Tüp Bebek Günlüğümüz !

cannlarrr ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeliii.
ben yorgunluktan ölüyorummmm.hem hafta sonu hem nöbet bideee sürpriz kayınvalidemler gelcek.
eve gelirgelmez temizliğe başladım halbuki hafta sonu yapcaktımmm.öldüm valla canım çıktı.birazdanda yemek yapcam...
fırsat buldukça kaçarım canlar bana müzade şimdilik.

görüşelim tabii canımmm ben hemennn orkide vatan pc. orkide yağları varya onun karşısındaki binaların arkasındaki binalarda oturuyorum :))))))))) nasssııı açık adres .

ben bu adres tarıf etmeyı tuttum geldıgımde ızmıre soracagımmm ve senı bualcagımmmm

okurken o kadar guldumkı yanımdakıler delı dedıelr bana supermıs yaaaa

sende kayınvalıdeyle anlasamayanalrdansınsanırsam kuzummmm ....
hosgeldın buarada kolay gelsın kuzum ozaman...

işin kötü tarafi ben işe kalktığım saatte uyanıyom... ne yapsam uyuyamıyom...

ben esımı gonderım gerı yatıyom ve 1 saatte olsa uyuyorum gene ....

ooo güzel fikir :))))

bencede bızım yerımızede ıcınnnnn

Son düzenleme:

ya kızlar millistone delirecek.. alıntılarda hata oluşuyor.. gelen cevaplar sanki diğeri yazmış gibi oluyor.. biz anlıyoruz da.. geçmişi okuyanların kafası karışacak....
böyle olcaklar valla...

maşallah.. gerçekten yürüyüş yapıyo musun? ay... aslında benimde başlamam lazım tedaviden önce...ama tembellik işte...

kızlar bu arada dünden kalan bir temizlik aşamam var biliyorsunuz ya.. onları yapmam lazım.. az sonra çıkarım ben... 3-5 sayfa sonra gidicem.. şimdiden haber vereyim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…