çarşamba günü hulusi doktorlar ben de görüşücem ilk kezz:) inşallah güzel şeyler söyler
canım nasıl oldun yeni girdim ben
iyi gceceler cnm bizde seni seviyoruzzz yarın da öğlen kalkmayı planlıyon yanihepinize iyi geceler allah rahatlık versin arkadaşlarım
bende yatıyrum yoruldum
inşallah yarın öğlen kalkınca gelirim yanınıza
sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım
rabbim güzelliklerle dolu bir güne uynamayı nasip etsin inşallahhhh
Sagol canim ya iyiyim arkadaslara yazdim sanada yaziyim tatlim gece bidaha geldi
makattan oldugunu farkettik demir ilaci aliyorum ya o yapabiliyomus cnm
ama cok korktum aksam agla agla simdi iyiyim cnm benim sagol dusundugun icin sen nasilsin
Kizlar 14. gun betahcg 748 cikti. Persembe ultrasona cagirdi doktorum. Kese gorunurmu acaba?
Kizlar 14. gun betahcg 748 cikti. Persembe ultrasona cagirdi doktorum. Kese gorunurmu acaba?
gez canım vallahi ben transferden beri evdeyim sadece doktor için çıkıyoruz o kanamaydı falan eve bağlandım...ayy canım çok sevindim tabi keşke hiçbişey olmasa ama ilaçtan olması en azından rahatlatmıştır canım rabbim bidaha korkutmasın bende ne yapim canım bi dahaki ay tedaviye başlicam ya oyüzden bol bol geziyorum
1000 in ustunde kese gozukuyo tatlim insallah gorursun....
hoşgeldin cnm.ne yaptın da anca gelebildinİyi geceler kızlar çok geç oldu ama anca gelebildim moons84 canım geçmiş olsun sanırım rahatsızlık yaşadın nasılsın bitanem
bence gerek yok tatlım be görürsün allah ın izniyle...İns canim ya. En iyisi persembe ultrasona gitmedwn bida yaptirim testi.
gez canım vallahi ben transferden beri evdeyim sadece doktor için çıkıyoruz o kanamaydı falan eve bağlandım...
nerde tedavi oluyon canım sen? kaçıncı denemen olucak tatlım?
sağol canım benim iyiyim çok şükür nazlı bebiş bu ya gelene kadar ömrümden ömür yiyiyecek......İyi geceler kızlar çok geç oldu ama anca gelebildim moons84 canım geçmiş olsun sanırım rahatsızlık yaşadın nasılsın bitanem
hoşgeldin cnm.ne yaptın da anca gelebildin
inşallah son olur canım sağlıkla gelir bebeğin...bende lenfosit aşısı oldum kayıplarım olduğu için bi danış istiyosan doktoruna?canım 4 e başlicam sıfırdan ilk denemem negatifdi 2 denemem 6 haftalıkken düştü ama biliyormusun sanki doktor hatası gibi geliyor ozamanlar anlamamıştım ama şimdi burdan okuyorum düşük önleyici iğneler vs.biçok şeykullanılıyor amaben boş boş bekletildim işte 3 denememde 24 kasımdı 4 aralıkta koskocaman bir negatif daha aldım donmuşlar bitti şimdi ben istenbulda oturuyorum fulayada yaptırıcam doktorum mehmet ali akman alman hastanesiyle ortak çalışıyor bilmiyorum %65 diyo ama bakıcaz adet olunca gidicem
inşallah son olur canım sağlıkla gelir bebeğin...bende lenfosit aşısı oldum kayıplarım olduğu için bi danış istiyosan doktoruna?
sağol canım benim iyiyim çok şükür nazlı bebiş bu ya gelene kadar ömrümden ömür yiyiyecek......
sağlıkla bi gelsin tatlımda bende rahatlıcam ama sen nasılsı tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?