Selam şekerler, inşallah güzel haberler vardır, herkes iyidir. Ben annemle vakit geçiriyorum. Cuma dönüyorum cumartesi hastaneye gidicem. Bakalım kese görebilecekmiyiz.
cnm bence kafaya takacak birşey yok okadar olur içini ferah tut hem bak dr da demiş sorun yok diye
inşşş öle olur deryacığım çok uzun süredir beklediğim bişeydi reddettim bakalım hayırlısı
valla tatlım bende yapıyorum böle şeyler anneme sonrada pişman oluyorum
ama boşver gelsin biraz hasret giderin sonra nasıl olsa gider takma kafana
hormonlaaaar
düşün işte annenin gelmesi ne kadar güzel bi şey ama sen başka şeyleri düşünüp üzülüyosun
bunun tek bir açıklaması var:hormonlar
gözün aydın
iyi akşamlar canlar nasılsınız
biz iyiyiz en sonunda çok şükür çantalarımızı da hazırladık
her şeyimiz hazır artık süpürgesiz cadının gelmesini bekliyoruz artık büyük heyecanla
eşim her gün kapıdan girdiğinde kızına "sen daha doğmadın mı hiç niyetin yok sanırım gelmeye" diyor
artık herkes sabırsızlıkla bekliyor bu küçük cadıyı
sanırım artık ağırlaştım hiç istemesem de
sizleri çok özlüyorum geceleri doğru düzgün uyuyamadığım için bütün gün salak gibi geziyorum uykulu uykulu kafamı koyduğum yerde sızıp klıyorum
duruuu bende cumartesi hastanede olacam tedaviye başlıyorummmm:13::13::13::13:
o kadar kötü durumdasın demek...
sürekli kullandığın bir jel değil bi kaç kullanımdan bişi olmaz bence hem hamileliğin erken evresinde değilsin ilk 3 ay da kullanılan
ürünlerde dikkatli olmak lazım diye biliyorum..
ohh ne güzel herşey hazır prensesin gelmesi bekleniyor ne güzel duygular bunlar Rabbim hepimize yaşatsın inşallah..
kız yollarda doğurcan sen kurs biteydi bariii
evet sedacım ya, ota boka ağlıyorum bu ara. tvde bişi görsem ağlıyorum, sevinçli bişi duysam ağlıyorum.
sen nasılsın ağrıların çok mu canım..ilk aylarda neler yemeye nasıl beslenmeye çalıştın? yok mu tavsiyeleriniz hoca hanım
Merhaba ben Ankara'dayım yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Ankara'da tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Sizler hangisinden çok memnun kaldınız (veya hamile kaldınız) bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Merhaba ben Ankara'dayım yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Ankara'da tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Sizler hangisinden çok memnun kaldınız (veya hamile kaldınız) bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Canım ne güzel, çok sevindim. Karşılaşırız belki, benim 11,30 da grup toplantım var didem hanımın orda ben daha erken gidip muayene olayım diyorum.
durum böyle tabi ben de artık inatlaşmıcam.
dediğin gibi ilk 3 ayı atlatalı bayaaaa oldu.
bu akşam pıçıklanıp sürdürcem eşime.
inşallah yarın daha iyi uyanıcam..
Günaydın arkadaşlarrrHerkese güzel bir gün diliyorum.
Bugün Ankara'da güneş bulutların arasından yüzünü gösterdi. İçimiz ısındı valla
cnm rahmi güçlendiriyormuş ama ben ilaçlara başladığım için kullanmaya çekiniyorum
Meraba ben Ankara'da değilim ama tedavimi orda başkent hastanesinde Hulusi hocaya oldum kesinlikle tavsiye ederim Allah ondan bin kere razı olsun şimdi 23haftalık ikizlerime hamileyim..
Ben Dr araştırıken olumlu sonuç alanlardan çok negatif aldığı halde o hastaneyi önerenlere yoğunlaşmıştım çünkü tutup tutmaması tamamen kısmet önemli olan Dr A güvenmek ve elinden geleni yaptığına inanmak..
Bende daha sonucu öğrenmeden Dr ve ekibinin çabasını görünce bi daha gerekirse yine buraya gelirim diye düşünmüştüm..
Benim saatim belli değil beyim bilir durumundayım daktır cumartesi gel dedi...
Sen beni tanırsın ancak ben seni tanıyamam biliyosun dimiiiiii
sür sürüştür şifa olsun canımcım...
ağrıylada durulmaz yani benim azcık belim ağrıdımı çakılı kalıyorum bişi yapamıyorum..
komple sırt ağrısı hiç kolay değil bir de gebesin(gebe olduğunu hatırlatmak istedimunutmuş olabilirsin diye )
Benim saatim belli değil beyim bilir durumundayım daktır cumartesi gel dedi...
Sen beni tanırsın ancak ben seni tanıyamam biliyosun dimiiiiii
sür sürüştür şifa olsun canımcım...
ağrıylada durulmaz yani benim azcık belim ağrıdımı çakılı kalıyorum bişi yapamıyorum..
komple sırt ağrısı hiç kolay değil bir de gebesin(gebe olduğunu hatırlatmak istedimunutmuş olabilirsin diye )
ballı badem seni
sen de olmasan naparım ben
Tanışırız şekerim, ben esmer uzun saçlı, 1.76 boyunda, iri yapılı :)) gözlüklü biriyim. Sen sarışın hatundun galiba.
Kızlar bu arada ben grip oluyorum galiba. Boğazım, burnum çok fena geniz akıntısi başladı. Limon sıktım az önce içtim. Başka ne yapabilirim sizce, bitki çaylari icmiyorum.
napardım bilmeeeemmmm seni birgün görmesem
sesini bile duymasam napardım bilmeemmmm
canım benimmmmmm öpcem seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?