Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet kabız olmamak gerekır benımde o en buyuk sorunum sımdı pet sıseyle su ıcıyorumkı ne kadar ıctıgı gormek ıcın ve sabah kayısıyla ıstıgın su ılık olsun kuzum oda faydalı eve o yuzden sebze yemek gerekır dıyorum bende ben tutunması ıcın ananas dedınya o yzuden sordumdu onu kabızlık ıcın ıncırde yıyebılırsın tatlım

yaaaa yaaaaa yapma boyle ama bak o sonunda muradına varmıs bızde varıcaz kuzummmmmmm aglama sen gulll adın gıbı gulmekten gel sennn

Tatlımmm iyiymişsinn çok şükürr..Yat dinelen tabii bol boll..Bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inş..Çok öpüyorum seni..

inşallah benimledirler egunalımmm:18::18:

evet cnm bolca iç valla bol su olunca öyle bir çözülüyorki kuşum bu sorun...
senin transfer mi var ecrincim??
incir çok tüketmeyin aman haaa..o prolaktini yükseltiyormuş yani süt hormonunu..bu da hamile kalmaya engel

Tatlımmm iyiymişsinn çok şükürr..Yat dinelen tabii bol boll..Bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inş..Çok öpüyorum seni..

yatıyorum cnm bolca..
ama arada kalkıyorum dolanıyorum..bugün dayanamadım makinadan çamaşırları oturark çıkardım..
yavaşçada bulaşıkları yerleştirdim makinya zorlanmadan ama..
1,5 gündür rahmimde ağrı var neden acaba?? korkutuyor beni
sen nasılsın??

Son düzenleme:
yaaaa yaaaaa yapma boyle ama bak o sonunda muradına varmıs bızde varıcaz kuzummmmmmm aglama sen gulll adın gıbı gulmekten gel sennn

tamam güleyim senimi kıracammm...
:86::86::86::86::86::101::101::101::101::101::101::101:

banadaa forwarddd istiyomm bennn bana ne bana neeeeeeeeeeeeeee..Saplatılı aşıkım ben deeeeeeeeeeeeeee...

o benim bi kere sen nereye ben oraya
tamam sanada yazıyooommmmm...

bende prolaktın var ben yememeyım o zaman aaa bılmıyordum sagol kuzum dedıgın ıcın ıcıyorum cnm 29 subatta transferım var rabbımın ıznıyle cnmmm

bende prolaktın var ben yememeyım o zaman aaa bılmıyordum sagol kuzum dedıgın ıcın ıcıyorum cnm 29 subatta transferım var rabbımın ıznıyle cnmmm

ayy cnm hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana..
evet yeme sakın..ibrahim saraçoğlu dedi..kesinlikle yemesin prolaktini yüksek olan bayanlar dedi...
buay ne bereketli..inşallah bizde hamileler kervanına katılırız..
ama ben nedende 2 gündür umutsuzum

en azından test gününe kadar seninleler dimiiii o güne kadar aksi ispatlanana kadar hamilesinnnn

hamileyim mi??
ne büyülü bşr kelime..eşim bile gelip gidip göbüşümü seviyor kızıyorum bende umutlanıp durma diye..
inşallah gerçek olurrr

merhaba kızlar nasılsınız??
ben hala yatmaya talim...
dinleniyorum ama gezinip duruyorumda arada tabiki..
geçmişi kaynatmışsınız..azıcık okuyabildim
julietta iğneydi korkuyodum zormuydu derken aldın bebişleri keyif yapıyon..... bizde senin için uzuuunnnn bi halay ekiibi kurmak için sabırsızlıkla bekliyoz...

özelden yazcam sana oku cicim...
cevap attım bitanem

soyle o kocişe kızmasın ama ben ısteyerek yamadım ... kuzum
bende cok kotu oldum yaaaa nasıl ısten bır yazı boyle bu yaaaa rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın .....
hakkat çok içli eşimde okudu ama tabi o benim gibi ağlamadı... ne kadar destek olmaya çalışsalarda bizi anlamalarına ne çektiğimizi bilmelerine imkan yok....

vallahi hee akasyacım..aldık geldik..
inşallah tutunurlar cnm bnm..
valla bi gelsinlerde bana bak ne halaylar çekicez
akasta bugün 4. günüm dünden beri rahmimde adet olacakmışım gibi sancılarım var..
sendede oldu mu bu?birde bugün itibariyle gaz sorunum çıktı:26:

acaba kaç tane daha mesaj yazacaksın son 3 sayfadır çıkmaya çalışıyorsun merakla takip ediyorum

bak çıktım geldim bile.....
süpürttüm ,kapılarımı sildim...ama yer silme ve toz almayı yarın yapacağım...hem böylece işleri ikiye bölmüş oldum.. yarında bunları yapcam derim.. çıkıyom derim.. 3 sayfa daha yanınızda kalırım...

cevap attım bitanem....

sağol canım okudum...

hamileyim mi??
ne büyülü bşr kelime..eşim bile gelip gidip göbüşümü seviyor kızıyorum bende umutlanıp durma diye..
inşallah gerçek olurrr

eşine bravo diyorum...
bencede öyle davranın ailecek...
onları ne kadar çok istediğinizi ve beklediğinizi anlasınlar...

afferin sanaaa
sen hep yanımızda kal 3 sayfa yetmez dahada çok kal hiç gitme sabaha kadar yok son dediğim saçma oldu

sağol canım okudum...

eşine bravo diyorum...
bencede öyle davranın ailecek...
onları ne kadar çok istediğinizi ve beklediğinizi anlasınlar...

ben sonra üzülür diye korktum güldencim..yoksa ben yalnızken konuşuyorum bile göbüşümle
ama olumlu düşünmek lazım sonuç olumlu olsun diye farkındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…