hain nettt nasılsın gülüm
kızlar canım çok sıkkın ya..ağlıyorum..bebeklerimin benimle olmadığına kanaat getirdim iyiden iyiye..
biliyorum nasibimde varsa olur diyeceksiniz ama..
ben nasıl olurda biraz daha beklemeden duş aldım..bu da bahanesi ama içimden birşey koptu gitti sanki..çok umutsuzum çok..
belkide günlerdir sıktım kendimi patladım bugün bilmiyorum..ama çok kötüyüm
kızlar ekinin hepinize selamı var...bugün randevusu vardı herşey yolundaymış çok şükür...kocişide izmirden gelmiş hasret gideriyorlarmış...
valla şu an bu görüntü bana çok iyi geldiii..içim kıpır kıpır oldu bebek sevesim geldi yineee...nasıl güzeller yaaa bana bi tanesi yeter fazlasında gözüm yoookkk yerim ben onlarııı
kızlar canım çok sıkkın ya..ağlıyorum..bebeklerimin benimle olmadığına kanaat getirdim iyiden iyiye..
ben nasıl olurda biraz daha beklemeden duş aldım..bu da bahanesi ama içimden birşey koptu gitti sanki..çok umutsuzum çok..
kızlar ekinin hepinize selamı var...bugün randevusu vardı herşey yolundaymış çok şükür...kocişide izmirden gelmiş hasret gideriyorlarmış...
İyiyim canım iş yaptım bugün birazz..Yoruldumm,tuhafımm bayağıı..İstemeye istemeye yappıyorum nedennsee.Geç vakit başladımm anca o.odası mutfak camı bitti.Perdeler güneşlikler yıkandı ütülendi falan..Salı günüde annem gelicek yardım edicekk..Öylee sen ne yapptın nasılsınn..
aleyküm selaaamm..Getirende gönderen de sağolsun..Kaç yumoşu varmışş?? Söyledimi.?
canım bitanem rabbim sana bi an once iki tane melekk gondersiinnn üc tane de olurr :)
saçmaladığının ve kendini boş yere strese soktuğunun farkındasın dimi??
bebişe de zarar veriyosun böyle yaparak..... derhal sakinleşip normale dön.....
işte ben buna gülerimmmm...beklenen sonnnn...ağlama nöbetleri,depresif bir hal,umutsuzluk ve hormonlar seni ele geçirmiş...şu an böyle düşünmen normal kuzum...
neden buna taktın anlamadım canım yaaa neden kendini suçluyosunki ayrıca adamlar yıkanmayın demiyoki önemli olan çok sıcak su olmaması ve hazneyi yıkamamak bunları yapmadıysan lütfen korkma ve negatifte olsa allah korusun buna bağlama tabiki yıkanacaksın 12 gün nasıl yıkanmadan durabilirisnki ??? içini ferahh tuttt onlarla konuşşş iletişim kurr mutlu ollll hissetsinler seni....
ben geldim ağladım ağladım annem geldi oda ağladı karşılıklı ağlaştıkkk bütün evimi temizledim saat 9 da cam siliyodum düşünebiliyomusunuz silmediğim hiç bişi kalmadı evde arada aşağa inip çocukları bile yıkadım yeğenlerimi nasıl gaza geldiysem artık hıncımı aldım azda olsa.......... kek bile yaptım ...........
ben geldim ağladım ağladım annem geldi oda ağladı karşılıklı ağlaştıkkk bütün evimi temizledim saat 9 da cam siliyodum düşünebiliyomusunuz silmediğim hiç bişi kalmadı evde arada aşağa inip çocukları bile yıkadım yeğenlerimi nasıl gaza geldiysem artık hıncımı aldım azda olsa.......... kek bile yaptım ...........
ay keşke bende yakınlarında olsaydım da bana da bi kese atıverseydinnn elin değmişken
kek servisine başla çabuk topiğe ben büyük dilim isterim amaaaa..
bu da gelir,bu da geçer ağlamaaaaa.....
ay keşke bende yakınlarında olsaydım da bana da bi kese atıverseydinnn elin değmişken
kek servisine başla çabuk topiğe ben büyük dilim isterim amaaaa..
bu da gelir,bu da geçer ağlamaaaaa.....
herkezin gözü yaşlı topikte....yakında su bascak topiği.... ama inşallah hepiniz için sırasıyla sevinç gözyaşları dökücez.....
eğer daha önce okumadıysa badenurun açtığı 41 yaşında ilk kez hamileyim diye bi topik var okumanı tavsiye ederim.. insanı ağlatsada umut veriyo...
kızlar inanın canım çok sıkkın..kaç gündür kendimi sıkıyorum ama buraya kadarmış..
inanın 2,5 yıldır hep mücadele..biliyorum tüm bunları sizde yaşadınız ama alıp başımı gitmek istiyorum bazen..hemen cuma gelsin sonuç ne olursa olsun ama biran önce ortaya çıksın istiyorum..
eşim kendini inandırmış durumda olumlu yönde..negatif olursa onumu kendimi mi teselli edeceğim onu bile bilmiyorum..
sorunumuzuda öğrendiğimizde ağlamış 2-3 gün içine kapanmıştı..tekrar öyle olursa..
bakmayın siz bana..dedim ya enerjim düştü benim..
canım zaten banyo bahanesi dedim ya..
konu kafamdakiler..git-geller..acabalar...
o kadar detaya inmedik canım...yarın öğrenirim...
AMİİNNN inşallah canım bende bu kez 2 embriyo koydurcam belki ikiz annesi olurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?