saoll canım,evet minik prensesim geliyorr
tünaydınn güzeller....
günaydın su'cum....günaydın canlar nasılsınız neler var neeler yok dün giremedim eşimin iilaç olayıyla uğraştık bu arada bilgisi olan var mı gonal f yı ben devletten aldım 2 sefer eşime veriyolarmı acaba aynı ılaç olduğu için dün çok araştırdık ama eğitim araştırma hastanesindeki ürolok vermiyo tüp bebek bölümü olana gittik oda kıçı kalktıvermedi bakalım hayırlısı siz neler yaptınız anlatın bakıyım hemen hemen 100 sayfayı devirmişşşisinz
vaaayyyyyyyy...... günaydın tatlım....BAZEN BİTMEK BİLMEYEN DERTLER YAĞMUR OLUR ÜSTÜMÜZE YAĞAR AMA RENGARENK GÖK KUŞAĞI'DA YAĞMUR DAN SoNRA ÇIKARVE HERGECENİN SABAHINDA YENİ UMUTLAR DOĞAR.....GÜNAYDINLAR ARKADAŞLARRRRR
zuzummmm sanada günaydın....Günaydın kızlar güzel bir gun olması dileğiyle
üşünmesem hepsini toparlayıp belge diye saklıcam ama çok üşeniyom topik trafiği malum....bende senı ozledım oyle bırsey yok oyle bır sey yok onları ben yazmadım ama
canım bebıs buyuyor ve gerıyor senı dualarımız senınle hemınzıle
ne oldu enıste pc ye bısey dedımı?
gunaydın canımmmmmm
gunaydın tatlımmmmm ne guzel bır soz bu boyle
gunaydın canım benım hersey yolunda gıder ıns yaaaa ....
günaydııınnnnnnnn......gunaydın canlarımmmm
sonunda reklamlar gıttııııııııııııııııııııııkurtuldukkkk
minecim görüşemez olduk... ayrıca senin ARMAN içimi açıyo... rabbim nazarlardan saklasın o ne şirinliktir öyle....gunaydin arkadaslar
mesayi baslamasina bi 10 dakika var,sizlere bi merhaba demek istedim
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle
balımmmmmm.......Topiğmizin ALLAH iyiliğini versin inşallahhhh...Güzel birgün diliyorum..
CANANYAKA transfer günün bebeklerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun
başardıımmmmmm... kırmızı kurdelamı ne zaman takıcan?????ohhh iyi bariii..zaten o zamanada doğurursun sen..
dün çok erken kalktım gecede geç yatmıştım ve hürremden sonra enerjim tükendi yattımm..
uyuduummmm
plan yapmaya başladınız süperrr...buluşund bi göreyimmm...kıskanmam ama imreneyim bi de içleneyim niye ben yokum diye...
hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah...çok sevindim canım ve hemen durumunu güncelledim..
veeee sonunda gün belli oldu
ALLAHIM çok mutluyum akasya sonunda başarmışşş..Pek bi duygulandımmm
Tebrik ediyorum cicim...
günüde belli oldu demek..hayırlı olsun canım...
oyyyyy yerim ben onuuuu...çok büyümüş diğer resmiyle arasında bariz fark var...MAŞALLAH size...
günaydın canım....günaydınn herkeşeeee..
egunalcim ben dün geceden günaydımı dedim ya ama sabah kalktımda nete giremedim ..zaten sen kadan erken kalamıyomda ne güzel sana maaşallah...buarada naptın ekpriz aldınmı?aşkolsun ya ben çokmu uzun yazıyomki öle diyon banaa:18:
seni özlemeyecezde kimi özlücez...... çabuk gel...fazla özletme kendini....bugün dışarda işlerim var şu anda da annemdeyim sabahın köründe anneme geçtik...beraber alışveriş vs..bişiler yapcaz şimdi hazırlanıyorum...öğleden sonra aranızda olacam...beni çok özleyin tamammı ...
günaydın fundacım...herkeze günaydınnnnnn arkadaşlarım dün çok az ugraya bildim misafir vardı....bi bakyım kızlar napıyo diyorum misafirlere çaktırmadan kocacım hemen gözlerini dikiyobana...nasılsınız keyifler nasılll...
ankaranın havasına güven olmaz dikkat et kendine....ben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....
14+1 oldum daha erken aslında ama belki görürüz diye gittik...amin inşallah canım,,,senin kaç haftalık oldu,göstermedimi kendinii,kızdır o zaman bebişin
iyim canım.. eşimi gönderdikten sonra bebişimle yatak keyfi yapıyoz biz... yatağı topla kahvaltı et mutfağı topla derken anca öğlen geliyoz.......tünaydınnn tünaydın..ben öğle yemeğimi bilem yedim kızzkeyiflerr nasıl
biz iyiyiz canım sen nasılsın?merhabalarrrrrrr nasılsınız??
aksilikler yakanı bırakmıyo senin.. bizim eczaneyede sorayım benkızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun.............................
iyim canım.. eşimi gönderdikten sonra bebişimle yatak keyfi yapıyoz biz... yatağı topla kahvaltı et mutfağı topla derken anca öğlen geliyoz.......
aksilikler yakanı bırakmıyo senin.. bizim eczaneyede sorayım ben
bende iyiyim şekerler testlerimin bazıları daha çıkmış amh ıgm falan anladığım kadarıyla iyi gözüküyor bakalım dr ne diyecek benim amh 2,3 çıkmış sizce nasıl???
vallaha canım bizde anlamadık sürekli aksılık bazen bırakalım diyorum ama bırakamıyoruz
anladım tatlım ozaman yolu açık ve güzellikler olsun inşallah.ne aşamadasın tüp bebiş denedinmi deniyecenmi???
vallaha canım bizde anlamadık sürekli aksılık bazen bırakalım diyorum ama bırakamıyoruz
ne güzel haberlerle gelmişsin.... gözün aydın... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.... ben 12 haftam dolana kadar progestan fitil kullandım oda akıntı şeklinde geri geliyodu. şimdi bıraktım akıntım hala var. dr. olabilir diyo.MERHABA KIZLAR:)
bayadır giremedim foruma hayatımda bebeklerle beraber bi çok şey değişti hiçbişeyi yetiştiremiyorum... 17 şubattaki randevumuz iyi geçti.dr kalp atışlarını duyabiliyorum canlı bebeklerin dedi ama ben duymadım.ekranda gördüm ama kıpırtısını :) 9. haftaya girmiş bulunuyorum artık.27 şubatta tekrar kontrolüm var.
hayatımda değişiklik derken bebekler nasipleriyle geldi gerçekten çünkü ne zamandır tayin istiyordum istediğim yerler olmuyordu şimdi çok şükür tayinim oldu.ev arama falan derdi gözümde büyüyordu ama bi tandığın annemlere çok yakın evi vardı boşalmış haber verdiler oda oldu. 3 haftaya kadar taşınma işim olcak.hep telaşlıyız bu aralar.bide ben 4 kg aldım daha başında böyle olursam sonumu düşünemiyorum.dikkat et falan diyorlar ama olmuyor çok acıkıyorum sürekli midem kazınıyor:)
bide bişey sorcam ben crinone jel kullanıyordum bende acayip kaşıntı yaptı ve akıntı şeklinde geri geliyodu iğrenç bide.dr a söyledim değiştirdi yerine iğne verdi ama oda hem çok canımı yakıyor hemde kaşıntımı geçirmedi.ve yine sarı-yeşil renkte akıntı yaptı.bu durumda olan varmı aranızda...
inşallah canım.. hepiniz tadarsınız bu duyguyu... benim hala inanasım gelmiyo ultrasonda görünce biraz rahatlıyorum... gerçi benim göbüş kocaman oldu gören kaç aylık diyo... ama genede sürekli kendi kendime konuşuyorum bebişim ordamısın diye...ah ahh canım ne güzellll...bende bi hamile kalsam da öle keyif yapsam bebeşimle ev işi umrumda olmazçok güzel duygularr dimi yaa..cinsiyeti de belli olsunda canım kızım die mi seversin canım oğlum die mi bilmioruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?