Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm sen normal hamike kalan kizlarin topigine gidersen olmaz tabi sen bitane topik ac temmuz agustos eylul de dogum yapicak bizim.kizlar gibisine:))cok var valla onlarla konus ya da bizi bekle:))o gun google dan hamilelikle ilgili biseye bakiodum kk ye yonlerdirdi neyse girdim okudum anammmm kizlar birbirine girmissss kavga kiyamet laf sokmalar.cogunu site uyeligini silmis eski yazilari duruyoordu okudum amamn dedim bizim kizlar ne guzel

yok canım bura daha iyi hiç değilse hepimizin derdi aynı amacı aynı
boşver hep beraber bu topicte doğuralım
aralık ağustos şubat farketmez
iyiki varsınız
iyi geceler.....

bi yagmur ygiyo anlatammmm hicccc durmadi Allah sokakta olana ,sogukta oalana,sobasina komur alamayana yardim etsinnn neler vardir kimbilir simdi halimize milyonlarca sukur

iyiki varsınız
iyi geceler.....
evet cnm evet cok haklisin sen ve 2grlik bebegin... sizde iyi ki varsiniz:)))
zaten giden gidiyo kalan kalio bizim.ekim de birsuru kiz vardi farkindaysan kimse kalmadi.neyse cnm yatiosun galiba optummmm seni ii geceler

aç valla canım ne biliyo ki tüpçüler biz herşeyi biliyoz dört koldan çalışırız

biliyorum bebemmm çalışırsınız kaç para maaş istiyon

guldenimmmmm bebegimmmm bize beles dimi gulum?

aaa ayıpsın cicim tabii beleş maliyetine yaparım o kadar 5000 merkez için alırım 2000 tek gebelik tutturursak alırım ikize 3000 daha isterim ilaçları zaten siz ödersiniz nerden baksan 10000 civarı tutar bi çok yere göre uygun dimi ama dermişiimmmmm tabii beleş olcak kuzum sizlere...

tamam canım içecem bu kez..
millet göbeklerinin çatlamasınımı düşünüyooo vah ki vah azcık bizim topiği ziyaret etsinler evlat için neleri göze almışız biz....

kızlar ben yatar:120::120::120::120::120::120::120:
gözlerim kapanıyo
hepiniz bu gece gebe kalın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
iyi geceler

bu gece gebe kalablirim evet teknik olarak bu mümkün
iyi geceler canım..

iyiki varsınız
iyi geceler.....

aaaaa herahalde bi çok hatun gibi bu topikte doğuracaksınız bi kereeee bırakmam hiç bi yere...

bi yagmur ygiyo anlatammmm hicccc durmadi Allah sokakta olana ,sogukta oalana,sobasina komur alamayana yardim etsinnn neler vardir kimbilir simdi halimize milyonlarca sukur

Aminnnn canım ne güzel dua etmişsin

hiiiiii saat 01.00 olmuş yatsakmı ne artık noldu bize uykunuz gelmedimi kızlar....
ben yatıyorum erken kalkıyorum zaten...
en son çıkan topiğin anahtarını paspasın altına koysun ki gelen kapıda kalmasın sabah
hepinize iyi geceler canım arkadaşlarım bir gün daha yaklaştık bebeğimize

kizzzzzz ben burda daha ucuza yaptiriyommmmm 10 000mis daha neler:)))
teknik olarak kalabilirmisin bu gece gebe?hele bi ara kayboldunnn var di bunda bi isben de teknik olarak kalabilirim bu gece gebe

İyi geceler kizlar ben sukur oksurk ataklarim disinda iyiyimfakt yarin dogum dr ma gudicem dogumdn sonra 60 gun kanma grdum 20 kasimda hadtalndim ve haken temiz kan seklinde kaniyorum 1 aydir gerci bugun az geldi normal olmayn birsey var yarin ogrenicwz bakalim hepinizi cok seviyorum ve tatli uykular diliyorum

kizzzzzz ben burda daha ucuza yaptiriyommmmm 10 000mis daha neler:)))
teknik olarak kalabilirmisin bu gece gebe?hele bi ara kayboldunnn var di bunda bi isben de teknik olarak kalabilirim bu gece gebe

dün ve ondan önceki iki gün ekşın time dı...
ve dün yımırtam çatladı ovu öyle dedi ağrımda onu destekledi 16.günde çatladı
bu demek oluyoki ben yılbaşını kırmızılarla kutlayacam malum kırmızı donla girmek yeni yıla uğur getirirmiş ya ben her türlü kırmızıyım o gece

iyi geceler kızlarr epeydir giremedim..
bugün sonuç randevum vardı..doktorum laparoskopi kararı aldı.tüplerdeki sorun nedeniyle.
tüpleri alma durumu var..
daha sonra tüp bebek yaparız dedi..
hayırlısı olsun..

bugünde karlı bi bursadan günaydınlarımı iletiyorum herkese.....
senenin ilk karı bu gün bizede ugradı

günaydın kızlar

hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde
bir türkü tutturmuşum anlıyorsun değilmi

bugünde karlı bi bursadan günaydınlarımı iletiyorum herkese.....
senenin ilk karı bu gün bizede ugradı

günaydın canımcım ne güzel kar yağmış kış ayını hiç sevmesemde kar yağmasını severim kartopu oynamsını severim

bursada olaydım keşke şimdi işten kaçıp kartopu oynayaydık seninle

Son düzenleme:
kızlar dün gece adaklar tüpçü dükkanı açmalar ve küçükkenki saflıklarımız muhabbet çok iyiymiş keşke katılabilseydim ama hürremden sonra uyudum

ama biliyonuzmu bende 12 - 13 yaşlarındaydım bi gün gazetede ilk tüp bebek diye bi haber vardı bebeğin resmide vardı bende tüp bebeği bildiğiniz ipragaz tüpünden yapıyolar sanmıştım nerden bilirdim yıllar sonra kendim bu yolları arşınlayacağımı

canm benm bende karı severim oynamayıda severimde bursann ilçesindeyim ben gelirsen beklerim...

canm valla bende okudum geçmişi kızlar süper bi konuya değinmişler

günaydıınn kızlarrr sabah bi uyandım heryer bembeyaz şok oldum iyice bastırdı artık kara kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…