Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım yaa bende hasta olucam sancımm çokkk dogum kontrol hapı histeroskopi tedavi ayyy düşündükçe heyecan çokkkkk

birer birer engeller kalksın artık histeroskopinide ol sonra gelsin tedaviiii ve bebeklerimiz

Kızlar ben çıkıyorum hayatımın erkegi çagırıyor öpt

ooooooo hayatının erkeği demek aşkınız çok ekşınınız bol olsun

aboo kizlar. pasanin kelle gidicek bu gidisler hurrem cok ciddi:))goslerinin mavisi nasil guzel gorunmus mavi giyince..isterdim.mavi gozum.olsun...

Kizlar nasilsiniz gelemedim bu aksam esimin ablasi vardi kiziyla ingiltere den geldi yemekteydiler kiz kardesi var bide o hala bende yatiyorum yoruldum bgn telli baba ya falan gittik gorumcem hamileyken gitmis dogumdan sonra seker dagiticam demis orada benim doktorada yakin olunca gittik duamizi ettik ama cok yoruldum bide cok soguk....

misafir ağırladın demek...
ben hiç bi yere gidip adak adamadım bi denesemmiki acabaaa:26::26::26:

Ya canim isin asli bende yapmazdim ama gorumcem cok inanir oyle seylere mesela kizini severken 500kez masallah deriz demezsen suclu hissedersin kendini:) cnm en guzeli allah tan istemek

bende Allahtan istemek derim hep o nedenlede çok duysamda böyle şeyleri hiç denemek aklıma bile gelmedi...
görümcende abartmış yani sanırsın bi o doğurmuş

evet burasida cok soguk ama olsun daralmistin evde sana degisiklik oldu biraz bebis napio bize slm yolladi mi:))

he çok güzel hatun hele bu bölümde bi ayrı güzel göründü gözüme
evet mavi de yakismis hatuna ...
misafir ağırladın demek...
ben hiç bi yere gidip adak adamadım bi denesemmiki acabaaa:26::26::26:
annem de benim.cocugum olursa 30 tane mi 40 tane mi ne tespih dagiticakmis ama tesbihii ben alcakmisim.dedim adagi sen yapion tesbihin parasini benden alion o nasil isama adagi oyleymis :))

bende Allahtan istemek derim hep o nedenlede çok duysamda böyle şeyleri hiç denemek aklıma bile gelmedi...
görümcende abartmış yani sanırsın bi o doğurmuş

Surekli masallah halindeyiz bende masallah in koruduguna inanmam bile koruyan duadir eee napsin hatun gec evlendi gec buldu gerci cok severim kendisini allah icin ama insan zor durumda kaliyo bide benim olmayinca nazar degdi dediklerinde benden mi supheniyolar acaba diye dusunurum hep¿¿¿¿¿¿¿¿ canim bide gobekci baba vardi biliyon mu alsana bi gobek ver bana bi bebek diye duymustum rabbim hic birimizi o gunlere getirmesin insallahhhhhh

ha ha haaayy o da güzelmiş demek adağı o adıyooo ama para senden çıkıyooo neyseki pahalı bişi adamamış düşünsene Allahım kızıma bi evlat nasip et büyük baş kurban adıyorum ama parasını kızım ödeyecek deseydi napacaktın gitti bi tüp parası büyük başa

Canum cok guldum vallahi adagi o adamis tesbihler senden ilahi anneler ya cok hoslar

hiç bişeyi abartmamak lazım...
göbelçi baba yı hiç duymadım ama gülesim geldi şimdi kendisi muhterem bir zat ise gülerek dalga geçmiş gibimi oluyorum acaba
ama komik ismi var napıyımmm

Canım evet tutunmaya yardımcı olsun diye. İmminolojik sebeplerde rahim embriyoyu kabul etmeyebilir. Onun önüne geçmek için. Ben kendim bu ilacı kullanmak istiyorum diye gittim ama önermiyorum dedi doktor. Şimdi tekrar deneyeceğiz yine vermedi. Kendi kendime içeceğim neredeyse!

Aspirin falan da içtin mi?

gülden ne geldi aklıma canım ya ankarada lenfosit aşısı uygulayan yer yok mu yaptırsan sorunlu gebelik yaşayanlara ii geliyo sonuçta

Canum cok guldum vallahi adagi o adamis tesbihler senden ilahi anneler ya cok hoslar
ayyy kizlarrrr beni krize soktunuzzzzzzzzz oldum gulmekten hala da guluom hakkaten ya ben de anlamadim parayi niye benden alio yarin arayim de sorim sizi de bilgilendiririm

biliyorum kuzum bende mide sorunu var ilaçlar fena yapıyooo prendnol denen ilaçta kaportam yamuluyoooooo
iki tüpde de sonuna kadar içemedim

ooo canım ne veriyolarsa mecbur icicez. Nelere katlanıyoruz bebis için.sen yinede soylersin dokunuyo diye Ben kortizon olduğunu biliyodum, daha önce de icmistim. Şükür bi sıkıntı yapmıyor bende.

hiç bişeyi abartmamak lazım...
göbelçi baba yı hiç duymadım ama gülesim geldi şimdi kendisi muhterem bir zat ise gülerek dalga geçmiş gibimi oluyorum acaba
ama komik ismi var napıyımmm
aaaaaaa canım zamanında çok çıkmıştı televizyonda lisedeydim hatırlıyorum çok gülmüştüm bu insanlar salak mı diye bebek için neler yapıyolar diye nerden biliyim başıma bunlar gelicek diye herkes istediği zaman doğuruyo sanıyodum

ben de kari koca yanyana yatio Allahim.ins cocugumuz lur diyor onlarinda cocugu oluyo saniyordum

gülden ne geldi aklıma canım ya ankarada lenfosit aşısı uygulayan yer yok mu yaptırsan sorunlu gebelik yaşayanlara ii geliyo sonuçta

ama kuzum o aşı herkese olmuyor sorunlu gebelik derken gebelik oluşup bi süre sonra herhangi bir sebeple sonlananlar için uygulanıyooo diye biliyorum ben sanırım o katagoriye girmiyorum daktırcım cumartesi ne diyecek nolcak çok merak ediyorum...yeni bişiler düşünüyomu acaba öğrenecem...

ayyy kizlarrrr beni krize soktunuzzzzzzzzz oldum gulmekten hala da guluom hakkaten ya ben de anlamadim parayi niye benden alio yarin arayim de sorim sizi de bilgilendiririm

tabii kamuoyuna açıklama yapsın annen olmaz öyle

ooo canım ne veriyolarsa mecbur icicez. Nelere katlanıyoruz bebis için.sen yinede soylersin dokunuyo diye Ben kortizon olduğunu biliyodum, daha önce de icmistim. Şükür bi sıkıntı yapmıyor bende.

haklısın kuzum ama ben dedim fena yapıyooo diye bişi olmaz iç dediler
bu kez içecem inşallah ama söze vermiyom yani

öyle valla ağaçlara kumaş parçası bağlanlar beşik resmi bebek resmi çizip yatırlara bırakanlar vs.. neler izledik nerden nereye işte o insanları anlamakta varmış kaderde...
anaammm bu mesaj acıların kadını moduna bağlanmak üzere hemen havaya gireyim çal kızım şöyle en hareketlisinden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…