Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam şekerler, inşallah güzel haberler vardır, herkes iyidir. Ben annemle vakit geçiriyorum. Cuma dönüyorum cumartesi hastaneye gidicem. Bakalım kese görebilecekmiyiz.

Selam şekerler, inşallah güzel haberler vardır, herkes iyidir. Ben annemle vakit geçiriyorum. Cuma dönüyorum cumartesi hastaneye gidicem. Bakalım kese görebilecekmiyiz.

duruuu bende cumartesi hastanede olacam tedaviye başlıyorummmm:13::13::13::13:

öyle tatlım öyle artık iş işten geçti. neyse gelsin hem çok özledim hem de dedemlere üzülüom.

hormonlaaaar
düşün işte annenin gelmesi ne kadar güzel bi şey ama sen başka şeyleri düşünüp üzülüyosun
bunun tek bir açıklaması var:hormonlar
gözün aydın

evet sedacım ya, ota boka ağlıyorum bu ara. tvde bişi görsem ağlıyorum, sevinçli bişi duysam ağlıyorum.
sen nasılsın ağrıların çok mu canım..ilk aylarda neler yemeye nasıl beslenmeye çalıştın? yok mu tavsiyeleriniz hoca hanım

hayırlısıyla bi avazda inşallah canım. meleğin gelio ha?
Rabbim bize de nasip eder mi o günleri??

hiç duymadım kız neye iyi geliyomuş bilgilenelim sayende..

cnm rahmi güçlendiriyormuş ama ben ilaçlara başladığım için kullanmaya çekiniyorum

durum böyle tabi ben de artık inatlaşmıcam.
dediğin gibi ilk 3 ayı atlatalı bayaaaa oldu.
bu akşam pıçıklanıp sürdürcem eşime.
inşallah yarın daha iyi uyanıcam..

canım ben ilk aylarda mide bulantısından beslenemedim.
çok fenaydı,sıcaklar zaten ben de yeme içme de sıkıntı yaratıyodu hamilelik arttırdı.
ayran içtim bol bol.
acıkınca da ekmek peynir yedim.

Meraba ben Ankara'da değilim ama tedavimi orda başkent hastanesinde Hulusi hocaya oldum kesinlikle tavsiye ederim Allah ondan bin kere razı olsun şimdi 23haftalık ikizlerime hamileyim..
Ben Dr araştırıken olumlu sonuç alanlardan çok negatif aldığı halde o hastaneyi önerenlere yoğunlaşmıştım çünkü tutup tutmaması tamamen kısmet önemli olan Dr A güvenmek ve elinden geleni yaptığına inanmak..
Bende daha sonucu öğrenmeden Dr ve ekibinin çabasını görünce bi daha gerekirse yine buraya gelirim diye düşünmüştüm..

Canım ne güzel, çok sevindim. Karşılaşırız belki, benim 11,30 da grup toplantım var didem hanımın orda ben daha erken gidip muayene olayım diyorum.

Benim saatim belli değil beyim bilir durumundayım daktır cumartesi gel dedi...
Sen beni tanırsın ancak ben seni tanıyamam biliyosun dimiiiiii

durum böyle tabi ben de artık inatlaşmıcam.
dediğin gibi ilk 3 ayı atlatalı bayaaaa oldu.
bu akşam pıçıklanıp sürdürcem eşime.
inşallah yarın daha iyi uyanıcam..

sür sürüştür şifa olsun canımcım...
ağrıylada durulmaz yani benim azcık belim ağrıdımı çakılı kalıyorum bişi yapamıyorum..
komple sırt ağrısı hiç kolay değil bir de gebesin(gebe olduğunu hatırlatmak istedim unutmuş olabilirsin diye )

Günaydın arkadaşlarrr Herkese güzel bir gün diliyorum.
Bugün Ankara'da güneş bulutların arasından yüzünü gösterdi. İçimiz ısındı valla

ankaranın bi güneşi de sensin güzelim

ne zamandır seni görüp yazamadım. kendi telaşımdan. ne aşamadasın neler yapıyorsun

cnm rahmi güçlendiriyormuş ama ben ilaçlara başladığım için kullanmaya çekiniyorum

hıımmmm bak bunuda öğrenmiş oldum sayende saol kuzum...
ilaçlara başlamışken kullanmak nasıl olur bilmiyorum ama deneme bence nolur nolmaz...

aynen katılıyorummmm efenim

ballı badem seni
sen de olmasan naparım ben

Tanışırız şekerim, ben esmer uzun saçlı, 1.76 boyunda, iri yapılı :)) gözlüklü biriyim. Sen sarışın hatundun galiba.

Kızlar bu arada ben grip oluyorum galiba. Boğazım, burnum çok fena geniz akıntısi başladı. Limon sıktım az önce içtim. Başka ne yapabilirim sizce, bitki çaylari icmiyorum.

Tanışırız şekerim, ben esmer uzun saçlı, 1.76 boyunda, iri yapılı :)) gözlüklü biriyim. Sen sarışın hatundun galiba.

anaammm kız ben senin yarın kadarım
1.62 falanım sanırsam en son üniversitedeki aletlerle ölçmüştük sınıfça
evet sarışın hatunum minyonum minnak bişiyim ben
du bi düşüneyim ne giysem acaba o gün onu söliimmm sana hııımmmmmm:44::44::44::44:
dikkat çeken bi renk olsun..
kabanım siyah olur ama merkeze gelince çıkarırım gerçi muayene için ne var ne yok çıkaracam ama o kısımlardan zaten tanıyamazsın beni göremicen için
sarı bi şal dolayım boynuma siyah pantolon giyerim onlar kesin üzerim sarı olacak şekerim...
zaten gülden ünal de herkes gösterir beni

Kızlar bu arada ben grip oluyorum galiba. Boğazım, burnum çok fena geniz akıntısi başladı. Limon sıktım az önce içtim. Başka ne yapabilirim sizce, bitki çaylari icmiyorum.

valla ben en son ballı limonlu ılık su içiyordum bitki çayları haricinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…