cnm teşekkür ederim paylaşımın için, benim yaşadığım en büyük sıkıntı yapı itibariyle olumsuzluklardan çabuk etkilenmem ve cemil kaya da bana olumsuz her şeyi pat diye söylüyordu,, bu konuyu onunlada konuştuk moralimi bazen bozdugunu filan, polyannacılık oynayamayız gerçekleri mutlaka bi yerden öğreniceksin suan seni mutlu etmek için güzel şeyler söylerim ama sonrası daha kötü olur filan dedi.... 1 şans daha verdim kötü günlerimde psikolojik vs destek olduğu için, ben gece yarısı kanamam olduğunda hastaneye geldiğini kapıda beklediğini filan biliyorum çünkü.... ama yine aynı şeyi yaşarsam yine kaybedersem bebeğimi artık değiştiricem bende:) 3 bebek kaybettim aslında her bebeğimde çift dikiş olsun diye farklı dr larada göründüm değişik bişey söyleyen bulamadım..şimdi lütfü önderoğlundan randevu alıcam birde onu deneyim bakalım neler söyleyecek durumum için.... sonunda bebeğimiz olsunda aslında dr u kim olursa olsun...canım önceden medicana ya gidiordum yusuf üstüne sonra tobb etü ye başladım mecburiyetten çünkü eşimin çalıştığı kurumun hastanesi doğru düzgün araştırmadan cemil kaya yı seçtim.ilk başta dikkatimi çeken onda laubali olması tamam aşırı ciddi birini beklemiorum karşımda ama bukadarda laubali olunmaz.3-5 ay takiplerimi o yaptı ben bir takım testleri istemeyince onu istemeye niyeti yoktu ben dr o hasta olmuştu.neyse her sonucum için süper dedi yumurtalar süper eşimin değerleri süper süper süper..ama psikolojik gebelik olmuyor o yüzden aşılama yapalım dedi olur dedim.aşılama günü verildi eşim düzen labaratuvarında test verdi hastaneye getirdi ben hazırlanıp masaya yattım işlem yapılacak tam o an herşey süper diyen adam 360 derece döndü aaaa spermde sıkıntı var bunla yapsakta tutmaz vs vs bir sürü olumsuz şeyler söledi tabi ben dumur ağlaya ağlaya o moralle aşılamam yapıldı bu işlerde mativasyon önemli moral önemli ama bu dr de ben bunu bulamadım daha bu ve buna benzer bir sürü olay o yüzden değiştirme kararı aldım.ve iyikide öyle yapmışım çok şükür memnunum.haa tüp bebeğe geçersem tobb etüde yaptırmam bunu herzaman yapan bu işte kendini kanıtlamış bir merkezi ve bir dr yi tercih ederim öylede yaptım.ha rutin kontrollerime tevfik hocaya gidiyorum saolsın 7 24 hertürlü telden ulaşabileceğim bir sıkıntım olduğumda gece vakti bile olsa hastaneye gelip beni muane edebilen bir doktor.
tebrikleerrr çok güzel bi habaer gerçi kızda olsa sevinir insan oğlan da olsa sağlıklı olsun yeterrkızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm
evin işi bitince insan ne kadar rahatlıo yaa.ben dönünce ewi ne halde bulucam acaba:18:
aman da aman ne güzel ne mutlu size bebişlerin cinsiyetleri sıra sıra gelioo.nazar değmesin o zaman prensesimize
kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm
canım aynen öyle birahatladım sorma eşimde yok bide duş aldım ohhhh çayımıda aldı hadi gelin hepberaber içelimmm
Slm kızlar nasilsinz hurremciler yok ortada walar bu aksam bende izliyorum dikkatle öyle bir bakım dedim ne var ne yok bir bakım dedimmm ve kaçtım öptüm hepinizi yaas arkadaslarım bnm karnım çok gergin ve ara ara sancılarım var dualarınızda benide unutmayın
ahh biz hepimiz bi buluşsak zaten süper olcak.bende teyzoşumla çay içiom.yoruldum bugün istanbul sokaklarında
Slm kızlar nasilsinz hurremciler yok ortada walar bu aksam bende izliyorum dikkatle öyle bir bakım dedim ne var ne yok bir bakım dedimmm ve kaçtım öptüm hepinizi yaas arkadaslarım bnm karnım çok gergin ve ara ara sancılarım var dualarınızda benide unutmayın
Cnmm ay komiksin söyledim esime tlfnda şimdi iPad düşündük durumda değilim cann sagolsn bekliyordum ben sen dn iPad halletmeni dedicanım benimm senin karnının sancıları ipadi krmandan dır sıkıntı mı yaptı yoksa sana
şaka bi yana dualarım seninle canım ALLAHA emanet oll..
evet canım hürrem süleymanı kaptı yetmedi bizim kızlarda gitti ... geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ohhhh afiyet olsun nerdesin canım sen istanbulda
kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm
oo ben yokken kulaklarımı çınlatmıssınız.buluşalım canım ne zaman istersen..çok kırıldım yaniinapayım yeni toparlıom totoyu:26::26:
duy sesimi demişsin duydum canım arkadaşım ve hemen geldim..
ayrıca millstone den önce elmayı yemişsin okudummis kokacam ama koklatmayacam demişsin onada hiiiiiççççç inanmadım
ve seni kocccamannnnn özledimmmm......
ayrıca ecrine uyup arkamdan çok fazla konuşmamışsın o yüzden sana teşekkür ediyorum..
oğluşumun güzel teyzeleriii çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için egunalcim eşimi bekliyorum bende fotoyu koymak için artık tam boyunu ölcemiyorz dediler basıyla poposu 13 cm bacaklarını ayrı olctü .akasyacım paşam geliyo rabbimin izniyle sende çok yorulmuşsn canım bol bol dinlen
Cnmm ay komiksin söyledim esime tlfnda şimdi iPad düşündük durumda değilim cann sagolsn bekliyordum ben sen dn iPad halletmeni dedisorun kalmadı öğlen aral by aradım salı bekliyor 28nde dinlen Güzelce dedi normal diyor ama bn korkuyorum ekinim sende çok gezdin bugün haa eğer salı aral git dersecarsamba yanındayım inşallah görüşelim mutlaka salı gel karar verelim dedi
ay komiksiniz siz helal olsun nineme kadın haremi dize getirdi ah ah hürremin tırnağı olamadık bizim adamlar bizi yola getirdiCnm zuzum
e artık iyice büyüyo bıcırığın....
Cnm sen nasilsn hiç hatırını otmadım iyimin bugün
Cnmm ay komiksin söyledim esime tlfnda şimdi iPad düşündük durumda değilim cann sagolsn bekliyordum ben sen dn iPad halletmeni dedisorun kalmadı öğlen aral by aradım salı bekliyor 28nde dinlen Güzelce dedi normal diyor ama bn korkuyorum ekinim sende çok gezdin bugün haa eğer salı aral git dersecarsamba yanındayım inşallah görüşelim mutlaka salı gel karar verelim dedi
ay komiksiniz siz helal olsun nineme kadın haremi dize getirdi ah ah hürremin tırnağı olamadık bizim adamlar bizi yola getirdiCnm zuzum
oyyyy yerim ben onu bugün ne güzel haberler aldık böyle önce topikcan sonra topikgülll..maşallah canım...
niye kırıldın kuzum tabii çınlatcaz kulağını bekliyorum buluşmanızı ve beni kıskandırmanızı baktım tık yok sizden dilime doladım hemengüzel zaman geçirmişsin iyisin maşallah...
ne elması cicim meyve tabağı yaptım
bende seni özledim gün yapmak topik mesaini aksattı tam 3 gün yok sana bi daha gün taammııııııı...
tamam kuzum sen koy şimdi bakamazsam yarın bakarımmm..
valla topiğe geldim ama hürreme bakmaktan yazamıyorummm...gitcem birazdan...
Cnmmm inşallah dediğin gibidir çevremde yeni dogum yapn arkadas var diye bnm sadece ilk ay sancılarım oldu birana olmadı tuhaf diyorseninki bnm de evham oluyorum bugün benden su gibi sıvı geldi içimden annem yoldaydim araç kullanıyordum tlfn da bana aaa senin suyunu patladı ay panik oldum Dr dei sacmalamasin annen ne suyu o gebelik ilerledikçe artacak dedi Bende anneme fırça attım bunlar beni manyak edicek amn yavaş ay bebeği salladın ne bicim oturdun ağlamak istiyorumkocamı özledim
gelmeyecekmisin geri sarı papatyammmmmm......geldim ,şöyle bi bakındım ve gidiyorum...hepinize iyi geceler kızlaarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?