Tüp Bebek Günlüğümüz !

jüliiii bebekim inşallah tüplerine dokunmadan operasyon tamamlanır...
alınsada canın saolsun kuzum..

bugünde karlı bi bursadan günaydınlarımı iletiyorum herkese.....
senenin ilk karı bu gün bizede ugradı

günaydın canımcım...
yok şekerim kar Ankaraya çok oldu uğrayalı hatta eridi bileeee...
yani önce bize uğradı taammıııı kızımmmmmm

günaydın kızlar

hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde
bir türkü tutturmuşum anlıyorsun değilmi

günaydın saracım...
iki gündür şarkılardan gidiyoruz cicim..
bakalım yarınki repertuvarında ne olacak şimdiden merakla bekliyorum

dün gece muhabbet güzeldi gerçekten gözlerim aramadı desem yalan olur yanii..
hürremde ne fena bitti dimiiiiii
bu kadar çabuk ibramı öldürme işine girişeceğini düşünmemiştim...
adi firuze meğersem zehirlemiş sülümanı eeeeee olacağı oydu açarsan takım çantanı ona buna alırsan koynuna koynunda beslediğin yılan sokuverir işte öleee....

günaydıınn kızlarrr sabah bi uyandım heryer bembeyaz şok oldum iyice bastırdı artık kara kış

günaydın çıtır annemiz...
kara kış değil oooo beyaz kışşşşş

müzik ruhun gıdasıdır şekeriiiiiiiim

ya hürremde saçmaladılar bence olaylar arasındaki geçişler alakasız olmaya başladı sülümanı herşeyden bi haber köşkünde oturmuş olarak göstermeleri canımı sıkıyo
hürremin birden bire ibrahimi öldürmeye kalkması hemen gidip istifa etmesini istemesi çok saçma geldi senaristler düşünmeden yazıyolar galiba böyle giderse dizi bi müddet sonra sıkmaya başlar
bu arada hürremin maviler giymesi çok yakışmıştı zaten güzel hatun kendisi

Son düzenleme:

tamma ya beyaz kışş şu an ne düşündüm bilionmu burda olsan beraber sabah kavemizi içip dedikodu yapsak ne güzel olurrr

canım benm ilk bize uğradı demedimki bennn
senin ilk karı bugün bizede uğradı dedim hayatım

aynen katılıyorum olaylar arası geçişler bi tuhaf her an herşey olabilir gibi duruyooo ama merak uyandırmak gibi değil bu şaşırtıyorlar bi bakmışın bi dahaki bölüme ben oynuyom

tamma ya beyaz kışş şu an ne düşündüm bilionmu burda olsan beraber sabah kavemizi içip dedikodu yapsak ne güzel olurrr

valla ben o hayalleri çok sık kurduğumdan şu an ahhhhh ah demekle yetiniyorum bebeğim..

.....................................

acaba sara bu mesajında ne anlatmak istedi az sonra

canım benm ilk bize uğradı demedimki bennn
senin ilk karı bugün bizede uğradı dedim hayatım

hi hi hiiiii biliyom kuzum takılıyom ben sana

günaydın herkese .. bir sorum olacak arkadaşlar aşılama öncesi doktorum klomen verdi ve c.tesi kullanmaya baslıcam yani adetimin 4. günü .. gecen hafta doktora gittiğimde sol tarafında yumurtlama olmuş demişti ben de sağ tarafta olmamış mı diye sordugumda ya sağ da ya da sol da olur iki tarafta olmaz demişti şimdi yorumları okudugumda bazı arkadaslar sag yumurtam şu kadar büyüdü sol bu kadar büyüdü diye yazmışlar ama benim kafam karıştı acaba doktorum yanlış mı bilgi veriyor bana lütfen cevapppp

sen oynasan eminim daha güzel olur daha çok seyredilir senaristler kendilerini toplamazlarsa hürremin yayından kalkışı yakındır demedi deme

o mesajda çok şey anlatıyom aslında

dün akşam yaptığım patlıcan sarmasının resimlerini koyacaktım ama sonra vazcaydım hamilelerin canı çeker diye

illa bi tarafta olacak diğer tarafta olmayacak diye bişey yok canım özellikle tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar sayesinde her iki yumurtalıktanda yumurta elde edilebiliyo belki seninki normal akışında olacağı için doktorun öyle demiştir

nerden biliosun cnm belki de tuttu yumurtanin 16.gunde catlamasi kotu bisey mi?

günaydın...
her ay bir sürü folikül oluşur ama bunlardan sadece bir ya da ikisi atılır ve büyür..
o nedenle doktorunda bunu söylemiş sana yani normal olan bu...
aşılama ve tüp bebekteki amaç klomen ya da iğnelerle o görnünen küçük folikülleri büyütmek çok sayıda olgun yumurta elde etmektir...
yani doğal süreçte bir yumurta büyür...tedavide birden fazla...
hiç aklını karıştırma herşey yolunda...

nerden biliosun cnm belki de tuttu yumurtanin 16.gunde catlamasi kotu bisey mi?
kötü dilll kuzum hani 14.gün çatlama muhabbeti varya 2 gün çatlama demek tedavimin 2 gün uzaması demek ondan işteeeee

ben dizide oynasam iki güne kovlurdum seneryoya karışır sürekli laf sölerdim çünkü
zati başbakan taktı diziye kaldırılırsa şaşırmam yanii...
merak ettim acaba nasıl oldu patlıcan sarman koy resmini bişi olmaz beeee...

gunaydin ballar kaymaklarrr....
sizi yirim haaaaaaa

günaydın kuzum ama acıktım şimdi ballar kaymaklar deyince hala kahvaltı yapmadım skandaalllll

Kizlar gunaydin...anam disarisi felaket...resmen firtinayla karisik kar var...kiyamet sanki....

günaydın cicim...
hiiiiii kız yoksa sizin orda 21 aralık gelmeden mi kopcak kıyamet
malum yarın kıyamet kopacak töbe töbeeee

Son düzenleme:

cok sağol egunal cvp için içimi rahatlattın valla.. zaten cok stresteyim kafamda bi dünya düşnce endişe var... bir de bu eklenseydi kaldıramazdım herhalde... peki çatlatma iğnesinin göekten ya da koldan vurulması arasında bir fark var mı sonucta ikiside kana karşıyor ama göbek sanki daha etkili olur diye düşünüyorum yumurtalıklara yakın olduğu için artık iğne ucuyla kuu kazmak gibi düşüncelere kapıldım 5 yıldır bekle bekle son demlerimi yaşıyrum :2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Tünaydın ....
Muhabbetin belini kırmışınız gene...Allah bozmasın...Bi duraklamaya mı girdik ne...Transfer sonucu bekleyen yok mu?Heyecan yaratalım acık..Hamile haberi duymak istiyom..Duyup da ümitlenmek istiyom...İyileşmeye başladım ben sanırım..Sadece boru gibi bir sesim var artık...O da geçsin züper olucam...
Ben de hava durumunu aktarıyorum;
Muğla da hava açık-güneşli.Sıcaklık güneşin altında sıcak gölgede buz gibi....

Allah Allah neden o kadar uzun süre kanaman oldu ve hala oluyor bakılması iyi olur tabii merak ettim şimdi...

rica ederim efenim
çatlatma iğnesini hem koldan hem göbekten vurabilirsin...
buna doktorun karar verir aslında...
genelde koldan vurduruyorlar bende iki aşılama ve iki tüp tedavisi gördüm öncesinde de 2 ay klomen tedavimde toplamda 6 kez çatlatma iğnesi kullandım
bunların sadece birinde göbekten vurdurdular...
yani doktoruna sormanı tavsiye ederim...
streli olma rahatla biraz bende 8 yıldır uğraşıyorum ve 3.tüpe başlıyorum bu ay...
stresli olmak bu süreci daha da zorlaştırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…