Tüp Bebek Günlüğümüz !

hıımmmm bak bunuda öğrenmiş oldum sayende saol kuzum...
ilaçlara başlamışken kullanmak nasıl olur bilmiyorum ama deneme bence nolur nolmaz...

aynen katılıyorummmm efenim

Bu vesileyle sana ve akasyaya bi kez daha teşekkür ederim canm Hulusi hocayı tanımama vesile olduğunuz için :))
Başkente gitmemde sizin yazdıklarınızın payı büyük:)

hihihihi

yemeğimi,salatamı yaptım sevgili eşimi bekliyoruuuum..

ne yemek yaptın merak ettim şimdi..
bende az önce karalahana sarması yedim annemdeyim de kendisi bi çeşit laz olur o nedenle ne zaman gelsem yöresel takılıyoz bunu neden yapıyooo bana anlamış değilim yani

Bu vesileyle sana ve akasyaya bi kez daha teşekkür ederim canm Hulusi hocayı tanımama vesile olduğunuz için :))
Başkente gitmemde sizin yazdıklarınızın payı büyük:)

ne demek canım benim çok mutlu oluyorum hulusi hocanın sayesinde anne olmana umut oluyorsun bana zaten seviyorum hepsiniz ama hamile kalanları doğuranları görünce daha bi havaya giriyorum er ya da geç bende hamile kalacam diyorum...bir payımız olduysa ne mutlu bize

Amiiiiin canm benim Rabbim fazla bekletmesin Hulusi hocayı bu tedavinde vesile etsinde sende benim gibi ikizlere gebe kal inşallah( ama benimki kadar olaylı olmasın:))

Amiiiiin canm benim Rabbim fazla bekletmesin Hulusi hocayı bu tedavinde vesile etsinde sende benim gibi ikizlere gebe kal inşallah( ama benimki kadar olaylı olmasın:))

inşallah kuzum ama olaylı gebe olma adayıyım ben zira ilk iğnede e2 fırlayacak hep böle olduuu
bu da ohss riski demek adamcağız ohss olmayım diye neler yaptı ne kadar uğraştı hiç unutamam...
öyle bişeyki bu ohss için herşeyi yapsanda bazen engel olunamayabiliyor o da kişinin bünyesiyle iğnelere verdiği tepkiyle alakalı bişey...

gecmis olsun kuzucum grip mevsimide geldi demi :18::18::18: tirknalarimi yemeye basliyorum insallah bide grip olmam diye dua ediyorum
Annemdeydim bi çıktık evin yolunu yeni bulabildim
eeee kızlarrr sizler nerdesiniz ben kapıdan siz bacadan çıkmışsınız
he valla kimsecikler yok girdim baktim baktim ciktim yine
ooooo gezmelere demek ay bide ben gezebilsem cooook iyi olacak valla bir aydir mahkumum
kızlarr aranızda böğürtlen kökü kulanan oldumu hiç sizce kullanmalımıyım tedavide olumsuz bir etki yaparmıki :44: :44:
ilk defa duyuyorum akgüvercin ne icin iyi geliyormus o kökler????

duruuu bende cumartesi hastanede olacam tedaviye başlıyorummmm:13::13::13::13:

benide heycan basiyor yaaaaaaa az kaldi insallah hersey yolunda gider ve meleklerine kavusursun Güldenim bu tedavinde bide emriolara pgd yaptirsan sen olmami??? Icimden bir ses yaptirsa diyor

kuzum sen hastalıktan bi kendine gelemedinki gezmeye fırsatın olsun bundan sonra gez bol bol ama dikkat et kıııışşşşşşşş...
Amin canım nazlı kuzularıma kavuşmak istiyorum artık yiteerrrr...
daktırcım çok yumoş toplanırsa bişiler yapcak sanırsam daha konuşmadık...

kızlar annemden evime geçiyorum ilk fırsatta geliciimmm öperim nanaklarınızdan

Heya bi toparlanamadim bugün bütün gün midem agridi yuttugum ilaclardan dolayi
Evet artik yiteerrrrrrrrrrrrr kiiiiiiiiii yiteeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr gelsin su bebisler bende ani bi süpriz yapabilirim hemen iyilesiyimde doktorumla konusmaya gidecem bakalim bana ne diyecek bende almanyda basliyacam ya bendede uzun protokol uygulanacak uzun protokoll ne kadar sürüyor ?????
Insallah hersey yolunda gidecek

ankaranın bi güneşi de sensin güzelim

ne zamandır seni görüp yazamadım. kendi telaşımdan. ne aşamadasın neler yapıyorsun

Ah canım selam. Benim güneşim solmak üzere Kendimi çok zor motive ediyorum sorma halim pek iyi değil. Bol bol dua edip namazlar kılıyorum. Başka da elimden bir şey gelmez zaten. 11 Aralık gibi donmuşların transferi olacak. İnşallah tutunurlar. Gerçekten enerjimin sonlarındayım.

Sen nasılsın asıl? Bebiş nasıl? Aaay canım benim resmi bile çok güzel.

------

azrastern

Canım ben de ankaradayım. Anatolia'da ilk denemem negatif. Negatif olduğu için değil benimle iletişimleri çok zayıf olduğu için ,ellerindeki iyi yöntemleri sadece kendi seçtikleri hastalara uygulayıp bütün hastalardan da aynı parayı aldıkları için, ben de güven uyandırmadıkları için tavsiye etmiyorum. Aslında doktor çok bilgili biri ve merkezin başarılı oranları çok yüksek. Bilmiyorum belki de bana öyle denk geldi. Çok kalabalıktı. Benimle yeteri kadar ilgilendinklerini düşünmüyorum. Çok yüzelsel bir tedavi planı yaptılar.

Alemsin kız, muayene için soyununca hepimiz aynı oluyok :)
sarı şeker olacan yani sen. Insallah denk geliriz canım.

yaaaaaa yine yalniz kaldim:2
durulife
pardon cnm seni gormedim.az.once kimse yoktu:)

Son düzenleme:

dünden yeşil mercimek vardı.yanına da ciğer sote ve salata yaptım.
pilav yapmamışım eşim azcık mızıklandı.
sonra hemen kendine gelip yaptıklarımı afiyetle yedi
''aaa daha ne yapçam be '' diye çığırtmamı beklemedi

hakkaten daha ne yapican hem yesil mercimek pilav degil mi?benim daha bi ciger sote yapmisligim yok bencr Allahina sukretsin karni burnunda kadinsin

biliyomusun ben sabahtan beri bu şarkıyı söyleyip geziyorum

ne güzellll
bende bu şarkıyı paşalarımla sölerim daha doğrusu onlar bana sölerler

Alemsin kız, muayene için soyununca hepimiz aynı oluyok :)
sarı şeker olacan yani sen. Insallah denk geliriz canım.

evettt sapsarı olcam

bu menüye laf etmek büyük gaflet neyseki çabuk çark etmiş enişte bey
ben sana sık sık gebe olduğunu hatırlatıyorum ama eşinede hatırlatan biri olmalı gebe kadından pilavmı sorulur ayol

aynen cnm bende cepten giriyom suan ama sitede bi sorun var galiba ben kendimi bile offline goruyom burda oldugum halde.

bende öyle görüyoommm kendimi:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…