cnm ben dün tuvalet ihtiyacımı giderdim şükür..
tembellikte var bende..ama çok rahat çıktım şükürler olsun..
rahmimde dünden beri ağrı vardı çok korktum..bugünde gaz sancılarım var..
sabahları aç karna kayısı ve su tüketiyorum o iyi geldi sanırım
doktorum herşeyi ye ama sakın kabız olma dedi bana
iyiyiz canım sende yan gelip bebelerinle keyif yapıyorsunnn dimiii...
kahretsin evet öyle oldu ama napalım engel olamıyoruz
sen benden ne istiyon kiii...kutlamalar için ayırdığım halay mendilimisümüklü mendilmi yapmak istiyon ..ağlaya ağlaya içimmi çıksınnnnn:84:
özelden yazcam sana oku cicim...
iyiyiz canım sende yan gelip bebelerinle keyif yapıyorsunnn dimiii...
kahretsin evet öyle oldu ama napalım engel olamıyoruz
sen benden ne istiyon kiii...kutlamalar için ayırdığım halay mendilimisümüklü mendilmi yapmak istiyon ..ağlaya ağlaya içimmi çıksınnnnn:84:
evet kabız olmamak gerekır benımde o en buyuk sorunum sımdı pet sıseyle su ıcıyorumkı ne kadar ıctıgı gormek ıcın ve sabah kayısıyla ıstıgın su ılık olsun kuzum oda faydalı eve o yuzden sebze yemek gerekır dıyorum bende ben tutunması ıcın ananas dedınya o yzuden sordumdu onu kabızlık ıcın ıncırde yıyebılırsın tatlım
Tatlımmm iyiymişsinn çok şükürr..Yat dinelen tabii bol boll..Bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inş..Çok öpüyorum seni..
yaaaa yaaaaa yapma boyle ama bak o sonunda muradına varmıs bızde varıcaz kuzummmmmmm aglama sen gulll adın gıbı gulmekten gel sennn
banadaa forwarddd istiyomm bennn bana ne bana neeeeeeeeeeeeeee..Saplatılı aşıkım ben deeeeeeeeeeeeeee...
inşallah benimledirler egunalımmm:18::18:
evet cnm bolca iç valla bol su olunca öyle bir çözülüyorki kuşum bu sorun...
senin transfer mi var ecrincim??
incir çok tüketmeyin aman haaa..o prolaktini yükseltiyormuş yani süt hormonunu..bu da hamile kalmaya engel
inşallah benimledirler egunalımmm:18::18:
bende prolaktın var ben yememeyım o zaman aaa bılmıyordumsagol kuzum dedıgın ıcın ıcıyorum cnm 29 subatta transferım var rabbımın ıznıyle cnmmm
en azından test gününe kadar seninleler dimiiii o güne kadar aksi ispatlanana kadar hamilesinnnn
julietta iğneydi korkuyodum zormuydu derken aldın bebişleri keyif yapıyon..... bizde senin için uzuuunnnn bi halay ekiibi kurmak için sabırsızlıkla bekliyoz...merhaba kızlar nasılsınız??
ben hala yatmaya talim...
dinleniyorum ama gezinip duruyorumda arada tabiki..
geçmişi kaynatmışsınız..azıcık okuyabildim
cevap attım bitanemözelden yazcam sana oku cicim...
hakkat çok içli eşimde okudu ama tabi o benim gibi ağlamadı... ne kadar destek olmaya çalışsalarda bizi anlamalarına ne çektiğimizi bilmelerine imkan yok....soyle o kocişe kızmasın ama ben ısteyerek yamadım ... kuzum
bende cok kotu oldum yaaaa nasıl ısten bır yazı boyle bu yaaaa rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın .....
julietta iğneydi korkuyodum zormuydu derken aldın bebişleri keyif yapıyon..... bizde senin için uzuuunnnn bi halay ekiibi kurmak için sabırsızlıkla bekliyoz...
cevap attım bitanem
hakkat çok içli eşimde okudu ama tabi o benim gibi ağlamadı... ne kadar destek olmaya çalışsalarda bizi anlamalarına ne çektiğimizi bilmelerine imkan yok....
ahhh kuzum ayrılık cok zor sabır versın rabbım sıze tez zamanda gelsın ıns kuzummmm
inşallllahh..... rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.....hamileyim mi??
ne büyülü bşr kelime..eşim bile gelip gidip göbüşümü seviyor kızıyorum bende umutlanıp durma diye..
inşallah gerçek olurrr
inşallllahh..... rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.....
acaba kaç tane daha mesaj yazacaksın son 3 sayfadır çıkmaya çalışıyorsun merakla takip ediyorum
cevap attım bitanem....
hamileyim mi??
ne büyülü bşr kelime..eşim bile gelip gidip göbüşümü seviyor kızıyorum bende umutlanıp durma diye..
inşallah gerçek olurrr
bak çıktım geldim bile.....
süpürttüm ,kapılarımı sildim...ama yer silme ve toz almayı yarın yapacağım...hem böylece işleri ikiye bölmüş oldum.. yarında bunları yapcam derim.. çıkıyom derim.. 3 sayfa daha yanınızda kalırım...
sağol canım okudum...
eşine bravo diyorum...
bencede öyle davranın ailecek...
onları ne kadar çok istediğinizi ve beklediğinizi anlasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?