hakkaten daha ne yapican hem yesil mercimek pilav degil mi?benim daha bi ciger sote yapmisligim yok bencr Allahina sukretsin karni burnunda kadinsin
hiii ben.mercimegin yemegini hic bilmiom pilavini biliom sadece cnm ben asla ciger yiyemem ya hicc bi catal aldim yanlislikla birkez sonu hoss olmamisti:)))yeşil mercimek yemeği yapmıştım dün akşam,ondan vardı.
çorba niyetine yedik.
ciğer sote de çok lezzetli oluyo,tavsiye ederim.
kocacım yanlışa gittiğini farkedip hemen yoldan döndü.
ama varya hurrem gerrkten suloyu seviyo haaa belli yani.bacisi bile olumunu dusundu hurem dusunmedi.guya namaz kilio saclar ortada..merhaba
hanımlaarr
önceki günden beri sular kesiktiii..akşam geldiii...banyoo keyfimm uzun sürünce başını kaçırdımm muhteşem yüzyılın bir de baktım sülüman 2 80 uzanmış yatıyoor hürrem secdelerde dualarda
Sülüman gene başladı döktürmeye şiirlerini..ama ben uyuz oldumm firuze uyuzuna da sölüyodu bööle
merhaba
hanımlaarr
önceki günden beri sular kesiktiii..akşam geldiii...banyoo keyfimm uzun sürünce başını kaçırdımm muhteşem yüzyılın bir de baktım sülüman 2 80 uzanmış yatıyoor hürrem secdelerde dualarda
Sülüman gene başladı döktürmeye şiirlerini..ama ben uyuz oldumm firuze uyuzuna da sölüyodu bööle
kizlar opudan sonra bana prednol.diye bilac verdiler kortizon mus o ne icin.bugun doktora gittim karacigerimi kontrol ettiriyorum yilda bir krre dedim tup bebek icin cok ilac kullandim cigerime bi zarari olur mu?olmaz onlardan bisey ama prednol ictinmi dedi hatirlaymadim galiba ictim dedim.bir daha ki tup denemende icmek zorunda kalirsan bize gel ben de ilac vercem sana dedi.eve geldim.listeye baktim prednol vardi.biz o kortizonlu ilaci niye iciyoz ki?
alem Muhteşem Yüzyılda...
kizlar opudan sonra bana prednol.diye bilac verdiler kortizon mus o ne icin.bugun doktora gittim karacigerimi kontrol ettiriyorum yilda bir krre dedim tup bebek icin cok ilac kullandim cigerime bi zarari olur mu?olmaz onlardan bisey ama prednol ictinmi dedi hatirlaymadim galiba ictim dedim.bir daha ki tup denemende icmek zorunda kalirsan bize gel ben de ilac vercem sana dedi.eve geldim.listeye baktim prednol vardi.biz o kortizonlu ilaci niye iciyoz ki?
heee yatıı 2.80 ama kaldırdı hürremin aşkı onuuuuu ayağa...
kuyudan su çektin yıkandın demek
ama o kortizonmuymuşşşşşşş
opu da vs..mikrop enfeksiyon riskine karşılık kullandırıyorlar herhangi bir enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelliyormuş ben öyle biliyorum..
o hap benim midemi mahvetmişti bende her iki tüptede yarım bıraktım kullanamadım
ve ilk kez senden onun kortizon olduğunu duydum şoktayım şu an...
alem Muhteşem Yüzyılda...
evet cnm o kortizon.bana yazdi kagida verdi prednol asla icme o kortizon diye unutmayim.diye verdi.ama bana has bi durum yani baskalari icebilir simdi kimse yanlis anlamasin.sen tup doktorun receteheee yatıı 2.80 ama kaldırdı hürremin aşkı onuuuuu ayağa...
kuyudan su çektin yıkandın demek
ama o kortizonmuymuşşşşşşş
opu da vs..mikrop enfeksiyon riskine karşılık kullandırıyorlar herhangi bir enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelliyormuş ben öyle biliyorum..
o hap benim midemi mahvetmişti bende her iki tüptede yarım bıraktım kullanamadım
ve ilk kez senden onun kortizon olduğunu duydum şoktayım şu an...
prednol kortizon canım ben alerji olduğumda acile gidince avil dekort yada avil prednol iğne yapıyolar o zaman öğrenmiştim kortizon olduğunu tüp bebektede vücut bebeği yabancı bi cisim olarak algılamasın diye veriyolar bana sadece 7 gün içip bırak demişlerdi her iki tüptede
evet cnm o kortizon.bana yazdi kagida verdi prednol asla icme o kortizon diye unutmayim.diye verdi.ama bana has bi durum yani baskalari icebilir simdi kimse yanlis anlamasin.sen tup doktorun recete
yazinca yanima gel senkronize calisalim dedi ben de ilac veririm onu icerken yaninda dedi.bende dedim Allah Allah niye bize o ilaci verdiler ki...hatta dedi ki elin yuzun sisti mi o ilaci ictiginde yok galiba dedim neyse gecmis artik bi dahakinde goruselim.dedi.( bu kelimelerin arasinda nokta oluyo boslukla nokta yanyana elim degiyo yanlislikla geri donup silmeye useniyom:)
bana da 4 gunluk verdiler 4 antibiyotik ile beraber. ama cnm butun tupculer bunu yazdigina gore vardir bi etkisi mecbur icicez yani.icmememek olmaz ki..bende midemi mahvedince sormuştum ne biçim bişi bu diye onlarda bana bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo gibi bişiler demişlerdi ve 5 günlük verdiler..ama ben hiö 5 günü bitiremedim...iyi oldu valla öğrendiğimiz ona göre hiç içmem artık
İyi akşamlar arkadaşlarım nasılsınız şekerler çok özledim sizler dün yoktum kızkardeşimde kaldık bugün evime sizlere kavuştımmmm çok özledm sizleri kıslarrr varmı güzel haberler güldenim heyecan varmı
bana da 4 gunluk verdiler 4 antibiyotik ile beraber. ama cnm butun tupculer bunu yazdigina gore vardir bi etkisi mecbur icicez yani.icmememek olmaz ki..
bana da 4 gunluk verdiler 4 antibiyotik ile beraber. ama cnm butun tupculer bunu yazdigina gore vardir bi etkisi mecbur icicez yani.icmememek olmaz ki..
hoşgeldin bebemmmmm...
heyecan varmı bi düşüneyimmmmm :44::44::44::44::44:
eveettttttttttttt:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::129::129::129:
kos kos hayatinin askini bekletmeKızlar ben çıkıyorum hayatımın erkegi çagırıyor öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?