Cnm basbas söylerim mutlaka demi ben şimdi başka Dr a gidemiyorum suratsiz geliyor başka drlr banainsallh seninde gebelik takibini yaptırır sin Dr umuza oh beraber buluşuruz çıkışda kordonda portakal suyu iceriz inşallahcanımm ben bugün daha iiim karnım ara ara ağrıo ama idare ederim.ayy gel walla görüşelim yaa.aral beye slm söle benden..özledim walla onu çokiisindir işşallah endişelenme dualarım seninle canım benimm...
he salla bari içimizden biri zeki olsun o da egunalim olsun yakışır kardesime hürremlikbak dedim adam için için sevinmiştir bile ipad kim takar ... sen iyi ol canım çoğu hamilenin karın ağrısı oluyor bıcırık yerini genişletiyordur .....
valla öyle adamlar bizi yola getiriyor egunal zeki kadın bak hiçbir sahnesini atlamadan izliyor kesin taktik alıyor
oyyyy yerim ben onu bugün ne güzel haberler aldık böyle önce topikcan sonra topikgülll..maşallah canım...
niye kırıldın kuzum tabii çınlatcaz kulağını bekliyorum buluşmanızı ve beni kıskandırmanızı baktım tık yok sizden dilime doladım hemengüzel zaman geçirmişsin iyisin maşallah...
ne elması cicim meyve tabağı yaptım
bende seni özledim gün yapmak topik mesaini aksattı tam 3 gün yok sana bi daha gün taammııııııı...
tamam kuzum sen koy şimdi bakamazsam yarın bakarımmm..
valla topiğe geldim ama hürreme bakmaktan yazamıyorummm...gitcem birazdan...
olurmu canım öyle şey... her kezin bünyesi ve tepkileri farklı.. kimi dokuz sorunlu geçiriyo kimisi de doğurana kadar bi kere bile uf demiyo.. senin su dediğin akıntıdır bazen bende okadar çok oluyo ki günlük ped kullanmama rağmen çamaşırımı değiştiriyorum.. kafana takma insan kendini dinledikçe bi sürü sorun buluyo daha doğrusu sorun varmış gibi algılıyo.. ben ne zaman bebeğim iyimidir diye endişelenmeye başlasam kesin bi yerlerim ağrıyo...
ayy kahvaltımızı yaparız portakal suyumuzu içeriz kordonda..işşallah bebişim gelsin bana burası uğurlu gelsin...sende bana dua et hamişlerin duası kabul edilirmiş yaa..ihtiyacım war dualara çokk
Cnmm Rabbim emeginin karşılığını versin insllh karnın dolu don evine ben Cook inanıyorum pozitf döneceğine senin ayn günlere alırız randevu seninle hava düzeliyor kordonda keyif yaparız insllh kahvaltıda yapalım bonjourda pasta yyiyelim ayy şimdi heyecan yaptım seninle koca göbekler dolanırız olucak olucak çok inanıyorum ben sende İnan hayalini kur bebeklerini sen eniyi kliniktesin bence Rabbimn izniyle olucak bak bn transferin sonraki 4.gun annemi attım evden akşamları esimi karnıma yastık koyup karşılıyordum bn inandım sen de İnan koca göbekli olacaksın ha haDularim hep sizinle cnm adınla dua ediyorum sana egunalim Milllstone bide wish var adını bildigim hep dualarm sizinle
Cnm kardeslerim ben çıkıyorum hepinizi öptüm Allah rahatlık versin uykum geldi enguzeli yatağa gömülmek kocamda yok bnm yastığa sarılıp yaticambende
allah rahatlık versin bebişine sarılıp uyu.....Cnm kardeslerim ben çıkıyorum hepinizi öptüm Allah rahatlık versin uykum geldi enguzeli yatağa gömülmek kocamda yok bnm yastığa sarılıp yaticambende
canım napıon?cevahir yakınmış bana doktora daha yakınmış hatta.cumartesi doktor randewum var saat 8:30 da ama orda işim 2 saati buluo bitmesi o gün buluşalım mı?
oku oku bitmedi geçmiş ne var ne yok almış başını uçmuş yine sayfalar
okurken habire düştüm hattan..Muhteşem yüzyıl seyretmek de çok heyecanlıydı..kadın kuruyor yavaş yavaş saltanatını önünde duracak kimse kalmadı sarayda ...Bazen kendimi hürreme benzetiyorum kocam süleyman ama sahibi olduğu tek harem benimmm..tek rakibem valide sultan O da saltanatını kendi sözleriyle yıktı....Aramızda kocaman bir buzdağı...vayyy ne yazar mışım değil mi_?
göremedim listemizi kaçıncı sayfada kaldı kızlar...
cumartesi transfer günüm bilginize sunulur
oku oku bitmedi geçmiş ne var ne yok almış başını uçmuş yine sayfalar
okurken habire düştüm hattan..Muhteşem yüzyıl seyretmek de çok heyecanlıydı..kadın kuruyor yavaş yavaş saltanatını önünde duracak kimse kalmadı sarayda ...Bazen kendimi hürreme benzetiyorum kocam süleyman ama sahibi olduğu tek harem benimmm..tek rakibem valide sultan O da saltanatını kendi sözleriyle yıktı....Aramızda kocaman bir buzdağı...vayyy ne yazar mışım değil mi_?
göremedim listemizi kaçıncı sayfada kaldı kızlar...
cumartesi transfer günüm bilginize sunulur
hayırlı olsun şekerim... inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebeciklerin sana....
O iş tamammdırrrrrrrrrrrrr..Gördümm senii erdimm muradımaaaaaaaaaaaaaaaa..Ne tatlıı ne hoşş bir hatunsunn öyle sennn..Yesinnlerrrrrrrrrrrr senin gülüşünüüüüüü
canım napıon?cevahir yakınmış bana doktora daha yakınmış hatta.cumartesi doktor randewum var saat 8:30 da ama orda işim 2 saati buluo bitmesi o gün buluşalım mı?
şekerim ben de cumartesi öğleyin taksim de olacağım... gümüşsuyunda transfer için bana da uğrasanıza..hem tanışmış oluruz..
ama bennnnnnnnnnnnn daha goremedim seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?