Tüp Bebek Günlüğümüz !

napıyım seni takip ediyorum çünkü saplantılı bir aşıkım ben...sen nereye ben orayaaa

yemek saati diye kızlar firardaaaa...bir saat sonra siz gelceksiniz ama bu kezde ben yemek arası vermek zorunda kalacam...

tesekkur ederim canim cok iyiyim bu gun adetim basladi acaba hangi ay transfere gitsem diye dusunuyorum martmi nisanmi? bir akil verin kafam karmakarisik:

napıyım seni takip ediyorum çünkü saplantılı bir aşıkım ben...sen nereye ben orayaaa

Et benii takipppppppp...Sevv beniiiii..Başka kimseyi sevmeeeeeeeee...Canımın içi aynen katılıyorumm kızlar firarda bende facete oyun falan oynuyorumm,onlar geldiğinde bizim hürrem ve yemek aramız olucakkk...

tesekkur ederim canim cok iyiyim bu gun adetim basladi acaba hangi ay transfere gitsem diye dusunuyorum martmi nisanmi? bir akil verin kafam karmakarisik:

bence martta başla bende martta başlayacam ya yanıma arkadaş arıyorum:13:

Et benii takipppppppp...Sevv beniiiii..Başka kimseyi sevmeeeeeeeee...Canımın içi aynen katılıyorumm kızlar firarda bende facete oyun falan oynuyorumm,onlar geldiğinde bizim hürrem ve yemek aramız olucakkk...

tamam o zaman çok sevcem seniii...hep sevcemmm...sen nebden bıkana kadar...
ay evet yaaa hürrem bu akşam çok güzellll özetlerde gördüm hatunun yüzü yanmış zaar sülüman hürremini öyle görünce neler yapcak bakalım...

egunal kizlar gitti ikimiz kaldik ama sendende cevap yok sen de beni yalniz birak

yok kuzummmm yalnız bırakmadım seniiii...sende topiğin en tenha saatine dek geldin...bütün kalabalıktı sen yoktun...du bi sıkı sıkı sarılayımda yalnız hissetme kendiniii

cok sekersin canim ama ben azeriyim burada transfer olucam martta burada bayram yani adetin 2 gunu bayrama dek geliyor nisani beklemek de cok zor be kuzum/?

cok sekersin canim ama ben azeriyim burada transfer olucam martta burada bayram yani adetin 2 gunu bayrama dek geliyor nisani beklemek de cok zor be kuzum/?

ayyy ne güzelll topiğimizin bi de azeri güzeli olduuuuu
kötü bi zamanlama olmuş gerçekten...napalım o zaman nisana bismillah deyip başlarsın artık bizde sana destek veririz buradan..

iyi aksamlar egunal,millstone,rouz
nasilsiniz?

sayfalar acayio olmus,nerden baslasam bilemedim:44: sondan 3 sayfa okudum
dmrs arkadas test yapmis erkenden
insallah kanda positif gorur

bende durumlar ise cok yorgunum,ise basladigim gunden beri uzerimden tir gecmis gibi
bugun 8.gunum hic bisey hissetmiyorum,benim test yapmam icin 4 gun var ama bizim burda kan verilmiyor,kagitta 18.gun idrar testi yap deniyor,tabi ben ozamana kadar olsem dayanamam ,tas olsa catlar dimi ama

Kimmm bennnn bennmi bıkııcammmmmm..hayattaaa olmassssssssssssssssssssssssssssss..Yaşasınn sevicekmişş beniiiii

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür...18.gün test de ne demek ya hu...burada bize 18.gün deseler taşla kovalarız doktorları...olmaz sen 12.günde yaptır..türk usulüüüü....ben çıkıyorum canım yemek saati yine gelirim...

afiyet olsun canim
bende cikicam az durup

Canım biz iyi sayılırız işteeee.Aynıı bildiğin gibi durumlarr..Evet dmrs erken yaptı 0,10 çıkmış kandaa..Ama inş mucize olurr..

Hollandaaaaaaaaaa duy sesimiiiii 18. gün idrardamı bakın diyorrrrr.Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorummmmmmmm şöyle oluyorummm

Valla haklısın canım taş olsa çatlar yaneeee..Sen deneyimli hatunsun canımm belirti aramaman gerektiğii herkezden iyi biliyorsunn.İnşş Rabbim gönlüne göre verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…