gunaydin arkadaslar
mesayi baslamasina bi 10 dakika var,sizlere bi merhaba demek istedim
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle
neyseki bir seneden önce sıra gelmez bir daha bana... zaten şaşı oldum geçmişi okumaktan.....
gelmeyecekmisin geri sarı papatyammmmmm......
yaa dizi bitti nerdesinn sen bakiim?
canım napıon?cevahir yakınmış bana doktora daha yakınmış hatta.cumartesi doktor randewum var saat 8:30 da ama orda işim 2 saati buluo bitmesi o gün buluşalım mı?
oku oku bitmedi geçmiş ne var ne yok almış başını uçmuş yine sayfalar
okurken habire düştüm hattan..Muhteşem yüzyıl seyretmek de çok heyecanlıydı..kadın kuruyor yavaş yavaş saltanatını önünde duracak kimse kalmadı sarayda ...Bazen kendimi hürreme benzetiyorum kocam süleyman ama sahibi olduğu tek harem benimmm..tek rakibem valide sultan O da saltanatını kendi sözleriyle yıktı....Aramızda kocaman bir buzdağı...vayyy ne yazar mışım değil mi_?
göremedim listemizi kaçıncı sayfada kaldı kızlar...cumartesi transfer günüm bilginize sunulur
Napıyim canım hürremi izledim bir bakıyim dedimm..Tamam canımmm..Cumartesi uyar bana..Saat 12,00 de diyebilirizzzz..Sen söyle,ben o günü sana göre ayarlıcam ...Safire çıkmışsınn fotoları gördümm..Ama bir tanecik kendi fotonu koymuşsunn..Teyzoşla nereleri gezdiniz başka,alışveriş yaptınmı?? Nazlı çiçeğim benimmmm hemen de kırılma öyleeee
Anaaaaaaaaamm benim güzel ikramayamm transferrmi olucakkmışşş..Hayırlı olsun gülümmmm..Valla sen transferden önce gellsenee ne güzell olurrr,ciddiyimm ayrıcaaaa cicimmm..
21 mesaj yazmamız lazım en hızlısından....
ne zaman sayfa kutlamasına yaklaşsak benim kociş yatalım diyo.....
ben yazıyommmm......
zaten başka türlü ilk yazmayı başaramam....
sanırım bu 10 msj.
:64
:64
BAŞARDIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM.................
kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: uzun protokol anlamına mı geliyorbende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi
sizlerden ne haber nasılsınız
Sende haklısını canım hem çalışıp hem ev idare etmek zor ama ne yapalım esleride arada düşünmek lazım eğer evin müşahede rahat ama göze hitap eden seyleri tavsiye ederim aman hersey biz kadınlara ama ben az değilim esime diyorum ise giderken traş oluyorsun hazırlanıyorsun benim icinde yap :))
ohhh iyi bariii..zaten o zamanada doğurursun sen..
dün çok erken kalktım gecede geç yatmıştım ve hürremden sonra enerjim tükendi yattımm..
uyuduummmm
plan yapmaya başladınız süperrr...buluşund bi göreyimmm...kıskanmam ama imreneyim bi de içleneyim niye ben yokum diye...
hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah...çok sevindim canım ve hemen durumunu güncelledim..
veeee sonunda gün belli oldu
ALLAHIM çok mutluyum akasya sonunda başarmışşş..Pek bi duygulandımmm
Tebrik ediyorum cicim...
günüde belli oldu demek..hayırlı olsun canım...
oyyyyy yerim ben onuuuu...çok büyümüş diğer resmiyle arasında bariz fark var...MAŞALLAH size...
ay egunal sende olmasan bız bu topiği zor takip etcez valla şekerim ben masideaydın bebeşinin resmini görmemiştim maşallah yaa ALLAHIM sağ salim dünyaya getirsin analı babalı büyütsün yüzü hep gülsün inşallahhhhhh
günaydınn herkeşeeee..
egunalcim ben dün geceden günaydımı dedim ya ama sabah kalktımda nete giremedim ..zaten sen kadan erken kalamıyomda ne güzel sana maaşallah...buarada naptın ekpriz aldınmı?aşkolsun ya ben çokmu uzun yazıyomki öle diyon banaa:18:
BAZEN BİTMEK BİLMEYEN DERTLER YAĞMUR OLUR ÜSTÜMÜZE YAĞAR AMA RENGARENK GÖK KUŞAĞI'DA YAĞMUR DAN SoNRA ÇIKARVE HERGECENİN SABAHINDA YENİ UMUTLAR DOĞAR.....GÜNAYDINLAR ARKADAŞLARRRRR
gunaydın canlarımmmm
sonunda reklamlar gıttııııııııııııııııııııııkurtuldukkkk
gunaydin arkadaslar
mesayi baslamasina bi 10 dakika var,sizlere bi merhaba demek istedim
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle
günaydınn ecrin hatun...evet reklamlar bizi sağdan soldan sıkıştırıyorlardı...sabah bi açtım bi genişleme olmuş pek bi rahatladımmm...
evet süper boyle hem lıstede daha rahat gorunuyor en azından sıkısma olmuyor kuzum
nasılsın bakım annen nasıl ne kadar kalıcak sende operım ellerınden valıde hanımın...
canım ben izmirliyim ama tedavi için istanbula geldim..
kopyamı çektin sen bendennnnn...uyanık seniiii...zor geldi dimi geçmişi okumak..olsun napalım sen iste ben sana özette geçerimmm
yok öyle geceden günaydın dimeeekkkkk...sabah günaydınlarını kabul ediyorum ben
yaz kuzum sen yaz benim hoşuma gidiyooo durup durup topik bi kerede 3-5 sayfa atlıyoooo
ne güzel bir günaydıınnn buuuuu
günaydınn ecrin hatun...evet reklamlar bizi sağdan soldan sıkıştırıyorlardı...sabah bi açtım bi genişleme olmuş pek bi rahatladımmm...
sanada merhaba o zaman..kolay gelsin cicim. kaçıp kaçıp gel amaa..
evet süper boyle hem lıstede daha rahat gorunuyor en azından sıkısma olmuyor kuzum
nasılsın bakım annen operım ellerınden valıde hanımın...
güzel alışverıler sıze ama fazla gezme tamammı erken gel sende bır gıdıp pır gıdenlerden olma kuzummm
Ayy canım benım saolasınn..napayım gece gıremıyorum ben bı dunya yazışmalar oluyor hepsini okuyamıyorum vallahi.e zaten en önemli olaylarıda listende belirtiyorsun o yüzden sıkıntı olmuyor
ayrıcaaaaaaa
bu güzel bayanlaraaaa güzel bir günaydın demek istedim hepsi bu şekercim
aynen canım yaa kocamannn bümbüyükkk güzel listemiz sıkışıp kalıyoduah ah havada çok güzell çıkıp gezsinler bakalımm..ama dediğin gibi şekercim çabuk gelsinlerr ki biz burda onsuz kalmayalım hehe
arada bir gelebildiğinin farkındayım canım o zamanıda geçmişi okumakla geçirirsen sohbet etmeye zamanın kalmaz...:13:
çabucak gelmeye çalışacam ama kadın ve alışveriş kelimelerini aynı cümlede kullanınca zaman kavramı kaybolup gidiyor...daha hazırlanmayı becermedim bileee
herkeze günaydınnnnnn arkadaşlarım dün çok az ugraya bildim misafir vardı....bi bakyım kızlar napıyo diyorum misafirlere çaktırmadan kocacım hemen gözlerini dikiyobana...nasılsınız keyifler nasılll...
herkeze günaydınnnnnn arkadaşlarım dün çok az ugraya bildim misafir vardı....bi bakyım kızlar napıyo diyorum misafirlere çaktırmadan kocacım hemen gözlerini dikiyobana...nasılsınız keyifler nasılll...
olsun ıkısını bırden yapmaya çalışıcam artık yarım marım
ee burda bizimlen konuşmaya devam edersen hazırlanamazsın tabi hadi çabuk gitte gell...indirim varmı yok sölersin
canım dün akşam misafir geldi hemen çıkmak zorunda kaldım.....bende istanbuldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?