Tüp Bebek Günlüğümüz !

15 dk.sonra 1 saat olacak 1 saati gecebilir dedi hayirli sonuc gelsinde ben beklerim:18:

:18::18:haydi bakalımmm inş. güzelll olucakkk...
kalbim daha fazla bekleyemezdi iyi olmuş erken çıksın..
yoksa kalpten gidicem yeğenlerimi sevemedennnn
Allah korusun hepinizi anne göreyim kendimide sonra gideyim bu dünyadannn

ayy şu an mesacına odaklanamıyom geçici olarak servis dışıyım sonra spor muhabbeti yapalım

günaydınlaaaarrrr ben kayra teste gitti inşallah Allah'ın izni ile pozitif gelicek..
Haber bi gelseydi de kaffaltıya geçseydim ya

Bnde nirde bu diyodum canımcım ya evde netin olaydı iyi olurdu konuşurduk ya bunada şukur diyelim inş yarın burası bayram yeri olsun rabbimn izniyle allhım dualrımızı boş cevrmesin inş BENKAYRACIM inş iyi haberi aldık şimdiden bn tbrk edim kuzummmm inş

ağlıyorummm yaaaa çok şükrrrr arkdşaımızıı hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Selam kızlar belki beni hatırlarsınız :) doğum yaptım çok şükür nurtüpü gibi bir kızım bir oğlum oldu zaman öyle çabuk aktı geçti ki ne zaman tedavi oldum ne zaman bitti bu hamilelik hiç anlamadım ama inanın herşey bir rüya gibiydi 36+3 de doğum yaptım oğluşum 2.560 kızım 2.210 doğdular şimdi biri dizlerimde biri kolumun altında o kadar istedik çocuğumuz olsun diye senelerce şimdi sağım solum bebelerle dolu hehehehe çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim isteyene sağlıkla versin

evetttt teyzoş oluyoruzzz...
enişte biraz ağır davrandı ama çok şükr baba olucakkk .....
ayyyy deli gibi oldum evde bennn şimdiii..
nasıl titiriyorummm sevinçtennn bile...
maaşşallahhh canımmm arkdaşımaaaaaaaaaaaaaa

hatırlanmazmısın sen canım benim maşallah kuzularına çok tebrik ediyorum ve darısı bizlere olsun inşallah...
sağım solum bebe diyosun yani

Gözümüz aydın canım tebrik ediyorum harika bir haber bu Allah mutluluğunu daim etsin böyle birşey işte aramızdaki yaşadıklarımız ben kendi test sonucumda bile ağlamadım ama şuan gözler dolu dolu RAbbim inşllah kucağınada almayı nasip eder sana

Ayhh nasıl sevindimmmm BENKAYRACIM MUJEDMİ İSTERİM DİDİM BAGH teyyyy teyyyyy cok şukurrr mutluyuz bugunde rabbim sana cok şukurrr allh tamamına erdirsin saglıklı sıhtli dogsunnnn tızımmm. Oyhhh ne guzel bir gun oldu

ben kayra canııııııııııımmmm ne kadar mutlu oldum anlatamam.. Rabbim tamamına erdirsin..
seni çok seviyorum canım..

9.gün değeri bi de bu 11.gün en az 150 olur bu değer 12.gün değeride 200 civarı olur bu da ikiz demek olabilir

maaşallah canım Allah evlatlarını size bağışlasın bize de dua et canım

BU SÜPERRRRRRRRRR BİR HABER YA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BİR ARKADAŞIMIZIN DAHA EVLAT HASRETİ SONA ERDİ RABBİM SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP EDER İNŞALLAH 16:

hatırlanmazmısın sen canım benim maşallah kuzularına çok tebrik ediyorum ve darısı bizlere olsun inşallah...
sağım solum bebe diyosun yani

Çok teşekkür ederim egunalcim bana inanın bebeler bir gelsin ondan önce tüm yaşananların hepsi unutulup gidiyo hamile arkadaşıda çok çok tebrik ediyorum bu günlerin bir daha gelmeyeceğini hiç unutmasın sonuçta tedavilerde hamile kalıyoruz bir daha ne zaman hamile kalırız Allah Kerim her günün kıymetini bilsin derim

Birazda sarı kafalar kutlama yapsın dimi amaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::87::87::87::87::87::87::87::87:

Rabbim ne buyuksunnn allhımmm cok sukur duamızı duyup bu mutlulukları paylştımız için bide biz iyi haberle donmk nasip olsun ozamn tadından yinmezz burasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…