Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmmmmmm.... nasıl oldun? istanbullarda bide cırcır olmuşsun:)))) neyseki teyzoşun gelmiş sana destek olmak için.......

ayy kuzum yaa sorma çok kötü oldum dün ewe zorla geldim yolda düşüp bayılcaktım.nasıl titriom ateşimde çıktı bide yalnızdım kuzenimde ewde yok zaten erkek nası ilgilensin benle annemler hemen aramış onu git doktora götür die ama çok şükür sonra topladım kendimi.sabahta teyzoşum geldi bugün iim çok şükür cırcır azda olsa dewam ama napalım artık gecerhafta sonuda kocişim gelcek işşallah 1 gün kalcak ama yeter zaten son hafta yanımda olcak bunada şükürsen napıon bakalım nasılsın?

canım oğluşun oluyomuş gözün aydın... ötesinide kafana takma,, rabbimin izniyle aslanlar gibi doğucaktır oğlun...

oo ben yokken kulaklarımı çınlatmıssınız.buluşalım canım ne zaman istersen..çok kırıldım yaniinapayım yeni toparlıom totoyu:26::26:

ah canım ya kıyamam sana.. üzüntüden böyle oldun sen... neyseki kocişin geliyomuş sana sevgi depolamaya...
ben iyiyim üç gündür biraz yoruldum ama dinleniirim artık... bugün gittik dr.a ama göstermedi bizimki.. biraz zorlayıncada döndü totoyu

canım önceden medicana ya gidiordum yusuf üstüne sonra tobb etü ye başladım mecburiyetten çünkü eşimin çalıştığı kurumun hastanesi doğru düzgün araştırmadan cemil kaya yı seçtim.ilk başta dikkatimi çeken onda laubali olması tamam aşırı ciddi birini beklemiorum karşımda ama bukadarda laubali olunmaz.3-5 ay takiplerimi o yaptı ben bir takım testleri istemeyince onu istemeye niyeti yoktu ben dr o hasta olmuştu.neyse her sonucum için süper dedi yumurtalar süper eşimin değerleri süper süper süper..ama psikolojik gebelik olmuyor o yüzden aşılama yapalım dedi olur dedim.aşılama günü verildi eşim düzen labaratuvarında test verdi hastaneye getirdi ben hazırlanıp masaya yattım işlem yapılacak tam o an herşey süper diyen adam 360 derece döndü aaaa spermde sıkıntı var bunla yapsakta tutmaz vs vs bir sürü olumsuz şeyler söledi tabi ben dumur ağlaya ağlaya o moralle aşılamam yapıldı bu işlerde mativasyon önemli moral önemli ama bu dr de ben bunu bulamadım daha bu ve buna benzer bir sürü olay o yüzden değiştirme kararı aldım.ve iyikide öyle yapmışım çok şükür memnunum.haa tüp bebeğe geçersem tobb etüde yaptırmam bunu herzaman yapan bu işte kendini kanıtlamış bir merkezi ve bir dr yi tercih ederim öylede yaptım.ha rutin kontrollerime tevfik hocaya gidiyorum saolsın 7 24 hertürlü telden ulaşabileceğim bir sıkıntım olduğumda gece vakti bile olsa hastaneye gelip beni muane edebilen bir doktor.

duy sesimi demişsin duydum canım arkadaşım ve hemen geldim..
ayrıca millstone den önce elmayı yemişsin okudum mis kokacam ama koklatmayacam demişsin onada hiiiiiççççç inanmadım
ve seni kocccamannnnn özledimmmm......
ayrıca ecrine uyup arkamdan çok fazla konuşmamışsın o yüzden sana teşekkür ediyorum..

kızlar 1 tane cam silicem diyip çıktım bütün camları sildim temizligimi yaptım ohh be rahatladı içim bu aralar kendimi temizlige vurdum napıyım...

Canım tebrikler bı topikcanimiz daha oldu Masallah kist icin endiselenme bunlar zararsız kistler cogu doguma kadar gidiyor gitmese bile hiç sorun yaratmiyormus Yakin zamanda bu konuyu yasadık Masallah sağlıklı bebisimiz var

Cnm saglikla kucağında al oğlunu insllh hiç dert etme bekle bakalım dua et Rabbim saglık versin insllh demekki öksürük korkutuyor bebisi vay be şaşırdım resmen hayrli olsun oğlun

bebişin fotosunu görmek istiyommm beeennnnnnn....bebek göresim geldiii...

canım oğluşun oluyomuş gözün aydın... ötesinide kafana takma,, rabbimin izniyle aslanlar gibi doğucaktır oğlun...

canımm paşan geliomuş..hayırlı sağlıklı gelsinn oğluşun işşallah

oğluşumun güzel teyzeleriii çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için egunalcim eşimi bekliyorum bende fotoyu koymak için artık tam boyunu ölcemiyorz dediler basıyla poposu 13 cm bacaklarını ayrı olctü .akasyacım paşam geliyo rabbimin izniyle sende çok yorulmuşsn canım bol bol dinlen

kıyamam ben ona ısırırım o küçükk totosunu ben onunn yaa
ee yordu seni misafirler hazırlık yap hizmet et ew topla derken yorgun düştün.bencede dinlen artık...
sende face yoktu dimi hala?

kıyamam ben ona ısırırım o küçükk totosunu ben onunn yaa
ee yordu seni misafirler hazırlık yap hizmet et ew topla derken yorgun düştün.bencede dinlen artık...
sende face yoktu dimi hala?
evet ya... bi facem bile yok... ama sırf sizlerle tanışmak için açıcam hepiniz birbirinizi gördünüz bi ben kaldım

kızlar 1 tane cam silicem diyip çıktım bütün camları sildim temizligimi yaptım ohh be rahatladı içim bu aralar kendimi temizlige vurdum napıyım...
evin işi bitince insan ne kadar rahatlıo yaa.ben dönünce ewi ne halde bulucam acaba:18:
kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm

aman da aman ne güzel ne mutlu size bebişlerin cinsiyetleri sıra sıra gelioo.nazar değmesin o zaman prensesimize

yok anladım sen obezsin benide gıda maddesi olarak görüyorsuunnnn:18:

hahahaha çok tuttum bunu canım herşey oldun artık gıda maddesii :))) bide cann82 yi görmesem diyecem obez ....

bu yabancılarda heryerde rahatlıklarını belli ediyor biz 12 güne dayanamıyoruz 18. gün idrar testi çok beklerler ... orda parasını verip istediğin zaman yaptıramıyor musun....

oo ben yokken kulaklarımı çınlatmıssınız.buluşalım canım ne zaman istersen..çok kırıldım yaniinapayım yeni toparlıom totoyu:26::26:

geçmiş olsun canımm gurbet sana yaramadı yada kocasızlık

iyi yapmıssın canım temizlik yapmak benide acayip rahatlatıyor tüm stresimden sinirimden arınıyorumm...

kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm

maşşallah tebrik ederim

hoşgeldinnnnnnn.......

hoşbulduk canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…