Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm sen nie gece bizi bıraktın ya en son ben kaldım topikte çıktım bende..bizde bugün camilere falan gitcez teyzemle kültürel bi gezi yapalım dedik.hemde bol bol dua ederim hepimiz için ALLAH kabul ederse.ben yine akşamlığım bugün yani.daha kahwaltı yapcam yapmadım gece geç yatıoz sabahta kalkamıozcumarteside kocişim gelio çok mutluyum o yüzden

dogru soyluyorsun kuzum ıns bırdaha gelmezlerrrr cık kuzum gez fırsatın varsa neden eve sıkısıyorsunkııı...

gunaydın kuzum ıyıyız sen nasılsın bakımmmmm kocıse soyle dıkmesın oyle gozlerı aaaa bızı ıhmet etmene ızın vermeyız bıde oan koca goz dıkerız bakkkk....

çabucak gelmeye çalışacam ama kadın ve alışveriş kelimelerini aynı cümlede kullanınca zaman kavramı kaybolup gidiyor...daha hazırlanmayı becermedim bileee

sen daha burdamısın gec kalacan bak aksama aaaa haydın gıt cabuk gelllll
sen makyajsızda cok guzelsın bebısım ne gerek var yapma bosverrrrrr

bende istanbulda avrupa yakasındayım safir die bi bina war burda ona çok yakınım.sen nerdesin?kuzenimde kalıom tedavi için işte..

ben okmeydanındayım perpaya yakın,,,,,,olsun ciciim şimdi sıkılırsın belki ama sonra sefasını sürersin :

ay canım benim söyledim kocama ama dedimki kızlar o gözlerini oyacaklarmış dedimmmm

ohhhh ohhhh ne guzelll canım sultan ahmete gıt kuzum sonra emın onunde peygamber efendımızın ayak ızı var ona gıt teyzen bılır oraları
kocısle hafta sonu gelırse mınyaturke gıdın kuzum panaromaya guzel yerler gezın bence gelmısken tadını cıkartın
gece yatmazsan bu saate kalırsın kahvaltda yaaaa
ben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....

gorusuruz kuzummmm

kızlar bu evin işi bitmiyo yahuuu benimde markete gitmem lazım bi koşuuu dolap boşalmışşşş gene

evin işi bitince insan ne kadar rahatlıo yaa.ben dönünce ewi ne halde bulucam acaba:18:

aman da aman ne güzel ne mutlu size bebişlerin cinsiyetleri sıra sıra gelioo.nazar değmesin o zaman prensesimize

tşk ederim canım,,,darısı başına inşallahhh

ewet canım aynen öyle,erkek kız farketmiyor,sağlıklı olduğunu duymam beni daha çok mutlu etti,

canım benim çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallahh isimler düşünmeye başladık artık en zor mesele EGUNAL ciim evet canım her gittiğimde doktora şok oluyorum zaten maşallah rabbim sağlık veersin daha önce bende senin gibi çıkacam birazdan alışverişe hava çok güzel gezcez biraz kayınvalideyle ne güzel senin annecin yakın keşke benimde le olsa

ayyy bende ısteyım yaaaa evet gezemk ıcın hafta sonunu bekleyenlerdenız bız maleseffff

ay canım benim söyledim kocama ama dedimki kızlar o gözlerini oyacaklarmış dedimmmm

hahaha aferın sana kuzu sert yap yumusasın yaaaaaaa

Son düzenleme:
tşk ederim canım,,,darısı başına inşallahhh
amin canım benim...
ben çıkyorum kızlarrr ilk fırsatta görüşürüzzz....
ii gezmeler canım sanada annenle.bende çıkıom yine istanbulu turu tam gaz dewam
ben okmeydanındayım perpaya yakın,,,,,,olsun ciciim şimdi sıkılırsın belki ama sonra sefasını sürersin :
biliom perpeyı orda eşimin bi müşterisinin iş yeri war gelmiştik oraya...işşallah sürerim sefasını..

walla gece oturuoz 3 e kadar sabahta kalkamıozbakalım bugün nereleri gezebilcez.ben öğreneyim kocişide gezdiririm artık çok biliomuş gibi

Şifaaaaaaaaamm ne oldu senin şifre mevzusuna..Bakıyorumda saldım çayıra mevlam kayıraa olaylarına girdinnn

Eki Görüntüle 352836 teyzelerii oğluşum büyümüşmü

Maşallahhhhhhhhhhh

Aklım hep sende nedenseee..Çok etkilendimmmm senin durumundann..Bende eşime diyorumm dondursakmı falan diyeeee.En korktuğum şey bu idi..Senin başına geldii

Hımmmm demek bugünn gezmelerde olucannnn..Snei hepp öslüyomm ben zatennnnnnnnnnnnnnnnn..

Slm canımmm..Ne sorucam sana,senin cumartesi opu mu varr ki kocişin geliyorrr..Anlamadım bennn..Peki bizim buluşma olayı nasıl olucakk sen kocişine bu kadar hasretken ve hasret gidermek isterken cicimmm..Mani olmayayım sonraa.Bu arada genel bir duyuru mu yapsakk.Okmeydanındaymış funda da baksana oda gelirr belkii.Gelmek isteyen kim varsa topik buluşması olu ne güsell olurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…