sadece topumu şekerim bi sürü yan üründe vardı bende lastik çeşitleri mesela üç çeşitte onlar
bi dönem yoğun bi şekilde yaptım sonra küçük paşa doğdu kardeşime verdim doğum kilolarından kurtulsun diye...
ayrıca ısrarla çok kilondan bahsediyorsun abartıyorsun öle abartılı bi kilon yok kiiii
EVET GERİZEKALI bugün maşideyede dedim ilan verdircem belediyeden rezil etcemmm..
diyokii senden korkulur dedim bende korktum kendimden ama öylee....
yani bikaç metre uzağımdada olsan görürsün..
solda dudağımın altında bozuk para kadar diyeyim..
sağdada yine dudağınyanından aşağı bikaç leke sırayla...
bilmiyorum ilk gece sızıdan öldüm netde bakındım..
bepanten kulllnıyorum sonra bizim eczacı arkdaş varya bu sabah uyandırdığımızo yönlendircek..
zatne cildim hassas en çok cildiyeye gidiyom kadın doğumcudan sonra..
evde her çeşit merhem krem var...izim lekem bitmiyo ama bu berbat bişi yaaa inş. kalmaz iz
yaa bileydim alırdım lastikleri ama kardeşindeymiş...
bak hem yoğun yaptım diyonn..
hem bana çok kilolusun değilsin diyon canım sıkıyım evet ama yağım fazla kas değil sadece çok sıkı bedenim...
herkes böyle diyor ama bi versem görseniz bende görsem ben 15te versem ince kadın olamam zatenn...
kendimi biliyorum ömrümdeki en çok kilolardayımmm dikkatde ederim etmesem nolurdum bimiyorum yani..
bi çözülse ppıt pıt gitseler...
Ben burdayım benkayrdan inş iyi haber gelir bekliyom ayy mutlu olalım acık demiyarın bol bol duanızı bekliyom inş melegimi görmk nasip olsun canlarım rabbimin izniyle duamdasınz
sahnede yine senle ben kaldık herkes çekildi saygıyla
hoş çoğu uykudaaa..
ama kaçtım sporuumu yapıcammm vakit tamamm
Eki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 GüünnnaayyddıınnnnnnEki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 Ne heyecanlı özel ve güzel birgünEki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 BENKAYRA dan pozitif haberi alacaz Allahın izniyleEki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 Herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarımEki Görüntüle 643079
sendende canım unutmam bana dua edişleriniii..
aminn güzel olsun sonucun eşinle ağlaşın sevinçtenn diyorum...
kız hassas anne senii yerim hassaslığını sıkm akendini ağla ama üzülmedennnn
Güle güle gitttt mutluluktan yarı ağlak yarı oynak dön olurmu...
Bana bak valla ben haberi alır almaz yazarım buraya senin hamileyiimmm demeni bekleyememe durumum var diyim yani :)
sağolasın eguşum iyiyiz çok şükür bizim için yararlı olan şeyleri yiyemiyoz sadece özellikle süt,yumurta,peynir ve balığı ağzımıza alamıyoz doktor bulantı için iğne verdi çok zor durumda kalmazsam kullanmim diyorum ama açlıktan bazen çok halsiz oluyoruz ama sırf bebeğim için yemek için çok zorluyorum kendimi yine de çok şükür halimize tatlım sen nasılsıngünaydın canımcım nasılsınız bugün
canım dualarımız seninle inş yarın çok güzel haberlerle geleceksinBen burdayım benkayrdan inş iyi haber gelir bekliyom ayy mutlu olalım acık demiyarın bol bol duanızı bekliyom inş melegimi görmk nasip olsun canlarım rabbimin izniyle duamdasınz
Kizlaarr sizi yicem valla ama ilk once su bebelerimin benle oldugu kesinlessin Allahin izniyle o zaman simdi heyecandan fazla kafami toplayip:18: yazamiyorum
sağolasın eguşum iyiyiz çok şükür bizim için yararlı olan şeyleri yiyemiyoz sadece özellikle süt,yumurta,peynir ve balığı ağzımıza alamıyoz doktor bulantı için iğne verdi çok zor durumda kalmazsam kullanmim diyorum ama açlıktan bazen çok halsiz oluyoruz ama sırf bebeğim için yemek için çok zorluyorum kendimi yine de çok şükür halimize tatlım sen nasılsın
canım dualarımız seninle inş yarın çok güzel haberlerle geleceksin
inş bebişlerin seninledir tatlım Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın sevincinizi neşenizi kat kat arttırsınKizlaarr sizi yicem valla ama ilk once su bebelerimin benle oldugu kesinlessin Allahin izniyle o zaman simdi heyecandan fazla kafami toplayip:18: yazamiyorum
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? Yokhe sen nasılsın heyecan var mı ben yerimde duramıyorum bol dua ediyorum yarın acaba keseyi görebilecek miyiz diye .:18: Allah ım sen bize yardımcı ol offffff
naptın verdinmi kanı canımcım..
Verdim guldenim bekliyoruz:18:
kardeşim ilk paşasına hamile kalınca senin gibi hatta daha kötü oldu kaç kez hastaneye yatıp serumla beslendi hatırlamıyorum uzun bir süre bişey yiyemedi migreni de olduğundan daha bi ağır yaşadı bu süreci çok zordu Allah yardımcın olsun canım..
inş bebişlerin seninledir tatlım Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın sevincinizi neşenizi kat kat arttırsın
yaa benim ablam da ilk bebeğin de baya sıkıntı yaşadı hatta 2,5 ay falan ablama ben bakmıştım mutfağa dahi giremiyodu o ağladıkça oturup ben de ağlardım o kadar kötü değil çok şükür ama bazı kimselerde özellikle ilk bebekte zor geçiyo gerçekten Allah razı olsun tatlım Rabbim herkesin yardımcısı olsun meleklerimizi korusun inşallah ...naptın verdinmi kanı canımcım..
kardeşim ilk paşasına hamile kalınca senin gibi hatta daha kötü oldu kaç kez hastaneye yatıp serumla beslendi hatırlamıyorum uzun bir süre bişey yiyemedi migreni de olduğundan daha bi ağır yaşadı bu süreci çok zordu Allah yardımcın olsun canım..
günaydın canımcım...
benkayradan gelecek gebelik haberini bekliyoruz heyecanla
yaa benim ablam da ilk bebeğin de baya sıkıntı yaşadı hatta 2,5 ay falan ablama ben bakmıştım mutfağa dahi giremiyodu o ağladıkça oturup ben de ağlardım o kadar kötü değil çok şükür ama bazı kimselerde özellikle ilk bebekte zor geçiyo gerçekten Allah razı olsun tatlım Rabbim herkesin yardımcısı olsun meleklerimizi korusun inşallah ...
hııııh söylediğinz iyi oldu kalp çarpıntılarım katlandıHadi hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsünde şurda yine iyi bir haber alalım Benkayradan
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? Yokhe sen nasılsın heyecan var mı ben yerimde duramıyorum bol dua ediyorum yarın acaba keseyi görebilecek miyiz diye .:18: Allah ım sen bize yardımcı ol offffff
hııııh söylediğinz iyi oldu kalp çarpıntılarım katlandıHadi hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsünde şurda yine iyi bir haber alalım Benkayradan
Var tızımmm olmamı nirdesin sen seni soruyodummm bnde bol bol dua ediyim zaticanımcımmm inş yarın bn5 te uyanırım garik ayhhh allhımm yarın hayırlı haberler almk nasip olsun sen melegimizi koru kolla saglıkla sıhtle gelişp doğmayı nasip et rabbim sana sıgındık sana guvendik amin
plates kilo olsada olmadasa önemli bence yapılmalı sıkılaştırıyor iyi hissediyorsun...
aslında rutine bindirsen sürekli yapabilsen bi dönem süper olur bunun dvd leri var biliyorsundur ben onlarıda almıştım ama hiç bişiysi bende değil artık...
olmadı nette videoları var aç ve onları günün belli saatinde yap...
öyle ip atlamakla olmaz bu iş...
hem tembel sporu diyorum ben platese bu konularda üşengecim ben spor yapamam normalde ama plateste yattığın yerden daralıp sıkılaşıyorsun..
lütfen söylediklerimi ciddiye al ve başla...
sesin çıksın kızıımmmmmm o zaman
spor derken tam ne yapıyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?