bişey değil canım
Selam güzel hatunlar. Benim grip iyice arttı fena durumdayım. Burda çok kar var, ben yarın ankaraya dönücem.
Kızlar moralim bozuk bana yardım edin ben 2gün önce yani transferimin 10.günü hamile olduğumu öğrendim.dün gece inanılmaz bir şekilde aynı adet olduğumdaki gibi çok karnım ağrısı uykudan uyandırdı beni.normalde adet günüm bugün normal mi bu karın ağrısı
Kızlar moralim bozuk bana yardım edin ben 2gün önce yani transferimin 10.günü hamile olduğumu öğrendim.dün gece inanılmaz bir şekilde aynı adet olduğumdaki gibi çok karnım ağrısı uykudan uyandırdı beni.normalde adet günüm bugün normal mi bu karın ağrısı
hııımmmm demek kopya çektin
herkese selamlaaaaaar.calistigim icin epeydir giremedim ama takip etmeye calisiyorum yazilanlari. bendeki son durum cok sükür iyi gidio. kalp atislarini duyduk minigimizin. bi dahaki kontrolü bekliyoruz
iviiiiiiiiit kopya çektim ne vay niye adamı utandırıyon
herkese selamlaaaaaar.calistigim icin epeydir giremedim ama takip etmeye calisiyorum yazilanlari. bendeki son durum cok sükür iyi gidio. kalp atislarini duyduk minigimizin. bi dahaki kontrolü bekliyoruz
gıcık şey
Kızlar çok saolun biraz rahatladım çünkü kanamam falan yok Allah'a şükür . Ağrıda gece oldu şimdi yok bişey. İnşallah yerleşme ağrısıdır.öpüyorum hepinizi
kızlar çok komiksiniz güldürdünüz beni şu kıyamet muhabbetinizle..işyerinde kendi kendime gülüyorum deli zannetmeseler bari beni :))
kızlar bir teselli verin ne olur yaaaaa şuan yalnızım ve ağlıyorum tutamıyorum kendimi...ağlayarak yazıyorum bunları size . demin bi programda süt arttıcı çorba tarifi veriyolardı sonra bi kadın not alıyomuş anneanneymiş...kızı için yazıyomuş...çok etkiledi beni ağlamaya başladım ve bilmiyorum ya anlatamıyorum...inanın umudumu kaybetmemete çalışıyorum hep...eşim görse çok kızar ne yapsam bilmiyorum...test günüme de daha var
senden gıcık olmayım öyleyimdir canım saol
çok da severim ben seni bunuda belirteyim yani
aynı kızkardeşimi hatırlattın bana hamile olduğunu bilmiyorduk tabii adetine yakın ne ağlama ne ağlama anlatamam herşeye ağlıyor ama sinirleri bozuk vs...
noluyooo diye soruyorum ciddi bişi yok ...
umudunu niye kaybedesinki canım benim test gününde aksi ispatlanana kadar bal gibide hamilesin...
sonucu bilmeden sanki negatifmiş gibi kendine eziyet etme lütfen...
ben senin yerinde olsam ya negatifse diye üzülmek yerine pozitifi gördüğündeki mutluluğunu hayal ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?