Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam güzel hatunlar. Benim grip iyice arttı fena durumdayım. Burda çok kar var, ben yarın ankaraya dönücem.

valla burdada kar hiç kesilmedi her yer bembeyaz dağlar filan cok güzel yaa

herkese selamlaaaaaar. calistigim icin epeydir giremedim ama takip etmeye calisiyorum yazilanlari. bendeki son durum cok sükür iyi gidio. kalp atislarini duyduk minigimizin. bi dahaki kontrolü bekliyoruz

Kızlar moralim bozuk bana yardım edin ben 2gün önce yani transferimin 10.günü hamile olduğumu öğrendim.dün gece inanılmaz bir şekilde aynı adet olduğumdaki gibi çok karnım ağrısı uykudan uyandırdı beni.normalde adet günüm bugün normal mi bu karın ağrısı

ayni seyler bana da olmustu sürekli adet sancisi cektim. kan gelmedigi ve cok siddetli olmadigi sürece normal.

Canım Hayırlı olsun bence agrıların olması normal burada arkadaşları çok takip ediyorum olabilicek şeyleri yaiıyorsun daha önce hamile kalmıs biri olarakta katlıyorum arkadaşım dikkat edip dinlenmen lazımm bebişin yerleşmesi diye düşünüyorym

herkese selamlaaaaaar. calistigim icin epeydir giremedim ama takip etmeye calisiyorum yazilanlari. bendeki son durum cok sükür iyi gidio. kalp atislarini duyduk minigimizin. bi dahaki kontrolü bekliyoruz

selam şekerim evet yoksun aldın bebeni çekildin köşeneee
maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz
bundan sonra randevuları sabırsız bi şekilde beklersin bebeğinle hasret gidermek için...

ağrıların olması normal hatta doktorumun dediği bir şey var bana bazı kadınlar hamile kaldıktan sonra her ay adet dönemlerinde kanama yaşayabiliyorlar regl oluyorlar demişti...
sen yine de dikkat et ve dinlen..

iviiiiiiiiit kopya çektim ne vay niye adamı utandırıyon

çok pis utandırırım öyleee

Kızlar çok saolun biraz rahatladım çünkü kanamam falan yok Allah'a şükür . Ağrıda gece oldu şimdi yok bişey. İnşallah yerleşme ağrısıdır.öpüyorum hepinizi

kızlar çok komiksiniz güldürdünüz beni şu kıyamet muhabbetinizle..işyerinde kendi kendime gülüyorum deli zannetmeseler bari beni :))

Canım hayrlı olsun. Bizim de 3. kontrolümüz yılbaşından sonra ama zaman geçmiyor.

Normal tatlım benimde hem karnım hem belim ağrımıştı. Belirtiler oluyor ama kanama olmuyor. Endişelenme sakın :)

kızlar bir teselli verin ne olur yaaaaa şuan yalnızım ve ağlıyorum tutamıyorum kendimi...ağlayarak yazıyorum bunları size . demin bi programda süt arttıcı çorba tarifi veriyolardı sonra bi kadın not alıyomuş anneanneymiş...kızı için yazıyomuş...çok etkiledi beni ağlamaya başladım ve bilmiyorum ya anlatamıyorum...inanın umudumu kaybetmemete çalışıyorum hep...eşim görse çok kızar ne yapsam bilmiyorum...test günüme de daha var

senden gıcık olmayım öyleyimdir canım saol
çok da severim ben seni bunuda belirteyim yani

Kızlar çok saolun biraz rahatladım çünkü kanamam falan yok Allah'a şükür . Ağrıda gece oldu şimdi yok bişey. İnşallah yerleşme ağrısıdır.öpüyorum hepinizi

rahat ol cicim herşey yolunda..

kızlar çok komiksiniz güldürdünüz beni şu kıyamet muhabbetinizle..işyerinde kendi kendime gülüyorum deli zannetmeseler bari beni :))

olsun şekerim hepimiz deliyiz
yalnız değilsin

aynı kızkardeşimi hatırlattın bana hamile olduğunu bilmiyorduk tabii adetine yakın ne ağlama ne ağlama anlatamam herşeye ağlıyor ama sinirleri bozuk vs...
noluyooo diye soruyorum ciddi bişi yok ...
umudunu niye kaybedesinki canım benim test gününde aksi ispatlanana kadar bal gibide hamilesin...
sonucu bilmeden sanki negatifmiş gibi kendine eziyet etme lütfen...
ben senin yerinde olsam ya negatifse diye üzülmek yerine pozitifi gördüğündeki mutluluğunu hayal ederim...

o günü hayal etmediğimimi sanıyosun hep aklımda ...kuzularım bırakmayın annenizi diye konuşuyorum onlarla...aklım hep orda olumsuz da aklımın bi köşesinde var tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…