günaydınlaaaaaaaaarrr..
karlı bi istanbul sabahından koskocaman ve sımsıcak sevgiler gönderttim ahanda hepinize
Tünaydın ....
Muhabbetin belini kırmışınız gene...Allah bozmasın...Bi duraklamaya mı girdik ne...Transfer sonucu bekleyen yok mu?Heyecan yaratalım acık..Hamile haberi duymak istiyom..Duyup da ümitlenmek istiyom...İyileşmeye başladım ben sanırım..Sadece boru gibi bir sesim var artık...O da geçsin züper olucam...
Ben de hava durumunu aktarıyorum;
Muğla da hava açık-güneşli.Sıcaklık güneşin altında sıcak gölgede buz gibi....
güldencim bak ama sonra kaldıracam
bende alıntıda resmi çıkardım...
ama şahane görünüyoooooo ellerine sağlık kuzum
Cnm bizde 21 aralik calismalari tam kucuk gorumcem o yuzden bizde yanliz yasiyo normalde buyuk gorumcem bgn gelicek aksam teyzesine gitti esim izin aldi yarin icin 2damacana su erzaklar hazir.... Gorsen guluyorum hallerine:))ztn hamis olmssaydim sirincedeydik.. esim ben gitsem mi acaba deyip duruyo?¿¿¿¿
Cnm ne biliyim hepside kuran okuyan insanlar ama inaniyolar demek saka gibi dimi esimin kardesleri degisiktir biraz hazir ve nazir bekliyolar
tatlım normal süreçte her ay bir yumurta seçilir ve büyür klomenle de o seçilen yumurtanın büyümesi takip edilir çatlaması ile birlikte tabiii ki çok ender 2 tarflı yumurtlayan olur......doktorun yumurta takibi yaptığı için bu şekilde knuşmuşş....bu sağda solda büyüyenler yüksek doz ilaç kullanan aşılama ya da tüp tedavisi olanlardır büyük ihtiamalle be de 1 seneden yumurta takibi yaptırıyordum her ay bir yumurtam güzel büyürdü takip ederdi doktorum...ama kendisi zamanında çatladığı için hiç iğne olmadım tüp tedavisinde oldum ilk iğnemii 10 yumoşum toplandı o zamnda...günaydın herkese .. bir sorum olacak arkadaşlar aşılama öncesi doktorum klomen verdi ve c.tesi kullanmaya baslıcam yani adetimin 4. günü .. gecen hafta doktora gittiğimde sol tarafında yumurtlama olmuş demişti ben de sağ tarafta olmamış mı diye sordugumda ya sağ da ya da sol da olur iki tarafta olmaz demişti şimdi yorumları okudugumda bazı arkadaslar sag yumurtam şu kadar büyüdü sol bu kadar büyüdü diye yazmışlar ama benim kafam karıştı acaba doktorum yanlış mı bilgi veriyor bana lütfen cevapppp
selam ballı kaymaklıı hatunnn:125::125::131::131:gunaydin ballar kaymaklarrr....
sizi yirim haaaaaaa
kız ne güzel kar yağıyor ama çok soğuk hakkaten Allahım kimseyi evsiz barksız dışarda bırakmasın bu havadaa....:18::18::18::18:Kizlar gunaydin...anam disarisi felaket...resmen firtinayla karisik kar var...kiyamet sanki....
sana da kocaman sevgiler gönderiyorumm....canım arkadaşımmgünaydınlaaaaaaaaarrr..
karlı bi istanbul sabahından koskocaman ve sımsıcak sevgiler gönderttim ahanda hepinize
hay maaşallah burada kar tip fena a dostlarr..yakında tüp fırtınası var aksiyonnrüzgarıyla karışık ...bizi izlemeye devam ettTünaydın ....
Muhabbetin belini kırmışınız gene...Allah bozmasın...Bi duraklamaya mı girdik ne...Transfer sonucu bekleyen yok mu?Heyecan yaratalım acık..Hamile haberi duymak istiyom..Duyup da ümitlenmek istiyom...İyileşmeye başladım ben sanırım..Sadece boru gibi bir sesim var artık...O da geçsin züper olucam...
Ben de hava durumunu aktarıyorum;
Muğla da hava açık-güneşli.Sıcaklık güneşin altında sıcak gölgede buz gibi....
çinliler top yapmış içine girmişler....sizin evi güvenli mi ilan ettiler yoksa toplanmışlarr sığınak gibiiCnm bizde 21 aralik calismalari tam kucuk gorumcem o yuzden bizde yanliz yasiyo normalde buyuk gorumcem bgn gelicek aksam teyzesine gitti esim izin aldi yarin icin 2damacana su erzaklar hazir.... Gorsen guluyorum hallerine:))ztn hamis olmssaydim sirincedeydik.. esim ben gitsem mi acaba deyip duruyo?¿¿¿¿
Sara Sultaan ben başka şeyler olacağını duydumm güya gezegen hareketleriyle dünya bir fton kuşağına girecek herkes birbirinin aklını okuyacakmışş...falan filan hikayee bence de Rabbim ne yazdıysa o sonuçtaaa kyamet de bir cuma günü kopacak diye bildiğimiz için olsa gerek herkes de bşr acaba bir telaşş..ben daha bebişimi kucağıma alacamm....öbür tarfta tüp yapılıyo mu ki acaba töbee töbeee:26:hadi canım ciddi olamazsın inanıyolarmı cidden yarın kıyametin kopacağına
hem eşin niye gitmek istiyo şirinceye sen öleceksin o kurtulacakmı
Cnm bizde 21 aralik calismalari tam kucuk gorumcem o yuzden bizde yanliz yasiyo normalde buyuk gorumcem bgn gelicek aksam teyzesine gitti esim izin aldi yarin icin 2damacana su erzaklar hazir.... Gorsen guluyorum hallerine:))ztn hamis olmssaydim sirincedeydik.. esim ben gitsem mi acaba deyip duruyo?¿¿¿¿
kızlar günaydın ..öğlen oldu ama olsan .ayın 11inde transferim oldu transfer gününü saymazsak bugün 9. gün test günüm 24ü ama ben cumartesi idrar testi pazar da kan testi yapmayı düşünüyorum...karın ağrısı gibi bişeyler vuruyo arada adet mi olcam acaba diyorumnasip herşey ne bileyim ya içim içime sığmıyo. eşim de benim aklım hep orda hiçbişeyden zevk almıyorum diyor..inanın ben ondan 2 kat fazla istiyorum 1 kendim için 1 onun için...
sağol canım beğenmene sevindim tarifini kk dan elossa nın mutfağından aldım
kızlar günaydın ..öğlen oldu ama olsan .ayın 11inde transferim oldu transfer gününü saymazsak bugün 9. gün test günüm 24ü ama ben cumartesi idrar testi pazar da kan testi yapmayı düşünüyorum...karın ağrısı gibi bişeyler vuruyo arada adet mi olcam acaba diyorumnasip herşey ne bileyim ya içim içime sığmıyo. eşim de benim aklım hep orda hiçbişeyden zevk almıyorum diyor..inanın ben ondan 2 kat fazla istiyorum 1 kendim için 1 onun için...
iyi bilin ki kıyamet gününü tartışanlar derin bir sapıklık içindedirler.
( Şura Suresi 18 )
kıyamet alametleriyle ilgili yazdığım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yinede okumanızı istiyorum arkadaşlar tekrar teşekkür ederim okuyacak olanlara
aaa kuzum ne kusuru beee uzun olmuş muş uzun olsa kısa olsa ne olur sanki muhabbetle ilgili bişi paylaşmışsın ve ben teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?