hıımmmm bak bunuda öğrenmiş oldum sayende saol kuzum...
ilaçlara başlamışken kullanmak nasıl olur bilmiyorum ama deneme bence nolur nolmaz...
aynen katılıyorummmm efenim
hihihihi
yemeğimi,salatamı yaptım sevgili eşimi bekliyoruuuum..
Bu vesileyle sana ve akasyaya bi kez daha teşekkür ederim canm Hulusi hocayı tanımama vesile olduğunuz için :))
Başkente gitmemde sizin yazdıklarınızın payı büyük:)
ne yemek yaptın merak ettim şimdi..
bende az önce karalahana sarması yedim annemdeyim de kendisi bi çeşit laz olur o nedenle ne zaman gelsem yöresel takılıyoz bunu neden yapıyooo bana anlamış değilim yani
ne demek canım benim çok mutlu oluyorum hulusi hocanın sayesinde anne olmana umut oluyorsun bana zaten seviyorum hepsiniz ama hamile kalanları doğuranları görünce daha bi havaya giriyorum er ya da geç bende hamile kalacam diyorum...bir payımız olduysa ne mutlu bize
Amiiiiin canm benim Rabbim fazla bekletmesin Hulusi hocayı bu tedavinde vesile etsinde sende benim gibi ikizlere gebe kal inşallah( ama benimki kadar olaylı olmasın:))
gecmis olsun kuzucum grip mevsimide geldi demi :18::18::18: tirknalarimi yemeye basliyorum insallah bide grip olmam diye dua ediyorumselam kızlar..çok hastayım ..Grip olmuyorum bayadır derken fena bastırdı.Baş ağrısından ölcem...Üst solunum yolları felç.Alt yollar zaten felç...Allah hepinize herşeyden önce sağlık sıhhat versin....
he valla kimsecikler yok girdim baktim baktim ciktim yineAnnemdeydim bi çıktık evin yolunu yeni bulabildim
eeee kızlarrr sizler nerdesiniz ben kapıdan siz bacadan çıkmışsınız
ooooo gezmelere demek ay bide ben gezebilsem cooook iyi olacak valla bir aydir mahkumumbebemmm gezmelere çıktım ama bi türlü gelemedim..
jülii ve millstone beraber hastaneye gittiler...
ikramaya en son evdeydi...
akasya bebe bakıyodur
işte bu kadar
merhaba...
ben Ankara deyince aklıma saydığın merkezleri getirmedim hiç çokta araştırdım...
ve kesinlikle başkent üniversitesi diyorum....
yokmuş vallahiii
doktor sorun yok dediyse yoktur kuzum aklına takılmasın lütfen önde deyince aklına nasıl bişi gelmiyorsa gelişme olmamış deyincede aklında soru kalmasın...
Rabbim korusun onu...
ilk defa duyuyorum akgüvercin ne icin iyi geliyormus o kökler????kızlarr aranızda böğürtlen kökü kulanan oldumu hiç sizce kullanmalımıyım tedavide olumsuz bir etki yaparmıki :44: :44:
duruuu bende cumartesi hastanede olacam tedaviye başlıyorummmm:13::13::13::13:
gecmis olsun kuzucum grip mevsimide geldi demi :18::18::18: tirknalarimi yemeye basliyorum insallah bide grip olmam diye dua ediyorum
he valla kimsecikler yok girdim baktim baktim ciktim yine
ooooo gezmelere demek ay bide ben gezebilsem cooook iyi olacak valla bir aydir mahkumum
ilk defa duyuyorum akgüvercin ne icin iyi geliyormus o kökler????
benide heycan basiyor yaaaaaaa az kaldi insallah hersey yolunda gider ve meleklerine kavusursun Güldenim bu tedavinde bide emriolara pgd yaptirsan sen olmami??? Icimden bir ses yaptirsa diyor
kuzum sen hastalıktan bi kendine gelemedinki gezmeye fırsatın olsun bundan sonra gez bol bol ama dikkat et kıııışşşşşşşş...
Amin canım nazlı kuzularıma kavuşmak istiyorum artık yiteerrrr...
daktırcım çok yumoş toplanırsa bişiler yapcak sanırsam daha konuşmadık...
kızlar annemden evime geçiyorum ilk fırsatta geliciimmm öperim nanaklarınızdan
napardım bilmeeeemmmm seni birgün görmesem
sesini bile duymasam napardım bilmeemmmm
canım benimmmmmm öpcem seniiiii
ankaranın bi güneşi de sensin güzelim
ne zamandır seni görüp yazamadım. kendi telaşımdan. ne aşamadasın neler yapıyorsun
anaammm kız ben senin yarın kadarım
1.62 falanım sanırsam en son üniversitedeki aletlerle ölçmüştük sınıfça
evet sarışın hatunum minyonum minnak bişiyim ben
du bi düşüneyim ne giysem acaba o gün onu söliimmm sana hııımmmmmm:44::44::44::44:
dikkat çeken bi renk olsun..
kabanım siyah olur ama merkeze gelince çıkarırım gerçi muayene için ne var ne yok çıkaracam ama o kısımlardan zaten tanıyamazsın beni göremicen için
sarı bi şal dolayım boynuma siyah pantolon giyerim onlar kesin üzerim sarı olacak şekerim...
zaten gülden ünal de herkes gösterir beni
ne yemek yaptın merak ettim şimdi..
bende az önce karalahana sarması yedim annemdeyim de kendisi bi çeşit laz olur o nedenle ne zaman gelsem yöresel takılıyoz bunu neden yapıyooo bana anlamış değilim yani
ne demek canım benim çok mutlu oluyorum hulusi hocanın sayesinde anne olmana umut oluyorsun bana zaten seviyorum hepsiniz ama hamile kalanları doğuranları görünce daha bi havaya giriyorum er ya da geç bende hamile kalacam diyorum...bir payımız olduysa ne mutlu bize
hakkaten daha ne yapican hem yesil mercimek pilav degil mi?benim daha bi ciger sote yapmisligim yok bencr Allahina sukretsin karni burnunda kadinsindünden yeşil mercimek vardı.yanına da ciğer sote ve salata yaptım.
pilav yapmamışım eşim azcık mızıklandı.
sonra hemen kendine gelip yaptıklarımı afiyetle yedi
''aaa daha ne yapçam be'' diye çığırtmamı beklemedi
Ah canım selam. Benim güneşim solmak üzere Kendimi çok zor motive ediyorum sorma halim pek iyi değil. Bol bol dua edip namazlar kılıyorum. Başka da elimden bir şey gelmez zaten. 11 Aralık gibi donmuşların transferi olacak. İnşallah tutunurlar. Gerçekten enerjimin sonlarındayım.
Sen nasılsın asıl? Bebiş nasıl? Aaay canım benim resmi bile çok güzel.
niye öyle diyorsun canım
ne kadar bu süreci bilmesem de tahmin ediyorum ama umutsuzluğun sana hiç bir faydası yok
moralini bozma herşey olacağına varır.
Neden olmasın ki donmuşlarla. sen umutsuz olma olumlu olanı düşün
kalbim yüreğim dualarım seninle
güçlü ol annesi ki bebeğin senden güç alsın
yaaaaaa yine yalniz kaldim:2
durulife
pardon cnm seni gormedim.az.once kimse yoktu:)
aynen cnm bende cepten giriyom suan ama sitede bi sorun var galiba ben kendimi bile offline goruyom burda oldugum halde.Canım bende cepten bakıyorum ara sıra.
biliyomusun ben sabahtan beri bu şarkıyı söyleyip geziyorum
Alemsin kız, muayene için soyununca hepimiz aynı oluyok :)
sarı şeker olacan yani sen. Insallah denk geliriz canım.
dünden yeşil mercimek vardı.yanına da ciğer sote ve salata yaptım.
pilav yapmamışım eşim azcık mızıklandı.
sonra hemen kendine gelip yaptıklarımı afiyetle yedi
''aaa daha ne yapçam be'' diye çığırtmamı beklemedi
aynen cnm bende cepten giriyom suan ama sitede bi sorun var galiba ben kendimi bile offline goruyom burda oldugum halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?