Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nerelerdesin kizlar ya hic birinizi göremiyorum ben ya ne millistone ne ikramaya ne akasyam nede egunalim nerelerdesiniz beyaaaaaaa

Merhaba ben Ankara'dayım yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Ankara'da tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Sizler hangisinden çok memnun kaldınız (veya hamile kaldınız) bilgilendirirseniz çok memnun olurum

dün yazamadım bi şimşek bi fırtına evde tek başımaydım gündüz gibi aydınlanıo ev..
korkumdan gömüldüm yorganın altına taa eşim gelene kadar.
ii dileklerine sağol kuzucum . inşallah beraber yürüdüüüük biz bu yolllarrrdaaaaaaaa evettt

Kizlar selam doktordan geldik kafam karisti en son cuma gitmistik bebis haftasiyla birebir uyumlu ama cumadan beri buyumemis cumada haftasindan fazla cikmisti kafam karistiiii... dr sorun yok dedi....

selam kızlar..çok hastayım ..Grip olmuyorum bayadır derken fena bastırdı.Baş ağrısından ölcem...Üst solunum yolları felç.Alt yollar zaten felç...Allah hepinize herşeyden önce sağlık sıhhat versin....

Annemdeydim bi çıktık evin yolunu yeni bulabildim
eeee kızlarrr sizler nerdesiniz ben kapıdan siz bacadan çıkmışsınız

Annemdeydim bi çıktık evin yolunu yeni bulabildim
eeee kızlarrr sizler nerdesiniz ben kapıdan siz bacadan çıkmışsınız

öyle oldu valla..
bende bu gün biraz kişisel bakımla filan vakit geçirdim..yemek zaten yapmıycam dünden kalanları yerik..
şindik burdayım işte..

geçmiş olsun kuzum...
kesinlikle önce bizim sağlımız geliyor...

öyle oldu valla..
bende bu gün biraz kişisel bakımla filan vakit geçirdim..yemek zaten yapmıycam dünden kalanları yerik..
şindik burdayım işte..

herkeste bi iş bi güç varmış görüyonmu sen topikimiz yalnız kalmış hemencecik hasret giderelim topikle

nasılsınız kızlar
bugün bayadır beklediğim bir iş vardı bekledim bekledim haber gelmedi tedaviye başladım haber geldi ne şans ama dimi

Nerelerdesin kizlar ya hic birinizi göremiyorum ben ya ne millistone ne ikramaya ne akasyam nede egunalim nerelerdesiniz beyaaaaaaa

bebemmm gezmelere çıktım ama bi türlü gelemedim..
jülii ve millstone beraber hastaneye gittiler...
ikramaya en son evdeydi...
akasya bebe bakıyodur
işte bu kadar

merhaba...
ben Ankara deyince aklıma saydığın merkezleri getirmedim hiç çokta araştırdım...
ve kesinlikle başkent üniversitesi diyorum....

hu huhuhhu..... kimsecikler yok mu?

yokmuş vallahiii

Kizlar selam doktordan geldik kafam karisti en son cuma gitmistik bebis haftasiyla birebir uyumlu ama cumadan beri buyumemis cumada haftasindan fazla cikmisti kafam karistiiii... dr sorun yok dedi....

doktor sorun yok dediyse yoktur kuzum aklına takılmasın lütfen önde deyince aklına nasıl bişi gelmiyorsa gelişme olmamış deyincede aklında soru kalmasın...
Rabbim korusun onu...

ya sevinsem mi üzülsem mi bilmiorum, şimdi annem geliooo oleyyy. sevindirik oldum.
ama haftasonu bi konusurken bikaç haftaya günüm var anne , sen gelsen daha rahat olurum dedim. o da dedemlere bakıyo köyde. ihtiyarlar tabii. dayımlar var ama işte daha ii oluo annemin olması yanlarında her daim. hafta sonu konusurken birden duygusallaştım özledim mi ne , azcık sesim buruldu ağladım. sonra söledim ama iyiyim anne birden kötü oldum sesini duyunca diye,o da bilet aldırmış dayıma bu gece biniyormus.
ya bu sefer de tutmadım kendimi die üzüldüm. dayımlar idare ederiz biz abla demişler ama üfffff ne salağım ya.

kalırım biraz yine giderim dio ama böle bi tuhaf oldu ,,,

hiç üzülme lütfen o senin annen önce senin yanında olması gerekir ki bu sürekli olan bişi değil zaten sayılı gün gelip gidecek...
idare ederler kimseye bişi olmaz ama senin herşeyden önce duygusal anlamda annene ihtiyacın olabilir hem şöyle düşün kızı hamile bu haberi telefonda aldı kadın
istemezmiydi o an sana sarılıp kutlamayı paylaşmayı emin ol yanında olmak istemiştir o an ve onun için yanına gelmek hem ona hem sana iyi gelecektir..
bırak milleti düşünmeyi bencil davranmak için çok önemli bir nedenin var..

Canim soyle anlatiyim cuma gunu 6+0 olmasi gerekirken 7+1 cikti bugunde 6+5 olmasi gerekirken 6+4 cikti dr normal dedi ama icime kurt dusuyoo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…