Tüp Bebek Günlüğümüz !

vet kızdırdık miniğimi:)))))) rahatı bozuldu... valla benim için hiç farketmiyo kız yada erkek.. sağlıklı olsun sağlıkla doğsuda.. zaten laf aramızda ben kız çocuğunu daha çok seviyorum...

al benden de o kadar... en iyisi biz birlikte tedavi olalım.....

anam o ruj benimkinin umrunda bile değil valla.. hiç fark etmez.. ama ecrinle düşündükte.. benimkinin dikkatini çekmek için farklı türlü beklemek lazım...öyle değil mi ECRİN?

oyyy kuzuma maşallahhh yesinler onu ama sen peki bi yoruyosun kendini azıcık dikkat et kendine dinlen...

Canım hayırlısı olmamış olabilir Ama gercekten çok erken ilaçlarına devam et bı topikte vardı 8. Gun negatif test tarihinde pozitif tabi nasip meselesi ........

iyi canım,sen bana bakma benim bigün boynum agrır,bigün karnım agrır falan filan gidiyoz işte,bugünde sabahtan boynum cok kötüydü,cekiyoz işte..ALLAH TAN yemegimi yapcak kadar gücüm var yoksa halimiz dumanöptüm canım seni

iyi canım,sen bana bakma benim bigün boynum agrır,bigün karnım agrır falan filan gidiyoz işte,bugünde sabahtan boynum cok kötüydü,cekiyoz işte..ALLAH TAN yemegimi yapcak kadar gücüm var yoksa halimiz dumanöptüm canım seni

Evet cnm demez neyse bosverdim yapilick birşey yok ay Sinem için sevindim seninde az kaldı egunalim buay 29 çekiyor
cinm halklisn napimmm bosverdim acindirirm kendimi

evet canım az kaldı..haftaya doktora bi muayene olup eski sonuçlarımı göstereyim diyorum bakalım ne dicek...

geldimmmmmm.....

ohhh nihayettt...

ammma çok yazmışsınız....

diyosuuunnnnn

10.günde anlaşmıştık ama neyse şu an bişi demicem çünkü üzülmüşsün kıyamam...bi de test günündeki sonucu görelim derim ben...

ay ay ay yerim ben onu ıssırırım koparırım mıncık mıncık ederim onuuuu...niye rahatsız ediyonuz kuzuyu zamanı gelince göstercek annesi ne nar ne yokkk..MAŞALLAH rabbim nazarlardan korusun

Napıyosun yaa?2 saattir burdayım bana selam sabah yok,bende sana küseyimmi şimdianladım beni sevmiyosun,beni özlemedin dimi?bigün girmedim ya unutuldum,unutuldum...

valla canım topik açıktı ama işlerim vardı yazamadım...özlemez olurmuyum seniiii
çok ta seviyoruuummm

selam canım,senin yazdıklarını okusamda anlamıyorum,yani daha önce duymadıgım bi hastalık..inş.tedavin iyi gecer,seninde yüzün güler en kısa zamanda,güzel haberlerini bekliyorum..sevgiler..

bende seni..işlerin var takılamadın ama şimdide benim cıkmam gerek,hoşcakalın..hepinize iyi geceler..

kızlar iyi akşamlar bugün başım çok ağrıyor havadan sanırım bi garipti bugün izmirde hava kasvettt...neyse akşam gelmeye çalışırım ben evime doğru yol alıyorum ..kendinize iyi bakınız sevgiler..............

Bütün herkese bizden selamlar..dün giremedik,bugün hepinizi özledik,napıyonuz diye bi bakalım dedik...nasılsınız hatunlar...

bizde sizi özledik kuzummmm ıyıyız cok sukur halımıze dıyoruzzzzzzz ve takılıyoruzzzzzzz

canım ama bellı olmaskı gec olabılır sen yaptır gene kuzum benım tabıkıde hayırlısı herseyın

benimde başım fena ağrıyor sence havadan mı?bende izmir deyim ya ondan dedim.. hiç bir nedeni yok çünkü.. fena bir baş ağrısı var sadece...

Son düzenleme:

bu kadar mesajdan sonra akasya ne demek istediğini iyice bi anlayacak merak etme sennn

Canım bebisi kusturdun mü donmu s totoyu yerim ben onu bence sen kendini çok yoruyorsun dikkat et kendine kiyamam ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…