kovarmıyız hiiçççç du bi sarılayım sana daha bi kaynaşalımmm samimi olalım
güncel listeyi paylaşamazmısın?
canım bugün senin randevun vardı..ne oldu???
iyi geceler hepinize...iki yumurtam büyümüş şimdilik..biri 9mm biri 14 mm.,ğnelere devam dedi.pazartesi tekrar kontrol.büyük ihtimal çarşamba aşılama.güzel gün olur aslında şubat 29..hayırlısı artık.saat 4 gibi de endokrine gittim tiroid için.bu değerlerle düşük yapmazsın dedi.tabi hamile kalırsan...ama bütün testlerimi tekrarlattı.ultrason istedi yaptırdın.yarın kan vereceğim.sonra da biyopsi dedi.bunları yapalım ki hamile kalırsan ona göre ilaca başlarız dedi.ama çok yoruldum bugün.hastane avrupa yakasında ben avrupa...neyse temiz çıksında değerlerim gerisi boş.ben de geçmişi okuyordum..bu arada sağol sorduğun için...
maşallah canım 2 yumurta olması çok iyi...ayrıca troid için çok sevindimm...bi ohhhh çekmişsindir herhalde..çok şükür bi de üzerine hamile kalırsan süpperrr olur yani...yarında rabbim yardımcın olsun ve işlerin çabucak ve hayırla bitsin inşallah...
sağol canım değerlerimim iyi olmasına ben de çok sevindim.biyopsi korkutuyor beni daha önce yaptırmıştım.parça alıyorlar iğneyle..neyse temiz çıkar inş.sonucum.
egunalcim listeler için çokk teşekkür ederim herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin
iyi çıkacak inşallah..ne zaman belli olacakmış biyopsi sonucu??
elif tek kalmışın ciciim bende uyuyamadım bakım bi kimler var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?