Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınlaaaaaaaaarrr..
karlı bi istanbul sabahından koskocaman ve sımsıcak sevgiler gönderttim ahanda hepinize

günaydıınnnnnn....
gönderttiklerini ahanda aldım ben

tünaydın cicimmm...
evet bu ara durgun dönem bir hafta içinde aktif oluruz inşallah...

Cnm bizde 21 aralik calismalari tam kucuk gorumcem o yuzden bizde yanliz yasiyo normalde buyuk gorumcem bgn gelicek aksam teyzesine gitti esim izin aldi yarin icin 2damacana su erzaklar hazir.... Gorsen guluyorum hallerine:))ztn hamis olmssaydim sirincedeydik.. esim ben gitsem mi acaba deyip duruyo?¿¿¿¿

hadi canım ciddi olamazsın inanıyolarmı cidden yarın kıyametin kopacağına

hem eşin niye gitmek istiyo şirinceye sen öleceksin o kurtulacakmı

Son düzenleme:
Cnm ne biliyim hepside kuran okuyan insanlar ama inaniyolar demek saka gibi dimi esimin kardesleri degisiktir biraz hazir ve nazir bekliyolar

Cnm ne biliyim hepside kuran okuyan insanlar ama inaniyolar demek saka gibi dimi esimin kardesleri degisiktir biraz hazir ve nazir bekliyolar

Canim benim esim kurtludur biraz kac senelik evliyiz bi haftasonunu evde gecirmedik ona bahane olsun fizana gider iste bebis bagliyo elini kolunu ama eminim ici icini yiyodur acaba gitsem mi die....

kızlar günaydın ..öğlen oldu ama olsan .ayın 11inde transferim oldu transfer gününü saymazsak bugün 9. gün test günüm 24ü ama ben cumartesi idrar testi pazar da kan testi yapmayı düşünüyorum...karın ağrısı gibi bişeyler vuruyo arada adet mi olcam acaba diyorumnasip herşey ne bileyim ya içim içime sığmıyo. eşim de benim aklım hep orda hiçbişeyden zevk almıyorum diyor..inanın ben ondan 2 kat fazla istiyorum 1 kendim için 1 onun için...

tatlım normal süreçte her ay bir yumurta seçilir ve büyür klomenle de o seçilen yumurtanın büyümesi takip edilir çatlaması ile birlikte tabiii ki çok ender 2 tarflı yumurtlayan olur......doktorun yumurta takibi yaptığı için bu şekilde knuşmuşş....bu sağda solda büyüyenler yüksek doz ilaç kullanan aşılama ya da tüp tedavisi olanlardır büyük ihtiamalle be de 1 seneden yumurta takibi yaptırıyordum her ay bir yumurtam güzel büyürdü takip ederdi doktorum...ama kendisi zamanında çatladığı için hiç iğne olmadım tüp tedavisinde oldum ilk iğnemii 10 yumoşum toplandı o zamnda...
gunaydin ballar kaymaklarrr....
sizi yirim haaaaaaa
selam ballı kaymaklıı hatunnn:125::125::131::131:
Kizlar gunaydin...anam disarisi felaket...resmen firtinayla karisik kar var...kiyamet sanki....
kız ne güzel kar yağıyor ama çok soğuk hakkaten Allahım kimseyi evsiz barksız dışarda bırakmasın bu havadaa....:18::18::18::18:
günaydınlaaaaaaaaarrr..
karlı bi istanbul sabahından koskocaman ve sımsıcak sevgiler gönderttim ahanda hepinize
sana da kocaman sevgiler gönderiyorumm....canım arkadaşımm
hay maaşallah burada kar tip fena a dostlarr..yakında tüp fırtınası var aksiyonnrüzgarıyla karışık ...bizi izlemeye devam ett
çinliler top yapmış içine girmişler....sizin evi güvenli mi ilan ettiler yoksa toplanmışlarr sığınak gibii
hadi canım ciddi olamazsın inanıyolarmı cidden yarın kıyametin kopacağına

hem eşin niye gitmek istiyo şirinceye sen öleceksin o kurtulacakmı
Sara Sultaan ben başka şeyler olacağını duydumm güya gezegen hareketleriyle dünya bir fton kuşağına girecek herkes birbirinin aklını okuyacakmışş...falan filan hikayee bence de Rabbim ne yazdıysa o sonuçtaaa kyamet de bir cuma günü kopacak diye bildiğimiz için olsa gerek herkes de bşr acaba bir telaşş..ben daha bebişimi kucağıma alacamm....öbür tarfta tüp yapılıyo mu ki acaba töbee töbeee:26:

3. Mayalıların beşinci dünyası 1987’de bitmiştir. Altıncı dünyaları 2012’de başlayacaktır. Yani bizler şu an ‘iki dünya arasındayız’. Bu zaman ‘Apocalypse’ veya açığa çıkma olarak adlandırılmaktadır. Bu, asıl gerçek açığa çıkacak demektir. Bu aynı zamanda bizler için ‘kendi karekteristiklerimiz’ için bireysel veya kollektif çalışma zamanıdır.

4. Mayalıların altıncı dünyası aslında boştur. Bu, birlikte yaratıcılar olarak, yaratmak istediğimiz yeni bir dünya ve uygarlığa başlamak şimdi bize kalmış demektir.

5. Mayalılar’ın ayrıca 2012 için söyledikleri;
Bildiğimiz teknolojinin ötesine geçeceğimiz,
Zaman ve paranın ötesine geçeceğimiz,
Dördüncü boyutu geçtikten sonra beşinci boyuta gireceğimiz,
Dünya gezegeninin ve Solar Sistemin Evrenin geri kalanı ile Galaktik eş zamanlamaya gireceği, DNA’larımızın galaksinin merkezinden ‘yükseltileceği’ (veya yeniden programlanacağı). (Hunah Ku) Bu gezegendeki herkes mutasyona uğramaktadır. Bazıları diğerlerine göre daha farkındadır. Ama herkes bunu yapmaktadır.

6.2012 de Solar Sistemimizin düzlemi I Samanyolu Galaksimizin düzlemi ile tamamıyla hizaya girecektir. Bu döngünün tamamlanması 26,000 yıl almaktadır. Virgil Armstrong ayrıca başka iki galaksinin de bizimki ile aynı zamanda hizaya gireceğini söylemiştir. Kozmik bir olay!

7. Zaman hızlanmaktadır (veya çökmektedir). Binlerce yıldan beri Dünya’nin Schumann rezonansı veya kalp atışı saniyede 7.83’dür. Ordu bunu çok güvenilir bir kaynak olarak kullanmaktadır. Bununla beraber, 1980’den beri bu rezonans yavaşça artmaktadır. Şimdi bu her bir saniye de 12 devirden fazladır. Bu her gün eski 24 saatte göre 16 saatten aza denk gelmektedir.

8. Apocalypse veya ‘dünyalar arası zaman’ boyunca bir çok insan birçok kişisel değişikliklerden geçecektir. Bu değişiklikler çok fazla ve farklı olacaktır. Bütün bu buraya ne öğrenmek ve ne deneyimlemek için geldiğimizin bir parçasıdır. İlişkilerin bitmesi, yaşanan evin veya yerin değişmesi, mesleğin veya işin değişmesi, davranış veya düşüncelerde değişimler bu değişikliklere örnek olabilir.

canm valla doğru kıyamet cuma günü kopacak aama muharrem ayında olacak bide büyük alemetler daha görülmediki canm coookkk merak ediyorum şu inanıp 22 aralıkta yaşayacak olanları... gerçi rabbim bilir belki de onlara kendi içlerinde kıyameti yasatacaktır....:44::44:

iyi güldürdün beni :) Şirince konusundaşine katılıyorum,hep yazın gitmiştim,bi kere de kışın görsek fena olmazdı hani

yanii aklın fikrin test gününde değil mi bence cumartesi illa yapacam diyposan yap idrar testini ama pazartesi ye bırak kan testinii ...idrarda çıkarsa kanda çıkar zaten hemen ama idrarda çıkmasa bir gün daha bekleee test gününde yap moralini bozma iki kere ....
ne bileyim ben hep korkuyorum beklemek daha kolay geliyor test yapmanın stresi daha fenaaa bana göre...:26::26::26:

bakın size peygamber efendimizin söylediği ve hadis kitaplarında okuduğumu yazayım...
Huzeyfetu'l-Gifarı (r.a)'den rivayet edilmiştir: Biz bir gün kendi aramızda konuşurken, Hazreti Peygamber yanımıza çıkageldi. Bize "Ne konuşuyorsunuz?" dedi. Biz de "Kıyâmet gününden konuşuyoruz" diye cevap verdik. Hazreti Peygamber" Şüphesiz on alâmet görülmedikçe kıyamet kopmayacaktır" dedi ve "Deccâl'i, dumanı(duhan), Dâbbetü'l-arz'ı, güneşin batıdan doğmasını, İsa (a.s.)'ın yere inmesini, Ye'cûc ve Me'cuc'u, doğuda, batıda ve Arap yarımadasında olmak üzere üç yer çöküntüsünü, son olarak da Yemen'den çıkarak insanları Mahşere sürecek ateşin vuku bulacağını söyledi" (Müslim, Fiten, 39).
1. Deccal'in ortaya çıkışı: Deccâl, kıyâmette zuhur edecek yalancı bir kişidir, İslâm Dini'ni ve müslümanları ifsad edip, kötülüğe ve bozgunculuğa sevketmek isteyecektir. Deccal'in sağ gözünün kör olduğu, iki gözünün arasında "kâfir" yazdığı, çocuğunun olmadığı, Medine'ye ve Mekke'ye giremeyeceği, ortaya çıktıktan sonra yeryüzünde kırk gün kalacağı, bu süre içerisinde istidrac türünden bazı olağanüstü olaylar göstereceği, daha sonra da yine kıyâmetin büyük alametlerinden olan Hz. İsa'nın yeryüzüne inmesiyle onun tarafından öldürüleceği sahih hadislerde belirtilmiştir (Buhârı, Fiten, 26; Müslim, Fiten, 37, 39, 40, 91, 101, 110, 112).

2. Duhan'ın çıkışı: Duman anlamına gelen duhan da kıyâmetin büyük alametlerinden biridir (Müslim, Fiten, 39). Kıyâmetin vukuundan önce dünyayı bir duman bulutu kaplayarak, kırk gün ve kırk gece kalacak, mü'minler nezleye tutulmuş gibi, kâfirler ise sarhoş gibi olacaklardır.

3. Dabbetü'l-arz'ın çıkışı: Kıyâmet'ten önce çıkacağı bildirilen bir yaratıktır. Kelime anlamı "yer hayvanı" demektir. Kur'an-ı Kerim'de "Kendilerine söylenmiş olan başlarına geldiği zaman, yerden bir çeşit hayvan (dâbbe) çıkarırız ki o, onlara, insanların âyetlerimize kesin olarak inanmadıklarını söyler" (en-Neml, 27/82) buyurulmaktadır. Hz. Peygamber Dâbbetü'l-arz hakkında "Çıkacak olan kıyâmet alametlerinden ilki, güneşin batı tarafından doğması ile, bir kuşluk vakti insanlara karşı bir dâbbenin (hayvanın) zuhurudur. Bu iki alametten biri, arkadaşından evvel olur. Akabinde diğeri de onun izi üzerinde yakın olarak meydana gelir" (Müslim, Fiten, 118) buyurmuştur.

4) Güneşin Batıdan doğması: Güneş batıdan doğacak, insanlar topluca iman edecek, ancak daha önce iman etmemiş olanların imanları kendilerine bir yarar sağlamayacaktır (Tecrid-i Sarih Tercümesi, XII 307; Müslim, Fiten, 118).

5. Hazreti İsa (a.s)'ın inmesi: Ehl-i sünnet itikadına göre Kıyâmetin vukuundan önce Hazreti İsa yeryüzüne inecek, hristiyanları İslâm'a davet edecek, Deccâl'i öldürecek, Hazreti Peygamber (s.a.s)'in şerîati ile hükmedecektir (Buhârî, Büyû, 102; Müslim, İmân, 242-247).

6. Ye'cûc ve Me'cûc'ün çıkışı: Kıyâmetin vukuundan önce çıkarak "yeryüzünde bozgunculuk yapacak" (el-Kehf, 18/94) olan asılları ve soyları belirsiz iki insan topluluğudur (Muhammed Hamdi Yazır, Hak Dini Kur'an Dili, IV, 3288). Hz. ZülKarneyn'in önlerine yaptığı seddin yıkılarak (el-Enbiya, 21/96) açılması ile yeryüzüne dağılacaklar insanlara saldıracak, kentleri yakıp-yıkarak harabe haline getireceklerdir. Bazı rivayetlerde bu seddin Çin seddi olduğu zikredilir (Muhammed Hamdi Yazır, a.g.e., IV, 3291, 3374; Buhârı, Enbiyâ, 7; Müslim, Fiten, 1,2).

7.8.9. Doğuda, Batıda, Arap Yarımadasında olmak üzere üç bölgede yer çöküntülerinin meydana gelmesi de Kıyâmet'in büyük alametlerindendir (Müslim, Fiten, 39).

10. Yemen'den çıkacak olan büyük bir ateşin insanları önüne katarak sürmesi (Müslim, Fiten, 39).

Ebu Davud ve Tirmizi'nin Sünen'lerinde yeralan bazı hadislere göre Mehdî'nin çıkması da Kıyâmet'in büyük alametlerindendir (Sünen-i Tirmizî, IV, s.1-93: Sünen-i Ebu Davud, N. Şr. M.Abdul Hamid IV, 100, 106).

Hz. Peygamber (s.a.s), Kıyâmetin kötü insanlar ve kâfirler üzerine kopacağını bildirmiştir. Bu hadislere göre Kıyâmet kopmadan önce mü'minlerin ruhları alınacak ve onların âhirete göçmeleri sağlanacaktır (Buhari, Fiten, 5; Müslim, imare, 53)

sağol canım beğenmene sevindim tarifini kk dan elossa nın mutfağından aldım

hııımmmm demek kopya çektin

erzak falan diyonuzda kıyamet kopunca herkes ölüyooo bi kısmı yaşamıyooo ki erzak lazım olsun savaşa hazırlanmak gibi olmuş daha çok
ama gerçekten çok komikler kıyamet kopsa bile biz ne yapabiliriz bu saatten sonra olan oldu artık yarına kadar melek takılamicam

inşallah karın ağrısı dediğin bebektendir canım güzel haberini alacağımıza çok inanıyorum...

iyi bilin ki kıyamet gününü tartışanlar derin bir sapıklık içindedirler.
( Şura Suresi 18 )

anammmm kız biz tartışmıyoz geyiğini yapıyoz sapıkmı oluyoz şimdi:44::44::44::26::26::26:

kıyamet alametleriyle ilgili yazdığım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yinede okumanızı istiyorum arkadaşlar tekrar teşekkür ederim okuyacak olanlara

kıyamet alametleriyle ilgili yazdığım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yinede okumanızı istiyorum arkadaşlar tekrar teşekkür ederim okuyacak olanlara

aaa kuzum ne kusuru beee uzun olmuş muş uzun olsa kısa olsa ne olur sanki muhabbetle ilgili bişi paylaşmışsın ve ben teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…