kız daha anca becerdim hamile kalmayı 2yıldır :))))) ama inşallah bunu doğurur bida hamile kalırım:))))
kızlar..bnm transfer pazartesi oldu..
salı günü ben ılık suyla duş aldım...taburcu kağıdımda ayakta duş şeklinde banyo yapabilirsiniz yazıyordu..
kayınvalidemde illa al al diyince bende 3-5 dk ılık suyla duş aldım..yanlış mı yaptım ben ???:26:
tutmazsada o kaynanam yüzünden aldığım duştan tutmaz ayy şimdi nasıl kızıyorum kendime varyaa
canım 3 5 dakikadan bişi olmazz ılık su zaten sıcak su olmasın fazla duşta kalma yeter takma kafana canım benim bebeğine odaklan seninle inşallahh
NUPELDA23 cım afiyet bal şeker olsunn oh oh değmeyin keyfime diosn yani
canım bebeğin inşallah seninledir ama unutma nasiibinde varsa suda yüzsen bile birşey olmaz ama nasip değilse ne yaparsan yap olmaz ..... hem olumsuz düşünme şu an bebeğin seninle onu senle kalmaya ikna ett :))
kıyamazdaaa gıtsın tabı canım benımmm yaaaaa onalrında stres atmaya ıhtıyacı varr...
yaaa ben sen bıloyon sandım kuzum yaaa 1 gun daha bekleseydın ama ıllıksa bısye olmazzzzz....
ama alırsan kesınlıkle sıcak alma karasudan duydum sıcak yasakmıss o yzuden kuzum hatta alma dus sacını yıka ıslak mendılle sıl yanı bebek tutsun yeterkı bız kokalım vallaaa ebn razıyımm....
inş. canım bunu doğurur hemen ardından bidaha hamile kalıp 2 yılın acısını çıkarırsın
ılık duştan 3-5 dakikadan birşy olmaz rahat ol. olumsuzda düşünme lütfen
deme oyle cnmmm yaa nerden bılsın kadınnnn...
ananas ve kabak cekırdegı yıyormusun soruyordun ya tutunması ıcınnn....
inş. canım bunu doğurur hemen ardından bidaha hamile kalıp 2 yılın acısını çıkarırsın
ılık duştan 3-5 dakikadan birşy olmaz rahat ol. olumsuzda düşünme lütfen
ay inşallah.... ben bişraz geç evlendiğim için ilk günden beri hiç aralıksıziki buçuk yıldır denedik ama olmadı belki bebişim uğurlu gelir ve ondan sonra kendiliğimden hamile kalırım:))))
sağolun kızlar...ama enrjim düştü inanın..teşekkür ederim yazdıklarınıza..
herşeyi yiyebilirsin dedi doktorum yeterki kabızlık olmasın dedi
inşallah guzel kardesım benım rabbım 2. sını mucıze merkezınden gondersın sana bebısımmmmm
anladım cnm bazı arkadaslar yemıs ve hatta anannas suyu ıcmıslerde o yzuden sordum tutunması ıcın ekstra bısey yapıyormusunnn dıyeeeee....
ah ecrinim... gönül elbet istiyo.. ama ben bunu bulduğuma şükrediyorum.. yeterki rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın... içimdeki korku hiç geçmiyo.. hiç tam olarak sevinemiyorum.. kucağıma alana kadarda hep bu korkuyla yaşıcam..... belkide annelik böyle bişey bu korkuyu hep yüreğinde taşıyosun....
valla ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez kk da çok yaygın kabak çekirdeği ve ananas.... ki bende yedim bol bol:))))))) sadece nardan uzak durun dicem ama onunda doğruluğundan emin değilim.....
sanki millstoneyi görmüştümama yook nerdesin gülüm seni gördüm mü görmedim miii
tabiki gerçek olcak....
amannnnnn o baş ağrısı üç gündür yakamı bırakmıyo... ense kökünden başlayıp yukarı doğru çıkıp beni deli ediyo...... allahtan benimki çok şiddetli değil... seninki uykusuzluktan güzelim hele dün telef olduk face rüzgarına kapılıp...
merhabalarr tüp bebek günlügüne yeni basliyorum, almanyada yasiyorum ve ocakta ilk denememi burda yaptim ve boyumunölcüsünü aldim negatif.. simdi ver elini türkiye nisanda ikinci tedavime basliyorum ........
Bende seni özledim canımama iki gündür halim yok bil e girmeye..dinleniyorum,bugünde görümcem geldi,gitti..bende size bi bakayım dedim..ama cıkcam belim agrıyo uzancam,inş.yarın iyi olursam daha cok gelirim..kib..agrın gecmezse ilaç iç bari,hazır fırsatın varken:))öptüm seni..gecmişi okuyamadım,önemli bişey varmı bilmiyorum..yarın falan bişey varsa bana bi özet gecersiniz:))
Cnmm gecmis olsun insllh bebisin bas ağrısında bunlar hamilelik yapar derler başarısı nane yağı ya da cın yağı varsa evd sür bak anlına boynuna iyi geliyor bana bide afiyet olsun cnm öptüm seni
ahhhh canım yaa papatya cayı ıcı kuzum varsa evde ıyı gelırrrr...
selam kızlar bizim bursa işi yarına kaldı yarın sabah çıkıcaz yola neler yapıyonuzz bakalımm
kızlar..bnm transfer pazartesi oldu..
salı günü ben ılık suyla duş aldım...taburcu kağıdımda ayakta duş şeklinde banyo yapabilirsiniz yazıyordu..
kayınvalidemde illa al al diyince bende 3-5 dk ılık suyla duş aldım..yanlış mı yaptım ben ???:26:
hoşgeldin balımmmmm
nasıl oldun?
Eki Görüntüle 354695 kızlar şu böcüklere bakıın yaaa
Göördün canımcımm ama nette tuhafflık varr.Gittim kapattım aççtım bu sefer oldu gibi..
Eki Görüntüle 354695 kızlar şu böcüklere bakıın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?