benimde başım fena ağrıyor sence havadan mı?bende izmir deyim ya ondan dedim.. hiç bir nedeni yok çünkü.. fena bir baş ağrısı var sadece...
anam o ruj benimkinin umrunda bile değil valla.. hiç fark etmez.. ama ecrinle düşündükte.. benimkinin dikkatini çekmek için farklı türlü beklemek lazım...öyle değil mi ECRİN?
selam canım,senin yazdıklarını okusamda anlamıyorum,yani daha önce duymadıgım bi hastalık..inş.tedavin iyi gecer,seninde yüzün güler en kısa zamanda,güzel haberlerini bekliyorum..sevgiler..
bende seni..işlerin var takılamadın ama şimdide benim cıkmam gerek,hoşcakalın..hepinize iyi geceler..
kızlar iyi akşamlar bugün başım çok ağrıyor havadan sanırım bi garipti bugün izmirde hava kasvettt...neyse akşam gelmeye çalışırım ben evime doğru yol alıyorum ..kendinize iyi bakınız sevgiler..............
cannnlar ben geldmmm.
nasılsınız bakalım görüşmeyeli.okuldan yeni geldim bi bakıym napıolar dedm.
bir negatif haberi var galiba Allah hayılrısını versin çooook üzüldümmmm.
akşama yemekli misafrlerim varrr.onlardan sn-onra damlarım gene
öslüyorummmm napıymmm
görüşmek üzere kızlaaarrrr daha karpuz kesecektik ama neyse
kolay gelsin canım..bende geliyom yemeğebi tabakta benim için koyyyy
Canım benimkine bakarsan oda makyajı sevmez ama yapınca sonuclari farklı oluyor bak bu 2 senedir kırmızı ruj moda çok güzel renkler var bide pijamadan vazgecemiyorsan pijama vaaar Pijama var bilemiyorum artık benden bu kadar malum +18 saati değil :))
vet kızdırdık miniğimi:)))))) rahatı bozuldu... valla benim için hiç farketmiyo kız yada erkek.. sağlıklı olsun sağlıkla doğsuda.. zaten laf aramızda ben kız çocuğunu daha çok seviyorum...
anam o ruj benimkinin umrunda bile değil valla.. hiç fark etmez.. ama ecrinle düşündükte.. benimkinin dikkatini çekmek için farklı türlü beklemek lazım...öyle değil mi ECRİN?
iyi canım,sen bana bakma benim bigün boynum agrır,bigün karnım agrır falan filan gidiyoz işte,bugünde sabahtan boynum cok kötüydü,cekiyoz işte..ALLAH TAN yemegimi yapcak kadar gücüm var yoksa halimiz dumanöptüm canım seni
iyi canım,sen bana bakma benim bigün boynum agrır,bigün karnım agrır falan filan gidiyoz işte,bugünde sabahtan boynum cok kötüydü,cekiyoz işte..ALLAH TAN yemegimi yapcak kadar gücüm var yoksa halimiz dumanöptüm canım seni
canımmm ne demek feda olsun sana yemeklerrrrr.,
keşke gelsen ne güzel olurrrrrr.sen yemek yersin bende gene seni yerimmmm
size iyi sohbetler kızlar.. yarın görüşmek üzere.....
evet valla süper olurdu...ama hayati tehlikem var benim ye beni yersennn:18:
ya şu eşlerinize hazırlanmanıza hastayım.. ben sabahtan akşama kadar işte yoruluyorum.. eve gelince hemen ptt yi uyguluyorum... (pijama terlik televizyon....)
acaba benimki hazırlanmıyom diye mi iş var deyip şehir dışına çıktı....:18:
kızlar merhaba;
egunal bana kızıcak ona söz vermiştim 10.gün test yapıcam diye ama görümcem aradı sabah beni ikna etti malesef ve gidip test yaptırdım.bugün 9.günüm.sonuc negatif. cumartesi tekrarlıcam doktora bile gödtermedim sonucu. bılmıyorum ama ilki kadar sarsılmadım. ilkinde daha umutluydum. şimdi sadece tereddüt ettiğim sil baştan herşeye yeniden başlamak.zaten sadece 2tane yumurtam olusmustu.şimdi tekrar bir sürü iğne,3günde bir doktor.offf inanın şuan sadece bunlar gözümde büyüyor. bikaç ay dınlenip normal yoldan mı denesem diyorum.Kürler falan var hani onları mı uygulasam..Kafam karışık yani anlıyacagınız. hepinize desteklerınden dolayı ve beni dınledıgınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepinizin kucagını en yakın zamanda doldurur.
hoşbuldummmmm.... ama çok ilerlemiş buldum..
duramamki okumadan şöle bi bakarım ilk fırsatta... misafirlerim gece 12 de gitti. sabah geç kalktım. makinemi boşaltıp yerleştirdim evden çıktım şimdi girdim, bebişimi görmeye gittim ama hem bacak bacak üstüne atmış dr. biraz sarstı bu seferde backları kendine doğru çekti göstermedi cinsiyetini en sonnundada bize kızıp döndü totoyu:)))))))
Canım elma mevzunu biliyodum zaten,son gelişmeleride okudum,ohh sonunda yendi yani elmalarbebek olsun inş..ama cok güldüm yani senle baya bi dalga gecilmiş cicim
Canım yemekleri yazamam hamisler var ama çorba ana yemek pilav salata falan yakın olsak gelirdin suslenme konusuna gelince ben doğuştan susluyum esle alakası yok giyinmeyi sevmem tabi evde bı namaz falan kılarken kapaliyim dışarı çok açık giyinmem insanın eşini hoş karşılaması dinde de var öyle çok makyaja gerek yok bir ruj bir sürme nelere Kadir
cannnlar ben geldmmm.
nasılsınız bakalım görüşmeyeli.okuldan yeni geldim bi bakıym napıolar dedm.
bir negatif haberi var galiba Allah hayılrısını versin çooook üzüldümmmm.
akşama yemekli misafrlerim varrr.onlardan sn-onra damlarım gene
öslüyorummmm napıymmm
ay ilahi......yav benim adam ne yapsam beni kafasına komik eğlenceli SEVİMLİ olarak yerleştirmiş.. ne yapsam gülüyo... geçenlerde benim hakkımda aklına ilk gelen kelimeyi söyle dedim.. adam şakkadanak SEVİMLİ dedi... yuh dedim insan karısına güzel, zeksi der dedim.. ama ilk aklıma gelen o diyo.. hani öbür türlü pijamalar ise onun için fazlalık... çıkcak şeyi neden alıyosun ki diyo....yav.. şimdi ceza alcam kk dan.. konuşturmayın beni gari....
makyaja gelince.. beni çok makyajlı gördüğü için onun için çok bir anlam ifade etmiyor canım.. işe giderken makyajlıyım çünkü....
not:sevgili kk yönetim kurulu ekibi sustum valla sustum....ceza vermeyin bana nolur.....
senin tehlikeni de yerimmm
Sen çok alemmsinnn vallaaa.Tüm yazılarına çokk güldümmm..Egunaldan sonra en enerjik ve eşininde dediği gibi SEVİMLİ hatunusun topiğin benceee...
İnş mucize olur canımmm ama hayırlısı değilmiş diyeceğizzz.Rabbim sabrını versin inş..
Bence senin bebişşş kızzzz o zaman..Şimdidennn hayalı hemm baksanaaaa.Demek totosunu dönndü yaaaa..Oyy oyyyy yisin onu teysizşleriiii...
Sağol bebişimmmm efett öyle olduuu yaneeee...
Wawww diyorumm doğuştann süslü demekk.Bu arada msn tüm gün açıktı ama ne istek geldi nede başka birşeyy anamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Hoşgelldinnnn canımmmmmmmmmm..Valla aynenn bağımlıyız bizz diyorumm inanmıyosunuzzz...
Hahahayyy en çok da bu nota bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm..
yok anladım sen obezsin benide gıda maddesi olarak görüyorsuunnnn:18:[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?