Canım yaa bende hasta olucam sancımm çokkk dogum kontrol hapı histeroskopi tedavi ayyy düşündükçe heyecan çokkkkk
Kızlar ben çıkıyorum hayatımın erkegi çagırıyor öpt
aboo kizlar. pasanin kelle gidicek bu gidisler hurrem cok ciddi:))goslerinin mavisi nasil guzel gorunmus mavi giyince..isterdim.mavi gozum.olsun...
Kizlar nasilsiniz gelemedim bu aksam esimin ablasi vardi kiziyla ingiltere den geldi yemekteydiler kiz kardesi var bide o hala bende yatiyorum yoruldum bgn telli baba ya falan gittik gorumcem hamileyken gitmis dogumdan sonra seker dagiticam demis orada benim doktorada yakin olunca gittik duamizi ettik ama cok yoruldum bide cok soguk....
misafir ağırladın demek...
ben hiç bi yere gidip adak adamadım bi denesemmiki acabaaa:26::26::26:
Ya canim isin asli bende yapmazdim ama gorumcem cok inanir oyle seylere mesela kizini severken 500kez masallah deriz demezsen suclu hissedersin kendini:) cnm en guzeli allah tan istemek
evet burasida cok soguk ama olsun daralmistin evde sana degisiklik oldu biraz bebis napio bize slm yolladi mi:))Kizlar nasilsiniz gelemedim bu aksam esimin ablasi vardi kiziyla ingiltere den geldi yemekteydiler kiz kardesi var bide o hala bende yatiyorum yoruldum bgn telli baba ya falan gittik gorumcem hamileyken gitmis dogumdan sonra seker dagiticam demis orada benim doktorada yakin olunca gittik duamizi ettik ama cok yoruldum bide cok soguk....
evet mavi de yakismis hatuna ...he çok güzel hatun hele bu bölümde bi ayrı güzel göründü gözüme
annem de benim.cocugum olursa 30 tane mi 40 tane mi ne tespih dagiticakmis ama tesbihii ben alcakmisim.dedim adagi sen yapion tesbihin parasini benden alion o nasil ismisafir ağırladın demek...
ben hiç bi yere gidip adak adamadım bi denesemmiki acabaaa:26::26::26:
bende Allahtan istemek derim hep o nedenlede çok duysamda böyle şeyleri hiç denemek aklıma bile gelmedi...
görümcende abartmış yani sanırsın bi o doğurmuş
evet burasida cok soguk ama olsun daralmistin evde sana degisiklik oldu biraz bebis napio bize slm yolladi mi:))
evet mavi de yakismis hatuna ...
annem de benim.cocugum olursa 30 tane mi 40 tane mi ne tespih dagiticakmis ama tesbihii ben alcakmisim.dedim adagi sen yapion tesbihin parasini benden alion o nasil isama adagi oyleymis :))
evet burasida cok soguk ama olsun daralmistin evde sana degisiklik oldu biraz bebis napio bize slm yolladi mi:))
evet mavi de yakismis hatuna ...
annem de benim.cocugum olursa 30 tane mi 40 tane mi ne tespih dagiticakmis ama tesbihii ben alcakmisim.dedim adagi sen yapion tesbihin parasini benden alion o nasil isama adagi oyleymis :))
Surekli masallah halindeyiz bende masallah in koruduguna inanmam bile koruyan duadir eee napsin hatun gec evlendi gec buldu gerci cok severim kendisini allah icin ama insan zor durumda kaliyo bide benim olmayinca nazar degdi dediklerinde benden mi supheniyolar acaba diye dusunurum hep¿¿¿¿¿¿¿¿ canim bide gobekci baba vardi biliyon mu alsana bi gobek ver bana bi bebek diye duymustum rabbim hic birimizi o gunlere getirmesin insallahhhhhh
kizlar opudan sonra bana prednol.diye bilac verdiler kortizon mus o ne icin.bugun doktora gittim karacigerimi kontrol ettiriyorum yilda bir krre dedim tup bebek icin cok ilac kullandim cigerime bi zarari olur mu?olmaz onlardan bisey ama prednol ictinmi dedi hatirlaymadim galiba ictim dedim.bir daha ki tup denemende icmek zorunda kalirsan bize gel ben de ilac vercem sana dedi.eve geldim.listeye baktim prednol vardi.biz o kortizonlu ilaci niye iciyoz ki?
ha ha haaayy o da güzelmiş demek adağı o adıyooo ama para senden çıkıyooo neyseki pahalı bişi adamamış düşünsene Allahım kızıma bi evlat nasip et büyük baş kurban adıyorum ama parasını kızım ödeyecek deseydi napacaktın gitti bi tüp parası büyük başa
ayyy kizlarrrr beni krize soktunuzzzzzzzzz oldum gulmekten hala da guluom hakkaten ya ben de anlamadim parayi niye benden alio yarin arayim de sorim sizi de bilgilendiririmCanum cok guldum vallahi adagi o adamis tesbihler senden ilahi anneler ya cok hoslar
biliyorum kuzum bende mide sorunu var ilaçlar fena yapıyooo prendnol denen ilaçta kaportam yamuluyoooooo
iki tüpde de sonuna kadar içemedim
aaaaaaa canım zamanında çok çıkmıştı televizyonda lisedeydim hatırlıyorum çok gülmüştüm bu insanlar salak mı diyehiç bişeyi abartmamak lazım...
göbelçi baba yı hiç duymadım ama gülesim geldi şimdi kendisi muhterem bir zat ise gülerek dalga geçmiş gibimi oluyorum acaba
ama komik ismi var napıyımmm
ben de kari koca yanyana yatio Allahim.ins cocugumuz lur diyor onlarinda cocugu oluyo saniyordumaaaaaaa canım zamanında çok çıkmıştı televizyonda lisedeydim hatırlıyorum çok gülmüştüm bu insanlar salak mı diyebebek için neler yapıyolar diye nerden biliyim başıma bunlar gelicek diye herkes istediği zaman doğuruyo sanıyodum
gülden ne geldi aklıma canım ya ankarada lenfosit aşısı uygulayan yer yok mu yaptırsan sorunlu gebelik yaşayanlara ii geliyo sonuçta
ayyy kizlarrrr beni krize soktunuzzzzzzzzz oldum gulmekten hala da guluom hakkaten ya ben de anlamadim parayi niye benden alio yarin arayim de sorim sizi de bilgilendiririm
ooo canım ne veriyolarsa mecbur icicez. Nelere katlanıyoruz bebis için.sen yinede soylersin dokunuyo diye Ben kortizon olduğunu biliyodum, daha önce de icmistim. Şükür bi sıkıntı yapmıyor bende.
aaaaaaa canım zamanında çok çıkmıştı televizyonda lisedeydim hatırlıyorum çok gülmüştüm bu insanlar salak mı diyebebek için neler yapıyolar diye nerden biliyim başıma bunlar gelicek diye herkes istediği zaman doğuruyo sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?