Tüp Bebek Günlüğümüz !

zaten evde olduğum için almak istemiyom bişey boşuna masraf kısa zaman sonra havalar güzelleşicek o zaman alıcam kendime ciciler.....
ben alınganım hemen üstüme alınırım:)))))

oyyyyy oyyyyy kıyamam ben sana bebişimmmm benim aaaa sen guzel cici bır annesin ben senın alınmanı ıstermıyım hıc aaaaa

yalnız değilsin canım kayanana vakalarında bende kayınpeder daha baskın görümcelerim ona kezaaa yaniii yüce allahımın adaleti üzerlerinde olsun bana yaptıklarını bir bir aynılarını onlara yaşattı.......bana yaptıklarını yaşattıklarını ciddi ciddi uzun uzun yazacam artık romanmı olur ne olur bilmiyorum ama 7 senedir evliyim 12 yıldır kocam hayatımda bana hayatımı zehir ettiler hastalıklı yaptılar beni bende anne olamamaı onlara bağlıyorum.......allahtan kocam yanımda onlarıda tanıyo benide gerçi 7 aydır göüşmiyoruz rahatım şimdi....çook dertliyim çooooooookkkkkkkkkkkkkk ...sinirim zıpladı gene yaaa of....babamdan korkuyorum yemin etti çünkü kayınpederini gördüğüm yerde hastanelik edecem dedi ödüm patlıyo allahtan 10 yıldır falan görümüyolar birbileriniz yoksa vay anamm vayyy....sen bide beni düşün şimdi diyorum bi doğum olsa neler yaşancak hep stres hep sinir(( neyse

özlemişim bi sarılayımmm önce
evet canım eski defterler açıldı bende içlendimmm ama iyiyim çok şükür..rabbim eşlerimizle aramızı bozmasın yeterki gerisi bi şekilde çözülür...ben geldim sen gittin onada içlendiydimiçlene içlene içim çıktı beee...valla bi bebeğimiz olsa...evli,mutlu,çocuklu ne güzellll...

siz evlenirkendemi görüşmediler? seninkiler baya fena o zaman.....

sizde de durum daha fenaymış..benim babam yaşıyor olsa aynı şeyler olabilirdi...belki doğum bütün olumsuzlukarı yok eder en azından ben öyle umuyorum...canım benim zor şeyler bunlar...ben artık bu kadar seneden sonra takmamayı öğrendim sende takma ailenlede konuş onlarda yangına körükle gitmesinler yapacakları herşey sana zarar verir...çok üzücü ama yaşanıyor böyle şeyler...

kızlar merhabaaaa... ya nası okıcam bu kadar sayfayı. ne çok kaynatmışsınızz..öpüyorum hepinizi :80: bi selam veriyim dedim :80:

anne olamamak

Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek

caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...

canancım çok sağol arkadaşım..
inşallah meleklerim tutunmuştur bana..
transferde sıkışık olman gerekiyor evet..ben çok sıkışıktım beklettiler beni çünkü.işlem ağrısız hiçbirşey hissetmiyorsun..
idrarınıda işlem bittikten sonra boşaltıyorlar hiç endişe etme...

hayırlı olsun.biz de seni merak ediyorduk...dualarımız seninle...
sağol arkadaşım iyiki varsınız...

geldiğini gördüm ama o ara eşim geldi çıkmak zorunda kaldım..... rabbim evliliğinizi ve sabrını mükafatlandıracaktır ve sende bebişini kucağına alınca tüm bu sıkıntıları unutacaksın canım arkadaşım...

merhaba kızlar nasılsınız??
ben hala yatmaya talim...
dinleniyorum ama gezinip duruyorumda arada tabiki..
geçmişi kaynatmışsınız..azıcık okuyabildim

esınle aran ıyıyse soyle sıınkılerde takmsınalr cnm cunku gerısı bos mutlaka karsılasacaklar durumun cok kotu ama dogum fln olunca belkı duzelır kuzummm

bizlerde iyiyz kuzum aynı bıraktıgın gıbı sen nasılsın nasıl gecıyor yatıs
tutunması ıcın ananas ve kabak cekırdegı dıyordun yıyormusun pekı kabızlık durumun varmııı dıkkat et kendıne

beni benden aldın yine... ama kociş kızdı kim seni ağlatıyo ne yzmış diye.....

cnm ben dün tuvalet ihtiyacımı giderdim şükür..
tembellikte var bende..ama çok rahat çıktım şükürler olsun..
rahmimde dünden beri ağrı vardı çok korktum..bugünde gaz sancılarım var..
sabahları aç karna kayısı ve su tüketiyorum o iyi geldi sanırım
doktorum herşeyi ye ama sakın kabız olma dedi bana

Son düzenleme:
beni benden aldın yine... ama kociş kızdı kim seni ağlatıyo ne yzmış diye.....

soyle o kocişe kızmasın ama ben ısteyerek yamadım ... kuzum
bende cok kotu oldum yaaaa nasıl ısten bır yazı boyle bu yaaaa rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın .....

Son düzenleme:

iyiyiz canım sende yan gelip bebelerinle keyif yapıyorsunnn dimiii...

kızlar merhabaaaa... ya nası okıcam bu kadar sayfayı. ne çok kaynatmışsınızz..öpüyorum hepinizi :80: bi selam veriyim dedim :80:

kahretsin evet öyle oldu ama napalım engel olamıyoruz

sen benden ne istiyon kiii...kutlamalar için ayırdığım halay mendilimi sümüklü mendilmi yapmak istiyon..ağlaya ağlaya içimmi çıksınnnnn:84:

ayyy beni öpücük manyağı yaptınnnn
AMİNNN canım arkadaşım AMİİNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…