aynen canım yaa kocamannn bümbüyükkk güzel listemiz sıkışıp kalıyoduah ah havada çok güzell çıkıp gezsinler bakalımm..ama dediğin gibi şekercim çabuk gelsinlerr ki biz burda onsuz kalmayalım hehe
herkeze günaydınnnnnn arkadaşlarım dün çok az ugraya bildim misafir vardı....bi bakyım kızlar napıyo diyorum misafirlere çaktırmadan kocacım hemen gözlerini dikiyobana...nasılsınız keyifler nasılll...
çabucak gelmeye çalışacam ama kadın ve alışveriş kelimelerini aynı cümlede kullanınca zaman kavramı kaybolup gidiyor...daha hazırlanmayı becermedim bileee
günaydınnn cicim...bugün daha çok takılırsın topiğe dünün acısını çıkarırsın sendeee
gezmeden şimdiden diyim heryerde indirim var aldım haberlerini çıkın çıkın alın vallaaa tam zamanıııı...aaa ben bi yandan yazarım bi yandan hazırlanırım zaten çok makyaj fazla yapamıyorum bi ruj bi far tamam çünkü kozmetik alerjim var..yağlı ve yüzümün emebileceği şeyler sürersem suratım kabarıyor kıpkırmızı oluyooooo ben hiiiiçççç fondöten süremedim hayatımda ilk sürdüğüm gün şiştim ve kozmetik alerjim olduğu ortaya çıktııı...doktorcum yasakladı banaaa
dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrrcık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...
tatlışım evde değilim kız çalışıorum masa başında camdan izlemekle yetiniyorum dışarsınııı
bende istanbulda avrupa yakasındayım safir die bi bina war burda ona çok yakınım.sen nerdesin?kuzenimde kalıom tedavi için işte..
dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrrcık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...
gunaydın kuzum ıyıyız sen nasılsın bakımmmmm kocıse soyle dıkmesın oyle gozlerı aaaa bızı ıhmet etmene ızın vermeyız bıde oan koca goz dıkerız bakkkk....
sen daha burdamısın gec kalacan bak aksama aaaa haydın gıt cabuk gelllll
sen makyajsızda cok guzelsın bebısım ne gerek var yapma bosverrrrrr
canımmm sen nie gece bizi bıraktın ya en son ben kaldım topikte çıktım bende..bizde bugün camilere falan gitcez teyzemle kültürel bi gezi yapalım dedik.hemde bol bol dua ederim hepimiz için ALLAH kabul ederse.ben yine akşamlığım bugün yani.daha kahwaltı yapcam yapmadım gece geç yatıoz sabahta kalkamıozcumarteside kocişim gelio çok mutluyum o yüzden
ben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....
canımmm çokk sevindim allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun inşallahhhhhh
gözün aydın canımm BİR PRENSES GELİYORRRRRRRRR
günaydınnn cicim...bugün daha çok takılırsın topiğe dünün acısını çıkarırsın sendeee
gezmeden şimdiden diyim heryerde indirim var aldım haberlerini çıkın çıkın alın vallaaa tam zamanıııı...aaa ben bi yandan yazarım bi yandan hazırlanırım zaten çok makyaj fazla yapamıyorum bi ruj bi far tamam çünkü kozmetik alerjim var..yağlı ve yüzümün emebileceği şeyler sürersem suratım kabarıyor kıpkırmızı oluyooooo ben hiiiiçççç fondöten süremedim hayatımda ilk sürdüğüm gün şiştim ve kozmetik alerjim olduğu ortaya çıktııı...doktorcum yasakladı banaaa
bir prens birde prenses haberimiz var bugün.. benim sıpada göstereydi.... sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün prensesin.....
evin işi bitince insan ne kadar rahatlıo yaa.ben dönünce ewi ne halde bulucam acaba:18:
aman da aman ne güzel ne mutlu size bebişlerin cinsiyetleri sıra sıra gelioo.nazar değmesin o zaman prensesimize
cnm teşekkür ederim paylaşımın için, benim yaşadığım en büyük sıkıntı yapı itibariyle olumsuzluklardan çabuk etkilenmem ve cemil kaya da bana olumsuz her şeyi pat diye söylüyordu,, bu konuyu onunlada konuştuk moralimi bazen bozdugunu filan, polyannacılık oynayamayız gerçekleri mutlaka bi yerden öğreniceksin suan seni mutlu etmek için güzel şeyler söylerim ama sonrası daha kötü olur filan dedi.... 1 şans daha verdim kötü günlerimde psikolojik vs destek olduğu için, ben gece yarısı kanamam olduğunda hastaneye geldiğini kapıda beklediğini filan biliyorum çünkü.... ama yine aynı şeyi yaşarsam yine kaybedersem bebeğimi artık değiştiricem bende:) 3 bebek kaybettim aslında her bebeğimde çift dikiş olsun diye farklı dr larada göründüm değişik bişey söyleyen bulamadım..şimdi lütfü önderoğlundan randevu alıcam birde onu deneyim bakalım neler söyleyecek durumum için.... sonunda bebeğimiz olsunda aslında dr u kim olursa olsun...
tebrikleerrr çok güzel bi habaer gerçi kızda olsa sevinir insan oğlan da olsa sağlıklı olsun yeterr
canıım tebrik ederiim topikgülümüz geliyor bugün ikimizde oğrendik bebişlerimizin cinsiyetini
ay egunal sende olmasan bız bu topiği zor takip etcez valla şekerim ben masideaydın bebeşinin resmini görmemiştim maşallah yaa ALLAHIM sağ salim dünyaya getirsin analı babalı büyütsün yüzü hep gülsün inşallahhhhhh
[QUOTE =ecrin_mert;23263391]dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrrcık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...
tatlışım evde değilim kız çalışıorum masa başında camdan izlemekle yetiniyorum dışarsınııı
ay canım benim söyledim kocama ama dedimki kızlar o gözlerini oyacaklarmış dedimmmm
amin canım benim...tşk ederim canım,,,darısı başına inşallahhh
ii gezmeler canım sanada annenle.bende çıkıom yine istanbulu turu tam gaz dewamben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....
biliom perpeyı orda eşimin bi müşterisinin iş yeri war gelmiştik oraya...işşallah sürerim sefasını..ben okmeydanındayım perpaya yakın,,,,,,olsun ciciim şimdi sıkılırsın belki ama sonra sefasını sürersin:
ohhhh ohhhh ne guzelll canım sultan ahmete gıt kuzum sonra emın onunde peygamber efendımızın ayak ızı var ona gıt teyzen bılır oraları
kocısle hafta sonu gelırse mınyaturke gıdın kuzum panaromaya guzel yerler gezın bence gelmısken tadını cıkartın
gece yatmazsan bu saate kalırsın kahvaltda yaaaa
gorusuruz kuzummmm
kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: uzun protokol anlamına mı geliyorbende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi
sizlerden ne haber nasılsınız
günaydın canlar nasılsınız neler var neeler yok dün giremedim eşimin iilaç olayıyla uğraştık bu arada bilgisi olan var mı gonal f yı ben devletten aldım 2 sefer eşime veriyolarmı acaba aynı ılaç olduğu için dün çok araştırdık ama eğitim araştırma hastanesindeki ürolok vermiyo tüp bebek bölümü olana gittik oda kıçı kalktıvermedi bakalım hayırlısı siz neler yaptınız anlatın bakıyım hemen hemen 100 sayfayı devirmişşşisinz
bugün dışarda işlerim var şu anda da annemdeyim sabahın köründe anneme geçtik...beraber alışveriş vs..bişiler yapcaz şimdi hazırlanıyorum...öğleden sonra aranızda olacam...beni çok özleyin tamammı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?