Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize iyi geceler allah rahatlık versin arkadaşlarım
bende yatıyrum yoruldum
inşallah yarın öğlen kalkınca gelirim yanınıza
sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım
rabbim güzelliklerle dolu bir güne uynamayı nasip etsin inşallahhhh

iyi gceceler cnm bizde seni seviyoruzzz yarın da öğlen kalkmayı planlıyon yani öpüldün

Sagol canim ya iyiyim arkadaslara yazdim sanada yaziyim tatlim gece bidaha geldi
makattan oldugunu farkettik demir ilaci aliyorum ya o yapabiliyomus cnm
ama cok korktum aksam agla agla simdi iyiyim cnm benim sagol dusundugun icin sen nasilsin

ayy canım çok sevindim tabi keşke hiçbişey olmasa ama ilaçtan olması en azından rahatlatmıştır canım rabbim bidaha korkutmasın bende ne yapim canım bi dahaki ay tedaviye başlicam ya oyüzden bol bol geziyorum

İyi geceler kızlar çok geç oldu ama anca gelebildim moons84 canım geçmiş olsun sanırım rahatsızlık yaşadın nasılsın bitanem

gez canım vallahi ben transferden beri evdeyim sadece doktor için çıkıyoruz o kanamaydı falan eve bağlandım...
nerde tedavi oluyon canım sen? kaçıncı denemen olucak tatlım?

gez canım vallahi ben transferden beri evdeyim sadece doktor için çıkıyoruz o kanamaydı falan eve bağlandım...
nerde tedavi oluyon canım sen? kaçıncı denemen olucak tatlım?

canım 4 e başlicam sıfırdan ilk denemem negatifdi 2 denemem 6 haftalıkken düştü ama biliyormusun sanki doktor hatası gibi geliyor ozamanlar anlamamıştım ama şimdi burdan okuyorum düşük önleyici iğneler vs.biçok şeykullanılıyor amaben boş boş bekletildim işte 3 denememde 24 kasımdı 4 aralıkta koskocaman bir negatif daha aldım donmuşlar bitti şimdi ben istenbulda oturuyorum fulayada yaptırıcam doktorum mehmet ali akman alman hastanesiyle ortak çalışıyor bilmiyorum %65 diyo ama bakıcaz adet olunca gidicem

İyi geceler kızlar çok geç oldu ama anca gelebildim moons84 canım geçmiş olsun sanırım rahatsızlık yaşadın nasılsın bitanem
sağol canım benim iyiyim çok şükür nazlı bebiş bu ya gelene kadar ömrümden ömür yiyiyecek......
sağlıkla bi gelsin tatlımda bende rahatlıcam ama sen nasılsı tatlım?

hoşgeldin cnm.ne yaptın da anca gelebildin

Canım anneme çok yakın oturuyorum akşam yemekten sonra eşim dışarı çıktı bende anama kaçtım biraz önce geldi aldı evimize geldik yarın erken kalkıcam bebişimin ela bebişin yanına gidicem yegenim ablamın kızı 2 aylık canım benim kurba olurum bal bal çokk tatlı acayip özlüyorum istanbulun diger uçunda oturuyor 2 saat yaklaşım ama haftada 1 kere gitmeye çalışıyprumm yılbasında anneme gelicek bebişle ablam ilk kez 1 hafta kalıcaklar çoook mutluyum artık sabahtan annem giderim yatmaya evime gelirimmm canım valla bebiş bana terapi gibi geldii

inşallah son olur canım sağlıkla gelir bebeğin...bende lenfosit aşısı oldum kayıplarım olduğu için bi danış istiyosan doktoruna?

sağol canım benim iyiyim çok şükür nazlı bebiş bu ya gelene kadar ömrümden ömür yiyiyecek......
sağlıkla bi gelsin tatlımda bende rahatlıcam ama sen nasılsı tatlım?

Tabiki nazlıı olucak annesi ee birde o kadar misafir agırladın yoruldun milletin peşini topladın kolay degil arkadaşım bir misafir geliyor ev ev olmaktan çıkıyor dikkat ett canımmm ya kıyamam sana valla inş ben bir hamile kalsam kıçımın üstünden kalkmıcam hahahahhahaha şaka bir yana tatlımm muhakkak yerimizde duramayızz ama dikkat etmek lazım tabikii şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…