip miş 12 yıldır hizmet veriyomuş

Canım ben ona mesaj atmıştım beni hemen aradı. Çok ilgiliydi. Ben de düşünüyorum.

Kızlar tam sökülmesede nazlı adetim sonunda geldi bikaç güne gidicem inşallah doktora.

Canım hayırlı olsun. Ben de bekliyorum kendiminkini. Yakın zamanlarda güzel haberleri viririz inşallah burada

moreblue umarım mesajımı okursun. Ben de seninle aynı durumda başladım bebek serüvenine. Sakın aspirasyon yaptırma. Hiç bir anlamı yok. 2 ay olmadan geri gelir. Hemen tüp bebekle hamile kalırsın diyorlar ama onun da garantisi yok. Örneğin bana doktor %60-70 şans vermişti ama olmadı malesef. Ben laparoskopi oldum. 3cm çikolata kistinin yanı sıra endometriosis yüzünden yapışıklıklar olmuş. doktor 3 ay dene olmazsa hemen tüp bebek dedi. Biz de aynen söylediği gibi yaptık. Şu an ikinci denemeyi yapıyorum.

Tüp bebekte her yumurtalıktan da birden fazla yumurta alınacak şekilde yumurta büyüten ilaçlar kullanıyorsun. Benim sağlam yumurtalığımda 10, kist alınan da 3 tane oldu! Bu farka ameliyat mı sebep oldu yoksa kist mi zarar vermişti hiç bir zaman bilemeyeceğim. Ama amaeliyat ne kadar iyi yapılırsa yapılsın yumurtalığa mutlaka zarar veriyor.

Kist ile hamile kalabilirsin belki. Kalan çok var ama ben 8 ay denedim olmadı. Lap'dan beri de 4 aydır deniyorum.

Eşindeki sorun eğer önemliyse hiç kendi kendinize denemeyin derim. Lap yaptırıp hemen ardından hiç oyalanmadan tüp yaptırın bence.

Son düzenleme:

Bizede ayni seyi soyledi cok baslangic asamasindaymis varikosel.Bakalim insallah 2. denememde amacima ulasirim ama karar veremiyorum ayni yere devammi yani acibadem maslak yada memorial yada bahcecimi? Haftaya bahcecide gorusmem var ocaktata memorial semra kahramanla hepimiz icin hayirlisini diliyorum sonuc bekleyen tedavisi devam eden yada negatifi alan tum arkadaslarin sans yaninda olsun.Ocak dedigin ne ki az kalmis ne guzel bende bir an once baslasam tekrardan:)

evet canm az kaldıda bide banasor... opu gecen ay oldu transfer önümüzdeki ay zman uzuyo gittikçe... aslında gec olsun güç olmasın ama işt
e insan sabırsızlanıyor..

selam şekerler.
okuldan geldim bir bakayım dedim.
azcık okudum.
sırtım çok ağrıyo bugün.
biraz uzanıp dinlenicem...

selam şekerler.
okuldan geldim bir bakayım dedim.
azcık okudum.
sırtım çok ağrıyo bugün.
biraz uzanıp dinlenicem...

hoşgeldin canım... ne güzel tatillerin doğum sonrasına kaldı.. ben ne yapcam bilmiyom.. an milli eğitim ah....vermeselerdi beni belalı okullara bende çalışıyo olurdum şimdi...

hiç canını sıkma..morfolofi bizde de%3 ya da 2 idi.hızlı hareket eden sayısı%0 idi.allaha şükür 7 haftalık hamileyim.
keçiboynuzu kürünü mutlaka eşine uygula.sayıyı da morfolojiyi de iyileştiriyor.dr.ender saraçoğlu keçiboynuzu kürü diye araştırısan bir sürü sitede tarifi var.
Allah yardımcımız olsun.inşallah en kısa zamanda muradına erersin cnm

sizi çok iyi hatırlıyorum...ah ah bayağı zaman geçmiş...nasıl geçiyor hamilelik...ikizmiydi senin?

geçti ya inşallah hayırlısıyla bu süreci bitirip oğlumu sağlıkla kucağıma alırım.
başta iki keseydi ama biri kayboldu gitti,oğlum benimle kaldı.
darısı sana inşallah.

Canimmm cok tesekkur ederim inan moralim cok duzeliyor sizinle konusunca hepsini yapicam dedigin gibi keciboynuzunu cok soyleyen var
Sende saglikla alirsin insallah kucagina

hoşgeldin canım... ne güzel tatillerin doğum sonrasına kaldı.. ben ne yapcam bilmiyom.. an milli eğitim ah....vermeselerdi beni belalı okullara bende çalışıyo olurdum şimdi...

hoşbuldum Defnecim.
evet izni doğum sonrasına bırakamaya çalışıyorum.
inşallah doktor da 32. haftadan sonra çalışmama izin verir.
sen zaten raporlu değil misin?
rapor izinden sayılmıyo ki.

Bizde simdi basladik proxeed plus evicap kullaniyoruz ve saglikli besleniyoruz.İkincide belki ise yarar yapmadim demem en azindan
İnsallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim darisi bizim basimiza insallahhh

amin canım.. amin....insallah sizlerde kavuşacaksınız bebişlerinize....her gece dua ediyorum sizler için...

hoşbuldum Defnecim.
evet izni doğum sonrasına bırakamaya çalışıyorum.
inşallah doktor da 32. haftadan sonra çalışmama izin verir.
sen zaten raporlu değil misin?
rapor izinden sayılmıyo ki.

canım 20 gün rapor aldım.. ama bir haftadır doğum iznine ayrıldım.. malum ben rapor için dr bulamıyorum.. doğum sonrasına rapor almaya çalışacağım artık... ama alabilir miyim bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…