hakketten ha.....rezil oldum....bu kadar aşağılanacağımı bilsem temizlik yapcam felan demezdim....çok utandım...
gidiyom işte gidiyom...tertemiz evde oturacağım ben...
evet ıste olay orda baslıyor aslında tamamamen bır baslayabılmekte ona baslsan sen supurmekle kalmaz sıler cıflersın bıle heryerı ama tatlım saat 6 esın geldımı sehır dısından gelemedıyse yada gelmıycekse yapma yarın yap
hiiiii çokmu üzdüm seniii...baktım temizlik yapacağın yok bende topikte asılsız iddialar atayım dedim hakkında belki etkili olur görüyorum ki başarmışımbana kalsa gitme kal bizimleeeee
rabbim tüm hastalara şifa versin...dediğin gibi bazı şeyleri yaşamadan anlayabilseydi hata yaptığını...amaaannnnn boşver cicim içlendim geçmişte hemen kendime geleyimmm
ay bende onu şöyle biliyorum cicimmm
sokakta kadının
mutfakta aşçın
yatakta silahın
ateşle beni kazımım
hakketten ha.....rezil oldum....bu kadar aşağılanacağımı bilsem temizlik yapcam felan demezdim....çok utandım...
gidiyom işte gidiyom...tertemiz evde oturacağım ben...
ah canımm benım yaa...insan takmıyor gıbı gozukuyor yada ıcınde yasadıklarını dısarıya belli etmemek için uğrasıyor ama o en çok bize zarar veriyor içimize ata ata kendimize yapıyoruz herşeyi....içten içe düşünüp kuruyoruz kafamızda...sonucu ise hastalıkla son buluyor genelde...stresten uzak yaşayın diyor doktorlar meselaa ALLAH askına bu hayatta bu mümkünmü ki
BEN çıkıorum artıkk tatlışlarr..yarın sabah görüşürüz artık çok yazmayın bak he okuması zor oluyor sonraa (şaka şaka)
öptüm hepinizi... çıktım...
bekleyin beni anacım....
aynen kuzum bosver ac bır hareketlı muzık kendıne gel hayatımmmm
evet yaaaa bende cok ızlerdık kazımmmm ama artık yoklarrrrr malesefff super sozler vardı
hele sukur yaaa ohh be gıttın sonunda hıc gıtmıycen sandıkkkk
yok canım.. eşim dah bir kaç ay daha orlarda kalacak...iki haftada bir görüyom adamı... gelcek ama bu hafta...
bekleyin beni anacım....
sizlere son cevaplarımı yazıyom ve gidiyom...
burdayım daha... çıkamadım....hep son kez bir bakayım diyorum....sizin yazdıklarınızı görüyom.. yazmadan gidemiyom...:126:
BEN çıkıorum artıkk tatlışlarr..yarın sabah görüşürüz artık çok yazmayın bak he okuması zor oluyor sonraa (şaka şaka)
bekleyin beni anacım....
burdayım daha... çıkamadım....hep son kez bir bakayım diyorum....sizin yazdıklarınızı görüyom.. yazmadan gidemiyom...:126:
hoşgeldin... tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....arkadaşlar beni de ekleyin listeye bugün itibariyle iğnelere başladım yaşım 34 rezervim az çikolata kistim var ama içi boşaltıldı 2. denemem 2 tanecik yumurta gördü 2. gün muayenesinde onlarla başlıyoruz durum iyi görünüyo dedi umutsuza yakın bir profilim var ama başaracağım diyorum inşallah bu sefer olacak umutluyum banada dua edin bide bu süreçte ne yesem ne içsem bi de onları söyleyin nasıl kuvvetlendirsem durumumu acaba Rabbim hepimize zorlukların üstesinden gelecek gücü versin inşallah hepimizin evlat sahibi olabilelim emeklerimizin karşılğını alalım
adam sürekli diyo sana bişeyler alalım diye ama ben azıcık havalar düzelsin mevsimlik bişeyler alayım istiyorum....sende de kuzummm kocıskom alsana be bana bı eşofman gıyem de sende canımbende azcık kılo alınca devamlı gıydıgım var oyle ben ona formamı gıydım gene derımmm
kocişim melektir benim bi lafımı iki etmez uyuzluk bende....ee onceden tektın smdı bebşin var senınlee öle takımasın sana kocişin valla cok kızarım hee
canım ben de başkent hastasıyım ve erkek faktörlü. çok şükür ilk denememde hamile kaldım.equnal başkent hastasıymışsın. bende 1 yıla yakın ordaydım tedavi için. ama olmadı sonra merkezi değiştirdim. soracağın bişey olursa tüm detayları verebilirim. inşallah erkek faktörünüz yoktur.
sen gene banamı laf soktun bana mı öyle geldi cadı ecrin.....Sözünde duran kuzulardansın sen ne guzel evet bazı ark. var gelcez dıyıp gelmıyorlar buda onlara ders olsunnnnn ohh ne guzel annende gezdın gezdın geldın sefan olsunnnnnnn kuzummmm
aman kaynanaya bak yaaaa ben anlamıyorum neden erkek annelerı ogullarını kıskanır da mutlu olsun dıye bakmazlar :44::44::44::44:
hoşgeldin sefalar getirdin....işte geldim BURDAYIM...
ben bu işte USTAYIM.....
nasılsınız kızlar....?
ha..ha...ha... tıpkı ben:))))canım....
ben dışarıda hanımefendi....
mutfakta aşçı.....
temizlikte tembel tenekeyim....:44: (tüm sıkıntı kalkıp o süpürgeyi alana kadar....)
sanırım hareketlerini hissedene kadar hep böyle olucak....bende hala inanamıyorum canım,her doktor kontrolüne gittiğimde ,ultrasona bakamıyorum hemen,doktor acaba kötü birşey dermi diye doktora bakıyorum,doktor anlatmaya başlayınca bende bakıyorum ekrana,onu görüncede ohhh diyorum Allahım sana çok şükürler olsun,,
erken gel.....BEN çıkıorum artıkk tatlışlarr..yarın sabah görüşürüz artık çok yazmayın bak he okuması zor oluyor sonraa (şaka şaka)
bekleriz seni anacım.....öptüm hepinizi... çıktım...
bekleyin beni anacım....
adam sürekli diyo sana bişeyler alalım diye ama ben azıcık havalar düzelsin mevsimlik bişeyler alayım istiyorum....
kocişim melektir benim bi lafımı iki etmez uyuzluk bende....
sen gene banamı laf soktun bana mı öyle geldi cadı ecrin.....
bana hesap ver kimmiş o gelicem diyip gelmeyen bazıları????????
zaten evde olduğum için almak istemiyom bişey boşuna masraf kısa zaman sonra havalar güzelleşicek o zaman alıcam kendime ciciler.....Yoy yavrusum yaaa sende hemen ustune alındın yanı heeeee
sende neden adama uyuzluk yapıyon bakalım ben hep yaz hamısı olmak ıstemısımdır kıyafetlerı daha guzel yaaa bencede beke sen evdesın nasılsa elındekılerle ıdare et kuzum ....
bunlar sana
hımmmm... peki o zaman çiçeklerini vazoma koyuyorum....genel yazdım kuzum yaaaa gecen haftada sahıt oldum sahsen ama ısım vermıyıım sımdı olmazzz aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?