merhaba arkadaşlar.
bana da 14 aralıkda tüp bebek transfer edildi.yaşımdan dolayı tek embriyo sadece koyuldu.
26 aralığı bekliyorum test için. Rabbim kimsenin çabalarını boş bırakmasın.benimde ilk tüp denemem.inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırım bende.
ama karnım çok şiş sizde de aynı belirtiler oluyo mu.sol kasığımda ara ara ağrı oluyo.
bide tek yumurta transferi ile ikiz kalma ihtimali var mıdır?
canım benim dr. um sen ne düşünüyosun dedi.. ben sezeryan dedim.. ama çoğu dr sezeryan yapıyor.. normal doğumda terslikler olabiliyor diye...
bende merak ediyorum canm daha gebelik yok bende ama merak işte insan bişeyler sormak istiyo:)
canım son adet tarihine göre hesaplayacaksın.. normal hamilelikten bir farkımız yok yani...
canım arkadeşlerim... 2 haftadır yoktum...geçmişi okuyamadım.. ama hemen listelere dalıp çıkıyorum...
inş. canım rabbim gönlüne göre versin..
canm ben basarı diyemicem ama bizimde sorunumuz aynı sayılır eşimin sayı az morfoloji bozuk hareketlilik azz bende de pko var bizde ilk dememmizi yaptık ohss gelişince transfer olmadı bu senin umarım ilk ve son negatifin olur....
evet canm morfoloji değişmiyomuş eşime grade 2 arikosel dediler ameliyat dediler ama dr ilk bebek olmadan ameliyat olmayın dedi ne kadar ii sonuclar alınsada riske atmayn kendinizi dedi... inş. bizde almayız negatf sonuç canm.. benmde ocakta olacak tranferSagol canım güzel dileklerin için. Umuyorum sen hiç almazsın o negatifi...benim kafama hep morfoloji takılıyor sayı hareketlilik düzeltebiliyor ama morfoloji değişmiyor.Bizdede baya agır durumda(((
Allah isteyen herkese nasip etsin gercekten çok zormus
canım benim dr. um sen ne düşünüyosun dedi.. ben sezeryan dedim.. ama çoğu dr sezeryan yapıyor.. normal doğumda terslikler olabiliyor diye...
canım son adet tarihine göre hesaplayacaksın.. normal hamilelikten bir farkımız yok yani...
canım arkadeşlerim... 2 haftadır yoktum...geçmişi okuyamadım.. ama hemen listelere dalıp çıkıyorum...
merhaba arkadaşlar.
bana da 14 aralıkda tüp bebek transfer edildi.yaşımdan dolayı tek embriyo sadece koyuldu.
26 aralığı bekliyorum test için. Rabbim kimsenin çabalarını boş bırakmasın.benimde ilk tüp denemem.inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırım bende.
ama karnım çok şiş sizde de aynı belirtiler oluyo mu.sol kasığımda ara ara ağrı oluyo.
Benim de test günüm 24 ünde.. benimde tek embriyo transfer edildi 11 aralıkta. heyecanla bekliyorum inşallah umutlarımız boşa çıkmaz.Tek embriyo bazı durunmlarda birden fazla bölünmelere gidip tek yumurta ikizi olabiliyormuş. peki siz neden iki tane koydurmadınız onda ihtimal daha fazla..
Canım arkadaşlarım hepinize günaydın
9ay kuzum yeni bir karar bu cumartesi daktıra gidiyorum muayeneden sonra sanırım sorun olmazsa lucrine başlarım..
dış gebelik serüvenim var ondan sonra rahim filmi çekelim demişti bir zamanlar belkide rahim filmi çekilirim bilmiyorum:26:
gülden sana bişey soracam ankarada centrum tüp bebek merkezi varmış hiç duydunmu Prof.Dr.Recai Pabuçcu nun başkanlığında bi ekip miş 12 yıldır hizmet veriyomuş
Kızlar tam sökülmesede nazlı adetim sonunda geldi bikaç güne gidicem inşallah doktora.
Merhabalar ben yeni üyeyim:) Hemen derdimi anlatıyım ki derman bulayım umuduyla üye oldum. 4 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. İkimizde de problem var.(ikimiz de soğan kürü& keçiboynuzu kürüyle tanıştık) Bende 3.5-4 cm çikolata kisti var malesef. doktor; durumunuz çok kritik aşılama bile olmaz size hemen tüp bebek denemeliyiz dedi. Tüp bebekten önce istersen aspirasyon (İğneyle kisti çekme işlemi) deneyelim ya da laparoskopi yapalım dedi. Şimdi size sormak istiyorum tüp bebek denemelerinden önce bu aspirasyon işlemini yaptıran var mı? Tehlikeli olabileceğini ve artık bu işlerin iyice ticarete döküldüğünü düşünüyorum:S yumurtalıklara zarar verebilir gibi geliyo...ama faydalı olacaksa herşeye katlanıcaz tabi napalım
msjıma cevap gelmedi tekrar yazıyım dedim. bu işlemi yaptıran ya da duyan biri varsa lütfen yardımcı olur musunuz? bide tüp bebek uygulamasını ankara da yaptıran arkadaş varsa onunla da konuşmak isterim
Benim de test günüm 24 ünde.. benimde tek embriyo transfer edildi 11 aralıkta. heyecanla bekliyorum inşallah umutlarımız boşa çıkmaz.Tek embriyo bazı durunmlarda birden fazla bölünmelere gidip tek yumurta ikizi olabiliyormuş. peki siz neden iki tane koydurmadınız onda ihtimal daha fazla..
evet benşmde ilk denemem ve 2 embriyo transfer edildi... öyle isteidk şansımız artsın diye yaşımda genç aslında (26)
evet canm morfoloji değişmiyomuş eşime grade 2 arikosel dediler ameliyat dediler ama dr ilk bebek olmadan ameliyat olmayın dedi ne kadar ii sonuclar alınsada riske atmayn kendinizi dedi... inş. bizde almayız negatf sonuç canm.. benmde ocakta olacak tranfer
Bizede ayni seyi soyledi cok baslangic asamasindaymis varikosel.Bakalim insallah 2. denememde amacima ulasirim ama karar veremiyorum ayni yere devammi yani acibadem maslak yada memorial yada bahcecimi? Haftaya bahcecide gorusmem var ocaktata memorial semra kahramanla hepimiz icin hayirlisini diliyorum sonuc bekleyen tedavisi devam eden yada negatifi alan tum arkadaslarin sans yaninda olsun.Ocak dedigin ne ki az kalmis ne guzel bende bir an once baslasam tekrardan:)
merhaba arkadaşlar.
canım 6 aylık hamile gibi olmuştum ben.. şişkinlik iyi bir şey batmalarda öyle.. insallah bebişin seninledir.. tek yumurta ikizi olabilir canım .. neden olmasın?
evet canm morfoloji değişmiyomuş eşime grade 2 arikosel dediler ameliyat dediler ama dr ilk bebek olmadan ameliyat olmayın dedi ne kadar ii sonuclar alınsada riske atmayn kendinizi dedi... inş. bizde almayız negatf sonuç canm.. benmde ocakta olacak tranfer
varikosel teşhisi benim eşimede kondu.. ama bir dr. hemen ameliyat derken diğeri ameliyat olmayın dedi..eşim ameliyat olmadı.. ama vitamin hapları kullandı transferden önce.. evikap,zinco ve klomen kullandı... transferden sonra bıraktı kullanmayı...
canm valla bendede gebelik yok ama merak ediyorum tüpte nasıl dogum oluyo sezeryanmı normalmi die...
sezeryan yapıyorlar canım dr lar.. ama anne illaki normal doğum derse dr. tamam diyor...ama ben zaten hep sezeryanciydim.. şimdi etrafımda herkes normal dene diyorlar.. tabi bebişimin tüp bebek olduğunu bilmiyorlar.. konuşup duruyorlar...
canım 6 aylık hamile gibi olmuştum ben.. şişkinlik iyi bir şey batmalarda öyle.. insallah bebişin seninledir.. tek yumurta ikizi olabilir canım .. neden olmasın?
varikosel teşhisi benim eşimede kondu.. ama bir dr. hemen ameliyat derken diğeri ameliyat olmayın dedi..eşim ameliyat olmadı.. ama vitamin hapları kullandı transferden önce.. evikap,zinco ve klomen kullandı... transferden sonra bıraktı kullanmayı...
sezeryan yapıyorlar canım dr lar.. ama anne illaki normal doğum derse dr. tamam diyor...ama ben zaten hep sezeryanciydim.. şimdi etrafımda herkes normal dene diyorlar.. tabi bebişimin tüp bebek olduğunu bilmiyorlar.. konuşup duruyorlar...
canm işte bizde sizin gibi olmama kararı aldık dr bi ilaç verdi onu kullandık transfer öncesi dediğin gibi vitaminler fındık fıstık gibi seyler..
adamda enerji patlaması oldu ama yumurta toplama işleminden önce ekşında olmadıgında garibim kuzu kuzu durdu
ben de senin aksine normal doğumdan yanayımdır çünkü stajlarda filan gördük böyle doğumları ve ben hepnormal demişimdir.. ama şimdi tüp olursa riske atarmıyım naparım bilemiyorum dediğim gbi meraktan sordum
selam şekerler.
Okuldan geldim bir bakayım dedim.
Azcık okudum.
Sırtım çok ağrıyo bugün.
Biraz uzanıp dinlenicem...
selam şekerler.
okuldan geldim bir bakayım dedim.
azcık okudum.
sırtım çok ağrıyo bugün.
biraz uzanıp dinlenicem...
Bende ilk tüp bebek tedavimden negatifimi gecen hafta aldım.Anca toparlandım şimdi yine araştırmaya başladım sorunumuz sayı ve morfoloji ( sayı 17 milyon morfoloji %1) yaşım 27 sizce umut varmı kızlar artık aglamaktan yoruldum.Benim gibi olup başaran vardır umarım aranızda
Bizde simdi basladik proxeed plus evicap kullaniyoruz ve saglikli besleniyoruz.İkincide belki ise yarar yapmadim demem en azindan
İnsallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim darisi bizim basimiza insallahhh
sizi çok iyi hatırlıyorum...ah ah bayağı zaman geçmiş...nasıl geçiyor hamilelik...ikizmiydi senin?
Canimmm cok tesekkur ederim inan moralim cok duzeliyor sizinle konusunca hepsini yapicam dedigin gibi keciboynuzunu cok soyleyen varhiç canını sıkma..morfolofi bizde de%3 ya da 2 idi.hızlı hareket eden sayısı%0 idi.allaha şükür 7 haftalık hamileyim.
keçiboynuzu kürünü mutlaka eşine uygula.sayıyı da morfolojiyi de iyileştiriyor.dr.ender saraçoğlu keçiboynuzu kürü diye araştırısan bir sürü sitede tarifi var.
Allah yardımcımız olsun.inşallah en kısa zamanda muradına erersin cnm
hoşgeldin canım... ne güzel tatillerin doğum sonrasına kaldı.. ben ne yapcam bilmiyom.. an milli eğitim ah....vermeselerdi beni belalı okullara bende çalışıyo olurdum şimdi...
Bizde simdi basladik proxeed plus evicap kullaniyoruz ve saglikli besleniyoruz.İkincide belki ise yarar yapmadim demem en azindan
İnsallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim darisi bizim basimiza insallahhh
hoşbuldum Defnecim.
evet izni doğum sonrasına bırakamaya çalışıyorum.
inşallah doktor da 32. haftadan sonra çalışmama izin verir.
sen zaten raporlu değil misin?
rapor izinden sayılmıyo ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?