Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımmmmmmmmmm çok sevindimmm değerin çok iyi maaşallah
Değerin kat kat artar sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah 16:

Sen yarın kaçta kaçta gidiyorsun kuzum benim randevum 12 de

Canım biz 8.30 ta cıkarız 10 da bizmki ayhhh nasıl dua ediyom varya kuzummm bi tek isteğim saglıklı sıhtli gelişp doğması baska bişi istemiyommm inş yarında böyle kutlmk nasip olsunnn allhımmm yar ve yardımcımz olsun inş rabbim yardım et

obaaaaaa 10 mu ilk senden mutlu haberi alıcaz inşallah desene. Beni de biraz rahatlatmış olursun

benkayra 4.denemesinde hamile kaldı canım ve çok çekti öncesinde tedavi sırasında da olumsuzluklar yaşadı o yüzden öyle kıymet biliyorki anlatamam..
gelsin inatçı sıpalarda bugünlerimizi maziye gömelim artık

obaaaaaa 10 mu ilk senden mutlu haberi alıcaz inşallah desene. Beni de biraz rahatlatmış olursun
Allhımın izniyle iyi bi haber almk nasip oldun canımcımmm. MUTLULUK MİNİK BİR MUCİZENİN ELLERİNDEN TUTUNCA GÜZELDİR MİNİK BİR MUCİZEYLE ATAN KALPTE GÜLER SOLGUN YÜZLER İŞTE SENİ ÖYLE BEKLİYORUM MELEĞİMM NE OLURSUN TUT ELLRİMDE BENDE GÜLEYİM

Kizlar hepinizden Allah razi olsun eve gecince hepinize cevap vericem. Insallah Rabbim devamini nasip eder saglikla butun arkadaslarima bu duygulari nasip etsin..

Canim arkadasim, can dostum sana ozellikle tesekkur etmek istedim. Benim buralardan kalkip hulusi hocaya gelmeme vesile oldun. Rabbim tez vakitte senindde yuzunu guldursun anneme haber verdigimde sonucu o da sebep olandan Allah razi olsun dedi.. Seni cok seviyorum butun arkadaslarimi seviyorum..

kız bende sebep olmadımmıııı
bencede allah razı olsun arkadaşımdannnnnnnnnnnnnnn

Allah saglikla kucagina almayi nasip edecek insallah cok guzel bir haber tanismasakta yazismasakta sessizce takip ediyordum cok sevindim walla

artık evdeki gerçek hayata dönme vakti bi sadece süpürcem..
çamaşırımı asayım...
sonrada komşuma gidicemmm...
iyiki erken kalktım...
şükür gün güzel devam edicekkkkk teyzoş oluyorummm haberiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…