Tüp Bebek Günlüğümüz !

gunaydin arkadaslar
mesayi baslamasina bi 10 dakika var,sizlere bi merhaba demek istedim
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle

gunaydın kuzummmmm
guzel dıleklerın ıcın amın dıyorummmm bende
bosver mesaıyı takıl bızeeee benımde patron gelır bırazdan oda benı bosverır

Topiğmizin ALLAH iyiliğini versin inşallahhhh...Güzel birgün diliyorum..
CANANYAKA transfer günün bebeklerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun

neyseki bir seneden önce sıra gelmez bir daha bana... zaten şaşı oldum geçmişi okumaktan.....

ohhh iyi bariii..zaten o zamanada doğurursun sen..

gelmeyecekmisin geri sarı papatyammmmmm......

dün çok erken kalktım gecede geç yatmıştım ve hürremden sonra enerjim tükendi yattımm..

yaa dizi bitti nerdesinn sen bakiim?

uyuduummmm

canım napıon?cevahir yakınmış bana doktora daha yakınmış hatta.cumartesi doktor randewum var saat 8:30 da ama orda işim 2 saati buluo bitmesi o gün buluşalım mı?

plan yapmaya başladınız süperrr...buluşund bi göreyimmm...kıskanmam ama imreneyim bi de içleneyim niye ben yokum diye...

hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah...çok sevindim canım ve hemen durumunu güncelledim..

veeee sonunda gün belli oldu

21 mesaj yazmamız lazım en hızlısından....

ne zaman sayfa kutlamasına yaklaşsak benim kociş yatalım diyo.....

ben yazıyommmm......

zaten başka türlü ilk yazmayı başaramam....

sanırım bu 10 msj.
:64

:64
BAŞARDIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM.................

ALLAHIM çok mutluyum akasya sonunda başarmışşş..Pek bi duygulandımmm
Tebrik ediyorum cicim...

günüde belli oldu demek..hayırlı olsun canım...

Eki Görüntüle 352836 teyzelerii oğluşum büyümüşmü

oyyyyy yerim ben onuuuu...çok büyümüş diğer resmiyle arasında bariz fark var...MAŞALLAH size...

günaydınn herkeşeeee..
egunalcim ben dün geceden günaydımı dedim ya ama sabah kalktımda nete giremedim ..zaten sen kadan erken kalamıyomda ne güzel sana maaşallah...buarada naptın ekpriz aldınmı?aşkolsun ya ben çokmu uzun yazıyomki öle diyon banaa:18:

aynen canım hakılısınn..sen kendine onun için bakıyorsan oda bakcak tabi en iyisini yapıosun

ay egunal sende olmasan bız bu topiği zor takip etcez valla şekerim ben masideaydın bebeşinin resmini görmemiştim maşallah yaa ALLAHIM sağ salim dünyaya getirsin analı babalı büyütsün yüzü hep gülsün inşallahhhhhh

kopyamı çektin sen bendennnnn...uyanık seniiii...zor geldi dimi geçmişi okumak..olsun napalım sen iste ben sana özette geçerimmm

yok öyle geceden günaydın dimeeekkkkk...sabah günaydınlarını kabul ediyorum ben
yaz kuzum sen yaz benim hoşuma gidiyooo durup durup topik bi kerede 3-5 sayfa atlıyoooo

BAZEN BİTMEK BİLMEYEN DERTLER YAĞMUR OLUR ÜSTÜMÜZE YAĞAR AMA RENGARENK GÖK KUŞAĞI'DA YAĞMUR DAN SoNRA ÇIKAR VE HERGECENİN SABAHINDA YENİ UMUTLAR DOĞAR.....GÜNAYDINLAR ARKADAŞLARRRRR

ne güzel bir günaydıınnn buuuuu

gunaydın canlarımmmm
sonunda reklamlar gıttıııııııııııııııııııııı kurtuldukkkk

günaydınn ecrin hatun...evet reklamlar bizi sağdan soldan sıkıştırıyorlardı...sabah bi açtım bi genişleme olmuş pek bi rahatladımmm...

gunaydin arkadaslar
mesayi baslamasina bi 10 dakika var,sizlere bi merhaba demek istedim
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle

sanada merhaba o zaman..kolay gelsin cicim. kaçıp kaçıp gel amaa..

günaydınn ecrin hatun...evet reklamlar bizi sağdan soldan sıkıştırıyorlardı...sabah bi açtım bi genişleme olmuş pek bi rahatladımmm...

evet süper boyle hem lıstede daha rahat gorunuyor en azından sıkısma olmuyor kuzum
nasılsın bakım annen operım ellerınden valıde hanımın...
güzel alışverıler sıze ama fazla gezme tamammı erken gel sende bır gıdıp pır gıdenlerden olma kuzummm

Son düzenleme:
bugün dışarda işlerim var şu anda da annemdeyim sabahın köründe anneme geçtik...beraber alışveriş vs..bişiler yapcaz şimdi hazırlanıyorum...öğleden sonra aranızda olacam...beni çok özleyin tamammı...

evet süper boyle hem lıstede daha rahat gorunuyor en azından sıkısma olmuyor kuzum
nasılsın bakım annen nasıl ne kadar kalıcak sende operım ellerınden valıde hanımın...

evet yaaa listeler yamulmuştu resmen sıkışık sıkışık çok kötü görünüyordu...ben listeyi güncellerken normal halini görebiliyorum ama yayınlayınca reklamlar yüzünden daralıyo kötü görünüyodu...anacığımdayız şimdi sabahın erken saatinde kociş işe giderkene bizi getirdi..işlerimiz var bugün...

Ayy canım benım saolasınn..napayım gece gıremıyorum ben bı dunya yazışmalar oluyor hepsini okuyamıyorum vallahi.e zaten en önemli olaylarıda listende belirtiyorsun o yüzden sıkıntı olmuyor
ayrıcaaaaaaa
bu güzel bayanlaraaaa güzel bir günaydın demek istedim hepsi bu şekercim

aynen canım yaa kocamannn bümbüyükkk güzel listemiz sıkışıp kalıyodu ah ah havada çok güzell çıkıp gezsinler bakalımm..ama dediğin gibi şekercim çabuk gelsinlerr ki biz burda onsuz kalmayalım hehe

arada bir gelebildiğinin farkındayım canım o zamanıda geçmişi okumakla geçirirsen sohbet etmeye zamanın kalmaz...:13:

herkeze günaydınnnnnn arkadaşlarım dün çok az ugraya bildim misafir vardı....bi bakyım kızlar napıyo diyorum misafirlere çaktırmadan kocacım hemen gözlerini dikiyo bana...nasılsınız keyifler nasılll...

çabucak gelmeye çalışacam ama kadın ve alışveriş kelimelerini aynı cümlede kullanınca zaman kavramı kaybolup gidiyor...daha hazırlanmayı becermedim bileee

arada bir gelebildiğinin farkındayım canım o zamanıda geçmişi okumakla geçirirsen sohbet etmeye zamanın kalmaz...:13:

çabucak gelmeye çalışacam ama kadın ve alışveriş kelimelerini aynı cümlede kullanınca zaman kavramı kaybolup gidiyor...daha hazırlanmayı becermedim bileee

olsun ıkısını bırden yapmaya çalışıcam artık yarım marım
ee burda bizimlen konuşmaya devam edersen hazırlanamazsın tabi hadi çabuk gitte gell...indirim varmı yok sölersin

hoşgeldin..valla ben iyiyim canm da umarım herkes iyidirr ee adamda haklı canım boş bulduğumuz ilk fırsatta burdayızz

günaydınnn cicim...bugün daha çok takılırsın topiğe dünün acısını çıkarırsın sendeee

olsun ıkısını bırden yapmaya çalışıcam artık yarım marım
ee burda bizimlen konuşmaya devam edersen hazırlanamazsın tabi hadi çabuk gitte gell...indirim varmı yok sölersin

gezmeden şimdiden diyim heryerde indirim var aldım haberlerini çıkın çıkın alın vallaaa tam zamanıııı...aaa ben bi yandan yazarım bi yandan hazırlanırım zaten çok makyaj fazla yapamıyorum bi ruj bi far tamam çünkü kozmetik alerjim var..yağlı ve yüzümün emebileceği şeyler sürersem suratım kabarıyor kıpkırmızı oluyooooo ben hiiiiçççç fondöten süremedim hayatımda ilk sürdüğüm gün şiştim ve kozmetik alerjim olduğu ortaya çıktııı...doktorcum yasakladı banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…