Canım biz iyi sayılırız işteeee.Aynıı bildiğin gibi durumlarr..Evet dmrs erken yaptı 0,10 çıkmış kandaa..Ama inş mucize olurr..
Hollandaaaaaaaaaa duy sesimiiiii 18. gün idrardamı bakın diyorrrrr.Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorummmmmmmm şöyle oluyorummm
Valla haklısın canım taş olsa çatlar yaneeee..Sen deneyimli hatunsun canımm belirti aramaman gerektiğii herkezden iyi biliyorsunn.İnşş Rabbim gönlüne göre verir..
insallah allah hepimize hayirli bir evlat nasip etsin allah hepimizin yardimcisi olsun bizim de kaderde zor varmis zor olacak ki daha cok kiymetini bilelim oyle degilmi?
bu ilkmi? hangi ilaclari kullaniyorsun bende ilk tecrubesizlikden tutmadi da diye bilirim bunun icin biraz bilgi almak istiyorum
cnm gözlerim açıldı bian :) dr um cemil kaya sen kime gidiyorsun? tüp bebek yapılmıyo orda bende biliyorum ama dr la bunu konuşmadım sanırım başka bi yerde yapıcak transferi vs.DUMAN85 canım bende ankaradayım ve buzamana kadar hep tobb etü hastanesine gittim senin doktorun kim bildiğim kadarıyla orada tüp bebek işlemleri yapılmıor sen nasıl yaptıracasın
canim allaha cok sukur saglikli her yondenay ne guzel bir evladin var cok sukur tup bebekler ozurlu doguyor diye duydum cocugunun sagligi yerindemi?
cnm gözlerim açıldı bian :) dr um cemil kaya sen kime gidiyorsun? tüp bebek yapılmıyo orda bende biliyorum ama dr la bunu konuşmadım sanırım başka bi yerde yapıcak transferi vs.
Canım epeydır karsılasamıyoruz osslleeddıımm senı guzel annecık
Senın yaramaz gostermemıs hmmm kızmı acaba,kızlar gostermezmıs ya
hayırlısı saglıklısı olsun ınsallah
gorusemessek optuummm
hoşgeldin.. biz senle tanışmadık iki gündür yoktum:))) bende ankaradayım.... tedavin şimdiden hayırlı olsun...canım benimde ilk doktorum CEMİL KAYA idi ama bir takım sıkıntı yaşadığım için bıraktım onu.TEVFİK SİPAHİ YE gidiyorum hem yaklaşımı hem bilgisinden ötürü çok memnunum ton ton insanı rahatlatan bir amcam:)))
Ama tüp bebek işlemine TİMUR GÜRGAN a gidecem cmt ilk kez görüştüm orayla şimdi testlerimin çıkmasını bekliorum ondan sonra karar verecez.Cemil kayanın özel muanesi yoktu bildiğim kadarıyla nerede yapacakki?
hoşgeldin.. biz senle tanışmadık iki gündür yoktum:))) bende ankaradayım.... tedavin şimdiden hayırlı olsun...
bak şimdi konu daha da çok ilgimi çıktı özel diilse yazarmısın cemil kaya da sıkıntı neydi? benimde bazı ufak sıkıntılarım var ama nedense bırakmayı düşünmedim,,birde onu bırakıp aynı katta başka bi dr a gitmek beni rahatsız eder diye düşündüm.tevfik sipahiyi de biliyorum...timur gürgan nerde peki? cemil kayanın anlaşmalı beni yönlendirdiği bikaç yer olmuştu yine öyle anlaşmalı çalıştığı biyer vardır diye düşünüyorum..burdan açık yazmak istemezsen mail de atabilirsin,fikirlerin benim için çok önemli bende istiyodum dr hakkında başka tecrübeler duymak:)canım benimde ilk doktorum CEMİL KAYA idi ama bir takım sıkıntı yaşadığım için bıraktım onu.TEVFİK SİPAHİ YE gidiyorum hem yaklaşımı hem bilgisinden ötürü çok memnunum ton ton insanı rahatlatan bir amcam:)))
Ama tüp bebek işlemine TİMUR GÜRGAN a gidecem cmt ilk kez görüştüm orayla şimdi testlerimin çıkmasını bekliorum ondan sonra karar verecez.Cemil kayanın özel muanesi yoktu bildiğim kadarıyla nerede yapacakki?
hoşbulduk canım.bende yeni sayılırım daha bir kaç günlüğüm bu topikte.saolasın umarım hayırlı olur canım senin durumlar nasıl henüz kim ne durumda bilemiorum ama zamanla çözecem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?