Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm teşekkür ederim paylaşımın için, benim yaşadığım en büyük sıkıntı yapı itibariyle olumsuzluklardan çabuk etkilenmem ve cemil kaya da bana olumsuz her şeyi pat diye söylüyordu,, bu konuyu onunlada konuştuk moralimi bazen bozdugunu filan, polyannacılık oynayamayız gerçekleri mutlaka bi yerden öğreniceksin suan seni mutlu etmek için güzel şeyler söylerim ama sonrası daha kötü olur filan dedi.... 1 şans daha verdim kötü günlerimde psikolojik vs destek olduğu için, ben gece yarısı kanamam olduğunda hastaneye geldiğini kapıda beklediğini filan biliyorum çünkü.... ama yine aynı şeyi yaşarsam yine kaybedersem bebeğimi artık değiştiricem bende:) 3 bebek kaybettim aslında her bebeğimde çift dikiş olsun diye farklı dr larada göründüm değişik bişey söyleyen bulamadım..şimdi lütfü önderoğlundan randevu alıcam birde onu deneyim bakalım neler söyleyecek durumum için.... sonunda bebeğimiz olsunda aslında dr u kim olursa olsun...

kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm
tebrikleerrr çok güzel bi habaer gerçi kızda olsa sevinir insan oğlan da olsa sağlıklı olsun yeterr

Son düzenleme:
evin işi bitince insan ne kadar rahatlıo yaa.ben dönünce ewi ne halde bulucam acaba:18:

aman da aman ne güzel ne mutlu size bebişlerin cinsiyetleri sıra sıra gelioo.nazar değmesin o zaman prensesimize

canım aynen öyle birahatladım sorma eşimde yok bide duş aldım ohhhh çayımıda aldı hadi gelin hepberaber içelimmm

Slm kızlar nasilsinz hurremciler yok ortada walar bu aksam bende izliyorum dikkatle öyle bir bakım dedim ne var ne yok bir bakım dedimmm ve kaçtım öptüm hepinizi yaas arkadaslarım bnm karnım çok gergin ve ara ara sancılarım var dualarınızda benide unutmayın

evet canım hürrem süleymanı kaptı yetmedi bizim kızlarda gitti ... geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım benimm senin karnının sancıları ipadi krmandan dır sıkıntı mı yaptı yoksa sana
şaka bi yana dualarım seninle canım ALLAHA emanet oll..

e artık iyice büyüyo bıcırığın....

canım benimm senin karnının sancıları ipadi krmandan dır sıkıntı mı yaptı yoksa sana
şaka bi yana dualarım seninle canım ALLAHA emanet oll..
Cnmm ay komiksin söyledim esime tlfnda şimdi iPad düşündük durumda değilim cann sagolsn bekliyordum ben sen dn iPad halletmeni dedi sorun kalmadı öğlen aral by aradım salı bekliyor 28nde dinlen Güzelce dedi normal diyor ama bn korkuyorum ekinim sende çok gezdin bugün haa eğer salı aral git dersecarsamba yanındayım inşallah görüşelim mutlaka salı gel karar verelim dedi
evet canım hürrem süleymanı kaptı yetmedi bizim kızlarda gitti ... geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ay komiksiniz siz helal olsun nineme kadın haremi dize getirdi ah ah hürremin tırnağı olamadık bizim adamlar bizi yola getirdi Cnm zuzum

kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm

oyyyy yerim ben onu bugün ne güzel haberler aldık böyle önce topikcan sonra topikgülll..maşallah canım...

oo ben yokken kulaklarımı çınlatmıssınız.buluşalım canım ne zaman istersen..çok kırıldım yaniinapayım yeni toparlıom totoyu:26::26:

niye kırıldın kuzum tabii çınlatcaz kulağını bekliyorum buluşmanızı ve beni kıskandırmanızı baktım tık yok sizden dilime doladım hemen güzel zaman geçirmişsin iyisin maşallah...

ne elması cicim meyve tabağı yaptım
bende seni özledim gün yapmak topik mesaini aksattı tam 3 gün yok sana bi daha gün taammııııııı...

tamam kuzum sen koy şimdi bakamazsam yarın bakarımmm..

valla topiğe geldim ama hürreme bakmaktan yazamıyorummm...gitcem birazdan...

geldim ,şöyle bi bakındım ve gidiyorum...hepinize iyi geceler kızlaarrr...

bak dedim adam için için sevinmiştir bile ipad kim takar ... sen iyi ol canım çoğu hamilenin karın ağrısı oluyor bıcırık yerini genişletiyordur .....

valla öyle adamlar bizi yola getiriyor egunal zeki kadın bak hiçbir sahnesini atlamadan izliyor kesin taktik alıyor

Son düzenleme:
e artık iyice büyüyo bıcırığın....

Cnmmm inşallah dediğin gibidir çevremde yeni dogum yapn arkadas var diye bnm sadece ilk ay sancılarım oldu birana olmadı tuhaf diyorseninki bnm de evham oluyorum bugün benden su gibi sıvı geldi içimden annem yoldaydim araç kullanıyordum tlfn da bana aaa senin suyunu patladı ay panik oldum Dr dei sacmalamasin annen ne suyu o gebelik ilerledikçe artacak dedi Bende anneme fırça attım bunlar beni manyak edicek amn yavaş ay bebeği salladın ne bicim oturdun ağlamak istiyorum kocamı özledim

Cnm sen nasilsn hiç hatırını otmadım iyimin bugün

canımm ben bugün daha iiim karnım ara ara ağrıo ama idare ederim.ayy gel walla görüşelim yaa.aral beye slm söle benden..özledim walla onu çokiisindir işşallah endişelenme dualarım seninle canım benimm...

neyseki bir seneden önce sıra gelmez bir daha bana... zaten şaşı oldum geçmişi okumaktan.....

olurmu canım öyle şey... her kezin bünyesi ve tepkileri farklı.. kimi dokuz sorunlu geçiriyo kimisi de doğurana kadar bi kere bile uf demiyo.. senin su dediğin akıntıdır bazen bende okadar çok oluyo ki günlük ped kullanmama rağmen çamaşırımı değiştiriyorum.. kafana takma insan kendini dinledikçe bi sürü sorun buluyo daha doğrusu sorun varmış gibi algılıyo.. ben ne zaman bebeğim iyimidir diye endişelenmeye başlasam kesin bi yerlerim ağrıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…