Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaa bileydim alırdım lastikleri ama kardeşindeymiş...
bak hem yoğun yaptım diyonn..
hem bana çok kilolusun değilsin diyon canım sıkıyım evet ama yağım fazla kas değil sadece çok sıkı bedenim...
herkes böyle diyor ama bi versem görseniz bende görsem ben 15te versem ince kadın olamam zatenn...
kendimi biliyorum ömrümdeki en çok kilolardayımmm dikkatde ederim etmesem nolurdum bimiyorum yani..
bi çözülse ppıt pıt gitseler...

valla hakkını ara bencede..
büyük ihtimal bu durumda soyulur deri atar ama güzel bir deri gelir kalmaz bence iz dert etme lütfen..
eczacı hatun derdine derman olur zaten...
ama gerçekten çok sinir bozucu bir durum hemde yüz bu saklanmaz ki..

Ben burdayım benkayrdan inş iyi haber gelir bekliyom ayy mutlu olalım acık demi yarın bol bol duanızı bekliyom inş melegimi görmk nasip olsun canlarım rabbimin izniyle duamdasınz

plates kilo olsada olmadasa önemli bence yapılmalı sıkılaştırıyor iyi hissediyorsun...
aslında rutine bindirsen sürekli yapabilsen bi dönem süper olur bunun dvd leri var biliyorsundur ben onlarıda almıştım ama hiç bişiysi bende değil artık...
olmadı nette videoları var aç ve onları günün belli saatinde yap...
öyle ip atlamakla olmaz bu iş...
hem tembel sporu diyorum ben platese bu konularda üşengecim ben spor yapamam normalde ama plateste yattığın yerden daralıp sıkılaşıyorsun..
lütfen söylediklerimi ciddiye al ve başla...

Ben burdayım benkayrdan inş iyi haber gelir bekliyom ayy mutlu olalım acık demi yarın bol bol duanızı bekliyom inş melegimi görmk nasip olsun canlarım rabbimin izniyle duamdasınz

sesin çıksın kızıımmmmmm o zaman

sahnede yine senle ben kaldık herkes çekildi saygıyla
hoş çoğu uykudaaa..
ama kaçtım sporuumu yapıcammm vakit tamamm

spor derken tam ne yapıyon sen

sendende canım unutmam bana dua edişleriniii..
aminn güzel olsun sonucun eşinle ağlaşın sevinçtenn diyorum...
kız hassas anne senii yerim hassaslığını sıkm akendini ağla ama üzülmedennnn

Güle güle gitttt mutluluktan yarı ağlak yarı oynak dön olurmu...
Bana bak valla ben haberi alır almaz yazarım buraya senin hamileyiimmm demeni bekleyememe durumum var diyim yani :)

Kizlaarr sizi yicem valla ama ilk once su bebelerimin benle oldugu kesinlessin Allahin izniyle o zaman simdi heyecandan fazla kafami toplayip:18: yazamiyorum

günaydın canımcım nasılsınız bugün
sağolasın eguşum iyiyiz çok şükür bizim için yararlı olan şeyleri yiyemiyoz sadece özellikle süt,yumurta,peynir ve balığı ağzımıza alamıyoz doktor bulantı için iğne verdi çok zor durumda kalmazsam kullanmim diyorum ama açlıktan bazen çok halsiz oluyoruz ama sırf bebeğim için yemek için çok zorluyorum kendimi yine de çok şükür halimize tatlım sen nasılsın

canım dualarımız seninle inş yarın çok güzel haberlerle geleceksin

Misafirmz varda ondan pek sesim cıkmiyiiii ablacımmm ama arada bakiyimmm inş nurbeb cim rabbim duysun

Kizlaarr sizi yicem valla ama ilk once su bebelerimin benle oldugu kesinlessin Allahin izniyle o zaman simdi heyecandan fazla kafami toplayip:18: yazamiyorum

naptın verdinmi kanı canımcım..

kardeşim ilk paşasına hamile kalınca senin gibi hatta daha kötü oldu kaç kez hastaneye yatıp serumla beslendi hatırlamıyorum uzun bir süre bişey yiyemedi migreni de olduğundan daha bi ağır yaşadı bu süreci çok zordu Allah yardımcın olsun canım..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? Yokhe sen nasılsın heyecan var mı ben yerimde duramıyorum bol dua ediyorum yarın acaba keseyi görebilecek miyiz diye .:18: Allah ım sen bize yardımcı ol offffff

inş bebişlerin seninledir tatlım Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın sevincinizi neşenizi kat kat arttırsın

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? Yokhe sen nasılsın heyecan var mı ben yerimde duramıyorum bol dua ediyorum yarın acaba keseyi görebilecek miyiz diye .:18: Allah ım sen bize yardımcı ol offffff

günaydın canımcım...
benkayradan gelecek gebelik haberini bekliyoruz heyecanla

inş bebişlerin seninledir tatlım Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın sevincinizi neşenizi kat kat arttırsın

Insallah canim benim Allahim nasip etmistir insallah..

yaa benim ablam da ilk bebeğin de baya sıkıntı yaşadı hatta 2,5 ay falan ablama ben bakmıştım mutfağa dahi giremiyodu o ağladıkça oturup ben de ağlardım o kadar kötü değil çok şükür ama bazı kimselerde özellikle ilk bebekte zor geçiyo gerçekten Allah razı olsun tatlım Rabbim herkesin yardımcısı olsun meleklerimizi korusun inşallah ...

hadi yaa demek ablanda çekti bu konuda aman sende ilerlemesin bundan daha öteye gitmesin...

hııııh söylediğinz iyi oldu kalp çarpıntılarım katlandı Hadi hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsünde şurda yine iyi bir haber alalım Benkayradan

inşallah canım bekliyoruz...

Var tızımmm olmamı nirdesin sen seni soruyodummm bnde bol bol dua ediyim zati canımcımmm inş yarın bn5 te uyanırım garik ayhhh allhımm yarın hayırlı haberler almk nasip olsun sen melegimizi koru kolla saglıkla sıhtle gelişp doğmayı nasip et rabbim sana sıgındık sana guvendik amin

işyerinden girebiliyorum anca ev de net yok işlerde yoğun olunca anca girip bi okuyup kaçıyorum. Bende çok fenayım dualarımı eksik etmiyorum hayırlısyla güzel haberleri alsak. Bugünde heyecanlı günmüş benkayra dan haber bekleniyormuş o haber de bendeki heyecanı tavan yaptırdı Allah'ım sen evlat isteyen herkese nasip et yarabbim Dualarımızı geri çevirme offf valla acayip adrenalinli bir gün

sesin çıksın kızıımmmmmm o zaman

spor derken tam ne yapıyon sen

biliyorum canım hattta bi dönem baya ebruyla bende yapıyodum..
spor salonu maceram her sne 2 ay oluyro orda hocada yaptırıyordu çok kilo vermesende çok ince görünüyor insan...
cnaım bi adım sporu var evde yürüyüş gibi leslie diye bi kadın ayakta baya hareket ediyosun onu yapıyorum akşamları..
bide hergün mekik çeşitlerim var onları yapıyorum..
eniyiis dışarıda yürüme ama ya soğuk ya bişi oluyor..
bugün ebruyla yaptım ama dayanamadım yeni başlayınca devam etsem süpper olucak her sabah..
kendime irade ve sabır diliyorummmm
aslında ben aletlerle çalışmayı severim belkide bidahaki ay spor salonuna başlarımm bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…