Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm basbas söylerim mutlaka demi ben şimdi başka Dr a gidemiyorum suratsiz geliyor başka drlr banainsallh seninde gebelik takibini yaptırır sin Dr umuza oh beraber buluşuruz çıkışda kordonda portakal suyu iceriz inşallah
he salla bari içimizden biri zeki olsun o da egunalim olsun yakışır kardesime hürremlik

izle cnm Bende izliyorum kirlendim hatta tv ye kocamda yok kaldım bizimkilerin e line

ayy kahvaltımızı yaparız portakal suyumuzu içeriz kordonda..işşallah bebişim gelsin bana burası uğurlu gelsin...sende bana dua et hamişlerin duası kabul edilirmiş yaa..ihtiyacım war dualara çokk

Evt cnm ya kaldım dillerin arasında ay bunaldım salla bosver takılıyorum ben bunlara artık yarın evime kaçırma öğlen arkama bakmadan Dediğin gibi cnm herkesin farklı bünye sonuçta

ayy kahvaltımızı yaparız portakal suyumuzu içeriz kordonda..işşallah bebişim gelsin bana burası uğurlu gelsin...sende bana dua et hamişlerin duası kabul edilirmiş yaa..ihtiyacım war dualara çokk

Cnmm Rabbim emeginin karşılığını versin insllh karnın dolu don evine ben Cook inanıyorum pozitf döneceğine senin ayn günlere alırız randevu seninle hava düzeliyor kordonda keyif yaparız insllh kahvaltıda yapalım bonjourda pasta yyiyelim ayy şimdi heyecan yaptım seninle koca göbekler dolanırız olucak olucak çok inanıyorum ben sende İnan hayalini kur bebeklerini sen eniyi kliniktesin bence Rabbimn izniyle olucak bak bn transferin sonraki 4.gun annemi attım evden akşamları esimi karnıma yastık koyup karşılıyordum bn inandım sen de İnan koca göbekli olacaksın ha ha Dularim hep sizinle cnm adınla dua ediyorum sana egunalim Milllstone bide wish var adını bildigim hep dualarm sizinle

O iş tamammdırrrrrrrrrrrrr..Gördümm senii erdimm muradımaaaaaaaaaaaaaaaa..Ne tatlıı ne hoşş bir hatunsunn öyle sennn..Yesinnlerrrrrrrrrrrr senin gülüşünüüüüüü

Cnm kardeslerim ben çıkıyorum hepinizi öptüm Allah rahatlık versin uykum geldi enguzeli yatağa gömülmek kocamda yok bnm yastığa sarılıp yaticam bende

Cnm kardeslerim ben çıkıyorum hepinizi öptüm Allah rahatlık versin uykum geldi enguzeli yatağa gömülmek kocamda yok bnm yastığa sarılıp yaticam bende

bende karnıma yastık koyayım o zaman ewe dönünce
sende bendensin desen yastıklara sarılıp uyuyoruz

canım napıon?cevahir yakınmış bana doktora daha yakınmış hatta.cumartesi doktor randewum var saat 8:30 da ama orda işim 2 saati buluo bitmesi o gün buluşalım mı?

oku oku bitmedi geçmiş ne var ne yok almış başını uçmuş yine sayfalar

okurken habire düştüm hattan..Muhteşem yüzyıl seyretmek de çok heyecanlıydı..kadın kuruyor yavaş yavaş saltanatını önünde duracak kimse kalmadı sarayda ...Bazen kendimi hürreme benzetiyorum kocam süleyman ama sahibi olduğu tek harem benimmm..tek rakibem valide sultan O da saltanatını kendi sözleriyle yıktı....Aramızda kocaman bir buzdağı...vayyy ne yazar mışım değil mi_?
göremedim listemizi kaçıncı sayfada kaldı kızlar...

cumartesi transfer günüm bilginize sunulur

canım napıon?cevahir yakınmış bana doktora daha yakınmış hatta.cumartesi doktor randewum var saat 8:30 da ama orda işim 2 saati buluo bitmesi o gün buluşalım mı?

şekerim ben de cumartesi öğleyin taksim de olacağım... gümüşsuyunda transfer için bana da uğrasanıza..hem tanışmış oluruz..

işşallah hürrem gibi boy boy bebelerin olur canım
transferin işşallah çok güzel geçer sonundda müjdeli haberi alırsın canım

hayırlı olsun şekerim... inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebeciklerin sana....

hayırlı olsun şekerim... inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebeciklerin sana....

akasya cım teşekküe ederim beraber gün sayarız inşaallah...faceden mi görüşüyorsunuz siz kızlarla süper valla...liste hangi sayfada bilen var mı?
egunal nereye kayboldu yaww :44::18:

Napıyim canım hürremi izledim bir bakıyim dedimm..Tamam canımmm..Cumartesi uyar bana..Saat 12,00 de diyebilirizzzz..Sen söyle,ben o günü sana göre ayarlıcam ...Safire çıkmışsınn fotoları gördümm..Ama bir tanecik kendi fotonu koymuşsunn..Teyzoşla nereleri gezdiniz başka,alışveriş yaptınmı?? Nazlı çiçeğim benimmmm hemen de kırılma öyleeee

şekerim ben de cumartesi öğleyin taksim de olacağım... gümüşsuyunda transfer için bana da uğrasanıza..hem tanışmış oluruz..

Anaaaaaaaaamm benim güzel ikramayamm transferrmi olucakkmışşş..Hayırlı olsun gülümmmm..Valla sen transferden önce gellsenee ne güzell olurrr,ciddiyimm ayrıcaaaa cicimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…